Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2007 - Archívum IV. (téma lezárva)

(#151) Integra válasza LOTR (#148) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

valszeg nem, mivel nem fog rájuk ugyanolyan média birodalom és vállalkozás épülni.

(#152) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

jól szét lett b@szva a topik :( I_Am szerintem simán törölhetnéd a hsz-ok kb. felét, beleértve persze az enyémeket is

túl sok a flame.. és lesz is, mert sokan csak ezért írogatnak ide...

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#153) LOTR válasza Chili7 (#140) üzenetére

LOTR
(PH! addikt)

véleményed lehet, ezért nem leszel kirúgva
viszont ha olvastad a topikot folyamatosan, jópáran javasoltuk a címet, tehát a többség talán mégis ezt akarta

One Ring to rule them all

(#154) aesir válasza csudri (#147) üzenetére

aesir
(PH! kedvence)

Igazad van. Gyorsan álljunk neki utálni Kiss Norbit is, mert van ő, meg van a mezőny, pedig egyforma kocsikkal mennek. Hogy merészel az a taknyos gyorsabb lenni mindenkinél autóversenyző létére. Nahát!

Egészen eszement ötlet összehasonlítani bármiben is két egymástól teljesen különböző kategóriát, két egymástól teljesen különböző szabályrendszerrel.

Van saját életem...

(#155) csudri válasza aesir (#154) üzenetére

csudri
(őstag)

Igaz, amit felhoztam példának versenysorozat az rossz példa, mert ott plusz súlyokkal próbálnak egyenlő körülményeket teremteni. A szemetek, próbálnak valami izgalmat csalni a futamokba és nem hagyni, hogy valaki 6-8 évig uralkodjon, fújj!

Vortex World Domination

(#156) I_Am válasza aesir (#154) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Vagy csak nézzük meg mit alkotott a Benettonnal az akkor Honda és Renault ellen Misi barátunk kölyökkorában.

Ezt látom amugy Alonsoban is. Csak kicsit fel kell nőjön a feladathoz. Bár a tegnapi nyilatkozata már igen jóra sikeredett. A higgadtságot kell még megtanulja és aztán foghatjuk a fejünket, hogy megint mekkora egyeduralom lesz. Feltéve, hogy a Mclaren végre jó irányba fejleszt.

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#157) LOTR válasza Integra (#151) üzenetére

LOTR
(PH! addikt)

na látod, és egy ellentmondásos, negatív, sportszerűtlen alakra épült volna? - szerintem nem
az, hogy hányszor engedték át neki az első helyet, vagy miket tett meg a győzelemért, az más kérdés, mert a hasonló dolgokat sokan csinálták, előtte is és utána is fognak
nem akarok ellenpéldákat írni, hogy ki miket csinált meg Schumi előtt büntetlenül, de Alonsonál, Semnnánnál, mindnkinél volt -szerintem- olyan ami nem éppen sportszerű, vagy olyan amit csak a győzelem érdekében csinált

(#158) aesir válasza csudri (#155) üzenetére

aesir
(PH! kedvence)

Azért Priaulx erre kicsit rácáfol, de hagyjuk:)

Van saját életem...

(#159) Oliverda válasza LOTR (#148) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

én meg azt gondolom, hogy pl Kimiről vagy Alonzóról soha nem fognak még fele annyit sem beszélni, mint Schumiról - Szerintem meg még simán benne van az is hogy még többet lesz róluk szó mint MS-ről. Alonso 25, Kimi 27. 8-10 év még van mindkettőben.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#160) aesir válasza I_Am (#156) üzenetére

aesir
(PH! kedvence)

Tök egyetértek.
Annyit teszek még hozzá, hogy Alonso most kikerült Briattore agresszív PR-ja alól, egészen más lesz.

Van saját életem...

(#161) matteo_szg válasza csudri (#147) üzenetére

matteo_szg
(fanatikus tag)

Hát ki tudja, hogy mit hoznak a már beharangozott és elfogadott szabálymódosítások. Szerintem nagyon nem fognak változtatni a lényegen, persze nem hiszem, hogy újra több éves versenyzői vagy csapatdominancia alakulna ki. De a kiscsapatok továbbra sem fognak komolyabban előrelépni és csak 2-3 ember lesz vb esélyes újra. Pénz az úr.

Nem ismerem annyira a WTCC szabályrendszerét, illetve a csapatok költségvetéseit, de nem hiszem, hogy 5x-ös pénzbeli különbségek lennének csapatok között. Talán ezért sincs akkora különbség ott.
Egyébként tegnap láttam az Estorilban rendezett ETC futamot. Nem semmi küzdelmek voltak.

[Szerkesztve]

jupiiii

(#162) I_Am válasza aesir (#160) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Pontosan.

Nekem csak egyetlen dolog nem tetszett Alonsoban. Az agresszív megnyilvánulásai amik kisgyerekké töpörítették össze a szememben. Ha Briattore nem hagyja, hogy igy viselkdejen már most sokkal több embernek lenne a kedvence. Lehet többek közt az enyém is.

Reméljük a legjobbakat. Kimi most átül a ferkába Alonso meg Kimi helyére. Szerintem jó versenyeknek nézünk elébe.

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#163) LOTR válasza Oliverda (#159) üzenetére

LOTR
(PH! addikt)

Kimi nem azt nyilatkozta, hogy 3 év és befejezi?
Alonzóban meg messze nem látom -attól még lehet, hogy megvan, de nem hinném- azt a csapatszellemet, mint ami Schumiban megvolt, meg még ha a szerelői is hibáztak, így szidni őket, szerintem ilyet nem lehet

(#164) Integra válasza LOTR (#157) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

szerintem, akkoriban még senki nem tudta, hogy ez a gépezet ekkorára növi ki magát.
elkezdődött és ez lett a vége. nem keresek mindenféle összeesküvés elméleteket, mert szerintem nincsen. sumit elkapta a gépszíj, rengeteget változott és nem jó irányban, a gépezetet pedig a még nagyobb pénz, ahogy a médiát is, ez mind összefügg és egy nagy folyamat. és a pénz mindenkit mindehogy kőkeményen befolyásolt.

(#165) bandus válasza b-type (#2) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hakkinen szerinte nem sokáig, ahogy ő sem bírta :)

|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

(#166) LOTR válasza Integra (#164) üzenetére

LOTR
(PH! addikt)

hát azok hárman a ferrarinál csak tudtak valamit, hogy így összejött :D

(#167) Integra válasza LOTR (#166) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

ezt nem is vitatom :)

(#168) Integra

Integra
(Jómunkásember)

kimi elereszt egy poént :DDD
így tisztelgett sumi előtt:D
[link]

[Szerkesztve]

(#169) neduddki válasza I_Am (#162) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

Csak remleni tudom en is hogy izgamaban boelkedo idenyek varnka rank /mert nehany elvakuton kivul kinek jo a dominacia???:- (((/ csak en attol tarrtok a McLaren hozza megitn szokasok formajat es Alonso sikitova menekul toluk mar jovla hamarabb:- (((

udv

neduddki

mod: aesir: mndegy az csak bomos legyena bajnok:- ))) /ejejn afuggelen hozzallasom:- )))/

[Szerkesztve]

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#170) Oliverda válasza bambano (#137) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Na jó, de Lauda az egy megélhetési megmondóember. :DDD

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#171) LOTR válasza Integra (#168) üzenetére

LOTR
(PH! addikt)

[link] ;)

(#172) Integra válasza LOTR (#171) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

jófej ez a kimi, no :)

(#173) I_Am válasza Integra (#172) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

a megmondóember. :D

Megint higgadtan és öszintén nyilatkozott. Azon röhögtem volna még nagyobbat, ha azt mondja, hogy elaludtam megint. :D

(#174) Integra válasza I_Am (#173) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

én még nem is láttam ilyen önfeledten nevetni :)

(#175) Maxxter

Maxxter
(senior tag)
LOGOUT blog

Sumi nagyon fog hiányozni :O pedig Alonso fan vagyok. Várom a következő évet milyen lesz Sumi nélkül. Remélem hogy látjuk még versenyezni, ha másnem gálákon gokarttal.

Szponzorokat keresek gyorsulási versenyzéshez és gokartozáshoz :)

(#176) Oliverda válasza LOTR (#163) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Kimi nem azt nyilatkozta, hogy 3 év és befejezi? - Majd kiedrül, ez még messze van. Alonso: Szerintem a McLaren-nél majd kinövi a hülyeségeit. Viszont azt nem tartom kizártnak hogy még valaha visszatér a Renault-hoz. :U Ezt érdemes elolvasni, szerintem most igaza lehet a megmondóembernek: [link]

(#177) bambano válasza Oliverda (#131) üzenetére

bambano
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én speciel annak is örültem. Meg annak is, amikor tavaly egyik versenyen MS bírta sokáig maga mögött tartani Alonsót, a másikon meg fordítva.

Alonsó azóta tetszik, hogy volt bátorsága egyszer Monacóban az alagútban a poros íven előzni. Na akkor nem volt teljesen normális, nem is jött be neki, de attól még szép próba volt.

a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

(#178) bambano válasza csudri (#147) üzenetére

bambano
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én nem örülök annak, hogy a jó kis fejlesztések eredményeit súlyokkal rontják le... Akkor adjanak mindenkinek egyforma autót, ha olyan versenyt akarnak, ahol a pilóta számít. Szükségét érzem olyan versenynek is, ahol meg az számít, milyen computert bírt faragni a háttércsapat, hogy sikerült beállítani a kerékfelfüggesztést, stb. És szükségét érezném annak is, hogy ezek a trükkök minél hamarabb csurogjanak át az utcai autókba.

Tényleg, mennyit lökhetne a civil közlekedésen, ha lehetne indulni dízel autókkal az f1-ben...

a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

(#179) bambano válasza LOTR (#148) üzenetére

bambano
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

MS volt a pilóta szakszervezet elnöke. Valamit mégis tiszteltek benne a többiek, vagy legalább kihasználták azt, hogy a Fia meg a Foca meg az Ecclestone vállalat rá hallgat, másra meg kevésbé.

Azt már kevésbé értem, miért RS lett az utódja ... :)

(#180) Oliverda válasza bambano (#178) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Tényleg, mennyit lökhetne a civil közlekedésen, ha lehetne indulni dízel autókkal az f1-ben... - Az a baj hogy hangjuk nem nagyon lenne sok. :)

(#181) bambano válasza I_Am (#156) üzenetére

bambano
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem az a fajta fejleszteni tudás és csapatépítő képesség, ami ms-ben megvan és amitől a ferrari az lett, ami, benne van Alonsóban is és attól lett a Renault, ami.
Lehet, hogy a Renault-nál kevesebb erőfeszítést kellett tennie Alonsónak, hogy élcsapatot faragjon belőlük, de mindenképpen ott volt benne a keze. Ezért gondolom, hogy jövőre a McLarenből jó csapat lesz.

(#182) Jim Tonic

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Azt hiszem, tegnap megmutatta, ki még mindig a császár. Respect Michael!

[Szerkesztve]

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#183) bambano válasza Oliverda (#180) üzenetére

bambano
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nagy dolog, legfeljebb a fia kötelezővé teszi a basszusládát villogó ledekkel és majd szintetizátorból jön a hang :)

(#184) Oliverda válasza Jim Tonic (#182) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

''''Le Roi Est Mort, Vive Le Roi!'''' :)

(#185) neduddki válasza bambano (#181) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

HAt a csapatepto tudas a MiniNapolenban vna /meg a etheteln eggozesi tudas, lasd kezdetek: bmw a ralli eb-n a 70-es evek/ , Sumi meg vezetni tud de kibaltazottna na is kerdes...

udv

neduddki

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#186) csudri válasza bambano (#178) üzenetére

csudri
(őstag)

Én is ezt vallom, hogy a forma1 az arról szól, hogy kinek milyen csodát sikerül csinálnia a géppel. Épp ezért kapok agyhúgykövet, amikor valami odáig van a Schumacher-ért. Jókor volt jó kocsiban. És Kimi így is lezúzta párszor! Ha Kimi lett volna a Ferrarinál és Schumi máshol, akkor Kimi már bajnok lenne. Ezért nem értem, miért kell agyonnyalni a forma1-es pilóták pics@ját, amikor semmit nem tudnak tenni, ha a gép nem 100%-os. Lásd a Bridgestone gyengélkedése, blablabla!

Vortex World Domination

(#187) Dare2Live

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Respect Schuminak az egyik legnagyobb, hanem lgnagyobb F1 es pilótának.
:R

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#188) nguru

nguru
(fanatikus tag)

Hali! Hát nem tudom mi lesz jövőre. Kimi vhogy mindig széthajtotta a vasat maga alatt. Ez lehet a Mercedes is, de szerintem Raikkonen is benne volt. Kérdés: mit tolerál a Ferrari?
Alonso viszont vigyáz a technikára, ha egy kicsit osszepofozzák a Mercit jövőre megszoríthatják a Ferrari-Renault párost. Egy biztos, minden tiszteletem mellett már ideje volt a vérfrissítésnek a F-1-ben. Amit Schumi megnyerhetett azt megnyerte! Kiváncsi leszek az új fiúkra is.. És ami még szerintem sötét ló lehet jövőre: a BMW Kubicával. Abból a gyerekből még lesz valami... :C

(#189) aesir válasza csudri (#186) üzenetére

aesir
(PH! kedvence)

Ennyire már ne alázd magad:)

Van saját életem...

(#190) kisninja

kisninja
(őstag)
LOGOUT blog

Minden tiszteletem Sumié... nagy űrt hagy maga tután... hiányozni fog :R