Hello!
Grat a McLarennek, abszolut megerdemeltek a gyozelmet. Ezen se Massa se Raikkonen nem tudott valtoztatni, ami Olasz Nagydijt tekintve szegyen rajuk, de inkabb a Ferrarira nezve. Csak az RTL-Klubos kommentator boritott ki kicsit, dehat legalabb ennyi kotelezo. Nem is tudom, hogy ki kene ott maradjon, mert 2 max 3 emberen kivul mindenkinek repulnie kene normalis esetben.
Nos, kemugyben normalis dontesre ugyse szamithat senki, az meg, hogy mindenkinek jo legyen az abszurdum. Lesz ami lesz, dontes igy is ugy is felhaborodast fog kelteni.
Azonban megkerdeznem azoktol, akik bizonyitekot kovetelnek arra, h a McLaren a birtokaban volt a dokumentum es felhasznalta, hogy megis mit ertekelnenek ugy mint meggyozo bizonyitek? Minden alkatreszen villogjon a Ferrari logo? Mert ugye nyilvanvalo, hogy nem igy szereztek elonyt a McLarenek, mint ahogy Alonso s De la Rosa e-mailvaltasabol kiderul. Azt meg ne hozzatok fel, h a sajto mindent elferdit, mert bar van benne igazsag, de Alonso is beismerte tv-ben, hogy jelentett a FIA-nak, teljesitve kotelesseget.
Amennyiben meg tegyuk fel tenyleg abszolut ertektelen s semmire fel nem hasznalhato informaciot szivarogtatott ki a Ferrari, akkor a McLaren fejesei miert nem jelentettek a FIA-nal azonnal? Mert szabaly szerint mas csapat titkos informacioinak birtoklasa kemenyen buntetetndo, akkor miert kockaztattak a wokingiak, hogy kussolnak s megtartajak az ertektelen papirhalmazt? Miert valllaltak a kockazatot?
Biztos adrenalinhajhaszok s kellett nekik 1 kis izgalom.
U.i. Erdekes buntetesnek tartanam pl ha kotelezne a FIA, h a McLaren is szolgaltasson olyan infokat a sajat kocsijarol, mint amiket megtudtak a Ferrari Forma1es jarganyarol. Vicc-kategoria, tudom 
U.i. 2. Alonso merre veszi az iranyt ev vegen? Mert nyilvanvalo, h a McLarennel nem marad, latszik, h nem erdekli sem a csapat se annak utasitasai (pl nem fogadta a csapat gratulaciot, de ugyanakkor bar el volt rendelve, h kemugyrol s FIA vizsgalatrol mindenki kussoljon, o siman adott interjut).
U.i.3. Orulok, hogy mukodik a PH!, remelem a mutet sikeres volt s elobb-utobb eredmenyeit is latjuk majd 
Loveless: ajjaj, veszelyes vizekre evezel, rasszizmust nem szeressuk!
Rajtrol: nem tudom miert nem rajtolnak a lagy gumikkal a McLarenek, biztos jo okuk van ra, de ezek a gumik (s a jo rajtoloprogram) a Ferrarinak bejon startnal. Kulonben nem csodalkoztam volna ha Hamiltont megbuntetik a sikan levagasaert, leven, hogy Olaszorszagban volt a futam s utana nem 1 peldat lattunk, h versenyhelyzetben, elozes kozben is elfer ket auto abban a sikanban. Nem lett volna 100%ig fair Hamilton megbuntetese, csak ugy mondom, h nem lett volna nagy csoda, de mindenkepp jo, hogy nem buntettek meg, most azzal is vagdalozhatna a sok olasz- es Ferrari-ellenes.
[Szerkesztve]
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP