Nem ezt mondta.
Hanem azt,hogy bármi áron...
Hoppá...
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Adrián29
(senior tag)
Ja, de azért elismerik hogy a siker nem Alonsotól függ.
Manapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))

soulcube
(fanatikus tag)
Kicsit rizikós amit a Ferrari csinál, mármint a jövő évre nézve.
Az viszont egyértelműen látszik, hogy még nem tettek le a vb címekről.
Mi sül majd ki ebből ? Sztem a két pilóta mostmár minden-mindegy alapon a hátralévő futamokon széthajtják majd a kocsit.
[link]
(#504) hunnylander válasza snecy (#499) üzenetére
- Privát
- 2007-08-31 16:17:23

hunnylander
(őstag)
Mert nem ejtették a fejére. Alonso Meki szerződéséből való kivásárlása felemésztené a Renault éves profitjának jelentős részét.
Vagy ha talán azt nem is (bár nem tudom jelenleg Renault-éknál hogy megy mostanában a szekér), de az F1-es büdzséjükbe biztos, hogy nem fér bele. Állítólag a Telefonica cég talán besegítene a dologban.
www.HunnyF1.com

soulcube
(fanatikus tag)
Forma-1 2009: hosszú első vezetőszárny, magas hátsó vezetőszárny, slick gumik.
Nem is rossz...
[link]
Jól hangzik, de azért furcsa lesz hogy az autók kinézete leginkább a kilencenes évek végi állapotokhoz lesznek közelebb.
(#507) snecy válasza hunnylander (#504) üzenetére
- Privát
- 2007-08-31 17:21:00
Magát a Renault-t sem értem hogy miért szenved itt magával, pár éve világosan megmondták hogy nem terveznek hosszú távon az F1-ben, megszerzik a bajnoki címet aztán lelépnek..
Na meg ha úgy látják hogy csak feneketlen kút az egész, akkor nem fognak bele újra annyi pénzt pumpálni, hogy az élre kerülhessenek.

soulcube
(fanatikus tag)
Már csak az a kérdés, hogy milyen szabályok lesznek majd a motorokra ?
Remélem nem lesznek másfél literes, biodízel üzeműek ?
[Szerkesztve]
Dehogynem, sőt egy kis kurbli is lesz benne, a tankolásnál és kerékcserénél (amit gémeskúttal fognak csinálni, mer' biovilág van) tekergetheti minden versenyző, hogy az utána következő egy-két kört a kurbli által visszatáplált energiából tehesse meg.
Közben a szétnyalt golyójú Nascarban meg Champ Carban versenyhétvégénként többszáz(több ezer) hektoliter benzint égethetnek el, meg 6-7-8 literes V8-assal kell óvodábahordani a gyereket, mert az Amerika b*zdmeg. Ők fosnak az egészre, max. jól a pofádbaröhögnek, mivel legalább 40%-ban ők a felelősek a környezet pusztulásáért (amit ha viszonyítunk a népességükhöz, legalább olyan bravúr mint az egy főre eső nobeldíjak száma itthon), de persze az európaiaknak kell görcsölniük a környezetvédelemmel...
[Szerkesztve]
Lenovo Thinkpad + Samsung 830 SSD

proper
(őstag)
nemlesz biodizel, metánal mennek majd és amennyit tud a soför pukizni addig megy majd
gyors étrend váltás lenne a forma1-ben 
de tavaly mintha lett volna már róla szó hogy változtatni szeretnének ne legyen turbulencia gond
[Szerkesztve]

wildrain
(PH! kedvence)
Tudtommal a Champ Carban egy deci benzint nem égetnek el már évek óta, ugyanis metanolt használnak.
Szerk.: De talán a NASCARban is, bár arra nem találtam egyértelmű hivatkozást.
[Szerkesztve]
Hát akkor ennyit kivehetsz a szövegből. A többi így van. De még ha az összes amerikai versenysorozatban is finggal hajtanák meg a járművet, akkor is bekaphatják.
Lenovo Thinkpad + Samsung 830 SSD

soulcube
(fanatikus tag)
Én nem bánom mivel megy, csak menjen Monzában 370-et.
Meg bömböljön az a motor, hát nem ezért F1 az F1 ?

wildrain
(PH! kedvence)
Közben utánanéztem, a NASCAR benzint használ, de nem úgy, mint az F1, hogy közel ugyanazt, amit az utcán is lehet tankolni, hanem speciális, 110-es oktánszámút.
Azzal egyetértek, hogy az USA pofátlanul nyomatja a füstöt, és nem hajlandó tenni ellene, de attól még a Föld többi országa tehet a környezetszennyezés ellen. Azonkívül érdekes lesz látni, ahogy ezek az eddig szokatlan technológiák megjelennek az F1-ben, és talán sokat lendít az utcai hibrid autók fejlettségén is. Szerintem az FIA úgysem megy el addig, hogy jelentősen visszaessen a sebesség, mert ők is nagyon jól tudják, hogy az F1-nek meg kell maradnia királykategóriának. Csak annyit akarnak elérni, hogy ne legyen veszélyesen magas, ne növekedjen évről évre. Engem ez már kielégít, és ha elérik, hogy a pályán az azonos autók egymástól 5 m-re is tudnak körözni, vagy akár előzni is tudnak, akkor elégedett leszek.

george11
(PH! addikt)
''De még ha az összes amerikai versenysorozatban is finggal hajtanák meg a járművet, akkor is bekaphatják.''
Ezen feküdtem

www.polirfelni.hu

soulcube
(fanatikus tag)
Régebben azt is tervezték, hogy a jobb szélárnyék elérése miatt a hátsó terelőszárnyat kettévágják, két téglalappá. Közte meg nem lett volna semmi és állítólag többet tudnának úgy előzni. Na ez az amit sztem NE !
Meg a Ferrari engedélyeztetni akarta, hogy olyan anyagból készíthessen első vez.szárnyat, ami a kisebb sérülések után pár tizedmásodperccel visszaalakul. Természetesen nem hagyták jóvá. Nem sokkal utána kitalálták, hogy olyan anyagokat kellene használni ami visszanyeri eredeti alakját, hogy ne kelljen sok szárnyat meg légterelőelemet gyártani, ezáltal csökkentve a költségeket meg kímélve a környezetet.
Na ezt ki érti ? 
(#517) venember83 válasza wildrain (#514) üzenetére
- Privát
- 2007-08-31 19:52:44
vagy akár előzni is tudnak - hat igen, lassan igy kell irni az elozesrol 
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
Monza, 4. nap
[link]
(#519) (Kolombusz) válasza wildrain (#514) üzenetére
- Privát
- 2007-08-31 21:07:00
Hmm, azt a 110-es oktánszámot megnézném hogyan készítik. 
- Privát
- 2007-08-31 21:28:09

Motion_Blur
(PH! félisten)
A Forma-1 történetének egyik legfényesebb csillaga éppen 15 évvel ezelőtt ragyogott fel...
[link] 
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
(#521) proper válasza Motion_Blur (#520) üzenetére
- Privát
- 2007-08-31 21:33:29

proper
(őstag)
megvárhatta volna hogy jubiláljon
idén biztos elpáholta volna a mezönyt, hiányzik a pályáról 
[Szerkesztve]
(#522) venember83 válasza (Kolombusz) (#519) üzenetére
- Privát
- 2007-08-31 21:33:35
Nem lehetetlen. Csupan lenyegesen jobban kell birja a nyomast mint az izooktán (szabad forditas).
Racing fuels, straight ethanol, AvGas and liquified petroleum gas (LPG) typically have octane ratings of 110 or significantly higher - ethanol's RON is 107 (MON 89, AKI 98) - forras wiki.
proper: azert ne legyel annyira felreertheto 
[Szerkesztve]
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
Ez a kettévágott hátsószárnyat úgy gondolják, mint ami a Pagani Zondán van?
-- http://pun-ishment.blog.hu - A legrosszabb szóviccek -- "I'm not crazy, my mother had me tested." - Dr. Sheldon Cooper --
Inkább úgy, hogy a bal hátsó és jobb hátsó kerék mögött van a szárny, a köztes területet pedig eltávolítják, mert a káros légörvények ott alakulhattak ki leginkább.
Valami ehhez hasonló elgondolásban:![[kép] [kép]](http://www.derapate.it/img/_Centreline_%20Downwash_Generating_wing_project.jpg)
[Szerkesztve]
(#525) AMD Power válasza Motion_Blur (#520) üzenetére
- Privát
- 2007-08-31 22:02:54

AMD Power
(Jómunkásember)
Király voltál MS! 
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html
(#526) bandus válasza Motion_Blur (#520) üzenetére
- Privát
- 2007-08-31 22:14:23
respekt és tisztelet! 
|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

SzalaiG
(PH! addikt)
Az is maradt! 
Remélem még visszatér! Tolkien megírta. ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.
(#528) manutdzoli válasza proper (#494) üzenetére
- Privát
- 2007-08-31 22:21:10

manutdzoli
(senior tag)

FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
(#529) manutdzoli válasza soulcube (#503) üzenetére
- Privát
- 2007-08-31 22:23:12

manutdzoli
(senior tag)
Így tovább ferkák! 
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
(#530) manutdzoli válasza Motion_Blur (#520) üzenetére
- Privát
- 2007-08-31 22:24:08

manutdzoli
(senior tag)

(#531) manutdzoli válasza SzalaiG (#527) üzenetére
- Privát
- 2007-08-31 22:28:05

manutdzoli
(senior tag)
Sajna nem fog visszatérni.de nagyon jó lenne.Elnézném még 10évig 
Senki sem fogja túl szárnyalni. 
(#532) Adrián29 válasza manutdzoli (#531) üzenetére
- Privát
- 2007-08-31 22:33:58

Adrián29
(senior tag)
Azért erre nem vennék mérget...

proper
(őstag)
ha alsonsora gondolsz azt felejtsd el, ha vb cimben utol is érné soha nem is érhetne a nyomába ezzel a mentalitással meg a nyavajgásaival
ha nagyon rászokik egyik csapat se fogja szivesen látni 

Adrián29
(senior tag)
Azt majd én eldöntöm,hogy kire gondolok ha nem haragszol 
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]

wildrain
(PH! kedvence)
A két szó ugyanazt jelenti. Kb annyira értelmetlen ez, mint a ''morálisan és erkölcsileg'' kifejezés.

SzalaiG
(PH! addikt)
Csak a rönó, csak az szereti.... 
"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.
(#537) manutdzoli válasza Adrián29 (#532) üzenetére
- Privát
- 2007-08-31 22:47:55

manutdzoli
(senior tag)
Én sem.Én szeretném a legjobban hogy visszajöjjön még minimum 2évre,2vb cím ![;]](/dl/s/v1.gif)
(#538) manutdzoli válasza SzalaiG (#536) üzenetére
- Privát
- 2007-08-31 22:49:23

manutdzoli
(senior tag)
A renault az tényleg meg van veszve alonsóért.Mintha olyan szar pilótájuk lenne:Kovalainen,piquet jr.,sztem ők is nagyon tehetségesek

proper
(őstag)
de haragszok
viccet féretéve te jössz mindig az alonsos szép jó reggeltel 
schumi már biztos nem fog visszajönni ahhoz csodának kéne történnie de nem baj van másik két jó ferrari pilotánk 
(#540) manutdzoli válasza proper (#539) üzenetére
- Privát
- 2007-08-31 22:57:34

manutdzoli
(senior tag)
az igaz hogy van két jó ferrari pilótánk.Raikönnen egyre jobban hozzászokik a ferrarihoz,és ha idén nem,jövőre ha megbízhatóbb lesz az autó,ő lesz a vb.Először még várjuk meg ennek az idénynek a végét,beleférne a vb cím kiminek 

Adrián29
(senior tag)
Most Alonsós szép estét 
Na szóval itt ált mindenkinek van favoritja.Nekem is,és gondolom ez nem baj,hogy igy köszönök
Nekem nincs bajom egyik ferka pilótával sem,Kimi még szimpi is,Massáról meg inkább nem mondok semmit.
De úgy érzem a Ferka az egyéni vb-t elbukta,bár vannak csodák...
(#542) snecy válasza manutdzoli (#538) üzenetére
- Privát
- 2007-08-31 23:00:15
Piquet Jr-ról még azt sem tudjuk mire lenne képes élesben, de sokan már most tömjénezik 
(#543) Adrián29 válasza manutdzoli (#537) üzenetére
- Privát
- 2007-08-31 23:00:46

Adrián29
(senior tag)
M Schumit én is nagyon szeretem,és tisztelem.
De Alonsó legyőzte.
Alonsót 2 éve senki nem tudta legyőzni,és nem hinném,hogy Lh -ak sikerülhet.
Ha igen,akkor tévedtem.
Nem tudom. Alonso manapság nem sokszor veri meg Hamiltont önerőből.

Adrián29
(senior tag)
Majd az év végén kiderűl kinek sikerült 
Na igen, de még bőven négyesélyes a dolog, és ez a szezonzáróig így is lesz szerintem.

Adrián29
(senior tag)
Privát vélemyényem az,hogy én természetesen azt szeretném ha a favoritom lenne vb-ok.
De ha neki nem sikerűl akkor Kiminek fogok drukkolni.
Nagyon szimpatikus,és az egyik legjobb pilótának tartom a mezőnyben.
Massának nem egyenletes a teljesítménye,valamikor fantasztikusan megy,olykor meg nagyokat hibázik.
[Szerkesztve]
(#548) manutdzoli válasza snecy (#542) üzenetére
- Privát
- 2007-08-31 23:15:16

manutdzoli
(senior tag)
Remélem jövőre látjuk a pályán,és megtudjuk mire képes.
Azért az érdekes lesz ott a kerekek mögötti légáramlatban....
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
(#550) manutdzoli válasza Adrián29 (#543) üzenetére
- Privát
- 2007-08-31 23:41:46

manutdzoli
(senior tag)
Most azt hiszed hogy alonso jobb schuminál?Úgy győzte le ,hogy kiesett japánban,meg braziliában defektet kapott.Persze egy jó pilótának szerencse is kell a győzelemhez.