Ja ha öreganyádnak fütyije lett volna ő lett volna az öregapád........HA!!!
Ha az ár OK megegyezünk ha nem kritika nélkül méltósággal hagyd el a helyszínt! Köszi!!!

Ja ha öreganyádnak fütyije lett volna ő lett volna az öregapád........HA!!!
Ha az ár OK megegyezünk ha nem kritika nélkül méltósággal hagyd el a helyszínt! Köszi!!!
Ezt nem tudhatja senki. Lehet hogy csak 2 évet kell várni, de az is lehet hogy már ott van a mezőnyben. 
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Épp azért maradjunk a valóságnál ne a HA-nál!

schumi méltón búcsúzot.
én az utolsó évet élveztem a legjobban, előtte ha meghallották h schumi drukker vagyok mindenki rámfogta h csak azért mert mindig ő nyert.
most azért mutatott valamit.
nemtudom emlékeztek e, azthiszem 99ben volt egy verseny, még a hakkinenes időkben, akkoris az utolsó versenyre maradt a döntés.
akkor scumi az utolsó helyről indult és a 3. helyen kapott defektet.
#186: és a csapaton belüli külömbségek?
[Szerkesztve]
"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."

Nem biztos de inkább 98' -ban lehetett ez mert 99-ben balesetet szenvedett,2000-ben pedig
Hakki abbahagyta.Na ezek ketten még tudtak nagyokat meccselni.Szép időszak volt...

Tán az öreg diri túl közel állt a Ferrarihoz és a többi csapat megnyugtatására lecserélik.
Új év új főnök....
Bár ha ferrari mérnökök jönnek a helyére,...érdekes.
[Szerkesztve]

Az '98 volt. Suzuka.
''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman
Akkor is defektet kapott a törmelékek miatt, csak utána nem ment be új gumikért hanem kiállt a versenyből.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

De ott már egyszer felkűzdötte magát, mert az utolsó helyről kellett induljon(pedig szombaton még pole-t szerzett) és a harmadik helyen kapott defektet.
A pontokra pontosan nem emlékszem de azt hiszem akkor is mindenképp nyernie kellett volna a vb címhez.
''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman
(#212) Motion_Blur válasza Pá (#211) üzenetére

A futam előtt 4 pont volt a difi, de Hakkinen úgyis 2. lett volna simán, ha Schumi nyer.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

Schumi

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.
(#214) rauschie válasza Motion_Blur (#212) üzenetére

akkormég 4 pont difi volt az 1. és 2. hely közt, nem?
"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."
Sumi az isten 
"Csak úgy mondom"
Jean Todt az Szűz Mária, Ross Brawn meg Szent Péter. 

Senna halála óta szurkolok Schumachernek, pedig akkor még igencsak fiatal voltam. Mindegy. Arra, amit pályafutása alatt elért, és főleg erre az utolsó versenyre nem lehet mit írni, smiley sincs rá, úgyis tudja mindenki mit akarok mondani.
"Megjártuk a poklot és magunkkal is hoztuk"
Igen. Viszonylag új keletű a mostani pontrendszer.
A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...

Amikor már az év közepén megnyerte a VB-ket,akkor már kezdett nagyon unalmassá válni az F1 - de leginkább Schumacher. Ekkor (ha jól tudom) az Ausztrál Nagydíj edzésén(azt nem tudom,hogy melyik évben) egy szerencsétlen edzésbaleset következtében meghalt az egyik pályabíró,és az edzés utáni interjú adásakor megkérdezték erről a pilótákat is ,hogy mi erről a véleményük.A mindig kemény,kiszámítható és fapofa Sumi elsírta magát és a könnyeivel küzködve próbálta keresni a szavakat.Ez nagyon megmaradt bennem...talán itt lehetett érezni,hogy ő is ember,semmivel sem feljebb való a másiknál és ezzel sok fanatikusban kettétört a Schumacheristen mítosz is. Itt mutatta meg (számomra) az igazi ember arcát!
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

(L) Atiradeonika (L)

nem vagyok nagy F1 rajongó, de az utolsó két versenyt megnéztem, kíváncsiságból, hogy megnyeri-e a 8. VB címét
annak ellenére, hogy ''csak'' a 2. lett összetettben, minden elismerésem az övé, izgalmas és jó verseny volt
Palik meg egy bohóc, csak nincs kifestve 
Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
Hát ez a futam
Olyan jó volt,hogy nem érdelelt senkit,hogy ki kinek szurkol,kinyeri a bajnokságot,ki mit csinált ebben az évben(jót-rosszat) és nem volt igazi vesztese a futamnak.
Mindenki örült.Gratulálok Alonsonak
Bár ha nem is neki szurkoltam.
Michael Schumacher-nek meg köszönünk mindent,példát mutattál hogyan kell versenyezni és hogyan kell elbúcsúzni,még akkor is ha reménytelen már a győzelem 
Mások meg meg miért akadnak fenn ha Schumacher-ről van szó(talán sokszor) a topicban?Hát nem Ő a legnagyobb alakja a Forma-1-nek?A sportág sokmindent köszönhet neki.Még jótékonykodot elég sokat,amire Alonso nem képes.És ez a futam,még a fiatalságnak is megmutatta,hogy még mindig Ő az egyik legjobb(kimi előzése)
Gyönyörű futam,csak győztesekkel és egy történet vége happy end-el 
A világon minden szép, csak nem mindenki tudja értékelni a szépséget! Galaxy S JVT Semaphore 1.9.0+Ext4

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

Azt kérdezném hogy véletlen nem lelhető e fel valahol a neten a verseny videoja mert lemaradtam róla és szeretném megnézni! Mégis csak Sumi utolsó versenye volt.
Shal'kek nem'ron!
Azt ne felejtsd el, hogy Ő nyitotta a jelenlegi topicot, és hát mindenkinek, aki topicot nyit, adva van a topic elnevezésének joga. (Ami mellesleg folytatása is a korábbi topicoknak.)
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

Mostanság, elkezdtem visszanézni a Mika vs Michael féle pár harcokat, és arra jöttem rá h. mióta nézem az f1-et (18 vagyok) talán azok voltak a legszebb idők benne, azaz igazi egészséges csata folyt mindig, és a futam után látni ahogy kölcsönösen tisztelik egymást stb... majd éjszaka youtube-ról összeállítok egy kis csomagot, azt belinkelem.
(L) Atiradeonika (L)
(#227) JagdPanther válasza BobChemistry (#221) üzenetére

szerintem most az egyszer nem volt oylan rossz a Palik, sőt! 
MS, FA, FM, KR és a többiek: 
6910p

egyetértek, monnyuk én amióta nézem schumi drukker vagyok, vmiko 97be láttam először meccset, randomba választottam ki egy pilótát akinek drukkolok, talájjátokki kilett az 

Ross Brawn is elhagyja a csapatot. Tudom, lehetett rá számítani, de most már félig hivatalos a dolog:
[link]
jupiiii
(#230) Oliverda válasza matteo_szg (#229) üzenetére
Ha megy vele Todt is akkor még a végén megkedvelem a Ferrari-t. 
(#231) ZR92 válasza matteo_szg (#229) üzenetére

Igen,erre tenyleg lehetett szamitani,hogy Schumacherrel eggyütt több fontos emberke is elhagya a csapatot.
(#232) matteo_szg válasza Oliverda (#230) üzenetére

biztos Kimi átment a verseny után és benyögte: Keep walking! 
najó..ez szar volt 
[Szerkesztve]
jupiiii

Annyira negatív vagy h. már engem is megmosolyogtat 
(L) Atiradeonika (L)
(#234) KrenAtesz válasza matteo_szg (#229) üzenetére
Hmm. Erre eddig nem is gondoltam... 
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever
MS, Todt, és Brawn már régóta nem szimpi nekem. Pusztán erről van szó. 
(#237) JagdPanther válasza Oliverda (#236) üzenetére

persze mert senki nem tudott olyan jól dolgozni mint Ők mi? 
6910p

Tudom hisz úgy születtél, h. gyűlőlöd a Ferrarit
Persze ez nem gond, attól még nem leszünk haragba
(L) Atiradeonika (L)
(#239) matteo_szg válasza JagdPanther (#237) üzenetére

szerintem ne adjál fel ilyen labdákat Oliverdának, mert csúnyán le fogja csapni őket
![;]](/dl/s/v1.gif)
jupiiii

van egy olyan félig rossz érzésem h. Kimi ezért nem lesz vb... (azért csak félig rossz mert még mindig nem döntöttem el h. maradok e vérmercis vagy követem Raikkonnent a pirosakhoz
)
10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''

Viszont a lehetőségé meglesz rá. Ez idén nem votl meg neki, ráadásul figyeljük cask meg a következő évben hisz szerintem iszonytós motivációt fog neki jelenteni h. Ferrariban ülhet.
(L) Atiradeonika (L)
''Tudom hisz úgy születtél, h. gyűlőlöd a Ferrarit'' - Ez hamis állítás.
Komolyan mondtam hogyha lelépnek ezek a személyek akkor szeretni fogom őket. Legendás márka. Amúgy Montezemolo pl. szimpi. 
(#243) matteo_szg válasza X Factor (#241) üzenetére

reméljük ez a motiváció majd látszódni fog a futott teszt km-eken is 
jupiiii

Michael Schumacher pályafutása : [link]
KonicaMinolta új és felújított, színes és fekete-fehér A3-as méretű multifunkciós berendezések (másol, nyomtat, szkennel) eladása, bérbeadása és szervizelése karbantartási szerződéssel kedvező áron. Bővebb információ: 06-30-866-0563
(#245) matteo_szg válasza Dzsekó (#244) üzenetére

jupiiii

Már elöre várom ahogy örjöngve hajadat tépve te is beállsz a vörösök sorába ![;]](/dl/s/v1.gif)
matteo_szg Felőlem minden egyes, km helyett betolhat egy felest, de 1 mosolyogjon, 2 verjen le mindenkit, 3 futam győzelemnél lássam ahogy kiszáll a kcosiból és a ferrarisok közé veti magát, és h. legalább ugy nyilatkozon mitn Schumacher-el kapcsban a Pele féle díjátadánál, a lényeg az h. azért kedvelem h. ez szvsz mind emg is van benne, csak elvan fojtva, mitn ez a média által rá eröltetett iceman jellmez. Tény h. nem olyan mint pl Massa de hát amikor győzött és nem 2.ik és 3ik votl azért ő is bldog volt, ráadásul 2-3 olyan évet tudhat maga mögött ami nem éppen róla szólt, bár pedig ő midnent megtett h. jol szerepeljne, de vagy gyenge a kcosi vagy műszaki hiba...
(L) Atiradeonika (L)
Már elöre várom ahogy örjöngve hajadat tépve te is beállsz a vörösök sorába - Na azért ennyire ne szaladjunk előre. 
[Szerkesztve]

Örülök hogy láthattam éveken kesresztül a futamokon,mégha néha a pokolba kívántam is a néhány dögunalams év miatt. 
Kíváncsi vagyok hogy megy-e majd a DTM-be.
Én meg Kubica és a BMW előretörését várom,Heidfeld kicsit belefásult az egészbe szerintem. Vettel sem semmi. Aztán jön a Hamilton gyerek is. Csupa új,gyors emberek. Öröm lesz nézni 
mod: Szato meg takarodjon a pic**ba!!! Az FIA sem normális komolyan mondom. 
[Szerkesztve]
Forza Juventus!! Nem állunk meg 3 csillagig! 29 scudetto