LH-nak sikerül. Ráadásul egyenlő feltételek mellett. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Schuminál sosem lesz jobb Lonzi. Soha.
"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

LH-nak sikerül. Ráadásul egyenlő feltételek mellett. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Schuminál sosem lesz jobb Lonzi. Soha.

A CDG szárnyból szerintem nem lesz semmi, mert a csapatoknak sem tetszik, és az első próbálkozásoknál is gondok merültek fel. [link] Helyette lesz inkább a mozgó padlólemez (vagy valami más, nem tudom, Toet mire gondolhatott).
(#553) Adrián29 válasza manutdzoli (#550) üzenetére

Persze nehéz egy Shumi drukkernek ezt elfogadni.Azt azért ne felejsd el,hogy nem csak Shuminak voltak műszaki próblémája....
De ez a tény.Lehet ezt nem elfogadni,és mindenre választ kreálni...

Soha ne mondd,hogy soha..
Pfffff
Pl megszabhatnák, hogy az autó mögött milyen légáramlatnak kell lennie bizonyos sebességeknél... aztán a többi a csapatok dolga. (mondjuk csak szélcsatornában ellenőrizhető ez... ami komoly gond
)
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
(#556) manutdzoli válasza Adrián29 (#553) üzenetére

Tudtam hogy ez a válasz következik.Nehéz elfogadni stb.stb.
Először győzze le a védenced az újonc hamiltont ![;]](/dl/s/v1.gif)
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
(#557) manutdzoli válasza SzalaiG (#551) üzenetére

Jól mondod...SOHA.......
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
(#558) Adrián29 válasza manutdzoli (#556) üzenetére

Persze,hogy nehéz elfogadni mert ez a tény.
Lh -ra meg az idény végén térjünk vissza.
(#559) manutdzoli válasza Adrián29 (#558) üzenetére

Schumi mikor írta a pólójára hogy WHO MIKA?Vagy hogy WHO KIMI?
Alonso meg egyből WHO SCHUMI??Mint egy nagyképű hülyegyerek,már bocs a kifejezésért,de sztem igazam van.
(#560) Adrián29 válasza manutdzoli (#559) üzenetére

Persze 
(#561) Adrián29 válasza manutdzoli (#559) üzenetére

Csak nem tudom,hogy miköze ennek,hogy 2-szeres Vb-nok...,és legyőzte Schumit.
ehh 
(#562) wildrain válasza manutdzoli (#559) üzenetére

Mikor láttál Alonson ilyen feliratú pólót??? Ekkora ferdítést... 

Engem is érdekelne...
[Szerkesztve]
Bazzeg nem semmi tarsalgas folyik itt, mindjart lesullyedek -Mike- fikazos szintjere 
Kulonben 1ik Renault-szerelon volt Who's Schumi?-s polo, emlekeim szerint.
[Szerkesztve]
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
(#565) wildrain válasza venember83 (#564) üzenetére

SCHUMACHER WHO?![[kép] [kép]](http://mundoideal.com/archivos/schumacherwho.jpg)
És igen, síkagyú szurkolókat minden versenyző táborában lehet találni.
[Szerkesztve]

Na, ez a kép jól megváltozott...
(Eredetileg a pólós fickóról volt egy kép.)
Majd szedje ki egy moderátor, ha úgy alakul. Köszi.![[kép] [kép]](http://wildrain.tvn.hu/schumacherwho.jpg)

Kéretik moderálni!
[Szerkesztve]

Elég vicces ez a mondat. 
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

Egyre jobban kezdenek elterjedni a villanyfényes versenyek. Lehet, hogy Szingapúr után egy újabb ország is rendezhetne még egy éjszakai viadalt.
[link]
Igaz, hogy MotoGP-s pálya de biztos, hogy megfelelne az F1-nek is.

Melyik? Egy spanyol online újságból linkeltem a képet, és először jó is volt, aztán mikor mégegyszer frissítettem, már Hulk Hogan feszített itt.
(#571) venember83 válasza wildrain (#570) üzenetére
S Hulk-al mi a baj? Tole aztan igazan jol s hatasosan hangzik a Schumacher who? mondat 
mod: off
[Szerkesztve]
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
(#572) manutdzoli válasza wildrain (#566) üzenetére

Bocs,tényleg nem alonson volt,hanem ezen az okos szerelőn. 
A ferrari sosem csinált ilyet tudtommal,ha legyőztek valakit.
(#573) Csipisz válasza manutdzoli (#572) üzenetére

Úgy látom, te nagyon nem szereted Alonsót.
alá írás
az még csak hagyján... 
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
(#575) manutdzoli válasza Csipisz (#573) üzenetére

Jól látod.Valaki szereti,valaki nem.Elismerem hogy jó pilóta,de nem a kedvencem.

Szép derüs Alonsós napot mindenkinek!
Lehet már tudni,hogy ki melyik csapatnál fog versenyezni jövőre?
(#577) JJános válasza manutdzoli (#575) üzenetére

Erről van szó! Jó pilóta, és amikor versenyezni kezdett, még szurkoltam neki.
Aztán megnyúlt a képe(ez a fotókon is látható), aztán meg nyafogós lett, és ma már nagyon nem bírom Lonzit. És Lonzi lehet, hogy elverte Sumit, de a nyomába sem ér, mert nem is lesz hatszoros vb! És ha Sumi és Lonzi egész életükben együtt versenyeztek volna, Lonzi nagyon alul maradt volna. Most meg Hamitól is fél, hogy nem tudja megelőzni.
Ajánlok egy alkut Lonzi drukkereinek. Lássuk mit csinál Monzában! Ha győz, meghajlok tudása előtt, és kétszer leirom, hogy Lonzi a bajnok!
Ha viszont nem győz, és még Hami is előtte végez, akkor minden Lonzi drukker, úgy köszönjön legalább két alkalommal, hogy Ferraris jó reggelt, vagy Hamiltonos jó reggelt!
[Szerkesztve]
VCRC- KTCC!

És Lonzi lehet, hogy elverte Sumit, de a nyomába sem ér, mert nem is lesz hatszoros vb!

Én legalább is nem nézem ki belőle. Amikor nyomás alá kerül, rögtön hisztizik, és keresi a könyebb utat, a segítséget a pályán kívül. Ez nem versenyzői erény! Szvsz.
[Szerkesztve]
VCRC- KTCC!

Schumacher az ki...? Erre gondoltam.
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

Nagyon szépen köszönöm! 
(#584) manutdzoli válasza JJános (#577) üzenetére

Remélem még 5xvb sem lesz.
Az igaz hogy ha schumi és lonzi egész életükben együtt versenyeztek volna akkor valószínű hogy schumi lett volna jobb összetettben.Azért mert 2006-ban megverte alonso schumit attól függetlenül nem jobb.Schumi egy kicsit szerencsétlen volt,ha év elejétől jó lett volna a ferrari tuti már 8x vb-ként ülne jean todt mellett. 

Nekem ehez nem kell semiféle alku.
Nincs ebbe semmi rossz.
Csodálatos Ferraris napot mindenkinek! 
Respect!

Ja, ok.
Akkor egyetértünk.

[link]
Nakajima a Toyotánál?
Na kíváncsi leszek mire lesz képes.Még egy japán,még egy kamikaze?? 
Vagy ő valami japán szupertehetség? 
(#588) koob válasza manutdzoli (#587) üzenetére

vsz hozza majd a szokásos színvonalat
de kivételek mindig lehetnek 
(#589) manutdzoli válasza koob (#588) üzenetére

A teszteken jól ment,de ki tudja mire képes egy futamon.
(#590) snecy válasza manutdzoli (#589) üzenetére
Mint a legtöbb japán, semmire. Ha nem zúz autót akkor már van haszna 
Manapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))
(#591) manutdzoli válasza snecy (#590) üzenetére

Nem tudom miért nem tudnak a japánok az f1-ben.Japán a legnagyobb autógyártó nemzet.Nekik kéne a legjobban menniük,nem?
(#592) snecy válasza manutdzoli (#591) üzenetére
Az F1-ben általában sohasem a nagy autókonszernek voltak a legsikeresebbek a szemléletük miatt, inkább a magáncsapatok a gyári támogatással.
(#593) manutdzoli válasza snecy (#592) üzenetére

jah,van benne valami

Mint a Ferrari 

Új hír:
2005: Jordan-Toyota
2006: Midland
2007: Spyker
2008: ???
[link]

A Ferrari mióta autókonszern? Egy jól menő élelmiszeripari cég, legfőbb profiljuk az étolaj gyártás, de forgalmaznak még olajos magvakat, pl szotyi, sós mogyoró... 
"A tehén nem más, mint egy olyan gép, ami ihatóvá teszi a füvet." :) http://www.flickr.com/photos/caymood • http://www.panoramio.com/user/cayman
Hát, a Ferrari önmagában elég nehezen élne meg akkor, ha csak az autóeladási adatokat néznénk..egyre kevesebbet adnak el belőlük, ráadásul náluk a gyártás az utcai autóknál nem úgy megy mint a Toyotánál, BMW-nél vagy a Hondánál, nincs tömegtermelés, ergo szemléletben teljesen eltérnek, és inkább a magáncsapathoz vannak közelebb, még akkoris ha a Fiat ott van a háttérben.
(#598) manutdzoli válasza soulcube (#595) üzenetére

Biztos valamelyik topcsapat megveszi fiókcsapatnak. 
(#599) EQMontoya válasza manutdzoli (#587) üzenetére
takagi is többet volt a falon, mint a pályán 
Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/
(#600) manutdzoli válasza EQMontoya (#599) üzenetére