Újabb topicot emésztett fel a száguldó cirkusz, itt a folytatás.
Innen jöttünk: [link]
Időpontok, pályák: [link]
Az aktuális állás: [link]
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
[Re:] Full HD-s filmekkel is elboldogul az androidos Cowon PMP
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
TV-Out, TV összekötése média-out eszközökkel (PC, Set-Top Box, médialejátszó, bármi)

![[kép] [kép]](http://www.sg.hu/kep/faces/eljen.gif)
szerk: Kiváncsi vagyok meddig bírja versenyzés nélkül 
[Szerkesztve]
”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

''A sport a fair play-ről szól és tőle aztán tényleg nagyon sokan tanulhattak emberek, hogyan kell igazán jó sportolónak és embernek lenni.''
Háát... profizmus és alázat tekintetében mindenképpen etalon Schumacher. Fair play? Bennem még élnek a Hill / Villeneuve-féle balesetek, ott azért vitatható volt a ''fair play'' részéről... 
Apokalipszis? Ezeknek?!

Hatalmas verseny volt, Schumacher a legnagyobb.
Amit ez az ember művelt... 
Kíváncsian várom a jövő évadot. 
Beteg? HÁEGYENEGY almát...

Egyet kell értsek. Szerintem fair-playt ne tanuljon tőle senki. Ettől függetlenül nagyon nagy versenyző, az eredményei nem hagynak kétséget efelől.
Amúgy nagyon jó verseny volt, grat Alonso-nak és persze Massa-nak is, bár túljátszotta az agyát, nem volt szimpi az alakítása. Ez a nap nem róla szólt, akkor se, ha brazil, akkor se, ha Brazíliában voltak.
>>>>>Creo CAD System ; Mercedes GP - Die deutsche Kraft<<<<<
Teljesen tökmindegy, ki mit csinált, ki mit nyert meg, ez a nap MS utolsó versenyeként vonul be a történelembe.
http://takedown.blogolj.net - Takedown The Core
És milyen verseny volt... Hogy egy nagy embertől idézzek : ''Ez parádés volt Gyuszi....''

Keresem a legolcsóbb 478as, 865-ös, integrált vga-s lapot : http://href.hu/x/gm2p ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov [ "Gyerekek! Az Armageddon nagyon veszélyes, ne próbáljátok ki otthon!" ]

Respect Schuminak! 
Olyan volt Ő a Forma1-ben, mint mondjuk most Federer a teniszben... 
Azért azt az időszakot nem mindig kedveltem, mikor állandóan nyert, nem volt semmi izgalom.

[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Még fiatal. Lassan neki is kialakulóban van az arca... 
Figyelj... Te mondd, hogy rablótámadás - a Te hangod mélyebb...

Azért ezzel nem értek egyet, Massa nyerte meg versenyt mellesleg hazájában, ez a nap legalább annyira róla is szólt mint Alonsoról és legalább annyira Schumacherről, soha nem szimpatizáltam Schumacherrel de ez méltó bucsú volt, Respect 
...:''[*\www.alfaamore.hu/*]'' :...

Én is nagy Scumi rajongó vagyok, és amióta bejelentette hogy felhagy a pályafutásával még nagyob drukkere lettem, ez az utolsó versenye pedig vmi eszméletlen volt: Barichello-nak: ''Scumi mögötted, de te versenybe vagy!'' 
Másik idézet Paliktól: ''egy ez érzelem gazdag'' verseny is volt. Sajna többet nem látjuk Scumi-t vezetni, ez a legszomorúbb benne. 
[Szerkesztve]
-=< A meggyőződés nagyobb ellensége az igazságnak, mint a hazugság. >=-

We will never forget you
Annyi emléket adott és olyan érzelmekte kelltet bennem életre egy egy futam amit sosem feldek és tudom h. majd az unokáimnak is fogom mesélni h. ki volt aza Michael Schumacher.
(L) Atiradeonika (L)

Jövőre mindenki szurkoljon az utodjának KIMInek/sumi=mult/ 
asse tom mi van sokszor, hát még most
Azért az sem volt gyenge amikor Pele atadta a serleget Shuminak! minden tisztelet az övéké!
Nálam a legynagyobb sportolo Amstrong a Tour De Franceok királya! Rákos betegségből felépülve is ütötte a mezőnyt !Valami félelmetes!

Ja és nem is egyszer győtött a beregsége után...

[Szerkesztve]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
Vagy ami még találóbb talán Sampras, vagy Agassi.
Köszi Schumi az elmult sok évet, és hajrá Kimi hogy méltó utódja legyen,és lenyomja Alonsot.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.

Semmi kivetnivaló nincs a topik nevében, de akkor nyiss légyszi egy olyan topikot is, ahol nem csak ms-ről, hanem a forma 1ről is lehet beszélgetni!
Látom nem érted a dolgot ezért elmagyarázom.
Senna anno azt nyilatkozta mikor az első futamgyőzelmét megnyerte Schumi, hogy senkitől nem tart a mezőnyben csak tőle. Valamint azt, hogy az elkövetkezendő nemzedék legnagyobbja lehet Schumi. Aztán jött a baleset.
Ez a totyik nem csak MS-ről szól, ne is csak róla szóljon, de azt el kell ismerned, hogy az utóbbi 16 évben igen jelentős szerepet játszott minden téren a formula-1 világában a totyik névadója.
Ne az ellenségeskedés szóljon belőled, hanem ismerd el azt, hogy kijár Neki a tisztelet azért amit a Formula-1-ért tett és amit a pályán és azon kívül letett az asztalra. (lásd a jótékonysági foci rendezvényeket például)
És ha ez megnyugtat, világ életemben Montoya szurkoló voltam, de Schumi tehetségét, motíváltságát és az emberi hozzáállását igen is tisztelem. A szememben a végére nagyon naggyá nőtte ki magát és az első időkben öröm volt nézni mikor Montoya-val gépészkedtek a pályán a versenyben.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic
Vagy a címbe még beférhetne Villeneuve és Montoya neve is, hisz ezzel az évvel ők is búcsúztak, és bár nem döntöttek meg 1000 rekordot, azért bizonyos szempontokból SZERINTEM lehet hogy jobbak voltak mint MS.
Itt máris sokan leírják a McLaren-t, bár nem tudom hogy pontosan mi alapján. Mondjuk ha csak arra gondolok hogy 1997-ben egy még gyengébb évet zártak (63 ponttal 4. hely a konstruktőrök versenyében), 98ban meg úgy indultak neki az évnek mint két úthenger.
Vagy ne menjünk olyan messzire, 2004ben az 5. helyen végeztek 69 ponttal, és a következő évben meg már versenyben voltak a címekért. (Mostanában a McLaren a páratlan években megy jól, a páratlanokban meg szenved.
) Az idei évben meg ugye már jó előre lehetett tudni hogy érkezik Alonso, gondolom Kimi is kicsit beleunt már az egész McLaren-be, Montoya is összebalhézott a csapattal, tehát már nem nagyon volt kire építeni. Remélem Alonso mellé kerítenek valami tehetséges gyereket, viszont nekem ez a Hamilton valamiért annyira nem szimpi (csak nehogy MS meggondolja magát és beugorjon a jövő évre hozzájuk
).
[Szerkesztve]
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Ha semmi kivetnivaló nincs benne akkor nem értem, hiszen most a másik topik is uerről a témáról szólna.
ez egy gesztus, szvsz nagyon is helyénvaló.
Ez F1-s topic.
..és meg kell mondjam ettől a topiknévtől méginkább az lesz, mert nagyot láttunk tegnap és sajna utoljára láttuk (valszeg)
és témába: mert a tegnapi teljesítménye alapján bőven szolgálhat példaként bármelyik versenyzőnek...és nem csak az F1-ben.
”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

azért mielőtt mindenki leborulna és felnyalná az aszfaltról sumi gumi maradékát is, tegyük nyugodtan hozzá, hogy szekeres csürhén keresztül menni űrhajóval nem akkora kunszt, pláne nem csutkáig feltekert motorral, hiszen vesztenivalója nem volt, ez a speed trap adatoknál meg is látszott, messze ő volt a leggyorsabb 318 kmh-val.
senki nem vitatja, hogy mai napig az egyik legjobb az ''öreg'', de nem kéne túlmisztifikálni a dolgot a kelleténél jobban..

pffffff
de, találok kivetni valót a topic cimben, de lenyelem.
és fair playt se tőle fogok tanulni soha asszem 
Talán csak annyi vesztenivalója volt, hogy összetöri magát és a kocsiját az utolsó versenyen, hogy elfüstöl a motor és nem tud végigmenni az utolsó futamán.
talán csak ennyi ...
És a többiek is feltekerhették volna a motorokat, ha akarják ...
Nincs semmiféle túlmisztifikálás, tényleg nagyon nagyot ment az utolsó futamán, nagyokat előzött és parádézott.
Így kell búcsúzni egy pályafutás végén szerintem.

A mezőny 98%-nak nem volt tétje ennek a futamnak. Utolsó versenyről lévén szó mindenki ''feltekerhette'' volna, gondolom sokan meg is tették.
Van saját életem...

pedig most nem értünk egyet 
Egyfelől szvsz ha vki gyorsabb az egyenesben akkor elvileg lassabb kell legyen a kanyarokban (beállítás).
másfelől az öregarc fullosan megtankolva is gyorsabb volt, vazze 1:12.2-es kört ment(!) 
Akkor mikor mindenki min. másfelet bukott a tankolásnál.
és nagyon vagány előzéseket mutatott be, néztem rendszeresen kiesett a célrafodító első törésénél a fű mellé kb. centikkel...ott veszettül döngetnek ám 
és onnan fordult rá és vette szűken magát a célrafordítót.
Többek közt ezért is volt ennyire gyors..
egyébként néha mutatták a kanyar apex-t itt-ott, és nem volt ott bent az első (asszem nyolcat mutatnak) 8ban.
mert szvsz végsebbre gyorsra volt állítva mivel két jó előzési pont van, és mindkettő egy döngetős egyenes végén.
..ez miatt viszont kűzdenie kellett a kanyarokban.
[Szerkesztve]
Ha csak arányaiban azt vesszük, hogy ki hogyan viselkedett a pályán az elmúlt 15 évben, akkor mivel ennyit vele együtt nem sokan autóztak végig nem lehet összevonni a pályán elkövetett hibákkal és taktikai lépésekkel.
Tudod ha nem lett volna fair playa, akkor most nem nézne fel rá senki a formula-1 világában, beleértve a pilótákat is. Nem mentek volna el vele focizni jótékonyságból és nem ápolna a mai napig olyan baráti kapcsolatokat a pilótákkal mint amilyeneket igen.

Barichello érzéseire lennék kíváncsi. Massa elérte azt, ami neki sosem sikerült, nem mellesleg pedig Button kegyetlenül lenyomta sokkal hátrébbról indulva.
Van saját életem...

egy percig sem a vezetési képességeit firtattam, bár itt mindenki azt hiszi 

jól megszopatta a honda magát bikrával egy újabb évre, ahelyett hogy a kis pikét bevágták volna a helyére... de még dévidson is csukott szemmel gyorsabb nála
Ez így van, az a nagyon nagy dolog ebben hogy 1kör hátrányból nem szállt ki az autóból és mondta azt hogy kapjátok be megyek hajókázni, és leszarom az egészet.
Végigment, ráadásul elég komolyan, egy ilyen ''kudarc'' után ilyen elszántsággal végigmenni, na ez a nem semmi, és ezt tudják kevesen végigcsinálni. Ja és ugye úgy hogy tudja esélye nincs a Vb pontversenyben. Kemény.
Vorsprung durch Technik..

Hát ha MS nem vonulna vissza akkro lehet, hogy Massának se lehetnének ilyen lehetőségei. Valljuk be azért Massának nagy mákja van, hogy MS visszavonul, mert különben ő is csak Mr. Number 2 lenne mint Barika

Miért az eddigi topicok (Archive) a F1-ról szóltak?
A többségben azokban is különböző jelzőkkel ellátott Scumiról és Alonsoról volt szó.
Számoljunk el végtelenig! --> http://logout.hu/bejegyzes/maykol/szamoljunk_el_vegtelenig/friss.html

Egy percig sem vitatom ms képességeit és az f1ben betöltött szerepét.
Sőt ebben az évben az elmúlt 14el ellentétben, most mellé álltam! Sajnálom, hogy nem látjuk versenyben többet.
Bár ha látnám, valszeg annak drukkolnék, hogy kimi lenyomja egy másik piros autóval.
De akkor sem értem, hogy miért kell olyanokra ráerőltetni egy ilyen topikcímet, akik eredetileg nem ezzel az ms-es témával akarnak foglalkozni.
Nem véletlenül kezdtem a ''Formula-1 2006'' és elődjei topikba irogatni. Magam részéről egy ilyen, - a mostani nevű topikba be sem néztem volna.
Na mind1. Annyira nem zavar a dolog, hogy ennél sokkal több billentyűleütést érdemelne, de remélem nem marad így sokáig!
Egyet értek. Csak azért tudott ennyi autón átgázolni, mert csonton ment az autó. Ha előről indul, nem hiszem, hogy kockáztatott volna, biztos nem teker fel mindent az autón, akár utolsó versenye, akár nem.
Nem vitatom, hogy jó versenyző.
=== Szatocs ===
(#36) Motion_Blur válasza aesir (#27) üzenetére

Schumival se erőzött sokáig, szépen ''elengedte'', ha jól láttam Schumi még meg is köszönte 
A műsor elején Palik végre mondott egy normálisat: Massa-val jövőre nagyon komolyan kell számolni 
SGS // ICS 4.0.3 Teamhacksung B14 // Devil Kernel 3.1.9 // JVO Modem

''Ha csak arányaiban azt vesszük, hogy ki hogyan viselkedett a pályán az elmúlt 15 évben, akkor mivel ennyit vele együtt nem sokan autóztak végig nem lehet összevonni a pályán elkövetett hibákkal és taktikai lépésekkel.''
ettől még nem lesz fair play díjas 
azt gondolom, hogy ez csak részben igaz, mert a média fújta fel akkorára amekkora most.
azt gondolom, hogy rengeteg érdek is belejátszik, azt gondolom, hogy ahol sumi van, ott kamerák ezrei vannak, jó pr ez azoknak is akik ott vannak. sumira egy egész birodalmat építettek fel az okosak és pont sumi tudná megmondani, hányan eveztek a farvizén, amiről ő sohasem fog beszélni. nem kevesen.
fair play? itt súlyos dollár százmillókról van volt és lesz szó, nem fair playről
régen ez még nem volt talán ilyen hangsúlyos, ma már az. sajnos.
[Szerkesztve]
Csak nem mindenkinek volt az autójában új motor, és nem mindenki alatt volt ferka, hogy tudják, hogy ki is bírná a motor.
=== Szatocs ===

jaj, maradj már
hány embert láttál már kiszállni az autóból mert 1 kör hátránya volt?
láttad már az agurisokat vagy a midlandeseket kiszállni mert 3 kört kaptak?
pont erről a butuska túlmisztifikálásról beszélek amit most te is csinálsz 
(#40) matteo_szg válasza Chili7 (#34) üzenetére

Pár napig gondolom maradni fog a topikcím. Ennyit talán el lehet viselni. Gondolom I_Am kolléga valami hasonló gesztust kívánt tenni, mint a BMW csapat. Nem kell ezért megenni őt! 
[Szerkesztve]
jupiiii

igen, csakhogy itt a végén százmillio dollárok elosztásáról volt szó.
ha fizikó motorját spec feltekerik és eldurran oda a konstruktúri a rönónak és vele együtt durva milliók. szóval semmi sem volt tét nélküli nekik sem, ahogy másoknak sem.

Akárki akármit mond örökre letette névjegyét a forma-1 asztalára.Ahogy és amit elért azt hiszem példaértékű lehet bármely versenytársa számára.Én leginkább azt az időszakot kedveltem amikor Hakkinennel alázták le egymást futamról futamra.Igazi és egymáshoz méltó ellenfelek voltak!Persze a korral haladni kell a fiataloké a jövő, a csúcson hagyta abba ...jól tette.Neve így is már legenda lesz.Gratulálok neki nagy bajnok !!!
A továbbiakban pedig hajrá FERRARI !!! Jó kis páros lesz ez is jövőre.Massa ismeri az autót,Kimi pedig egy kamikáze akinek csak egy megbízhatóbb autó kell.Hát itt van.
Kíváncsian várom a márciusi kezdést. 
Ha az ár OK megegyezünk ha nem kritika nélkül méltósággal hagyd el a helyszínt! Köszi!!!

Nem igaz, hogy ennyire b@ssza a csőrötöket ez a cím
Senki sem beszélne róla, ha ti nem tépnétek itt a szátokat! Nem azért ez a cím, mert erről kell, hogy szóljon a topik!
Tegnap elfelejtettem:
Gratulálok Alonsonak és a Renaultnak a világbajnoki címekhez! 
SGS // ICS 4.0.3 Teamhacksung B14 // Devil Kernel 3.1.9 // JVO Modem

Jogos, a Ferrari most biztosan tudhatta hogy kibírja a motor. Suzuka után, és az előző napi benzinpumpa-meghibásodás után.
Ne röhögtess kérlek.
Van saját életem...

Ez meg ugyanúgy igaz a Ferrarira és Schumacherre is.
Van saját életem...

Érdekes topikcím, tisztelem meg minden, de én pl más pilótának szurkolok, meg sokan mások is..talán mehetett volna 2 külön topik elnézve az értelmesebbnél értelmesebb off topikokat..na mind1 csak 1 megjegyzés volt
A versenyen magán msch után szerintem sato volt az aki nagyon alakított, nem semmi elverni a red bullt és torrokat
de nem szeretem ezt a red bull politikát, csak a reklám és reklám, remélem jövőre már fejlődnek is valamicskét.
A ferrari fölénye elég meggyőző volt, de remélem jövőre lenyomja mclaren kimiéket 
(#47) szatocs válasza Motion_Blur (#43) üzenetére
Nekem nem b@ssza, nincs vele semmi bajom.
És mostmár én is a ferrarinak fogok - részben szurkolni, mert kimi átment.
=== Szatocs ===

Megértem azt amit mondasz, de azt se feledd h. ''Formula1 2006 Schumacher fan klub'' a neve, hanem ez is egyfajta gesztus mint pl amit a bmw csinált, ez nem segnyalás, letérdelés, egyszerüen a sportörténelem egyik legnagyobb alakja elötti tisztelet nyilvánítás, azért mit tett, és jusson eszedbe ha ő sincs, nem lett volna akit ennyire nem kedvelsz, és nem tudtál volna örülni kiesésesinek illetve rossz szerepléseinek...
(L) Atiradeonika (L)

természetesen.
(#50) Peat;) válasza Motion_Blur (#43) üzenetére

Ne haragúdj de a cím azért cím mert utal a tartalmora. Leglábbis eredetileg ez a célja. Ezért lenne jó 1 külön msch fan topik, és egy tök általános f1 topik amilyen eddig is volt. Vicces lesz a téli teszteknél is ide írogatni amikor mschnek már semmi köze az egészhez. Nézd más szemszögből a dolgokat vagy nemtom hogy írjam le de nem bántás csak így gondolom.