Szerintem te nem tudod mirol beszelsz, es azt probalod nyomni, hogy mas se tudja, de ez nem igy van. Egy fontos reszlet elkerulte a figyelmedet, megpedig, hogy a fia a multkor megmondta, hogy a mclaren bunos, es a buntetese semmi. Nem kell ahhoz a kemugy egyetlen reszletet sem ismerni, nem kell tudni, hogy a mclaren barmit is felhasznalt-e, sot, semmilyen reszletet, olyan nincs, hogy valaki bunos, es a buntetes semmi, ehhez csak jozan paraszti esz kell. Ha azt hoztak volna ki, hogy nem bunos, akkor igazad lenne, hogy nem ismerjuk a reszleteket, de nem azt hoztak ki. Ugyhogy az egesz ervelesed bukik, legalabbis szerintem. Egyebkent erre ok maguk is rajottek, es ugye ujra meghallgatas van, szal meg korant sem biztos, hogy ez a vegeredmeny. Bar a szemelyes velemenyem az, hogy azert hoztak ki ezt a buntetest, mert nem akartak a vilagbajnoksagot befolyasolni, hiszen nyilvanvalo, hogy mclaren nelkul sima ferrari gyozelem van. Es azert jo ilyen hosszura kitolni a vegso dontest (es gyanitum szept 19-e utan lesz a vegso, nem akkor), mert utolag majd lehet latni, hogy hopp, elveszunk 20 pontot a mclarentol, es megis vilagbajnok marad. Es igy a vege fele egyebkent hajlok arra, hogy jo is lesz ez igy, aki nyerni akar, az nyerjen a palyan. Azzal nem ertek egyet, hogy mas is kemkedik, szal nem kell megbuntetni a mclarent, szerintem ugyan mindenki kemkedik, de aki bukik, azt meg kell buntetni, mert kulonben legalizalva lesz a szabalyszeges. Milyen lenne mar, hogy legkozelebb mondjuk kimi elengedne a vegen massat, vagy forditva, es azt mondanak, hogy jo, hogy megszegtuk a szabalyt, de a mclaren is ugyanazt, ha az o buntetesuk semmi, akkor a mienk is az.