Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2007 - Archívum IV. (téma lezárva)

(#251) PazsitZ válasza mr.ki (#249) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

''Szato meg takarodjon a pic**ba!!! Az FIA sem normális komolyan mondom.'' -nem tudom én se mi alapján írtad most ezt. Alapvetően elismerem, hogy vannak érdekes mozzanatai :) , de most például 10helyen ért be, lenyomva a red-bullokat,STR-Cosworthot és a midlandet. Meglepődtem de most csak nem ment rosszul.

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#252) venember83 válasza mr.ki (#249) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igerni konnyu... Lasd Frentzent is sokkal tehetsegesebbnek tartottak mint Schumit... Turelemjatek ez a fiatalokkal, szvsz

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#253) Oliverda válasza venember83 (#252) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mondjuk a ha jó volt a verda meg támogatták akkor azért Frentzen is tudott menni. :) Rossz helyen volt rossz időben. Sok tehetség végzi emiatt a süllyesztőben sajnos....

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#254) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Magna Cum Lauda: [link] :DDD

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#255) venember83 válasza Oliverda (#254) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Akkor meg asvanyvizet reklamoztak :DDD

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#256) -Mike- válasza Oliverda (#254) üzenetére

-Mike-
(őstag)

a silt meghajlításáról még akkor nem nagyon hallottak.. de még a 90es években sem.. ahogy akkor kinéztek , főleg mika.. HÁ :D

[Szerkesztve]

Complicated human being.

(#257) -Mike-

-Mike-
(őstag)

sry ha volt már...

Fisichella autója okozta Schumacher defektjét
[link]

Complicated human being.

(#258) DigitXT válasza -Mike- (#257) üzenetére

DigitXT
(PH! kedvence)

Nem hiszem el, vazz!!!:((( Az eset után fél percig anyáztam Fisicot, hogy milyen már, hogy nekimegy, aztán az ismétlésben nem látszott (számomra) elsőre, és többet nem mutatták, nem kockázták ki, ráadásul aztán a Ferrari közölte, hogy a törmelék volt: ezzel azt a célt elérték, hogy Fisico hibáztatása megszűnt, és lehetett izgulni MS-ért, hogy mit hoz ki a helyzetből... Hát le a kalappal!:R Iszonyatosan verte a mezőnyt, de ekkora lemaradásból már csak a 4. helyig jutott előre.:O Örültem volna, ha legalább a dobogóra feláll, és amilyen hihetetlen tempót diktált, nem hülyeség, hogy kört adhatott volna az egész mezőnynek.;] Nem picit lett volna ''kifejező'', hogy íme, itt van ő, aki visszavonul (öreg, stb.:DDD), és még mindig tudja alázni az egész mezőnyt...;) (Persze tudom, hogy ha x mp-vel vezet, akkor már nem nyomta volna ennyire, szóval ez csak teoretikus kijelentés volt...) Persze jó, hogy Massa nyert, elvégre otthon volt, és örülök, hogy lenyugodtak a kedélyek, és Alonso és Briatore is normálisan nyilatkozott, stb. Emellett viszont fájó ilyet olvasni.:( De ez van, ilyen ez a sport, versenybalesetek mindig is voltak és lesznek is...:o (Bár jövőre én elég passzív néző leszek, ha leszek egyáltalán - nem tetszenek a szabályváltoztatások sem, stb.)

***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

(#259) -Mike- válasza DigitXT (#258) üzenetére

-Mike-
(őstag)

akkor kérdeznék valamit.. te hol olvastad hogy a ''Ferrari közölte, hogy a törmelék volt'' esetet? azonkívül hogy a Palikék ezt bemondták, hol jelent meg? hol lehet ezt elolvasni? linket!

Complicated human being.

(#260) BMW001 válasza DigitXT (#258) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Errő a törmelék volt esetről még én se hallottam. :F
Eddig se szerettem Fish-t, de most már undorodok tőle... :( Nem volt valami sportszerű.
Forza Schumi! :R

MPower // BVB Borussia Dortmund ist Deutscher Meister 2012!!!

(#261) BMW001

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem tudtok linkelni valami címet, mert nem láttam Schumi azon előzését, amikor otthagyta Raikkonent. :R

(#262) X Factor válasza BMW001 (#260) üzenetére

X Factor
(PH! addikt)

Sportszerű, akkor nem lett volna ha diretk neki megy, de azért lássuk be nem így történt.
Mondjuk én is szidtam mint a bűnt, de hát ez van van ilyen. :(

(L) Atiradeonika (L)

(#263) X Factor válasza BMW001 (#261) üzenetére

X Factor
(PH! addikt)

[link] Íme :R

(L) Atiradeonika (L)

(#264) BMW001 válasza X Factor (#262) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem meg igen is sportszerűtlen volt. A bajnokság nagyon kiélezett volt, tudta ezt Fish is. Mikor Schumi már előtte volt a kanyar bejárati ívén, akkor már nem lett volna szabad tovább védenie az elvesztett pozíciót. Nem a másodpilótának kell eldöntenie a VB kimenetelét, és főképt nem ilyen módon. Alonsora is már 2 futam óta úgy vigyáztak, mint a porcelánra...Kösz a linket! :R

[Szerkesztve]

(#265) Musztáng válasza -Mike- (#259) üzenetére

Musztáng
(tag)

Ebben a cikkben az van, hogy ''a Ferrari bal hátsó kereke - vélhetően még Rosberg autójának egyik törmeléke miatt - defektet kapott...''
Ha a Ferrari nem adott ki ilyen közleményt, akkor miért mondta ezt a két riporter: Palikék már megint nagyon okosak voltak!:(((

“The success is not a matter of luck it’s a matter of choice!” A coach

(#266) Kicker

Kicker
(őstag)

Szerintem is Fisichella miatt ha nem is VB cím ugrott Shuminak, de az utolsó beszédét ország világ előtt nem halhattuk, ahogy elköszön, és ezt ő is bánja/SHUMI/, meg mi is... azért hajtotta végig szarrá a kocsit, és szántotta a pályát, hogy dobogós legyen! és ez sikerült is volna, simán... elképesztőő sportember, hihetetlen akarat és tehetség.

THANK YOU MICHAEL!!!!! :R :R

Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha

(#267) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

Kíváncsi vagyok, ha Massa karcolta volna meg véletlenül Alonso autóját mekkora anyázás lenne itt...

Nem baj, a sors azt akarta, hogy Schumi úgy búcsúzzon el, ahogyan megérkezett :)

[Szerkesztve]

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#268) BMW001 válasza Motion_Blur (#267) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igaz! Én azt hittem, hogy ebből is nagy botrány lesz. De Schumi megmutatta, hogy még mindig ő a legjobb. Régen láttam ilyen agresszívan versenyezni. Gondolj csak a 2005 -ös Imolai versenyre. Ott gyors volt, de balfék. :DDD Talán utoljára a 2000 -es szezonban volt ilyen agresszív. Semmi taktika, csak padlógáz.

(#269) Motion_Blur válasza BMW001 (#268) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Azzal, hogy a 9. körben ki kellett jönnie, nem maradt semmiféle taktika.

Igen, nálam is Imola 2005 az etalon, de ez a futam a biztos 2. helyezett :)

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#270) lord_m válasza BMW001 (#268) üzenetére

lord_m
(fanatikus tag)

Semmi taktika, csak padlógáz.

Csak simán autóversenyzett egy utolsót! Sztem élvezte is rendesen.. És mi is... ;] :R

(#271) BMW001 válasza lord_m (#270) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az biztos szép versenyt produkált, és szép estét szerzett a nézőknek.
Hát már a 9. kör előtt se nagyon taktikázott. Beleadott apait, anyait. Kockáztatott, végülis egy ekkora versenyző élvezze az utolsó versenyét.
Nekem 2005 Imola az negatívum volt. Szerintem ott túlzottan óvatos volt, nem akart kockáztatni. Simán el tudott volna Fernando mellett menni.
Számomra az etalon a 1998 -as Belga GP. :DDD

(#272) lord_m válasza BMW001 (#271) üzenetére

lord_m
(fanatikus tag)

Ennyire részletesen nincsenek előttem a futamok... :B Nézzétek el nekem. ;]

(#273) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

[link]

(#274) DigitXT válasza Oliverda (#273) üzenetére

DigitXT
(PH! kedvence)

aki abban bízik, hogy soha többé nem ismétlődik meg az a bizonyos ausztriai eset
Pedig dehogynem ismétlődik meg, legutóbb pl. kínában Alonso elengedése...:U Nem beszélve arról, hogy azelőtt a mekinél is volt ilyen, szóval persze nem volt szép, nem volt szép, de kár ezen lovagolni Hill bácsinak (akin viszont látszik, hogy kiöregedett).:DDD Mod: rocksztárnak még jó lenne.:))

[Szerkesztve]

***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

(#275) Oliverda válasza DigitXT (#274) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szerintem konkrétan nem az elengedésre gondolt hanem az utána következő pódiumos cirkuszra (kissé cinikus). Persze hogy kiöregedett hisz már 46 éves, és ugye mindenkire ez vár.... :)

(#276) DigitXT válasza Oliverda (#275) üzenetére

DigitXT
(PH! kedvence)

Én meg úgy látom, hogy Barcsi célvonalnál való befékezése volt a visszás, viszont ezért Schumit hibáztatni totál felesleges, lévén a csapat döntését kellett végrehajtania mindkét pilótának.:( Ebből viszont szvsz egyenesen következik a ''pódiumos cirkusz'', miszerint MS Barcsit akarta elismerni győztesnek, ami emberileg teljesen érthető, vagy nem?:F Lehet, hogy már rosszul emléxem, de engem inkább az lepett meg, hogy utólag emiatt volt a balhé; mondjuk tény, hogy hülyén jött ki, hogy csórikám nem tudta, hogy kinek kéne adnia a díjat.:DDD Mod: 46? Nofene.:B

[Szerkesztve]

(#277) b-type válasza Oliverda (#273) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

Hát ha Hill úr, a tisztességet és a szórakoztatást az ilyen médiainterjúkban rendben lévőnek találja akkor valszeg nem is fogja megérteni hogy sikerülhetett vkinek ilyen sokáig ilyen sikeresnek lennie, és ekkora embertömegeket illetve érdeklődésüket megmozgatnia.
Mindenkinek megvan a maga tüskéje.
Hakkinen, akit én spec. nagyon nagyra tartok, nem érzi szükségét az ilyen nyilatkozatoknak.

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

(#278) Oliverda válasza b-type (#277) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mondjuk Hakkinen nem is koccant MS-el vb döntő futamon. Illetve Hakkinen finn, Hill pedig az utolsó brit vb, jelenleg a BRDC elnöke. A brit média pedig szeret ezen (is) csámcsogni. Szerintem aki már nyert vb címet az pontosan tudja hogy mi kell a folyamatos sikerhez, csak vannak olyan emberek akiknek más vágyaik is vannak, nem csak a folytonos eredményhajhászás, és központi szerep. Hill teljesen más személyiség mint MS, nem is lehet összehasonlítanni a kettőt. Nyilván nem sok olyan szurkoló van aki régen Hill-nek szorított, és aztán átpártolt MS-hez, és szerintem ez nem csak azért van mert régen volt pár kemény Hill vs. MS ütközet.

(#279) Calogero válasza Oliverda (#273) üzenetére

Calogero
(PH! addikt)

Ezen kár lovagolni, minden pilótának megvan a maga sara.
Hill is öklelte fel már az előtte lévő autót (pont Schumit)
Senna is lökdösődött, Schumi is.
Ezvan ez hozzá tartozik a versenyhez, mint a jégkorongban a verekedés.

Az elengedés minden cspatnál volt/van/lesz, csak mindenki máskép oldja meg.

McLaren: Davidet ''véletlenül'' behívták a boxba (elvileg rossz volt a rádió) Így Mika megtudta előzni.
Williams: Ricardo Patressenek meg ''kellett'' pördülnie hogy Mansel eltudja haladni mellette.
Ferrari: A bizonyos ausztriai eset
Benetton: Alonso elengedése. Fisinek valahogy nem úgy ment a szekér a kerék csere után.

Számoljunk el végtelenig! --> http://logout.hu/bejegyzes/maykol/szamoljunk_el_vegtelenig/friss.html

(#280) b-type válasza Oliverda (#278) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

nekem ez mindegy, én másképpen fogom fel az ilyesmit.
Viszont megbökte a szemem, a tisztesség felemlítése..mintha nem vkit éppen sarazna a médiában.

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

(#281) Oliverda válasza Calogero (#279) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az elengedés minden cspatnál volt/van/lesz, csak mindenki máskép oldja meg. --> #275

(#282) Oliverda válasza b-type (#280) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

''Fontos a tisztelet, és kötelességünk a szórakoztatás. Fontos, hogy ez őszinte legyen. Ez Michael pályafutása során egy kicsit háttérbe szorult. Sok embert sajnos csak a győzelem érdekel, nem az, hogy hogyan szerezték meg.'' - Tisztesség szót én nem találtam a cikkben. Szerintem annak a pilótának van joga kritikán mondani a másikról aki együtt is versenyzett vele. Mondjuk Lauda ilyen értelemben jobb ha kussban marad MS-el kapcsolatban.

(#283) b-type válasza Oliverda (#282) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

Tisztelet..tisztesség.
ennyi erővel meg lehetne keresni a forrást is, hiszen mégis csak egy fordításról van szó.
Számomra az az ember, legyen bármilyen nagy versenyző, illetve sok területen nagyon is tiszteletreméltó, szal aki ebben a helyzetben ezt a véleményét tudja sokadik alkalommal is hangsúlyozni és nyilatkozni, azt én nem nézem, nem figyelem, elkerülve hogy minősítsem.

Igen Hill együtt versenyzett MS-l, aztán már nem.
Nagy pali Hill is nem arról van szó, mit érdekel engem miben éli ki a vélt illetve valós sérelmeit, de most mit mondjak döntsek Hakkinen és Hill véleménye között MS-ről?? :D
répaság, az egyik ember ellenfélként és barátként tud tekinteni a vetélytársára, a másik haraggal.
...és melyiknek van igaza? Nem lehet hogy mindkettőnek? MS elkövetett Hill szerint valamit és ezért nem tudja feledni az ellenérzéseit, Mika meg éveket kűzdött vele és össze tudnak ölelkezni.
Nekem nem kell több.

(#284) fokukac

fokukac
(PH! kedvence)

respektálom, hogy minden idők legjobb, de legsportszerűtlenebb pilótája végre nyugdíjba ment. vivát.

Pleased to meet you - Hope you guess my name

(#285) Nowhereman válasza b-type (#283) üzenetére

Nowhereman
(őstag)

Az a gond, hogy akkor Sumák már falhozvágta elötte a verdát szépen, majd visszacsalinkázott a pályára, miközben az autó az egyenesben is szép íveket akart leirni, majd ahhelyett, hogy elvánszorgot volna a boxba, ésmegvárva a verseny végét gratulált volna az ellenfélnek, szándékosan nyitvahagyta a belsőívet, majd nekiment Hillnek. Bocs, de amit művelt szerintem közelebb van ahhoz, mintha valaki kiesés után a pálya széléről sörétessel elkezdené lőni a versenytárs abroncsait, mint azokhoz a versenybalesetekhez amit emlegetsz.

És hagyjátok már ezt a megmondóemberezést, ha lehet. Legtöbb esetben messze több igazság van abban amit mondanak, mint amit ti itt átlagjában összehordtok. Sumák messze nem egy fair play bajnok, Kimi meg már rég világbajnok lenne, ha verdaösszetesztelésben is akkora jártassága lenne, mint a tivornyázásban.

Utánam a kondenzcsik!

(#286) Musztáng válasza Oliverda (#278) üzenetére

Musztáng
(tag)

Nyilván nem sok olyan szurkoló van aki régen Hill-nek szorított, és aztán átpártolt MS-hez
Én például régen Hill drukker voltam és `97-ben átpártoltam MS-hez.:P

“The success is not a matter of luck it’s a matter of choice!” A coach

(#287) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

[link]

faszán szét fog esni a csapat, ha így folytatják :( remélem Kimi-vel már most elkezdenek ''foglalkozni'' és túlteszik magukat Schumi távozásán

(#288) b-type válasza Nowhereman (#285) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

Nézd, ezt másképpen látjuk..nem hiszem hogy baj lenne.
Megnéztem párszor a felvételt, és bár volt itt vita, de nem érdekelt annyira hogy belemenjek.
amennyire emlékszem én azt láttam hogy MS odaverte a verdáját, és az sztem meg is sérült, legalábbis én azt láttam a jobb első futáson. ezek után nem ment ki, nem állt ki, hanem megpróbálta bevinni a kocsiját,...ezt én is másképpen csináltam volna.
Nem akarom eldönteni hogy mi történt, véleményem szerint Hill megpróbált elmenni MS mellett beszúrva.
és Mivel MS is úgy döntött hogy befordul így összementek.
Szándékos volt? ..lehet.
Szerencsétlen szitu, de maga a történés nem ördögi, tom most szúrja a szemed ha aszituban megtalálom Hill hibáját is, pedig nem kell berakni mindjárt az autót...lényegesen kevesebb kockázatot vállalt volna a sérült autóval forduló MS mellett ha vár kb. 5mp-t.

szerk:...és úgy egyébként sem megy nekem ez a sérelmek éveken keresztül tartó raktározása,...és szinten tartása, a legtöbb tévedést ilyesmik kapcsán olvastam eddig, mivel az emberben kialakult egy vélemény és már olyan megvilágításban látta az összes utána következő eseményt..elfogult lett és én az nem akarok lenni.
Ahogy látom az ember csak magával szemben várja el hogy elnézzék neki az évekkel ezelőtt elkövetett hibáit, és feltételezzék róla hogy képes a változásra..azaz azt a bizonyos esélyt, ha uezt mással szemben neki kell gyakorolnia az már nem megy könnyen és nem adja magát.
Ez mellé még egyáltalán nem biztos hogy igaza van.
Ezért nem fogunk egykén gondolkodni ennél az esetnél.

[Szerkesztve]

(#289) Zoza24

Zoza24
(senior tag)

nem tudja valaki megmondani,hogy régi futamokat honnan lehetne letölteni,gondolok itt főleg 94 és 99 közötti időszakra,szeretném bepótolni a mulasztásomat Schumival szemben...
nem tudtok arról,hogy készül-e valami film Schumi pályafutásáról?

Forza Italy!

(#290) Jim Tonic

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Minek ír be egy ilyen topikba az, aki nem szerette? Nem bírják ki, hogy nem tolják ide a pofájukat? :(((

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#291) donw3ga

donw3ga
(őstag)

Az expilóta Martin Brundle, az angol ITV tudósítója megkereste Raikkönent, aki a boxutca falát támasztva lazított. Brundle felvetette, miért hagyta ki a díjátadást, majd a klasszis az élő adásban válaszolta: ''Mert épp szarni voltam.'' :R :C :DDD - Index
A video is látható [link]

Ingyen 150$ kezdőtőke --> http://href.hu/x/hdri

(#292) -Mike- válasza donw3ga (#291) üzenetére

-Mike-
(őstag)

hát igen.. nem egy agyoniskolázott gyerekről beszélünk... :S

Complicated human being.

(#293) wildrain válasza Jim Tonic (#290) üzenetére

wildrain
(PH! kedvence)

Például azért, mert ez a PH F1-es topikja. Többek között pont emiatt a félreértés miatt ment itt a balhé, amikor megnyílt ez a téma (ugyanis ezzel a névvel úgy néz ki, mintha egy MSC-fantopik lenne, pedig nem az).

(#294) wildrain válasza -Mike- (#292) üzenetére

wildrain
(PH! kedvence)

Az mondjuk egy kemény csúsztatás a cikkben, hogy úgy állítják be, mintha csak Raikkönen hagyta volna ki a díjátadást. Az ITV adásából kiderül, hogy pl. Button és Badoer is lemaradt róla. (Helyesbítek: Button a lényegre ért oda, de a tömeg miatt tisztes távolban maradt.) Mondjuk én ebben nem látok semmi kivetnivalót, mert nem nekik adták át a díjat. Raikkönen beszólása meg szerintem csak a hülye kérdésre vonatkozott. Kicsit furán néz ki, hogy kérdőre vonja a riporter, hogy miért nem volt ott... :) Hülye kérdésre hülye válasz. Csak az a ''pech'', hogy nem az volt az első gondolata, hogy esetleg élő adásban szövegel. :D

[Szerkesztve]

(#295) -Mike- válasza wildrain (#294) üzenetére

-Mike-
(őstag)

a pech az, hogy ez a gridwalkos dolog amit Martin Brundle csinál már jó régóta megy, ezzel tisztában van ott már mindenki, azért is állnak meg neki.. ha ezt Kimi ''leszarta'' az az ő dolga, de nem oda való volt sztem.. kérdőre vonja, na és? ez a dolga...
de egy 8általánossal a zsebében nem is vár az ember tőle 2 mondatnál többet..

és ha valaki még erre itt elkezd hajlangani meg tapsikolni annak is szép napot..

[Szerkesztve]

Complicated human being.

(#296) - iSO - válasza I_Am (#18) üzenetére

- iSO -
(tag)

MS 16 éve a pályán van ??? Jézusom. Ennyire öreg vagyok ? :O

Elismerésem. Semmi kétség. Nagyban befolyásolta az F1 fejlődését ez az alak.

bYe MS

:R
iSO

http://www.kameramiskolc.hu

(#297) wildrain válasza -Mike- (#295) üzenetére

wildrain
(PH! kedvence)

Hát nemtom, szerintem nem olyan durva. A legtöbb ember, aki fennakad ezen, elfelejti azt a tényt, hogy saját maga is így beszél otthon, ismerősök között. Persze, erre lehet azt mondani, hogy ő a tévében mondta mindezt, és részben jogos is, mert a társadalom nagy része azt tartja normálisnak, ha a nagyközönség előtt megjátszuk magunkat. Ő nem ezt tette.
Más kérdés, hogy amikor Te bepiálsz és telerakod az autóversenyes topikot az agymenéseddel, miszerint a laposmellű Mari jól leszopott te meg a hajára élveztél, az mennyiben feltételez több intelligenciát ennél. :)

(#298) -Mike- válasza wildrain (#297) üzenetére

-Mike-
(őstag)

ha nem látod a kettő között a megfoglamazási meg minden egyáb különbséget akkor sry.. az egyik bőrkötésbe való a másik meg a kukába.. kb...

Complicated human being.

(#299) wildrain válasza -Mike- (#298) üzenetére

wildrain
(PH! kedvence)

bőrkötésbe... :DD LOL biztos nem vagyok műértő... :D

(#300) b-type válasza wildrain (#299) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

muha :D
lököttek. :D

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2007 - Archívum IV. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.