Lehetséges, hogy a taktika jó volt. Úgy éreztem egy kiállásos taktikával a középmezőnyböl szoktak feljönni.
Szerintem azért otthon, ha bejön, ha nem, megpróbáltam volna gyorsítani az autót, két kiállásra mentem volna. Annak idején épp a Ferrari, és Sumi nagy taktikája volt a több kiállás. Könnyebb autó, gyorsabb autó elv alapján. De lehet vitatkozni.
A hsz.-ed középső részével egyetértek, én is sokat hangoztattam itt, ezt el kell ítélni.
Egyébként múltnap olvastam, hogy egyes hsz.-ok elriasztanak más régi fórumosokat. Igaz. Vannak emberek, mint én is, aki a személyeskedést nem nagyon viseli el. Én minden embert szeretek, és tisztelek, mert ember. Minden emberben van valami, ami megismételhetetlen, és jó. Vannak akik senkit nem tartanak tiszteletben. ilyen a magyar ember, sajnos. Nem tud szeretni, csak gyűlölni. tisztelet a kivételnek.
Lehet vitatkozni, nem azt mondom, hogy ne vitatkozzunk. Azt mondom, hogy reagáljunk a másik ember hsz.-ére, és semmiképpen ne reagáljunk a személyiségére. Legfőképp ne következtessünk, és ne ítéljünk el valakit azért, mert szeret egy pilótát. Sorolhatnám.
VCRC- KTCC!