valszeg nem, mivel nem fog rájuk ugyanolyan média birodalom és vállalkozás épülni.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
- 2006-10-23 13:14:22

Motion_Blur
(PH! félisten)
jól szét lett b@szva a topik
I_Am szerintem simán törölhetnéd a hsz-ok kb. felét, beleértve persze az enyémeket is
túl sok a flame.. és lesz is, mert sokan csak ezért írogatnak ide...
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

LOTR
(PH! addikt)
véleményed lehet, ezért nem leszel kirúgva
viszont ha olvastad a topikot folyamatosan, jópáran javasoltuk a címet, tehát a többség talán mégis ezt akarta
One Ring to rule them all

aesir
(PH! kedvence)
Igazad van. Gyorsan álljunk neki utálni Kiss Norbit is, mert van ő, meg van a mezőny, pedig egyforma kocsikkal mennek. Hogy merészel az a taknyos gyorsabb lenni mindenkinél autóversenyző létére. Nahát!
Egészen eszement ötlet összehasonlítani bármiben is két egymástól teljesen különböző kategóriát, két egymástól teljesen különböző szabályrendszerrel.
Van saját életem...

csudri
(őstag)
Igaz, amit felhoztam példának versenysorozat az rossz példa, mert ott plusz súlyokkal próbálnak egyenlő körülményeket teremteni. A szemetek, próbálnak valami izgalmat csalni a futamokba és nem hagyni, hogy valaki 6-8 évig uralkodjon, fújj!
Vortex World Domination
Vagy csak nézzük meg mit alkotott a Benettonnal az akkor Honda és Renault ellen Misi barátunk kölyökkorában.
Ezt látom amugy Alonsoban is. Csak kicsit fel kell nőjön a feladathoz. Bár a tegnapi nyilatkozata már igen jóra sikeredett. A higgadtságot kell még megtanulja és aztán foghatjuk a fejünket, hogy megint mekkora egyeduralom lesz. Feltéve, hogy a Mclaren végre jó irányba fejleszt.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

LOTR
(PH! addikt)
na látod, és egy ellentmondásos, negatív, sportszerűtlen alakra épült volna? - szerintem nem
az, hogy hányszor engedték át neki az első helyet, vagy miket tett meg a győzelemért, az más kérdés, mert a hasonló dolgokat sokan csinálták, előtte is és utána is fognak
nem akarok ellenpéldákat írni, hogy ki miket csinált meg Schumi előtt büntetlenül, de Alonsonál, Semnnánnál, mindnkinél volt -szerintem- olyan ami nem éppen sportszerű, vagy olyan amit csak a győzelem érdekében csinált

aesir
(PH! kedvence)
Azért Priaulx erre kicsit rácáfol, de hagyjuk
Van saját életem...
én meg azt gondolom, hogy pl Kimiről vagy Alonzóról soha nem fognak még fele annyit sem beszélni, mint Schumiról - Szerintem meg még simán benne van az is hogy még többet lesz róluk szó mint MS-ről. Alonso 25, Kimi 27. 8-10 év még van mindkettőben.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

aesir
(PH! kedvence)
Tök egyetértek.
Annyit teszek még hozzá, hogy Alonso most kikerült Briattore agresszív PR-ja alól, egészen más lesz.
Van saját életem...
(#161) matteo_szg válasza csudri (#147) üzenetére
- Privát
- 2006-10-23 13:23:12

matteo_szg
(fanatikus tag)
Hát ki tudja, hogy mit hoznak a már beharangozott és elfogadott szabálymódosítások. Szerintem nagyon nem fognak változtatni a lényegen, persze nem hiszem, hogy újra több éves versenyzői vagy csapatdominancia alakulna ki. De a kiscsapatok továbbra sem fognak komolyabban előrelépni és csak 2-3 ember lesz vb esélyes újra. Pénz az úr.
Nem ismerem annyira a WTCC szabályrendszerét, illetve a csapatok költségvetéseit, de nem hiszem, hogy 5x-ös pénzbeli különbségek lennének csapatok között. Talán ezért sincs akkora különbség ott.
Egyébként tegnap láttam az Estorilban rendezett ETC futamot. Nem semmi küzdelmek voltak.
[Szerkesztve]
jupiiii
Pontosan.
Nekem csak egyetlen dolog nem tetszett Alonsoban. Az agresszív megnyilvánulásai amik kisgyerekké töpörítették össze a szememben. Ha Briattore nem hagyja, hogy igy viselkdejen már most sokkal több embernek lenne a kedvence. Lehet többek közt az enyém is.
Reméljük a legjobbakat. Kimi most átül a ferkába Alonso meg Kimi helyére. Szerintem jó versenyeknek nézünk elébe.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

LOTR
(PH! addikt)
Kimi nem azt nyilatkozta, hogy 3 év és befejezi?
Alonzóban meg messze nem látom -attól még lehet, hogy megvan, de nem hinném- azt a csapatszellemet, mint ami Schumiban megvolt, meg még ha a szerelői is hibáztak, így szidni őket, szerintem ilyet nem lehet

Integra
(Jómunkásember)
szerintem, akkoriban még senki nem tudta, hogy ez a gépezet ekkorára növi ki magát.
elkezdődött és ez lett a vége. nem keresek mindenféle összeesküvés elméleteket, mert szerintem nincsen. sumit elkapta a gépszíj, rengeteget változott és nem jó irányban, a gépezetet pedig a még nagyobb pénz, ahogy a médiát is, ez mind összefügg és egy nagy folyamat. és a pénz mindenkit mindehogy kőkeményen befolyásolt.
Hakkinen szerinte nem sokáig, ahogy ő sem bírta 
|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

LOTR
(PH! addikt)
hát azok hárman a ferrarinál csak tudtak valamit, hogy így összejött 

Integra
(Jómunkásember)
ezt nem is vitatom 

Integra
(Jómunkásember)
kimi elereszt egy poént 
így tisztelgett sumi előtt
[link]
[Szerkesztve]

neduddki
(PH! nagyúr)
HI!
Csak remleni tudom en is hogy izgamaban boelkedo idenyek varnka rank /mert nehany elvakuton kivul kinek jo a dominacia???:- (((/ csak en attol tarrtok a McLaren hozza megitn szokasok formajat es Alonso sikitova menekul toluk mar jovla hamarabb:- (((
udv
neduddki
mod: aesir: mndegy az csak bomos legyena bajnok:- ))) /ejejn afuggelen hozzallasom:- )))/
[Szerkesztve]
a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
Na jó, de Lauda az egy megélhetési megmondóember. 
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

LOTR
(PH! addikt)

Integra
(Jómunkásember)
jófej ez a kimi, no 
a megmondóember. 
Megint higgadtan és öszintén nyilatkozott. Azon röhögtem volna még nagyobbat, ha azt mondja, hogy elaludtam megint. 

Integra
(Jómunkásember)
én még nem is láttam ilyen önfeledten nevetni 
Sumi nagyon fog hiányozni
pedig Alonso fan vagyok. Várom a következő évet milyen lesz Sumi nélkül. Remélem hogy látjuk még versenyezni, ha másnem gálákon gokarttal.
Szponzorokat keresek gyorsulási versenyzéshez és gokartozáshoz :)
Kimi nem azt nyilatkozta, hogy 3 év és befejezi? - Majd kiedrül, ez még messze van. Alonso: Szerintem a McLaren-nél majd kinövi a hülyeségeit. Viszont azt nem tartom kizártnak hogy még valaha visszatér a Renault-hoz.
Ezt érdemes elolvasni, szerintem most igaza lehet a megmondóembernek: [link]
Én speciel annak is örültem. Meg annak is, amikor tavaly egyik versenyen MS bírta sokáig maga mögött tartani Alonsót, a másikon meg fordítva.
Alonsó azóta tetszik, hogy volt bátorsága egyszer Monacóban az alagútban a poros íven előzni. Na akkor nem volt teljesen normális, nem is jött be neki, de attól még szép próba volt.
a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html
Én nem örülök annak, hogy a jó kis fejlesztések eredményeit súlyokkal rontják le... Akkor adjanak mindenkinek egyforma autót, ha olyan versenyt akarnak, ahol a pilóta számít. Szükségét érzem olyan versenynek is, ahol meg az számít, milyen computert bírt faragni a háttércsapat, hogy sikerült beállítani a kerékfelfüggesztést, stb. És szükségét érezném annak is, hogy ezek a trükkök minél hamarabb csurogjanak át az utcai autókba.
Tényleg, mennyit lökhetne a civil közlekedésen, ha lehetne indulni dízel autókkal az f1-ben...
a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html
MS volt a pilóta szakszervezet elnöke. Valamit mégis tiszteltek benne a többiek, vagy legalább kihasználták azt, hogy a Fia meg a Foca meg az Ecclestone vállalat rá hallgat, másra meg kevésbé.
Azt már kevésbé értem, miért RS lett az utódja ... 
Tényleg, mennyit lökhetne a civil közlekedésen, ha lehetne indulni dízel autókkal az f1-ben... - Az a baj hogy hangjuk nem nagyon lenne sok. 
Szerintem az a fajta fejleszteni tudás és csapatépítő képesség, ami ms-ben megvan és amitől a ferrari az lett, ami, benne van Alonsóban is és attól lett a Renault, ami.
Lehet, hogy a Renault-nál kevesebb erőfeszítést kellett tennie Alonsónak, hogy élcsapatot faragjon belőlük, de mindenképpen ott volt benne a keze. Ezért gondolom, hogy jövőre a McLarenből jó csapat lesz.

Jim Tonic
(PH! kedvence)
Azt hiszem, tegnap megmutatta, ki még mindig a császár. Respect Michael!
[Szerkesztve]
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano
Nagy dolog, legfeljebb a fia kötelezővé teszi a basszusládát villogó ledekkel és majd szintetizátorból jön a hang 
''''Le Roi Est Mort, Vive Le Roi!'''' 

neduddki
(PH! nagyúr)
HI!
HAt a csapatepto tudas a MiniNapolenban vna /meg a etheteln eggozesi tudas, lasd kezdetek: bmw a ralli eb-n a 70-es evek/ , Sumi meg vezetni tud de kibaltazottna na is kerdes...
udv
neduddki
a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

csudri
(őstag)
Én is ezt vallom, hogy a forma1 az arról szól, hogy kinek milyen csodát sikerül csinálnia a géppel. Épp ezért kapok agyhúgykövet, amikor valami odáig van a Schumacher-ért. Jókor volt jó kocsiban. És Kimi így is lezúzta párszor! Ha Kimi lett volna a Ferrarinál és Schumi máshol, akkor Kimi már bajnok lenne. Ezért nem értem, miért kell agyonnyalni a forma1-es pilóták pics@ját, amikor semmit nem tudnak tenni, ha a gép nem 100%-os. Lásd a Bridgestone gyengélkedése, blablabla!
Vortex World Domination
Respect Schuminak az egyik legnagyobb, hanem lgnagyobb F1 es pilótának.
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

nguru
(fanatikus tag)
Hali! Hát nem tudom mi lesz jövőre. Kimi vhogy mindig széthajtotta a vasat maga alatt. Ez lehet a Mercedes is, de szerintem Raikkonen is benne volt. Kérdés: mit tolerál a Ferrari?
Alonso viszont vigyáz a technikára, ha egy kicsit osszepofozzák a Mercit jövőre megszoríthatják a Ferrari-Renault párost. Egy biztos, minden tiszteletem mellett már ideje volt a vérfrissítésnek a F-1-ben. Amit Schumi megnyerhetett azt megnyerte! Kiváncsi leszek az új fiúkra is.. És ami még szerintem sötét ló lehet jövőre: a BMW Kubicával. Abból a gyerekből még lesz valami... 

aesir
(PH! kedvence)
Ennyire már ne alázd magad
Van saját életem...
Minden tiszteletem Sumié... nagy űrt hagy maga tután... hiányozni fog