Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2009 - Archívum VII. (téma lezárva)

(#901) Vandit. válasza sh4d0w (#899) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jaja.Nem is értem a Ferrarit miért akarták annyira Kimit :( ;] Amatőr és iszákos.

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

(#902) sh4d0w válasza Vandit. (#901) üzenetére

sh4d0w
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezt az iszákos-dolgot igazán elfelejthetnétek. Mika és MSC is ugyanúgy megitták a magukét (mindketten beismerték), legfeljebb videó nem készült róluk. De megkérdem: most akkor beesik az eső? Kit érdekel, hogy mennyit és mit iszik, ha a pályán a teljesítménye lenyűgöző...?! :W

http://takedown.blogolj.net - Takedown The Core

(#903) Vandit. válasza sh4d0w (#902) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerinted minek raktam smileyt? :P Tőlem ihat amennyit akar,akkor is a mezőny 3 legjobbjában benne van. ;)

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

(#904) sh4d0w válasza Vandit. (#903) üzenetére

sh4d0w
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Bocsi... :B

(#905) snecy

snecy
(senior tag)
LOGOUT blog

E szerint a _hitelesnek_ mondható forrás szerint nagy kamu volt az email-ezés, csak egy olasz újságíró találta ki.

[link]

Manapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))

(#906) dragonfx válasza Chili7 (#895) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát elég gáz hogy ezena szinten ilyne különbségek lehetnek autók között... :U

Én továbbra is azt mondom Hamiltona legjobb pilóta a mezőnyben és őt szeretném világbajnoknak. Amugy most már eldőlt hogy 2 pilóta lehet csak világbajnok, jó papíron nem, de arra hogy egyszerre lroha dmindkét merci elég sekély az esély....Massát kár védeni a mercis 2 pilóta jobb nála tudásban.

Na ééésss?::DDD

(#907) Ricardo válasza dragonfx (#906) üzenetére

Ricardo
(PH! nagyúr)

Én nem szeretném. nagyon elszállna vele a ló ha az első évadban világbajnok lenne.

(#908) Loveless válasza Ricardo (#907) üzenetére

Loveless
(senior tag)

Egyetértek veled.

#906: Az pedig, hogy Hamilton a legjobb pilóta a mezőnyben? Hááát, ez nagyon erős kijelentés... Ha már mindenáron ''leg''-et akarunk neki adni, akkor legyen a legerőszakosabb, vagy a legsunyibb :)

>>> Viva la Anarchia! <<<

(#909) (Kolombusz)

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hamiltont csak azért nem büntették meg az első sikánnál, mert nem akarták a versenybírók, hogy rasszistának tartsák őket. :D

Amúgy Alonso jól ment, tényleg a hétvége legjobbja volt. Kimit sajnálom, megérdemelte volna a második helyet.

(#910) Chili7 válasza Loveless (#908) üzenetére

Chili7
(őstag)

Hát ez a ''legerőszakosabb'' és ''legsunyibb'' kb annyira nem igaz, mint a ''legjobb''! :)

(#911) PazsitZ

PazsitZ
(PH! addikt)

Egy kis öröm a Ferrari és Kimi rajongóknak ;) : [link]

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#912) Loveless válasza Chili7 (#910) üzenetére

Loveless
(senior tag)

a sunyit visszavonom, a másikat tartom.

szerk: #911: ahhhhh igeeen...., hol egy csomag pézsé :))

[Szerkesztve]

>>> Viva la Anarchia! <<<

(#913) manutdzoli válasza PazsitZ (#911) üzenetére

manutdzoli
(senior tag)

:R :R :C :C

[Szerkesztve]

FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......

(#914) marsu

marsu
(PH! kedvence)

Sikeresen lemaradtam az olasz futamról ....

:( :(((

Press any key to continue ...

(#915) (Kolombusz) válasza marsu (#914) üzenetére

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem sokat vesztettél.
Volt egy baleset, még 1 lényeges előzés, valamint kis izgalom a boxkiállásoknál. Meg Maszat autója leállt.

[Szerkesztve]

(#916) Adrián29

Adrián29
(senior tag)

Szép jó Alonsós estét mindenkinek!
Na Alonsó lealázta a mezőnyt.Sokan leirták már,és hát,szerintem Alonsó a Vb cim legesélyesebb pilótája.
Lh-ak nagyon fel kéne kötnie a nadrágját.
Eszméletlen eltökélt volt Fernandó,egy leheletnyi esélyt sem adott Lh.onnak,meg másnak sem.
A szombati időmérő után azt nyilatkozta,hogy minden elkövetkező futamot,úgy fog kezelni,mintha az utólsó lenne.
Ez meg is látszott.
A ferrari tényleg nagyon lassú volt.Örültem volna ha Kimi az első helyért harcolhatott volna.
Üdv!

(#917) Adrián29 válasza JJános (#577) üzenetére

Adrián29
(senior tag)

Szia!
Az alkut elvesztetted.
Várom,hogy eleget tegyél amit megigértél! :) :

''Ajánlok egy alkut Lonzi drukkereinek. Lássuk mit csinál Monzában! Ha győz, meghajlok tudása előtt, és kétszer leirom, hogy Lonzi a bajnok!''

Üdv! :) :D

[Szerkesztve]

(#918) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

[link]

Tuttosport:
''Alonso ferraris stílusban nyert Monzában. A spanyol ráadásul mér csak egy kis lépésre van Hamiltontól. Az álmai közt szerepel Hamilton legyőzése, a bajnoki cím elhódítása, a McLaren elhagyása, és talán az, hogy Schumacher Ferrarijában versenyezhessen. Egy spanyol egy olasz csapatban nagy tetszést aratna Olaszországban.''

:))

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#919) prmcsk válasza Oliverda (#918) üzenetére

prmcsk
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ajjajajjj ! A ferkától nem tudom, hogy ezt minek véljem ? Csupán tisztánlátásnak,
vagy fenyegetésnek ? Már látom magam előtt, hogy kikalkulálják: masatnak, a
hamival történő koccanásakor keletkezett az a sérülés, ami a későbbi kiállását
okozta. Ezért pontlevonást kérnek.[link]

''Todt azt is elmondta, a csapat alaposan ki fogja elemezni azt, hogy mi történhetett Felipe Massa autójának felfüggesztésével, akinek az Olasz Nagydíj tizedik körében kellett feladnia a versenyt.''

''Meg fogjuk vizsgálni az esetet''- tette hozzá a csapatfőnök. ''Megtaláltuk azt a pontot, ahol a probléma keletkezett és most darabokra szedjük szét a versenygépet, hogy rájöjjünk a hiba okára. Először történt ilyen jellegű gond az autóval.''

Egy hőzöngő "hazafi" apukának mondom, az orvosi egyetem, tandíj, vagy hűség kapcsán: A fiad legújabb és szükségtelen divat mobiljáért aláírsz 2 év hűséget egy cégnek, a hazádért ugyanezt nem teszed meg ? És lett nagy csend...

(#920) JJános válasza Adrián29 (#917) üzenetére

JJános
(PH! addikt)

LONZI A LEGJOBB!!!!!! (A bajnok!)

LONZI A LEGJOBB!!!!!! (A bajnok!)

És tényleg! Bár ami azt illeti nem nagyon bírom. Gyors pálya volt, beismerem: Lonzi nagyon gyors. Az autó is jó volt. megérdemelten győzött.

Maszatot sajnálom. Kimit is, hogy gyenge autóval rossz taktikával ment. BMW-k gratu!

Hamilton gratula! Szép előzés volt!

Nem sok esélyed volt, hogy idenézek. Íme megtettem. :D

[Szerkesztve]

VCRC- KTCC!

(#921) JJános válasza JJános (#920) üzenetére

JJános
(PH! addikt)

Csak nehogy a végén még Lonzi drukker legyek! :D

VCRC- KTCC!

(#922) venember83 válasza JJános (#920) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A rossz taktika azert vicc. Ezzel a kocsival ezen a palyan nem lehetett maskepp menni. Ha ketszer megy ki akkor is harmadik, igy volt 1 kis esely, de mindegy, ki vagyok en, h mas allaspontjat logikailag megkerdojelezzem...

Kulonben ki vagyok en, h egyaltalan titeket es a szent istallotokat biraljam? Senki. Ezert remelem tovabbra is megy majd a Ferrari nevenek a bepiszkitasa, hisz valoban ok az idei ev fekete baranyai. Teny, minden mas csak a media kitalacioja es ostoba fantazmagoria, semmire sincs semmi bizonyitek, a 800 oldalnyi info is magatol vandorolt Coughlanhez s bujt ott el, anelkul, h barki is tudta volna s ezert nem is jelenthette senki.

Szep estet mindenkinek! Nem, nem alonsos estet, csak egyszeruen szepet, remelem nem baj?

JJános: hsz elso fele ment csak neked!

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#923) PazsitZ válasza JJános (#920) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

Szerintem se volt semmi gond Kimi taktikájával, bevállalta, nem jött be ennyi.
De lényegében nem vesztett a taktikával. Akárhogy megy ezen a hétvégén gyorsabb volt a meki...

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#924) manutdzoli válasza Oliverda (#918) üzenetére

manutdzoli
(senior tag)

Isten őrizz hogy a ferrariba jöjjön!!
Húúú,nem tudom mit csinálnék ha leigazolnák alonsót a ferkák. :(

FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......

(#925) Adrián29 válasza JJános (#920) üzenetére

Adrián29
(senior tag)

:R :R :R
Megmondom öszintén,hogy nem sok esélyt láttam rá,hogy reagálsz.
Tévedtem.

Üdv:Adrián

[Szerkesztve]

(#926) prmcsk válasza manutdzoli (#924) üzenetére

prmcsk
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pedig vele lehet, hogy hamarabb bajnokok is lennétek..... :D
Egyébként tényleg nem értem, nem mindegy, hogy ki megy oda bármely istenített
csapatba, ha ott és vele nyerni tud ? Te egy csapatnak drukkolsz, céltudatos
sofőr nélkül ? Egy ilyen sofőr pedig kell a nyeréshez.

Egy hőzöngő "hazafi" apukának mondom, az orvosi egyetem, tandíj, vagy hűség kapcsán: A fiad legújabb és szükségtelen divat mobiljáért aláírsz 2 év hűséget egy cégnek, a hazádért ugyanezt nem teszed meg ? És lett nagy csend...

(#927) manutdzoli válasza prmcsk (#926) üzenetére

manutdzoli
(senior tag)

Képzeld,nekem alonso nem lopta be magát a szívembe.Egyszerűen nem szeretem.És nem szeretném ha a kedvenc csapatomban versenyezne.De ezt nem én döntöm el,majd eldönti a ferrari.
Ha megnézzük,kimi és massa szinte ugyanannyi futamot nyert mint a két mclarenes pilóta.Akkor nem lehetnek rosszak.Egy baj van,hogy nem megbízható a ferrari,ezért nem ők állnak az élen,hanem a két meki.

(#928) JJános válasza venember83 (#922) üzenetére

JJános
(PH! addikt)

Lehetséges, hogy a taktika jó volt. Úgy éreztem egy kiállásos taktikával a középmezőnyböl szoktak feljönni.

Szerintem azért otthon, ha bejön, ha nem, megpróbáltam volna gyorsítani az autót, két kiállásra mentem volna. Annak idején épp a Ferrari, és Sumi nagy taktikája volt a több kiállás. Könnyebb autó, gyorsabb autó elv alapján. De lehet vitatkozni.

A hsz.-ed középső részével egyetértek, én is sokat hangoztattam itt, ezt el kell ítélni.

Egyébként múltnap olvastam, hogy egyes hsz.-ok elriasztanak más régi fórumosokat. Igaz. Vannak emberek, mint én is, aki a személyeskedést nem nagyon viseli el. Én minden embert szeretek, és tisztelek, mert ember. Minden emberben van valami, ami megismételhetetlen, és jó. Vannak akik senkit nem tartanak tiszteletben. ilyen a magyar ember, sajnos. Nem tud szeretni, csak gyűlölni. tisztelet a kivételnek.

Lehet vitatkozni, nem azt mondom, hogy ne vitatkozzunk. Azt mondom, hogy reagáljunk a másik ember hsz.-ére, és semmiképpen ne reagáljunk a személyiségére. Legfőképp ne következtessünk, és ne ítéljünk el valakit azért, mert szeret egy pilótát. Sorolhatnám.

VCRC- KTCC!

(#929) JJános válasza manutdzoli (#927) üzenetére

JJános
(PH! addikt)

Így van barátom! Egyetértek. Sajna az autó még, vagy már nem olyan. De várj csak, még visszavágunk! Lonzi a technikás pályákat nem annyira szereti. Kimi, Massa, a technikás pilóták. Most majd mi jövünk végre. Remélem a következő futamon már ott leszünk a toppon. És Kimi még nem is volt épp!

VCRC- KTCC!

(#930) JJános válasza Adrián29 (#925) üzenetére

JJános
(PH! addikt)

Az ígéret szép szó, és én szeretem megtartani. Mindíg is hangoztattam, hogy Lonzi nagyon jó pilóta. Nem volt nehéz megtartani a fogadásom. Amúgy meg a gerinc egy kicsit feszül, de hajlik.

Következő versenyre te találj ki valami hasonlót!? :D Csak aztán nehogy megint nekem kelljen Lonzit dicsérnem. :)

[Szerkesztve]

VCRC- KTCC!

(#931) JJános válasza (Kolombusz) (#915) üzenetére

JJános
(PH! addikt)

Lopott filctollkupakok? :DDD Ez jó! :DDD Kemény! :DDD
Az előzés szép volt!

VCRC- KTCC!

(#932) manutdzoli válasza JJános (#929) üzenetére

manutdzoli
(senior tag)

Remélem hogy nagy visszavágás lesz,és az utolsó 4futamot behúzza a ferrari.Raikönnentől így is szép a 3.hely,hisz nyakfájdalmai voltak.Nem lehetett valami kellemes versenye.
Hétvégén spa,kíváncsi leszek az erőviszonyokra.

(#933) Ricardo válasza manutdzoli (#932) üzenetére

Ricardo
(PH! nagyúr)

Egy ekkora csatt után nem hiszem hogy könnyű volt.

(#934) sh4d0w válasza Oliverda (#918) üzenetére

sh4d0w
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez enyhén szólva is kitaláció. A Ferrarinak megvan a jövő évi pilótapárosa és abban sem vagyok biztos, hogy ő addig odaszerződhet a Ferrarihoz, amíg Jean Todt a csapatfőnök...

(#935) sh4d0w

sh4d0w
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

MUHAHAHA [link]

(#936) Obi-1 válasza manutdzoli (#924) üzenetére

Obi-1
(őstag)

Pedig logikus döntés olyan pilótát választani, aki már felkészült az adott csapat beállításaiból. :P

Only a Sith deals in absolutes.

(#937) venember83 válasza Obi-1 (#936) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hehe :DDD

re: 935: biztos kamu. Nem lesz ott semmi bunti, vagy legalabbis semmi komoly, max elvesztik a csapat vb-t, de az senkit sem erdekel.

[Szerkesztve]

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#938) JJános válasza manutdzoli (#932) üzenetére

JJános
(PH! addikt)

Spa-ban visszavágunk, az biztos. Egyrészt mert muszály. :DDD
Másrészt meg mert kell. Harmadrészt meg ha most nem, akkor meg már nem lesz díjazva.

Remélem Lonzi nem fog most annyira menni, mert különben megint felsülök, azt agyba-főbe irkálhatok róla. :DDD

Sajnos Kimi nem volt rendben, de remélem spa-ra rendbe jön. Massa megint vissza akar majd vágni a McLarennek. :D

VCRC- KTCC!

(#939) george11

george11
(PH! addikt)

[link] :U

No comment (bár remélem, hogy csak az újságíró ferdített a dolgokon)
Azért az érdekes lesz, hogyha előáll Ron bácsi az illegális(Ferrari,Renault) dolgokkal, és megkérdezik, hogy honnan tudta ezt ;]

Legyen már vége ennek :(

www.polirfelni.hu

(#940) Chili7 válasza george11 (#939) üzenetére

Chili7
(őstag)

Nem ferdített semmit! Ő maga találta ki! :D

(#941) Markgx10 válasza JJános (#938) üzenetére

Markgx10
(őstag)

Hu, vaze. Te most kinek drukkolsz valójában? :F Múltkor még AMD Powerrel Hamiltonoztál, most meg már Ferraris vagy? De nemrég talán már Red Bull is volt, jól emlékszem? Meg mostanság Alonso sem volt már gáz számodra, igaz? :Y :O

Az már igazán részletkérdés, hogy a muszáj az muszáj :D

The Spartans do not ask how many, but where they are. :)

(#942) Markgx10 válasza prmcsk (#926) üzenetére

Markgx10
(őstag)

Amíg el voltál tűnve, nem tudtam ki hiányzik a Ferrari-gyűlölők táborából, de most már rájöttem :D

(#943) bolondember válasza JJános (#929) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

''Massa, a technikás pilóták'' - hát, szvsz Massa egy közepes pilóta.
Nem egy nagy eresztés, csak jó helyen van hó időben - én Fisichellához hasonlítanám.. (lásd még Nürburgring)

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#944) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Coulthard: ''Én nem vagyok normális vagy ők?''

[link]

Van egy két érdekes mondat ebben a cikkben.

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#945) venember83 válasza AMD Power (#944) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Lewis azt mondta: 'Igen, de nem fizet nekem eleget. Valahol máshol kell megkeresnem a pénzemet.'' - ha ez igaz, akkor par emberben osszetort picit az a kis ikon Lewis Hamiltonrol. Kis szereny :DDD

re:946: Egyetertek, mas az oszinteseg es a kepmutatas. Persze ez se biztos, h igy tortent.

[Szerkesztve]

(#946) AMD Power válasza venember83 (#945) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Más mikor valaki a TV-ben beszél és más egy privát magán beszélgetés úgye....

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#947) Male válasza venember83 (#945) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem egy McLarenes kis könyvecskével többet kereshetne ;]

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#948) prmcsk válasza Markgx10 (#942) üzenetére

prmcsk
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Te szerintem valamit keversz....

Melyik gondolatomból következik a ''ferkagyűlöletem'' számodra ?

(#949) Pompi válasza Male (#947) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Pont arról van szó ;)

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

(#950) Markgx10 válasza prmcsk (#948) üzenetére

Markgx10
(őstag)

Régen volt egy kis ''konfliktusunk'', amit úgy zártunk, hogy majd egyszer megiszunk egy pohár bort, :D még onnan emlékszem rád. Ezzel semmi rosszra nem gondoltam, már megbarátkoztam veletek is, régen :D

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2009 - Archívum VII. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.