ámen
htc iS - CM7.2rc2 ॐ

ámen
htc iS - CM7.2rc2 ॐ

Index: ''Új bizonyíték a kémügyben: bajban a McLaren''
[link]

[link] A Red Bull leszámol a problémákkal
Az Adrian Newey vezetésével tervezett Red Bull RB3 Achilles-sarka egyértelműen a megbízhatóság - különösen pedig a sérülékeny hidraulika - volt, ami abból is látszik, hogy David Coulthard idén eddig 3, Mark Webber pedig 5 nagydíjat adott fel műszaki hiba miatt.
Hát hasonló igéretek már voltak, most már viszont igazán beválthatnák őket.
|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|
Megtalálták a bizonyítékot arra hogy a Ferrari szervezte meg az egészet. 
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
Vagy csak el akarják kerülni azt a nyilvános meghallgatást, amit terveztek eredetileg... most megint lesz egy csendes, aminek a vége, hogy nincs elég bizonyíték, bla bla... és szépen elhúzzák év végéig. Ekkor ha még mindig elég sokan háborognak, akkor hirtelen mégsicsak megtalálják a bizonyítékot, és büntetésképpen levonnak annyi pontot, hogy még épp ne szóljon bele a VB végeredményébe... kb erre számítok 
(ha pedg addigra lenyugszik a nagy többség, akkor szépen eltűnik az egész ügy, semmi büntetés nem lesz)
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
''sokan háborognak, akkor hirtelen mégsicsak megtalálják a bizonyítékot, és büntetésképpen levonnak annyi pontot, hogy még épp ne szóljon bele a VB végeredményébe... kb erre számítok''
Én meg arra, hogy büntiképpen annyit fognak levonni, hogy a ferka vb. legyen sőt,
jövőre eltiltják őket, tehát + egy vb. a ferkának.
Már csak azt várom, hogy mikor lesz hetediziglen......
Egy hőzöngő "hazafi" apukának mondom, az orvosi egyetem, tandíj, vagy hűség kapcsán: A fiad legújabb és szükségtelen divat mobiljáért aláírsz 2 év hűséget egy cégnek, a hazádért ugyanezt nem teszed meg ? És lett nagy csend...
Na ez az, ami nagyon valószínűtlen...
(valamiben fogadhatnánk, hogy melyikünk verziója jön be... de most rohannom kell
)
Hetedszer? 
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
(#758) -=Sziszi=- válasza adman (#752) üzenetére

Másodjára már nem úszhatják meg a komoly büntit. 

Szép Alonsós napot mindenkinek! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Érzem,jó lesz ez a hétvégi futam.
Alonsó alázni fogja a mezőnyt 
Üdv:mindenkinek!
(#760) manutdzoli válasza Adrián29 (#759) üzenetére

Szép Raikönnenes napot mindenkinek!
Érzem,jó lesz ez a hétvégi futam.
Raikönnen alázni fogja a mezőnyt 

[Szerkesztve]
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
(#761) proper válasza manutdzoli (#760) üzenetére

ugylátom elinditottam valamit 
holnap már lesz pár hirmorzsánk 
(#762) -=Sziszi=- válasza manutdzoli (#760) üzenetére

Dettóóóóóóóó 

itt is van egy kis morzsa
[link] csaknem fogják szegénytől elvenni a pontokat...
és kimi fog nyerni... adják az égiek
htc iS - CM7.2rc2 ॐ

Jájj olasz nagydíj előtt mér mentem én formula.hu-ra.
Aki utálja Mclarent ne hagyja ki ;) , jó szórakozást, én nekem bejött, csak nagyon átlátszó már 
Legjobb a sebességváltó
bár tájékoztatták fia-t, utólag kiderült hogy ok is de most hirtelen mocsok mclaren...na meg a kémyügy, de la rosa mailezett kedvenc emberünkkel majd alonsoval is, mindezt kijelentő mondatban leírva 

Nagyon remélem, hogy nem a tárgyalóasztalok mellett fog eldőlni a bajnokság sorsa.
Sajnos úgy tűnik idén tényleg nem a sport van előtérben az F1-ben... 
Bár mindig volt a csapatok közt politizálás, ami idén folyik az már sokkkk és árt az F1-nek.
[Szerkesztve]
(#766) Motion_Blur válasza soulcube (#765) üzenetére

''Sajnos úgy tűnik idén tényleg nem a sport van előtérben az F1-ben...''
Ron Dennis-el beszéld meg a dolgot 
''ami idén folyik az már sokkkk és árt az F1-nek.''
Szintén Ron papával kéne megbeszélni.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
(#767) Motion_Blur válasza prmcsk (#756) üzenetére

Igen, Te már az első futam után is kijelentetted, hogy Kimi és a Ferrari simán VB lesz, igazi jóstehetség vagy 
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
(#768) manutdzoli válasza brownus (#763) üzenetére

Úgy legyen ahogy mondod.A meki mindig benne van a rosszban 
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......

[link]
50 000 dolláros bírsággal megúszta a McLaren a váltó ügyet
(#770) hunnylander válasza manutdzoli (#768) üzenetére

[link]
Az Olasz Nagydíj stewardjai vizsgálat alá vonták az ügyet, melyet jelenleg is vizsgálnak.
A McLaren sietve kiadott egy közleményt, melyben kijelenti, hogy semmiféle szabálytalanságot nem követtek el, s bíznak abban, hogy a végső döntés rájuk nézve semmiféle negatívumot nem tartalmaz majd.
„A Magyar Nagydíj csütörtökén a McLaren tájékoztatta a FIA-t, hogy egy új könnyebb váltót használ. A FIA arra kérte a McLarent, hogy a versenyhétvégét követően juttassa el a szövetség számára az új egység minden részletre kiterjedő dokumentációját.''
„A McLaren a Török Nagydíj előtt eleget tett a FIA kérésének. A FIA ezek után arra kérte a csapatot, hogy ismételje meg a töréstesztet. A csapat úgy döntött, hogy nem használja a sebességváltót a Török Nagydíjon.'' -áll a közleményben.
A könnyű sebességváltó egyébként augusztus 30-án átment a megismételt törésteszten és azt az Olasz Nagydíjon a csapat minden kétséget kizáróan szabályosan használhatja, s használja is.
Nézőpont kérdése. Szegény Mekit még az ág is húzza. 
[Szerkesztve]
www.HunnyF1.com
(#771) Peat;) válasza Motion_Blur (#766) üzenetére

Szerintem meg az FIA-val és médiával. Félreteszed a szemellenzőt akkor rájössz hogy azért csalnak mert lehet(lásd országunkat pl) és a piszkot ez a mai mocsok média csak gerjeszti tényeket átugorva kreálva az olvasói igényt(mint most). Nem ez, nem mentesítő hsz volt mielőtt belekezdenél! Csak szerintem a jövőben is lesznek ilyen dolgok, más csapatoktól is, mert lehet. A lehet meg (nem csak) a mostani eset miatt alakult ki. (amilyen formám van tuti Williams lesz a soros jövőre most hogy átpártolok(tam) )
Olyan büntetés meg nincs már ami megoldaná a helyzetet és igazságos lenne az én szemszögemből nézve. Te a kizárást tartod jogosnak egyébként? Szerintem az túlzás. Nem emlékszem írtad-e már, én a pontelőnyök levonását tartottam volna okésnak a bűnösség beigazolódásának napján a múltkori kérdésedre válaszolva újfennt, de ettől valszeg súlyosabbat akartál volna 
(#772) prmcsk válasza hunnylander (#770) üzenetére
Újabb ''gémügy''.....Ez is ferka váltó volt ?
Érdekes, bejelentik hogy ezzel fognak menni, közlik velük, hogy a verseny
után a doksikat küldjék el, (tehát nem azt, mondják hogy nem használhatják), ennek
eleget tesz a meki, majd a töréstesztet kérik, újra kérik, átmegy. Ezután kitalálják
a szabálytalanságot.
Ez már paródia. A van kalap, nincs kalap esete, kombinálva a szűrős-szűrőtlen
cigivel.
Ui: Szegény mekit nem az ág húzza..... 
Egy hőzöngő "hazafi" apukának mondom, az orvosi egyetem, tandíj, vagy hűség kapcsán: A fiad legújabb és szükségtelen divat mobiljáért aláírsz 2 év hűséget egy cégnek, a hazádért ugyanezt nem teszed meg ? És lett nagy csend...
(#773) Motion_Blur válasza Peat;) (#771) üzenetére

A konstruktőri versenyből való kizárást tartanám jogosnak, egyéniben nem venném el a pontokat. Illetve a személyi felelősöket eltiltanám a sport minden formájától, örökre.
''azért csalnak mert lehet'' - köszi, de ez nekem nem magyarázat 
prmcsk - biztos ennek a hátterében is a FIA - Ferrari tengely van... LOL
[Szerkesztve]
(#775) prmcsk válasza Motion_Blur (#773) üzenetére
Inkább logikus és ésszerű válaszokat próbálj adni felvetéseimre, ne próbálj úgy
minősíteni engem, hogy te sugallod az én nevemben azt, amire nem gondolok.
Én sem írom le helyetted, amire te gondolsz. Inkább arról írj, hogy szerinted nem
sok ez már egy csapatnak ahhoz, hogy bárkit gondolkodóba ejtsen ?
Persze ehhez el kéne tudnod vonatkoztatni a ferkától, de ez neked nem megy.

A jövő évben ez biztos nem fog összejönni :
[link]
(#777) Motion_Blur válasza prmcsk (#775) üzenetére

Éppen Te nem tudsz elvonatkoztatni, mert annyira szereted őket, hogy már bele vagy bolondulva 
''büntiképpen annyit fognak levonni, hogy a ferka vb. legyen sőt,
jövőre eltiltják őket, tehát + egy vb. a ferkának.''
Ezt kéne komolyan vennem? Ebben keressek logikát? Ebben csak a te betegségedet látom 
(#778) manutdzoli válasza soulcube (#776) üzenetére

Kizárt dolog.Ha netalántán menne a renault-hoz alonso,akkor vagy kovalainen vagy piquet lenne a csapattársa.
Ha meg marad a mekinél lonzi,fisichellát nem ültetik be hamilton helyére 
(#779) prmcsk válasza Motion_Blur (#777) üzenetére
Fogadjunk, te ezt az érvelési módot ''meetingen'' tanulod.....Ne a valamiről alkotott
véleményemről alkoss véleményt, hanem az alaphelyzetről, amiből én is merítek.
Kérdéseim:
''Ez is ''ferka'' váltó volt'' ?
Ez is benne volt a doksikba, vagy azért feltételezhető, hogy a meki ''idegen segítség'' nélkül képes volt megcsinálni egy ilyet ?
![;]](/dl/s/v1.gif)
''Érdekes, bejelentik hogy ezzel fognak menni, közlik velük, hogy a verseny
után a doksikat küldjék el, (tehát nem azt, mondják hogy nem használhatják), ennek
eleget tesz a meki, majd a töréstesztet kérik, újra kérik, átmegy.
Ezután kitalálják a szabálytalanságot''.
Ez is ''logikus'' nem ?

(#781) Motion_Blur válasza prmcsk (#779) üzenetére

''Ez is ''ferka'' váltó volt'' ?
Erre mit reagáljak? McLaren váltó volt.
''Érdekes, bejelentik hogy ezzel fognak menni, közlik velük, hogy a verseny
eleget tesz a meki, majd a töréstesztet kérik, újra kérik, átmegy.
Ezután kitalálják a szabálytalanságot''.
Ha jól tudom, ezt csak a média táltalja ilyen színesen 
(#782) manutdzoli válasza kerjani (#780) üzenetére

Toyota vagy Super Aguri.Nehéz megmondani.

Egyfelől ez sztem nem ügy, van egy szabály ami arra vonatkozik hogy új alkatrész beszerelése esetén (gondolom fődarabokról szól), bizonyos teszteket el kell végezni,...akkor azokat el kell végezni.
A Merga nem végezte el a HunRing-i éles bevetés előtt, csak utána ezért megbüntették őket....50.000dollárpénzre, ami a csapatnak kb. annyi mintha egy versenyző kicsit vastagabban futna bele a pitsebeség maximumába.
[Szerkesztve]
”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

gyerekek, tök jó lehetőséghez jutottam, a német premiere élőben nyomja a mai délelőtt i és a délutáni szabadedzést is, kíváncsi vagyok, mekkora élet lesz a pályán... 
A probléma Te magad vagy: ebben az évben is mindent úgy csináltál mint eddig, mégis végig más eredményekben remélkedtél.

ez már régi történet....javában megy az első szabadedzés...[link]
A probléma Te magad vagy: ebben az évben is mindent úgy csináltál mint eddig, mégis végig más eredményekben remélkedtél.

Majd írd már be légyszives az eredményt (lehetőleg ne csak az első 8at), ha vége. Itt a suliban se flash se java nem müködik
.
Előre is köszi 
[Szerkesztve]
|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

A jelenlegi állás:![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/070907/f1_monaco_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
OTee
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide

Itt a besúgó!

[link]
Vicces lenne... 
OTee
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide

Nem tudom mennyire érdemes ezzel komolyan foglalkozni, de érdekes helyzet állna elő.
Egyfelől nem hinném hogy a McLaren kizárásával a Ferrari lenne az egyedüli erő.
Mindenesetre Hamilton rendesen brére kerülne, Alonso mehetne a Renault-hoz az ziher (pláne kivásárlás nélkül), de Hamilton-nak nem tudom van-e hasonló szerződési megállapodása, ha nincs akkor marad 1 évet tesztelni (??)...vagy elengedik a Spyker-hez? 
[Szerkesztve]
”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

majdnem a vége:![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/070907/738323759f1_monaco_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
OTee

Na....Alakul az én teóriám.
![;]](/dl/s/v1.gif)
Szerinted ki szorongatná a ferkát, a mekin kívül ? Szerintem a ferka fél gázon
közlekedne csak azért, hogy pár mp.-el nyerje a versenyeket, így ''bizonyítva''
a külvilágnak, hogy más autó is van olyan jó, mint a kizárt meki.

Button azért csak bejött 6.-nak az aerodinamika problémás hondával. 
F1 videók : http://tamas13.ultraweb.hu

ugyan,..teoriája mindenkinek lehet 
Ez az egész nem a Ferrari-nak jó....ő töllük lopták az adatokat, azaz ha beigazolódnak a vádak (márpedig a teóriádhoz ez alap), akkor ők kaptak egy vetélytársat a nyakukba a saját adataikból.
pl. egy másik teória: A média azt taglalja (nem én!), hogy az egyedüli ingyen jól járó, az a Renault és Alonso tengely...Alonso szabadon távozhat a McLaren-től (amit állítólag akar is), Renault pedig úgy kapja meg Alonso-t hogy nem kell bődületes pénzekért kivásárolni a McLaren-től.
Ahogy ezt támasztja alá az is hogy Briattore rögtön a Ferrari mellé állt a kémbotrányban.
...valszeg nem szimpátiából.
Szal teóriája mindenkinek lehet, és ez még erősebb lábakon áll (már ha lehet erről szó), mint az hogy a Ferrari odaadta a dokumentumokat egy alkalmazottján keresztül egy McLaren alkalmazottnak,..valójában értéktelen, de mégis az FIA átvizsgálása alapján értékes infókkal, aztán rávegyék annak feleségét hogy balmálja le magát (vagy hogy is történt tök mindegy) a fénymásolónál, a két szakember családját és karrierjüket beáldozzák, és persze mindenekelőtt megbuktatják magukat 3fokú ravaszsággal a Melbourne-i idénynyitón, leszerelik a padlólemezüket, majd végül az idény végén...alakuljon is az bárhogyan, elérjék az FIA-nál hogy tiltsák el a McLaren-t 2 évre.
Közben még gyártsanak új bizonyítékokat, mert eddig az FIA nem úgy néz ki hogy eltíltaná a McLaren-t.
[Szerkesztve]

Kicsit lekéstem.
Mondjuk részemről lehetne ez végeredmény is, bár csúszhatnának 1 kicsit hátrébb a mekik. 
OTee
[Szerkesztve]
(#797) manutdzoli válasza Rick4 (#792) üzenetére

Bravó ferrarik.Így tovább 

Fernando Alonsótól és tesztpilótájától, Pedro de la Rosától származik: ismerték a Ferraritól megszerzett dosszié tartalmát
igy én is tudok vinni 0.5-1mp-t a mekinek, nagy nyavajgások közepette 
igy már érthető a nyilatkozata ![;]](/dl/s/v1.gif)
(#799) manutdzoli válasza Flashcash (#794) üzenetére

Tényleg,Button hatodik.Rég láttam ilyen jó pozícióban.
A Renault vs. Alonso feltevésed nem rossz, de akkor briattore rafinált, mint a
''cirkuszos ló'', aki ugyan megeszi a kockacukrot csak b@szik produkálni...