Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2009 - Archívum VII. (téma lezárva)

(#451) venember83 válasza Motion_Blur (#449) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez harmatos, ennyit nincs kizarva, h a GT-k is elernek a celegyenes vegen. Jo, persze, tobbi gyorsulasi adatban felulmulja oket 1 f1es auto, de akkor is, ha igy haladnak akkor vicc lesz az f1 vegsebesseg szempontjabol, osszehasonlithatatlan pl Champ Carral, ami semmikepp se jo.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#452) george11 válasza Motion_Blur (#449) üzenetére

george11
(PH! addikt)

Ezekkel a ''kis'' motorokkal várható volt sajna :(
Lassan a GT autók gyorsabbak lesznek :DDD

Mod.: venember83 megelőzött :B

[Szerkesztve]

www.polirfelni.hu

(#453) Markgx10 válasza Motion_Blur (#449) üzenetére

Markgx10
(őstag)

:Y aztakrva. A 350-370-ek után, ekkora visszaesést, ez lassan szánalom kategória :(

Mike bácsi: Elnézést kérek, elgurútt a gyóccerem :B :D

[Szerkesztve]

The Spartans do not ask how many, but where they are. :)

(#454) -Mike- válasza venember83 (#451) üzenetére

-Mike-
(őstag)

csak egy kicsit gondolkoznotok kéne Motionnal, h ha törökben mentek 320at akkor itt mi lesz és nem egyből fejetcsóválni minden részeredményre..... nokomment.

szerk: ugylátom ezt mindenkinek címezhetem, nagyon befolyásolhatók és ****** vagytok sajna.....

menjetek vissza hűtőbordát számolni hátha ahhoz jobban értetek

[Szerkesztve]

Complicated human being.

(#455) snecy válasza Motion_Blur (#449) üzenetére

snecy
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezt nem igazán értem, a Török pályán is valami 324-et ment Alonso, pedig az cseppet aeroigényesebb.

Manapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))

(#456) Motion_Blur válasza -Mike- (#454) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Hú de kemény kis beszólogatóscsávó vagy te ;) Vagy csak a monitor mögött ilyen nagy a pofád?

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#457) hunnylander

hunnylander
(őstag)

Hűvös volt az aszfalt, épphogy felszáradt az eső. [link]

1. Alonso McLaren 1:23.490 51
2. Kubica BMW 1:24.413 48
3. Coulthard Red Bull 1:24.453 52
4. Massa Ferrari 1:24.525 49
5. Liuzzi Toro Rosso 1:24.768 40
6. Button Honda 1:24.918 61
7. Rosberg Toyota 1:24.983 45
8. Fisichella Renault 1:25.069 71
9. Schumacher Toyota 1:26.175 72
10. Yamamoto Spyker 1:26.384 72
11. Davidson Super Aguri 1:35.106 47

A McLaren lassabb csúcssebességel is bő egy másodpercet vert a Ferrarira.

www.HunnyF1.com

(#458) Peat;) válasza b-type (#450) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Rendben, számomra akkor sincs köszönőviszonban sem, személyt érintő vonatkozásában a két nyilatkozat. Próbáltam kiemelni hogy miért érzem a különbséget. Mind1 írtam hogy úgyis másképpen látjuk. Én a ferdítést tőled láttam hogy egyenlővé tetted a kettőt, csak nem akartam írni nehogy támadásnak vedd.

Ez az egyenlően bánik a versenyzőivel amúgy meg mindig változik, pl. 2003-ban Kimi volt az elsőszámú az évad végefelé. (Davidnek pl Japánban meg is köszönte asszem Kimi hogy nem előzte őt meg) Illetve Montoya mellett is(baleset miatt jól jött ki a csapatnak). Nem tudhatom mit gondolhatott Alonso, lehet azt hitte lesz pontelőnye és mellé áll a csapat. Egyébként valóban tudhatta és sokáig bírta a dolgot önmagához képest, de az adatmegosztás szerintem nem elsőszámúság kérdése, én még mindig frappáns reakciónak gondolom az eredeti témánkhoz visszakanyarodva. Jó8.

(#459) venember83 válasza -Mike- (#454) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egyetlen szerencsenk, h te nem vagy se befolyasolhato se ******, mire is mennenk nelkuled, te egyetlen megmentonk, te!. Az oklomnyi jegeso vessen keresztet a homlokodra... Inkabb nem minositelek, csak szep almokat kivanok!

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#460) hunnylander válasza Peat;) (#458) üzenetére

hunnylander
(őstag)

Mi az hogy mellé áll a csapat, ha lesz pontelőnye? Abszurd. A Meki alájuk rakja az autókat, 'oszt menjetek gyerekek', 'csak ne egymásnak, mert lesz dá-dá'. Ennyi, győzzön a jobbik.

De nehezen nyelik le az Alonso drukkerek, hogy Hami is megkapja mind a négy kereket. :O
Vagy:
De nehezen nyeli le a Lonzi gyerek, hogy Hami is kap négy kerek... :DDD

...@

''Ami rímel az igaz. Ami rímel az jó.'' - mondta Pumukli :))

www.HunnyF1.com

(#461) b-type válasza Peat;) (#458) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

Nem, számomra sincs egyenlőségjel a két nyilatkozat között.
-[link]
Hamilton nem mond mást mint amit Haug, RD...vagy Pedro, vagy a fejlesztőmérnök mondana.
A fejlődés nem egy ember érdeme, és a technikai sport nem egyéni sport...mindenkinek meg kell tennie a magáét.
Alonso az év elején még azt nyílatkozta hogy át kell alakítania a vezetési stílusát a Bridgestone gumik miatt, most meg már ő hozta a fél másodpercet.
Mindenki rakta bele a tesztkilométereket a verdába, hogy legyen adathalmaz amiből dolgozni lehet (most a kémbotrányt figyelmen kívűl hagyva).
Egy versenyző a legtöbb amit akarhat az az egyenlő feltételek,...mert akkor a többi már rajta múlik.
Az hogy a McLaren-nél nincs csapatsorrend az meg nem az én gondolatom, hanem Ron Dennis közvetíti.
Szal én nem vágom mi a gubanca Alonso-nak, azt a csapatot is megvádolta aminek a két címet köszönheti, és ami tényleg köré épült, azzal hogy tudatosan hátráltatják mert nem akarják hogy a McLaren-hez vigye az 1-s rajtszámot...

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

(#462) venember83 válasza hunnylander (#460) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

S az szerinted fair, h egyik tesztel szezon elott jopar honapot, masik meg beul a tutiba? Ebbol a szempontbol pl Massa is jobban megerdemelne a vb-cimet mint Raikkonen. S nem a negy kerekkel van bajom, csupan azzal, h ki dolgozott tobbet azert a csapat-sikerert!

S ezt abszolut Alonso-elleneskent mondom! De iden jobban megerdemli Alonso szvsz, vitazni erdemes, de egymast ugyse fogjuk meggyozni, aki erre meg nem jott ra az kb hiaba forumozik.

[Szerkesztve]

(#463) hunnylander válasza venember83 (#462) üzenetére

hunnylander
(őstag)

Nemcsak a másik ül be a tutiba, hanem mindkettő. Győzzön a jobbik, az a fair. Hát amikor a tesztpilóták fejleszitk a kocsit, és nem is versenyezhetnek vele, mi azzal a probléma? Alonso a munkáját végezte, amiért busásan megfizették, amikor tesztelt. Hamilton a munkáját végzi amikor elveri Alonso-t. :DDD A versenyen győzzön a jobb versenyző. Felőlem adhatsz trófeát Lonzinak tesztelési világbajnoki cím gyanánt. De a pilóták a F1 VB címért hajtanak, rühelleném, ha valakinek szándékosan lassan kellene mennie, csak, hogy a kis címvédő csillogjon. Az fair lenne?

Neked jobban megérdemli Alonso, nekem nem. Alonso-nak már van kettő, a harmadikat is nyerje meg tisztességgel. Tesztelésért nem adnak VB címet.

Hamilton viszont, mégha idén nyerne is, járhat úgy mint Villeneuve, és mehet ő is a Nascarba. :DDD Mivan ha a Meki 2008-tól kezdi a lúzer szériáját etc etc.

[Szerkesztve]

www.HunnyF1.com

(#464) snecy válasza venember83 (#462) üzenetére

snecy
(senior tag)
LOGOUT blog

És ha azt mondom hogy mindkettejüknek egy lófütyit, mert Button méginkább megérdemelné, akkor mi a helyzet? ;]

(#465) snecy válasza hunnylander (#463) üzenetére

snecy
(senior tag)
LOGOUT blog

Jaj, te meg már mindenhol Nascar-t látsz :P

(#466) hunnylander válasza snecy (#465) üzenetére

hunnylander
(őstag)

Na hallod, az F1 plóták feldobják a Nascar-t. Szerintem, még majd szokás lesz belőle.

Montoya, Villeneuve, ... ki lesz a következő? :F

Ralf? :Y

Nem, ő nem díjazza az ovált.

www.HunnyF1.com

(#467) manutdzoli válasza hunnylander (#457) üzenetére

manutdzoli
(senior tag)

Megint alonso az első :W
Mivaqn a ferrarikkal? :(

FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......

(#468) manutdzoli válasza hunnylander (#466) üzenetére

manutdzoli
(senior tag)

Ralf ha abbahagyja az f1-et,szerintem már nem megy sehova.Nem látom már benne azt a versenyvágyat,mint 4-5évvel ezelőtt.

FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......

(#469) hunnylander válasza manutdzoli (#467) üzenetére

hunnylander
(őstag)

A Ferrari mindig altat, és rejtegeti az igazi tudását, hogy a rivális motivációját visszafogja. Persze az is lehet, hogy most egyszerűen csak bénák. :B

www.HunnyF1.com

(#470) snecy válasza hunnylander (#469) üzenetére

snecy
(senior tag)
LOGOUT blog

Igen, az egy alapszabály hogy a Ferrari mindig altat, mindig tele tankkal és kemény gumikkal köröz ;]

(#471) Motion_Blur válasza snecy (#470) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Tavaly mi volt a McLarennel minden versenyhétvégén a pénteki nap után? Altat a McLaren, így megvan tankolva, úgy meg van tankolva...

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#472) manutdzoli válasza hunnylander (#469) üzenetére

manutdzoli
(senior tag)

Felőlem rejtegethetik a tudásukat,és úgy is tudom hogy ők a leggyorsabbak :D

(#473) manutdzoli válasza snecy (#470) üzenetére

manutdzoli
(senior tag)

:D
Tele tank és kemény gumi :D

(#474) manutdzoli válasza Motion_Blur (#471) üzenetére

manutdzoli
(senior tag)

Hát tavaly elég gyenguszta volt a meki.Nem altattak,hanem annyit tudtak.

(#475) AMD Power válasza manutdzoli (#474) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Egy lényeg Monzában is. LH Alonso előtt kell , hogy végezzen. ;)

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#476) Diego! válasza manutdzoli (#472) üzenetére

Diego!
(őstag)

Te kis fanatikus ferrari rajongó. :DD

(#477) wildrain válasza venember83 (#462) üzenetére

wildrain
(PH! kedvence)

S az szerinted fair, h egyik tesztel szezon elott jopar honapot, masik meg beul a tutiba? Ebbol a szempontbol pl Massa is jobban megerdemelne a vb-cimet mint Raikkonen.

Ajánlom figyelmedbe: [link]

(#478) venember83 válasza wildrain (#477) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Oke, de Alonso akkor is 500km-rel tobbet tesztelt csapattarsanal :P Raikkonennel kapcsolatban akkor tevedtem, kosz szepen a linket!

(#479) wildrain válasza venember83 (#478) üzenetére

wildrain
(PH! kedvence)

Szerintem ne a tesztelés döntse el, hogy legyen-e kedvezményezett a csapatnál. Az én véleményem szerint az a normális, amikor azután döntenek a sorrendről, hogy a pontversenyben már az egyik versenyzőnek nincs esélye a vb címre. Más már leírta: adjanak egyéb jutalmat a tesztelésért, de a pályán ez már a múlt, ott pontokért harcolnak.

[Szerkesztve]

(#480) JJános válasza AMD Power (#475) üzenetére

JJános
(PH! addikt)

Egy a lényeg, Monzában is Alonsó előtt kell végezzen Hamilton! Stimmel! :D

VCRC- KTCC!

(#481) manutdzoli válasza AMD Power (#475) üzenetére

manutdzoli
(senior tag)

Felőlem,de legyen előtte a két ferrari :D

[Szerkesztve]

(#482) Diego! válasza manutdzoli (#481) üzenetére

Diego!
(őstag)

:DD :R

(#483) wildrain válasza JJános (#480) üzenetére

wildrain
(PH! kedvence)

Így van! Legyen Hamilton kilencedik, Alonso meg tizedik! :D

(#484) manutdzoli válasza wildrain (#483) üzenetére

manutdzoli
(senior tag)

:D
Ahogy mondod

(#485) Motion_Blur válasza venember83 (#478) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

500km az picsa, másfél versenytáv :P

Ha lenne valamelyik versenyzőnek egy 20-25 pontos előnye, akkor már biztos, hogy el lenne döntve, ki megy a címért. De ez minden csapatnál így van / így lenne.

Egyébként én úgy érzem, hogy Hami nem fogja bírni a szezon végét, és Alonso megveri. Vagy csak azért érzem így, mert ezt szeretném? ;]

(#486) manutdzoli válasza Motion_Blur (#485) üzenetére

manutdzoli
(senior tag)

Nem látok hamiltonban fáradtságot,úgy versenyez mintha már 5éve itt lenne az f1-ben.Alonso eddig csak szerencsével tudta csökkenteni a hátránytát,európa gp-n hamilton defekt,most a török nagydíjon is defekt.Nem akarom leírni alonsot,lehet megveri hamiltont,de ottvan még a két ferrari is.Azokra is figyelniük kell.Lehet megveri alonso hamiltont,ha raikönnen meg alonsot veri meg :D

(#487) wildrain

wildrain
(PH! kedvence)

Egy érdekes cikk a kipörgésgátlóról: [link]
Rosberg szerint izgalmasabb lesz, főleg a lassabb pályákon lesz több esély a hibázásra és a durva gumihasználatra. Lehet, hogy kicsit átrendeződnek az erőviszonyok(?).

(#488) manutdzoli válasza wildrain (#487) üzenetére

manutdzoli
(senior tag)

jaja,ezt olvastam én is.A kiscsapatok tehetséges pilótái(gondolok rosbergre is)Előrébb lesznek mint idén.Szerintem is izgalmasabb lesz,jobban oda kell figyelniük hogy necsússzon ki a seggük alól az autó.De ezek a pilóták tudják a dolgukat.

(#489) snecy válasza wildrain (#487) üzenetére

snecy
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem is lenne baj egy átrendeződés. Szinte már bántó mennyire le vannak osztva a lapok.

(#490) PazsitZ válasza wildrain (#487) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

Csak jól emlékeztem, hogy pont róla olvastam, hogyazt nyilatkozta semmit nem fog érni a kipörgégátló betiltása.
[link] Nico Rosberg, a Williams versenyzője korábban kételkedett abban, hogy a Forma-1-es versenyeknek hasznára válhat a kipörgésgátló jövő évi betiltása.

[link] Már a Honda is 2008-ra koncentrál
Már? Már elgé régóta kijelentették, hogy az ez évi kocsi egy csőd, amit tudnak kihoznak belőle, de láthatjuk ez mire elég...
Szóval már jó ideje a jövő évi kocsira koncentrálnak. Nagyon kíváncsi leszek majd mi lesz belőle.

[Szerkesztve]

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#491) JJános válasza wildrain (#483) üzenetére

JJános
(PH! addikt)

:DDD

Értem én, de azért közelebb lesznek a Mekik az élbolyhoz. :D

VCRC- KTCC!

(#492) JJános válasza PazsitZ (#490) üzenetére

JJános
(PH! addikt)

Nem ártana a Hondának is egy kis vérfrissítés. Barikával nem fognak messzire menni. Csináljanak jó autót, azt vigyenek oda tehetséges fiatal pilótát.
Mert tehetséges öreg pilóták már nem fognak nagy zűrt kavarni.(Ralf Sumi, Barika,...)

VCRC- KTCC!

(#493) Adrián29

Adrián29
(senior tag)

Szép Alonsós napot mindenkinek!
Szerintem monzába átveszi a vezetést Alonsó.
LH bukni fog.Remélem azért ki fogja heverni,hogy nem lesz vb-ok és indúl jövőre is :D

(#494) proper válasza Adrián29 (#493) üzenetére

proper
(őstag)

Szép Ferraris napot mindenkinek!
Szerintem monzába átveszi a vezetést a Ferrari.
Alonso bukni fog.Remélem azért ki fogja heverni,hogy nem lesz vb-ok és indúl jövőre is a spykerben
:D :P

(#495) Diego! válasza proper (#494) üzenetére

Diego!
(őstag)

[kép]

(#496) AMD Power válasza Adrián29 (#493) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Szép napot neked is. ''Hiányoltuk'' a jó kis hsz-et. :U

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#497) Adrián29 válasza proper (#494) üzenetére

Adrián29
(senior tag)

;] :D ;]

(#498) Adrián29 válasza AMD Power (#496) üzenetére

Adrián29
(senior tag)

Szia,köszi neked is!
Persze,hogy hiányoltátok :)
Kicsit többet fogok ezentúl benézni:)
Ha jól tudom a monzai tesztnapon Alonsó megint alázta a mezőnyt.
Majd a futamon is ez lesz :D

(#499) snecy

snecy
(senior tag)
LOGOUT blog

A Renault elnökének nem kell Alonso [kép][kép]

[link]

(#500) Diego! válasza snecy (#499) üzenetére

Diego!
(őstag)

A cikk ezt írja: Habár a Renault csapatfőnöke, Flavio Briatore a héten egyértelművé tette, hogy tárt karokkal várja vissza kétszeres világbajnokát, Fernando Alonsót Akkor most kell vagy nem?

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2009 - Archívum VII. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.