Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2007 - Archívum IV. (téma lezárva)

(#19) Oliverda válasza Chili7 (#17) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Vagy a címbe még beférhetne Villeneuve és Montoya neve is, hisz ezzel az évvel ők is búcsúztak, és bár nem döntöttek meg 1000 rekordot, azért bizonyos szempontokból SZERINTEM lehet hogy jobbak voltak mint MS.

Itt máris sokan leírják a McLaren-t, bár nem tudom hogy pontosan mi alapján. Mondjuk ha csak arra gondolok hogy 1997-ben egy még gyengébb évet zártak (63 ponttal 4. hely a konstruktőrök versenyében), 98ban meg úgy indultak neki az évnek mint két úthenger. :U Vagy ne menjünk olyan messzire, 2004ben az 5. helyen végeztek 69 ponttal, és a következő évben meg már versenyben voltak a címekért. (Mostanában a McLaren a páratlan években megy jól, a páratlanokban meg szenved. :D) Az idei évben meg ugye már jó előre lehetett tudni hogy érkezik Alonso, gondolom Kimi is kicsit beleunt már az egész McLaren-be, Montoya is összebalhézott a csapattal, tehát már nem nagyon volt kire építeni. Remélem Alonso mellé kerítenek valami tehetséges gyereket, viszont nekem ez a Hamilton valamiért annyira nem szimpi (csak nehogy MS meggondolja magát és beugorjon a jövő évre hozzájuk :DDD).

[Szerkesztve]

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2007 - Archívum IV. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.