Látom, érezted az iróniát. 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
(#51) (Kolombusz) válasza hunnylander (#47) üzenetére
- Privát
- 2007-08-27 09:15:41
(#52) manutdzoli válasza hunnylander (#47) üzenetére
- Privát
- 2007-08-27 09:15:54

manutdzoli
(senior tag)
Az első defektje az tényleg műszaki hiba volt.A tegnapi defekt,háát,lehet az is műszaki hiba,de lehet az is hogy elfékezte egyszer-kétszer azt a gumit.Lehet elfelejtették mutatni a tévések hogy hamilton elfékezi magát.ki tudja.De egy igaz,ha alonso alatt nem durran szét,akkor hamilton alatt tuti nem fog szétdurranni,mert alonsónak sokkal keményebb a vezetési stílusa.
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
(#53) manutdzoli válasza Motion_Blur (#50) üzenetére
- Privát
- 2007-08-27 09:18:59

manutdzoli
(senior tag)
Szép teljesítmény a ferraritól,de főleg raikönnentől 
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
(#54) PazsitZ válasza Motion_Blur (#50) üzenetére
- Privát
- 2007-08-27 09:22:27

PazsitZ
(PH! addikt)
Majdnem írtam, hogy mit ér vele? De akkor úgy tünik díjazzák érte.
|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|
(#55) hunnylander válasza (Kolombusz) (#51) üzenetére
- Privát
- 2007-08-27 11:04:09

hunnylander
(őstag)
Há' hogyne. 
www.HunnyF1.com

kerjani
(fanatikus tag)
Alonso autót kapott ajándékba [link]
''A kétszeres bajnok egy ezüst Mercedes W196 (1954-es évjárat) modellt kapott ajándéka.
''Súlyos ajándékot akartam adni Fernandonak, hogy legyen mit a csapathoz vágnia.'' – viccelődött Dennis.'' 
[Szerkesztve]
A siker 2 alapszabálya: 1. soha ne mondj el mindent, amit tudsz! ...
Mintha nem lenne már amúgyis elég autója 
Manapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))

koob
(senior tag)
kapott egy ótvar $zart 
(#59) (Kolombusz) válasza koob (#58) üzenetére
- Privát
- 2007-08-27 11:48:14
Gyűjtők egy ilyenért hatalmas összegeket adnak, ha szereti az autókat, bizonyára ő is értékeli.
És egy autóversenyzőnek nem árt, ha szereti az autókat. 

kerjani
(fanatikus tag)
ha lelécelne, nem jut majd vele messzire 
A siker 2 alapszabálya: 1. soha ne mondj el mindent, amit tudsz! ...
(#61) venember83 válasza koob (#58) üzenetére
- Privát
- 2007-08-27 11:49:56

En levagnam pl a kislabujjam 1 ilyenert
Az mar mas kerdes, h rogton eladnam s valahogy 1 maranelloi gyartmanyura cserelnem, mind2 ugyanolyan hasznalhatatlan, de utobbit legalabb imadnam, mig elobbit csak szeretnem.
Csupa PR az egesz, nem tudom miert kinlodnak a latszat fenntartasan Ron bacsi, nem Alonsorol szol ez az ev es nem kore osszpontosul a McLaren iden, ennyi.
[Szerkesztve]
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
(#62) manutdzoli válasza kerjani (#56) üzenetére
- Privát
- 2007-08-27 11:53:43

manutdzoli
(senior tag)
Elég régi modell,de biztos fasza lehet 
(#63) (Kolombusz) válasza venember83 (#61) üzenetére
- Privát
- 2007-08-27 11:56:16
Persze, csak azért nem Alonsot támogatják, hanem Hamiltont, hogy meg ne vádolják őket rasszizmussal. 
Én spec örülnék, ha visszamenne a Renaulthoz, Briatoreval nagy királyok ketten. 
- Privát
- 2007-08-27 11:57:31

manutdzoli
(senior tag)
[link]
Ecclestone visszahozná Michael Schumachert az F1-be
De jó lenne ha visszajönne istenem.Gyere vissza Schumi! 
(#65) (Kolombusz) válasza manutdzoli (#64) üzenetére
- Privát
- 2007-08-27 12:00:35
A csúcson kell abbahagyni, szerintem ő pont jókor hagyta abba. És szerintem van is olyan okos ember, hogy nem jön vissza.
És bármennyire is nem szerettem, mikor versenyzett, tisztelem és örülök, hogy láthattam versenyezni. 
(#66) manutdzoli válasza (Kolombusz) (#65) üzenetére
- Privát
- 2007-08-27 12:04:31

manutdzoli
(senior tag)
Tudom hogy nem fog visszajönni 
Megnyert mindent amit lehetett,ranglistákon szinte mindbe ő az 1.,és ahogy írtad a csúcson kell abbahagyni.A helyébe én sem kockáztatnék.
(#67) koob válasza venember83 (#61) üzenetére
- Privát
- 2007-08-27 12:07:29

koob
(senior tag)
én is így gondolkodnék... ezért: 

CYBERIA
(senior tag)
Tess: [link]
A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB anhängare | A vér nem válik vízzé.
(#69) hunnylander válasza (Kolombusz) (#63) üzenetére
- Privát
- 2007-08-27 12:32:08

hunnylander
(őstag)
Nincs mit rajta szépíteni, a taknyos zöldfülű a gyorsabb, ennyi.
És hogy a francba támogassa a McLaren Alonso-t jobban, mint a csapattársát? Egy kerékkel kevesebbet adjon Hamiltonnak, vagy két hengerből tekerjék ki a gyújtógyertyát? 
www.HunnyF1.com
(#70) (Kolombusz) válasza CYBERIA (#68) üzenetére
- Privát
- 2007-08-27 12:33:38
Az, v6-os, 10000rpm-es biodizelek. Az FIA is bekaphatja.
hunnylander: megint vicceltem. 
(#71) c.zsolti válasza (Kolombusz) (#63) üzenetére
- Privát
- 2007-08-27 12:37:04

c.zsolti
(őstag)
csak nehogy ott meg Kovalainen kenje ele a száját... ![;]](/dl/s/v1.gif)
...
(#72) manutdzoli válasza CYBERIA (#68) üzenetére
- Privát
- 2007-08-27 12:38:22

manutdzoli
(senior tag)
Mennyenek már a picsába.Biodiesel?Hol élnek ezek.Meg 2.2 V6,komolyan mondom ez már vicces.Ezek a világ leggyorsabb versenyautói,ha mindig visszafojtják őket minden évben(legalább 2hengerrel),ezek lesznek a világ leglassabb autói.Nem tudom hogy gondolkodik a FIA,de mindenki azt szereti az f1-ben hogy milyen gyorsak,milyen jó a hangjuk stb.stb.
Nem találok szavakat,teljesen tönkreteszik az f1-et 
(#73) hunnylander válasza CYBERIA (#68) üzenetére
- Privát
- 2007-08-27 12:42:13

hunnylander
(őstag)
Turbocharged V6 engines running on biodiesel, WOW!
Akkor tényleg jöhetne az Audi.
www.HunnyF1.com
(#74) manutdzoli válasza c.zsolti (#71) üzenetére
- Privát
- 2007-08-27 12:42:40

manutdzoli
(senior tag)
Ahogy látjuk a szezon 2.felében nagyon gyors kovalainen,hozászokott az autóhoz.
Biztos lenne egy-két alkalom hogy elkenné alonsót. ![;]](/dl/s/v1.gif)

PazsitZ
(PH! addikt)
''Biztosan tudom, hogy jövőre is a Forma-1-ben vezetek majd''- mondta Alonso. ''Jelenleg egyáltalán nem fontolgatom azt, hogy kihagyjak egy szezont.''
''Jelenleg egy dologra koncentrálok, a bajnoki címre. Nem tudom hol fogok menni jövőre. De annyit igen, hogy maradhatok a McLarennél.''
[link] [link]
|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|
(#76) manutdzoli válasza PazsitZ (#75) üzenetére
- Privát
- 2007-08-27 14:14:38

manutdzoli
(senior tag)
Hülye lenne kihagyni egy évet.Nincs semmi értelme.Nem tudom minek találnak ki ilyet az újságírot.

AMD Power
(Jómunkásember)
Hamiltonnak elege van az erőszakos sajtóból
[link]
A helyében ezt már én is nagyon unnám.
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

ToBeY
(PH! nagyúr)
Tudta mivel jár ha F1-be fog versenyezni, paprazzik mindenhol, mindenből cimpalot csinálnak....
(#79) Male válasza hunnylander (#47) üzenetére
- Privát
- 2007-08-27 15:43:42
Áh, Massa aknázta alá az utat Hamiltonnak! Egy új Ferrari fejlesztés, ami a sisakjába volt elrejtve, azt dobta le, és ez vágta ki Hamilton gumiját! ![;]](/dl/s/v1.gif)
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
(#80) hunnylander válasza ToBeY (#78) üzenetére
- Privát
- 2007-08-27 16:14:08

hunnylander
(őstag)
Szerintem minden normálisabb lelkivilágú pilótának elege van az ''erőszakos sajtóból''. Csak pl. ha Sutil-nak van elege belőle, abból még nem lesz hír. 
Kimi-ről olvastam vagy hallottam, hogy azt nyilatkozta, hogy az egész F1-es hóbelebancból csakis a vezetést/versenyzést szereti, az összes többit utálja a médiával együtt. Szerintem sok pilóta osztja a véleményét.
Egyébként, megtudom érteni a (bulvár)sajtóelleneséget. Majdem mindent kitekernek, elferdítenek, kiszíneznek, felfújnak, stb., stb. ... és magasról tesznek a személyiségi jogokra és arra, hogy milyen károkat okozhatnak ezen tevékenységeikkel. 
[Szerkesztve]
www.HunnyF1.com
(#81) hunnylander válasza hunnylander (#80) üzenetére
- Privát
- 2007-08-27 16:23:09

hunnylander
(őstag)
A Kimi-ről tett előbbi megjegyzés alátámasztása:
Kimi Raikkonen tells the world of his waste depositing exercise during the presentations by Pele to Michael Schumacher. Brazilian Grand Prix 2006. [link]
www.HunnyF1.com
(#82) manutdzoli válasza AMD Power (#77) üzenetére
- Privát
- 2007-08-27 16:23:13

manutdzoli
(senior tag)
Én se szeretném ha az újságírok egyfolytában a nyomomban lennének,és még hazugságokat is írnának.Ezzel jár a népszerűség,aki népszerű annak számolnia kell ezzel.
(#83) manutdzoli válasza Male (#79) üzenetére
- Privát
- 2007-08-27 16:26:07

manutdzoli
(senior tag)

Biztos a sisak a ludas 
(#84) manutdzoli válasza hunnylander (#81) üzenetére
- Privát
- 2007-08-27 16:28:50

manutdzoli
(senior tag)
Nagyon laza kimi
I was having a shit 
Úgy érzem jobb ez a Czollner-Wéber páros a közvetítés alatt, de Wébertől azért az durva, hogy már versenyek óta nem veszi észre, hogy a Ferrari az újítások óta messze leggyorsabban rajtol. Talán még a Magyar futamon is beszélgették Gyulámmal, hogy a BMW-k jó rajtolók, meg a Mclarenek meg minden, erre a rajtnál a Mclarenen keresztülugratott a Ferrari. Kimi/Massa meg gyakorlatilag Magny Cours óta mindig a földbedöngölik rajt szempontjából a mezőnyt. Tegnap is átugratott Kimi Hamiltonon.
Lenovo Thinkpad + Samsung 830 SSD
- Privát
- 2007-08-27 17:26:11

manutdzoli
(senior tag)
[link]
Dennis: nem eshet folt az eredményeken
Ron Dennis:''Tudom mi az igazság. Az igazság pedig az, hogy a McLaren istállónak semmi köze ehhez az egészhez.
Persze persze 
Tudjuk Ron,a Mclarenhez teljesen véletlenül sétált be a ferrari dokumentum. 
(#87) manutdzoli válasza ronaldo (#85) üzenetére
- Privát
- 2007-08-27 17:30:01

manutdzoli
(senior tag)
Tényelg jobb a Czollner-Wéber páros.Palikot már kicsit untam.Raikönnen mostanában brutálisan jókat rajtol.Így tovább kimi.Éreztem hogy kimi lerajtolja hamiltont,ahogy silverstone-ban is tette. 
(#88) venember83 válasza ronaldo (#85) üzenetére
- Privát
- 2007-08-27 17:31:01
Meg ugye a ket McLaren is kemeny gumikkal indult 
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
(#89) ronaldo válasza venember83 (#88) üzenetére
- Privát
- 2007-08-27 17:36:11
Direkt nem azt mondtam, hogy Török nagydíj. Hanem, hogy Magny Cours óta _minden_ futamon. Meg mintha pont számítana rajt szempontjából. Picit igen, de érted, esélye nem volt hamiltonnak. Mintha Kimi előrébbről rajtolt volna.
Lenovo Thinkpad + Samsung 830 SSD
(#90) manutdzoli válasza venember83 (#88) üzenetére
- Privát
- 2007-08-27 17:38:47

manutdzoli
(senior tag)
Az már az ő bajuk milyen gumival rajtoltak.Jobban kapta el raikönnen a rajtot,ennyi az egész.
(#91) Motion_Blur válasza ronaldo (#85) üzenetére
- Privát
- 2007-08-27 17:39:27

Motion_Blur
(PH! félisten)
Igen, nagyon jól rajtolnak (talán a legjobban), amióta megkapták az új fejlesztésű rajtprogramot 
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
(#92) prmcsk válasza Motion_Blur (#91) üzenetére
- Privát
- 2007-08-27 18:10:01
Pont ez az ! Mi a ''fakknak'' van ennyi elektronika egy állítólagos sportban ?
ABS, ASR, gombváltó, meg minden szirszar. Már csak egy mágnescsík kell a
pálya hosszába, meg egy sodródásérzékelő és akár egy közepes kvalitásokkal
rendelkező csimpánz is F1 ''versenyző'' lehet, mert az elektronikák mindent
felülbírálnak.
Nem csak az autók, hanem az ember képességeire is kíváncsi lennék.
Kézi váltót, kuplungot mindenkinek és minden, a vezetést könnyítő sz@rt
szedjenek ki. Több volna az ember és az előzés. Nem vonatoznának annyit.
Lásd : Indy car.
[Szerkesztve]
Egy hőzöngő "hazafi" apukának mondom, az orvosi egyetem, tandíj, vagy hűség kapcsán: A fiad legújabb és szükségtelen divat mobiljáért aláírsz 2 év hűséget egy cégnek, a hazádért ugyanezt nem teszed meg ? És lett nagy csend...
(#93) manutdzoli válasza prmcsk (#92) üzenetére
- Privát
- 2007-08-27 18:29:19

manutdzoli
(senior tag)
Az igaz hogy elég sok kütyü van egy f1-esben,de képzeld,ahogy fejlődik a technika még több lesze benne ez a szar.
Kéziváltó meg kuplung azért nem kéne,jó ez az f1-es váltó.Gyors,megbízható.De jövőre nem lesz TC,szóval a tehetségek megmutathatják akár egy gyengébb kocsiban is hogy mit tudnak.Jah,meg lehetne egy kicsivel több előzés 
(#94) hunnylander válasza ronaldo (#85) üzenetére
- Privát
- 2007-08-27 18:49:03

hunnylander
(őstag)
A McLaren-ek a poros oldalról rajtoltak, kemény gumival. A Ferrarik pedig a tiszta oldalról puha gumikkal. Ez is hozzátartozik a történethez.
www.HunnyF1.com
(#95) venember83 válasza prmcsk (#92) üzenetére
- Privát
- 2007-08-27 18:52:25
Meglepo modon kb egyetertek veled, hatha jovore jobb futamok lesznek, ha nem lenne iden ez a McLaren-Ferrari verseny, akkor bizony halal-unalom lenne az egesz szezon, semleges drukereknek mondjuk igy is az.
hunnylander: igy van, en is ezt mondtam.
[Szerkesztve]
(#96) hunnylander válasza prmcsk (#92) üzenetére
- Privát
- 2007-08-27 19:22:51

hunnylander
(őstag)
Sajnos az még nem elég. Túl nagy a különbség a csapatok (a járművek) között, örülhetünk, hogy legalább két csapat, mind a négy versenyzőjével versenyben van a VB címért. Az IndyCar-ban szinte teljesen egyforma autókkal versenyeznek. A NASCAR-ban szintén csak néhány másodperc különbség van a legjobb és a leggyengébb kocsi között. Pedig majdnem ötven rajtol. És lehet futamot nyerni az utólsó helyről is, ha nagyon jól vezetsz. Montoya nyilatkozta, hogy egyetlen NASCAR futamon több az előzés mint egy egész F1-es szezonban. Ahogy láttam, egyáltalán nem túlzott. Ott valóban jobban kijön a pilóta képessége, pedig ott is vannak rivalizáló gyártók és csapatok, de valahogyan a szabályozások által mégis kiegyensúlyozottabbá tudták tenni a mezőnyt.
www.HunnyF1.com
- Privát
- 2007-08-27 20:01:36

Motion_Blur
(PH! félisten)
Monzai pályabejáró: [link]
Ferrari drukkereknek különösen tetszeni fog, hangerőt érdemes feltekerni 
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
(#98) venember83 válasza Motion_Blur (#97) üzenetére
- Privát
- 2007-08-27 20:14:30
Kosz!![[kép] [kép]](http://img514.imageshack.us/img514/7984/f1zaszloxr6.gif)
[Szerkesztve]

george11
(PH! addikt)
Az a gond, hogy ez(is) hozza a haladást az utcai autókban is.
Minden okosabb menetbiztonsági rendszer a versenysportból került az utcai autókba, arról nem is beszélve, hogy a kuplung+kéziváltó lassacskán ki fog halni a közúti járgányokból is, nemhogy a versenyekről.
Ha eltörölnének minden elektromos kütyüt, akkor két dolog történne:
1: minden autót újra kéne tervezni
2: az egész mezőny látványosan lassulna
Ez pedig nem eladható, mert a jónép java része nem arra kíváncsi, hogy egy ''régi'' technikával ki mire képes. Aki ilyet keres, az ne az F1-et nézze, mert ez a technika csúcsa itt nem lehet visszalépni(főleg ekkorát). 
www.polirfelni.hu
(#100) manutdzoli válasza hunnylander (#96) üzenetére
- Privát
- 2007-08-27 20:40:53

manutdzoli
(senior tag)
Ez a legnagyobb baj az f1-ben,hogy túl nagy a különbség a csapatok között.A ferrari és a Mclaren nagyon elől van,szinte lehetetlen őket beérni.A kiscsapatoknak meg nincs olyan sok pénzük egy jobb kocsi megteremtésére mint a topcsapatoknak.A jövő évadtól kicsit izgalmasabb futamokat várok,jó lenne ha felfejlődne egy pár pénzes csapat(pl:bmw,honda,toyota)a ferrari és a mclaren mellé.És egy idényben ne csak 4 ember nyerjen futamot,hanem legalább 8-10.Úgy már nagyon érdekes lenne az F1.