Nem hiszem el, vazz!!!
Az eset után fél percig anyáztam Fisicot, hogy milyen már, hogy nekimegy, aztán az ismétlésben nem látszott (számomra) elsőre, és többet nem mutatták, nem kockázták ki, ráadásul aztán a Ferrari közölte, hogy a törmelék volt: ezzel azt a célt elérték, hogy Fisico hibáztatása megszűnt, és lehetett izgulni MS-ért, hogy mit hoz ki a helyzetből... Hát le a kalappal!
Iszonyatosan verte a mezőnyt, de ekkora lemaradásból már csak a 4. helyig jutott előre.
Örültem volna, ha legalább a dobogóra feláll, és amilyen hihetetlen tempót diktált, nem hülyeség, hogy kört adhatott volna az egész mezőnynek.
Nem picit lett volna ''kifejező'', hogy íme, itt van ő, aki visszavonul (öreg, stb.
), és még mindig tudja alázni az egész mezőnyt...
(Persze tudom, hogy ha x mp-vel vezet, akkor már nem nyomta volna ennyire, szóval ez csak teoretikus kijelentés volt...) Persze jó, hogy Massa nyert, elvégre otthon volt, és örülök, hogy lenyugodtak a kedélyek, és Alonso és Briatore is normálisan nyilatkozott, stb. Emellett viszont fájó ilyet olvasni.
De ez van, ilyen ez a sport, versenybalesetek mindig is voltak és lesznek is...
(Bár jövőre én elég passzív néző leszek, ha leszek egyáltalán - nem tetszenek a szabályváltoztatások sem, stb.)
***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****