Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2007 - Archívum IV. (téma lezárva)

(#101) I_Am válasza Peat;) (#50) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Még mindíg a címen lovagoltok?

Menjetek inkább tüntetni a városba. Komolyan eszem megáll, hogy milyen mögöttes tartalmakat tudtok gyártani a dolgok mögé.

Először és utoljára írom le:

Nem fan totyik!

A totyik cmíe tiszteletnyilvánítás az előtt a pilóta előtt aki minden létező rekordot megdöntött a forma-1-ben és a Ti kedvenceiteket arra ösztönözte, hogy még több erőbedobáassal és koncentrációval valamint tenni akarással még nagyobbak és jobbak legyenek. Ha ezt nem láttátok eddig akkor nyissátok már végre ki a szemeteket és mozgassátok már meg kicsit az agyatokat, hogy leessen. Ha nem lett volna Schumi, akkor sok pilóta és motorgyártó nem tart most ott ahol jelenleg, és lehet hogy pont az egyikötök kedvence az.

Felfogtátok már végre?

Totyikcím marad, aki megint beleköt pihenőre küldöm.

És a cím nem tudom iben gátolja meg azt, hogy ez a totyik is a formula-1ről szóljon?

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#102) dragonfx

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nagyszerű pilóta volt, mármint a versenysportban volt, amugy egy teljesen korrekt ember szerintem nyilatkozatai alapján.Azért kicsit bánom nem volt dobogós tegnap mégis szebb búcsúzás lett volna, onnan elköszönni az emberektől. :R
Ténbyleg aze gyik legnagyobb sportoló.És azért amit Alonso nyilatkozott se volt semmi. :R

[Szerkesztve]

Na ééésss?::DDD

(#103) b-type válasza szatocs (#94) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

Nem sztem MS ennyivel jobbat ment mint bárki.
én ezt egy az egybe legendásnak érzem.
..és igen, nem sokan búcsúztak így az F1-től.
felmerült itt Monty neve és Villeneuve akik szintén ebben az évben búcsúztak el az F1-től, és bár Monty-t kifejezetten csíptem, mégsem ekkora vehemenciával versenyeztek, sajnos nem 'tekerték fel' a verdát.
Mert ez nem úgy van hogy persze hogy nyomta a gázt...miért persze, mintha olyan természetes lenne hogy a nyugdíj előtti sheriff még beballag a banditákkal tömött puebla-ba rendet tenni.
full kockázat volt.
...ja és egyébként meg öreg és nem is tud előzni, mert már elfelejtette...meg stb.

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

(#104) titan5 válasza Oliverda (#91) üzenetére

titan5
(tag)

Nézőpont kérdése...Valakinek szimpi-e Summi avgy nem.Ezen ne vitázzunk mert tényleg nem érdemes.

Ha az ár OK megegyezünk ha nem kritika nélkül méltósággal hagyd el a helyszínt! Köszi!!!

(#106) titan5 válasza I_Am (#101) üzenetére

titan5
(tag)

Korrekt....Végre valaki értelmesen leírta!!! :R

Ha az ár OK megegyezünk ha nem kritika nélkül méltósággal hagyd el a helyszínt! Köszi!!!

(#107) dragonfx

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:Y (még akkor vastaggal is :C , jó hogy nem caps lockkal írtál :B

Szerintem a topiccímben teljesen fedi a tartalmat, bárki véleményt mondhat mia véleménye arról hoyg visszavonul mit veszítünk, ők mit vesztenek(csapat, többi versenyző stb)

u.i.:most én vagyok hülye vagy hol a hsz amire válaszoltam.? :U

[Szerkesztve]

Na ééésss?::DDD

(#108) matteo_szg válasza dragonfx (#107) üzenetére

matteo_szg
(fanatikus tag)

Törölték Integra hozzászólását.
Gondolom kapott egy kis ''sarokbaállást'' is.

[Szerkesztve]

jupiiii

(#109) Integra válasza I_Am (#101) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

gyorsan töröltél.
így viselkedik egy moderátor aki tudja, hogy hibát követett el és nem képes a jogos kritikával szembenézni.
asszem léptem is.

(#110) Kraptor válasza Integra (#109) üzenetére

Kraptor
(PH! addikt)

Mondjuk tényleg nem kellett volna törölni...

(#111) Bibby

Bibby
(PH! addikt)

Azt nem értemi, miért hangoztatják olyan sokan hogy erre csak Schumacher képes, hogy feljöjjön a végéről.... Ha jól emlékszem nem olyan rég volt amikor Kimi is megtette.

Motion, majd ha én így beszélek veled, akkor Lolozz.

[Szerkesztve]

"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

(#112) JoHnni válasza Bibby (#111) üzenetére

JoHnni
(senior tag)

és még pl Montoya

...:''[*\www.alfaamore.hu/*]'' :...

(#113) Motion_Blur válasza Bibby (#111) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

LOL olvass már vissza egy kicsit! Majdnem körhátrányból jött vissza! Az utolsóhoz képest is 33mp hátránya volt...

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#114) I_Am válasza Integra (#109) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nincs jogos kritika.

Elfogultásg viszont elég sok.

Nekem nincs okom elfogultnak lenni, annak ellenére sem, hogy abbahagytam a forma-1 nyomon követését a Ferrari egyeduralom második évében, annak ellenenére sem, hogy Senna után Montoya volt az egyetlen pilóta akinek a stilusa megint megfogott és szurkoltam neki már a cartban is, nem hogy a forma-1-ben, Schumi ellen.
Annak ellenére sem, hogy sokáig a hátamon felállt a szőr attól, hogy Schumi olyan mint egy előre programozott robotpilóta és annak ellenére sem, hogy Montoya soha nem lehetett világbajnok a forma-1-ben mert ott volt Schumi előtte.

Ne elfogultásggal tekintsünk a totyik címére ismétlem, hanem a tisztelet kinyilvánítását lássuk benne és igen is köszönjük meg Neki, hogy amig versenyzett addig ezt szívből tette (és ne a dollármilliókat nyomkodjuk a zsebébe egyből)

Technikai sport, komoly erőbedobást és koncentrációt igényel, a sok pénzröl szól. De annál többről is és erre igazán Schumi mutatott rá addig amig versenyzett.

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#115) Oliverda válasza titan5 (#104) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Én azzal csak arra akartam utalni hogy sokan aggódnak hogy nem lesznek olyan jók a versenyek MS nélkül. Szerintem jövőre már akár ismét hárman küzdhetnek a címért. Tipp: Button vs. Alonso vs. valamelyik Finn (ez azon fog múlni hogy a Ferrari vagy a Reanult rak össze jobb gépet)

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#116) LOTR válasza I_Am (#1) üzenetére

LOTR
(PH! addikt)

áhh, csak bejött a petíció :D
respect

One Ring to rule them all

(#117) PumPi válasza Integra (#93) üzenetére

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

Hibáztam igen, utána még oda akartam írni hogy pontosan ezért nem vagyok én ott, ez így van. :))
Soha nem mondtam hogy Alonso nem jó pilóta, éppen ellenkezőleg, de ki kell nőnie a hisztit, fele ekkora csalódás se volt a tavalyi canadai nagydíj neki, és úgy odavágta a palánkhoz a gépet hogy csak csattant.

Vorsprung durch Technik..

(#118) JoHnni válasza Oliverda (#115) üzenetére

JoHnni
(senior tag)

ha már tippelgetés dolgot felhoztad:) sztem az esélyesek Massa, Raikkönen, viszont alonso nemhiszem, legalábbis ha mclaren folytatja ezt a tendenciát

...:''[*\www.alfaamore.hu/*]'' :...

(#119) Oliverda válasza JoHnni (#118) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szerintem meg az F1-ben pont az a szép hogy nem lehet előre tudni (ilyenkor meg még főleg nem) hogy mi lesz a jövő évben. Elég példának mondjuk a 2004es vs. 2005ös év. A McLaren témához meg csak ennyit tennék hozzá: [link]

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#120) Peat;) válasza I_Am (#101) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

''Menjetek inkább tüntetni a városba'' látom te lecsúsztál róla és máson vered le a fölös hormonzavarod által keletkezett energiád/feszültséged, fasza moderátor vagy! végig se olvastad miket írtam, teljesen normális hangnemben tettem mindent és írtam hogy maradhat felőlem! Moderátor státuszhoz azt hittem szükséges követelmény az olvasástudás és szövegértés!

''Nem fan totyik!'' : nem annak készült de a cím alapján az, de engem nem érdekel mint írtam már, a tiszteletnyilvánítást meg külön a ferrari és/vagy msch rajongók által nyitott topikba is mehetett volna, persze erre nem reagáltál.

Köszi a pihenőt előre is, a célom csak az volt hogy te olvassad el.

(#121) X Factor válasza Oliverda (#119) üzenetére

X Factor
(PH! addikt)

Most azért vmivel, jobb az alap a tippelgetéshez, hisza motor fejelsztés belett fagyasztva, így ezeket az erőviszonyokat ismerjük, gumi csak Bridgestone lesz ezért itt egyenlők a feltételek, hát marad a karosszéria és a pilóta, :)

(L) Atiradeonika (L)

(#122) I_Am válasza Peat;) (#120) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ha a célod az lett volna ami akkor priviben küldted volna.

Olvasni tudok, nem konkrétan csak a Te hozzászólásodra reagáltam, de Neked ment válaszként mert a tied volt az utolsó akkor amikor elkezdtem írni a hozzászólást. És aki tud olvasni az érti azt is miért pont a Tiedre reagáltam, mert Te is meghúztad a párhuzamot a cím és a totyik tartalma között.

Ha gondolod kimazsolázom Neked, csakis Neked, aki nem követte nyomon egyik totyikot sem gondolom (:D) hogy az előző totyikokban %-os arányban hány hsz szólt MS-ről. (akár mellette akár ellene)

Az egyéb jelzőkkel nem foglalkozom, ha gondolod szívesen végihallgatom őket priviben vagy akár személyesen is, sőt lehet rá is tudok cáfolni. :D

(#123) Chili7 válasza X Factor (#121) üzenetére

Chili7
(őstag)

Jövőre még fejleszthetik a motorokat nem?

(#124) Oliverda válasza X Factor (#121) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

2007 márciusáig még lehet módosítani a motorokon. Nyilván a felfüggesztésen és az aerodinamikán lehet majd csiszolgatni, na meg mint mondtad a pilóta. :)

(#125) csudri

csudri
(őstag)

Megláttam a topikcímet, na mondom benézek ide. Kb. az első 20hszt bírtam végigolvasni, utána már majdnem hánytam. Fair playt tanulni Schumitól? Ez olyan, mintha emberséget akart volna valaki tanulni Hitlertől!

Na mind1, bocsánat, hogy belekontárkodok itt a ti Schumi-fétisiszta topikotokba, de 12éve várom, hogy visszavonuljon ez az ember, végre olyan Forma1 lesz, mint régen!

[OFF]Ha valamelyik modinak nem tetszik, amit írtam az tegye offba, vagy tőlem ki is törölheti, bár talán a sok nyáladzás, meg Schumacher seggének fényesrenyalása mellett elfér egy ilyen renitens hozzászólás is, mint ez![OFF]

Vortex World Domination

(#126) bambano válasza Integra (#21) üzenetére

bambano
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ezt a ''felrakok mindent egy lapra és keresztülgázolok a mezőnyön'' stílust egyszer Alonso is megcsinálta és legalább egyszer (de ködös emlékeim két alkalmat mondanak) Kimi is megcsinálta és akkor is nagyon örültünk, hogy verseny van.

a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

(#127) Chili7 válasza titan5 (#106) üzenetére

Chili7
(őstag)

#76-os hszedből kiderül,hogy Te lemaradtál arról az apró részletről, hogy ez nem egy most nyitott ms respect topik, hanem egy több éve működő Formula-1 topik, ahova nem midenki ms-t respektálni jönne!

Csudri! Te csukott szemmel olvasol? Reggel óta ezen megy a vita!

[Szerkesztve]

(#128) Motion_Blur válasza csudri (#125) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Ezért édremes volt hozzászólnod. Közöd nem volt eddíg az F1-topikokhoz, most meg ideszarsz egyet! Köszi ;)

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#129) bambano válasza aesir (#24) üzenetére

bambano
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Webber autójában egy olyan motor volt, ami pöröghetett volna 20 ezret is, ha Webber az úton marad... Nekik volt tétje szerintem.

Ne feledkezzünk meg a másik búcsúzó legendáról: a Cosworth motorról sem, végül is csak sok száz futamot nyertek meg rengeteg vb címet lapátoltak össze ilyennel.

a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

(#130) I_Am válasza Chili7 (#127) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem is ez a cél, ha végre leesne.

Akkor mondom másképpen amit Csudri hozzászólása ihletett hirtelen.

Respect Schuminak, hogy visszavonult és hagyja végre a következő nemzedéket versenyezni!

Így már jó lesz? :D

(#131) Oliverda válasza bambano (#126) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mondjuk a Ringen meg Alonso ment el úgy az autók mellet mint most MS. Ugye akkor meg a Renault-nak feküdtek nagyon azok a körülmények.

(#132) matteo_szg válasza csudri (#125) üzenetére

matteo_szg
(fanatikus tag)

''12éve várom, hogy visszavonuljon ez az ember, végre olyan Forma1 lesz, mint régen! ''

jujj....hagyjuk már ezt! :W

jupiiii

(#133) bambano válasza aesir (#27) üzenetére

bambano
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én azt gondolom, Bari teljesen nyugodt lehet a karrierje felől. A motorsporthoz nem csak a látványos eredmények tartoznak hozzá pezsgőlocsolással, hanem az is, hogy elvégezte-e azt a munkát, amit a csapatfőnök rábízott. Barinak a Ferrarinál két feladata volt: védeni ms hátulját és tesztelni a technikát, elvégezni a kulimunkát a fejlesztésekhez (MS is sokat fejlesztett, ezt nem vitatom). Aztán Bari megszámolja a bankszámla egyenlege végén a nullákan és rájön, hibátlan volt a karrierje.

(#134) X Factor

X Factor
(PH! addikt)

Nem akarok senkit megbántani, alapvetően szeretek jó emberi kapcsolatokat ápolni, de 1:Schumi fanok egy szót szólnak vagy 40 hsz óta a feleslges ajnározás végett, de TI (kinek nem inge nem veszi magára) csak rágjátok magatokat h. jaj azaz első 20 hsz hányok tőle(ez aztán az értelmes hozzászólás) meg h. miért ez a cím, meghogy nem jó ez így, Ti vagytok azok akik nem hagyjtáok h. a topik folytathasa az adott témát ami nem más mint az F1... mert csak azon rágjátok magatokat h. miért ez? miért Schumi így miért Schumi úgy?

Tudtommal talán 3-4 futammal ezelött mondták be h. ezekkel a motorokkal kell jövére versenyezni, mint amikkel akkor ott voltak, persze lehet h. tévedek, vagy éppen 2007 márciusig lehet még némi ''finomhangolást'' végezni.

(L) Atiradeonika (L)

(#135) neduddki válasza I_Am (#130) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

: - ))))

udv

neduddki

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#136) Integra válasza I_Am (#114) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

ne haragudj, tudod hogy csipázlak, de ezzel, ebben a kérdésben nálam személy szerint nem tettél semmit jóvá. hibáztál, és nem is igazán azzal, hogy az a topic címe ami, hanem azzal, hogy töröltél egy teljesen jogos hozzászólást, mégpedig mint a villám, olyan gyorsan.

nem a topic címe volt elfogultság, hanem az amivel te ezt a topic címet megmagyaráztad, komolyan megfenyegetve hatalmi státuszodból fakadóan azokat akik erről másképp gondolkodnak.

egyébként meg mint moderátor erre bizony igenis gondolni kellett volna. én biztosan nem csináltam volna, pontosan azért mert előre gondolok a lehetőségekre. amiben, ahogy a történtek is mutatják be is jött, hogy felesleges és értelmetlen provokáció.
ha már mindenképp, akkor engedélyezek egy ms-fan topicot, hajrá. és ezzel a kutyát sem zavarom és az ég világon senkinek semmi kifogása nem lenne ellene, nem igaz?
de ez viszont egy ugyanolyan kisajátítós megmozdulás, még ha véletlenül sem ez volt az alapgondolat, de végsősoron mégis, mint amit a mai életben a politikában látsz.
egyszerűen nem kell megadni a lehetőséget arra, hogy ez legyen.

sajnos pont sumi a legellentmondásosabb személye az f1-nek, mert amennyire tudott vezetni, annyi megkérdőjelezhető megmozdulása, megnyílvánulása és egyéb külső tényezők befolyásolták az eredményeit. szóval ez így ebben a formájában továbbra is provokáció és csak a vak nem látta, hogy ebből ez lesz.
nem vagyok moderátor, valszeg a szókimondóságom miatt soha nem is leszek, nincsen jogom megmondani neked, hogy mit tégy, amúgy sem hallgatnál rám, mert ugyanolyan fafejű vagy mint én:), de még most sem késő kivenni és motion-nak engedélyezni, hogy nyisson egy vörös topicot :)

átraktam inkább offba:)

[Szerkesztve]

(#137) bambano válasza Integra (#39) üzenetére

bambano
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Lauda szállt már ki kocsiból, mert veszélyesnek ítélet az esős versenyt.

(#138) Integra válasza bambano (#133) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

csak bari teljesítményével nem lesz a honda soha csapat vb asszem.
csapat vb-hez két top pilóta kell.
bari nagyon jó teszter, sok az infoja, de a pályán az eredmény még fontosabb

(#139) Motion_Blur válasza Integra (#136) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

nem tudod elviselni, hogy nem úgy történik valami, ahogy te akarod mi?

engem meg ne keverj bele! ti flémelitek tele a topikot! ez is mehetett volna a jogos mod. topikba...

bazz de gyerekek vagytok! ez legyen a legnagyobb bajotok, a topik címe! LOL

[Szerkesztve]

(#140) Chili7 válasza I_Am (#130) üzenetére

Chili7
(őstag)

Hagy kérdezzek:
Miért olyan fontos még mindig, hogy ez legyen a cím? Nem lenne jobb békességben visszanevzni a topik címét?
Azt leszámítva, hogy mod vagy - nincs joga önkényesen senkinek átnevezni egy topik címet, anélkül, hogy az ott lévő közösség ezt egyhangúlag, - de minimum a többség - elfogadná!
Magam részéről itt hagyom abba. Nem kell kirúgnod! Nem írok többet ezzel kapcsolatban.
Sőt...

(#141) Integra válasza Motion_Blur (#139) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

szerintem aki te blogodba valaha is beleolvasott, annak te már soha nem leszel mérvadó még csak fikarcnyira se :))

(#142) bambano válasza titan5 (#56) üzenetére

bambano
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Fisi nem azért másodhegedűs, mert le van fektetve csapatszabályzatban, hanem azért, mert ennyit tud Alonsohoz képest. Alonso mostanában egyszer szállt látványosan, ha jól emlékszem, tavaly Kanadában, amikor Fisi nem engedte el és ezen felhúzta magát. Briatore meg nem szólt rájuk.

(#143) aesir válasza bambano (#133) üzenetére

aesir
(PH! kedvence)

Én is ezt gondolom. Viszont nem erről írtam.

Van saját életem...

(#144) Integra válasza bambano (#142) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

fisi most amúgy azzal a motorral ment ami anno pajesz alatt elfüstölt?
mert vajon ez mennyire játszhatott bele abba, hogy így visszaesett?

(#145) Motion_Blur válasza Integra (#141) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

LOL ennek mi köze van az F1-topikhoz? ne személyeskedj plz!

és kb ilyen választ vártam, aminek köze sincs a ''problémához'' :)) próbálsz ferdíteni, belekeverni az egészbe de nem fog menni, mert amikor ezt a topikot nyitották már régen aludtam ;)

[Szerkesztve]

(#146) bambano válasza b-type (#68) üzenetére

bambano
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tényleg, miért nem ezt csinálta egész évben?

(#147) csudri válasza I_Am (#130) üzenetére

csudri
(őstag)

Igen, így már jó lesz. Bocsika az előző hozzászólásomért, csak már nagyon tele van a tököm, hogy annyira, de annyira az egekig marasztalják ezt az embert. Úgyis jön majd valaki, aki megdönti az ő rekordjait is. Federer is gyorsan le fogja lépni Sampras csúcsait, ahogy Schumacher eredményeit is túl fogja valaki szárnyalni. Bár technikai sportól lévén szó, lehet hogy a sok szabálymódosítás miatt nem lesz soha többet ilyen dominancia (hála az égnek).

És igen, végre mások is közel kerülnek a húsosfazékhoz, remélem jó nagyot merítenek majd és nem 2-3, hanem akár 6-7 bajnokaspiráns is előkerül.

Nézzétek meg mi megy a WTCC-ben, az utolsó versenyig 6-7ember esélyes a bajnoki címre és nincs az, mint pár éve, hogy Schumi már nálunk a szezon 2/3-ánál sem tartva már bajnok lehetett...

Vortex World Domination

(#148) LOTR válasza Integra (#136) üzenetére

LOTR
(PH! addikt)

én meg azt gondolom, hogy pl Kimiről vagy Alonzóról soha nem fognak még fele annyit sem beszélni, mint Schumiról, mert, habár ők is jó pilóták -aki a forma 1ben van az már jó pilóta, az, hogy menyni plusz van benne az más kérdés-, viszont Schumacher nem csak szimplán pilótaként volt a legjobb, és nem sok hasonló volt a forma 1 történetében
tehát azt a plusz 3 szót a topikcímben szerintem mindenki kibírja, még kb ~4850 hsz erejéig, vagy a 2007es idény kezdetéig

One Ring to rule them all

(#149) Integra válasza Motion_Blur (#145) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

nem értelek, hogy mi a bajod, hogy csináltam neked egy kis ingyen reklámot. :F ;)

(#150) csudri válasza Motion_Blur (#128) üzenetére

csudri
(őstag)

Nagyon szívesen, ezentől mindig ideirogatok majd, csak hogy jó legyen neked. :D

Azért mert valaki nem írogatott ide, akkor már nem is írhat? Pfff, ez olyan, mintha Alonso azért nem nyerhetett volna soha, mert a Minardival kezdte. Most meg kétszeres bajnok, muhahha!

Vortex World Domination

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2007 - Archívum IV. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.