2005-ben azért szépen muzsikált a Toyota csapat, mindkét pilóta hozott dobogókat.
Szóval képesek ők is egy jó autó összerakására. 2006-ot ne nézzük, mert átálltak Bridgestone abroncsokra és mindig alul vagy felül kormányzott volt a kocsi.
Az idei év elég érdekes. Szabadedzéseken, időmérőn még ha üres tankkal is de látni a köridőkből, hogy jó a TF107-es. A versenyeken azonban sem a taktika sem a megbízhatóság nem áll a helyzet magaslatán és a szerencse sem pártol soha melléjük.
Alonso érkezése a Toyota nagy-nagy lehetősége lenne. Fellendíthetne egy közepes csapatot.
Ráadásul ha már télen csatlakozik, még az autó fejlesztéséből is kiveheti a részét.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
(#301) soulcube válasza manutdzoli (#297) üzenetére
- Privát
- 2007-08-28 18:23:50

soulcube
(fanatikus tag)
(#302) attisx válasza manutdzoli (#297) üzenetére
- Privát
- 2007-08-28 18:25:18

attisx
(őstag)
Végülis, ha Mekiből kihozott + 6 tizedet, akkor a Toyotából miért ne hozhatna ki +1.6-t... ![;]](/dl/s/v1.gif)
ClearBlack IV (aka ClearBlack Gold): http://bit.ly/HVa9mg -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SteelBlack N8 Series: http://bit.ly/yyMyEQ /// VIGYÁZAT HAMISÍTJÁK!!!
(#303) ronaldo válasza venember83 (#275) üzenetére
- Privát
- 2007-08-28 18:53:39
Jó, nem bulvárkodom. Akkor vegyél te is egy ilyen ''exklúzív'' gokartot mondjuk csak 10 millióért, én meg nem hogy megütöm, csak picit megkarcolom a fényezést, meg mondjuk beleköpök az ülésbe. Nem is lennél mérges, igaz? Ugyanolyan boldogan vennéd át... 
Lenovo Thinkpad + Samsung 830 SSD
(#304) Male válasza Motion_Blur (#299) üzenetére
- Privát
- 2007-08-28 19:07:45
Túl ronda volt az a félig az orrkúpba integrált felső elem... ha már nem gyors, legalább legyen szép, így levették ![;]](/dl/s/v1.gif)
(Trulliét sajnos nem mutatták, de Ralf autóján a futamon most is megvolt... )
Szerk: Trullién is ottvolt a futam elején: [link]
[Szerkesztve]
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
(#305) Motion_Blur válasza Male (#304) üzenetére
- Privát
- 2007-08-28 19:13:24

Motion_Blur
(PH! félisten)
Monzában egy ''kicsit'' kevesebb leszorító erő szükséges 
Kíváncsi leszek a top speedre, én olyan 345-öt tippelek 
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
(#306) manutdzoli válasza soulcube (#301) üzenetére
- Privát
- 2007-08-28 20:23:30

manutdzoli
(senior tag)
Igazad van,ha alonso télen csatlakozna a csapathoz,még jobban kivehetné a részét a fejlesztésből,még tökéletesebb autót tudnának készíteni.Amúgy tényleg gyors a toyota,de a versenyeken mindig alul teljesítenek.Elkéne egy sztár a csapatba,ha a mekit feltudta lendíteni,akkor a toyotát is feltudná valamennyire.
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
(#307) manutdzoli válasza attisx (#302) üzenetére
- Privát
- 2007-08-28 20:25:11

manutdzoli
(senior tag)
azért az az 1.6mp elég brutális lenne.De alonsoba benne van,főleg ha a jövő évi toyota még jobb és gyorsabb lenne mint az idei. 
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
(#308) manutdzoli válasza Motion_Blur (#305) üzenetére
- Privát
- 2007-08-28 20:28:16

manutdzoli
(senior tag)
Ott körül lesz,340-350km/h.
6-7évvel ezelőtt még 360felett száguldoztak monzában. 
(#309) soulcube válasza manutdzoli (#306) üzenetére
- Privát
- 2007-08-28 20:33:22

soulcube
(fanatikus tag)
Nagyon kíváncsi lennék, mi történne ha nyélbe ütnék a szerződést.
A Toyotánál simán elsőszámú pilótává tennék Alonso-t, meg a kocsit is simán mindig rá fejlesztenék. Nem úgy mint most, hogy 4 futam fejlesztés Trullira, 4 futam Ralfra.

Ricardo
(PH! nagyúr)
[link]
Alonso nem a csapat szíve-csücske 
- Privát
- 2007-08-28 20:35:26

manutdzoli
(senior tag)
[link]
Nem is a hír a lényeg,mert az már volt beszélve,hanem hogy a mclarennek új első szárnya van.
Nem tetszett nekik hogy a red bull lemásolta az előző szárnyat?
(#312) manutdzoli válasza Ricardo (#310) üzenetére
- Privát
- 2007-08-28 20:36:22

manutdzoli
(senior tag)
Menni fog év végén a mekitől higgyétek el
(#313) Motion_Blur válasza Ricardo (#310) üzenetére
- Privát
- 2007-08-28 20:39:18

Motion_Blur
(PH! félisten)
A brazilt az isztambuli hivatalos sajtótájékoztatón az exmclarenes David Coulthard még provokálta is. ''Felipe, ilyen hiba nem lehet véletlen, szerintem Kimit akarják nyomni, nem? - kérdezte a ferraristól, aki elutasította a feltételezést.
A jó öreg DC-nek is elférne már egy tockos 
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
(#314) soulcube válasza Motion_Blur (#313) üzenetére
- Privát
- 2007-08-28 20:44:19

soulcube
(fanatikus tag)
Ezt poénnak szánta DC ! 
Utána röhögött Felipe mellett, meg rá is csapott a hátára.
Ez sokkal inkább utalás volt egy másik csapat felé...
(#315) Motion_Blur válasza soulcube (#314) üzenetére
- Privát
- 2007-08-28 20:45:59

Motion_Blur
(PH! félisten)
Ha nem provokáció volt, akkor vissza a tockost, bár korábban is nyilatkozott már erről és akkor nem poénnak szánta 
[Szerkesztve]
(#316) venember83 válasza ronaldo (#303) üzenetére
- Privát
- 2007-08-28 20:51:15
Persze, azert ne becsuld annyira a kopetedet, annyira nem ront a gokart erteken, mondjuk azzal, h belekoptel s megkarcoltad siman lemenne erteke mondjuk 9.9 millara
Nekem jo...
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
(#317) snecy válasza manutdzoli (#308) üzenetére
- Privát
- 2007-08-28 20:54:36
3 éve asszem Pizzonia 373-at ment versenyen a Williamsel 
Manapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))

-Mike-
(őstag)
nem az a lényeg h most 365öt mennek vagy 373-at hanem az h bazze 120méternél elkezdenek fékezni és 60al beveszik a sikánt, lassulás rulez, odab*sz;))
Complicated human being.

kerjani
(fanatikus tag)
A Török Nagydíjon a szurkolók is kitettek magukért [link] 
A siker 2 alapszabálya: 1. soha ne mondj el mindent, amit tudsz! ...

attisx
(őstag)
Tiszta szánalom, hogy arra hivatkozik, ő tette gyorssá az autót.
Ha így is van, miért nem használja ki a munkája eredményét? Miért Hamilton a gyorsabb, ha elvileg Lonzi szája íze szerint fejlesztették a gépet?
Mégis mit vár? Talán mondják meg a kis gyereknek, hogy ne menjen már olyan gyorsan. Vagy nemes egyszerűséggel, rendre ronzsák el a kerék cseréit.
Igaza van Laudának, a hiszti helyett inkább a vezetésre kellene koncentrálnia.
ClearBlack IV (aka ClearBlack Gold): http://bit.ly/HVa9mg -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SteelBlack N8 Series: http://bit.ly/yyMyEQ /// VIGYÁZAT HAMISÍTJÁK!!!
(#321) Motion_Blur válasza kerjani (#319) üzenetére
- Privát
- 2007-08-28 21:30:10

Motion_Blur
(PH! félisten)
LOOL! 
(#322) manutdzoli válasza snecy (#317) üzenetére
- Privát
- 2007-08-28 21:33:56

manutdzoli
(senior tag)
tyű az kemény.Azt hittem hogy 365körül volt a sebességrekord.
Szerintem arról van szó, hogy még az előszezonban nyalták a golyóit, mert 2x VB, de most hogy Hamiltonnak ennyire megy, kinyílt a Mclaren csipája és mivel az újonc ál jobban, ezért most kap Alonso rendesen. Azt hiszik, hogy már nem is kell nekik a spanyol, Hamilton az új isten, sztárfizetésért nem kell egy VB 2. helyezett. Lehet, hogy jövőre pofára esnek. Hamiltonnak magának kell összeraknia egy versenyhétvégét 
Az a nem mindegy
Valaki küldje el a mclarennek e-mailben. Sűrű ''regards''-ok kíséretében. 

SzalaiG
(PH! addikt)
Meg is teszi!
"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.
Hát egy átlagember biztos befosna ilyen lassulástól ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ha belegondolok milyen végsebességek lennének most, ha 2005 után is marad a V10, na meg ha nincs RPM limit...hujjuj.
(#327) manutdzoli válasza kerjani (#319) üzenetére
- Privát
- 2007-08-28 22:38:31

manutdzoli
(senior tag)

Igazuk van.
(#328) Motion_Blur válasza snecy (#326) üzenetére
- Privát
- 2007-08-28 22:41:49

Motion_Blur
(PH! félisten)
És mennyire jó is lenne az
Bőven 1:20 alatt másznának végig a pályán, most meg lesz talán 1:22-es idő...

SzalaiG
(PH! addikt)
Mennének annyit mint Rossi a MotoGp gépel. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Már csak az eredmény a kérdéses 
(#331) SzalaiG válasza Motion_Blur (#328) üzenetére
- Privát
- 2007-08-28 22:42:53

SzalaiG
(PH! addikt)
Milyen dúrva +2mp. 2év azt ledolgozzák. 
(#332) manutdzoli válasza snecy (#326) üzenetére
- Privát
- 2007-08-28 22:44:09

manutdzoli
(senior tag)
Hát az az 5g amit a testükre hat az nagyon kemény.Egy átlagember ha nem befosni,akkor behányna 
Nagyon érdekel hogy milyen egy f1-es autóba ülni,és ha még vinne is valamelyik pilóta egy körre,áááá.
Beszarás lenne.
(#333) Motion_Blur válasza snecy (#326) üzenetére
- Privát
- 2007-08-28 22:54:48

Motion_Blur
(PH! félisten)
A fékezés folyamata nem is olyan megterhelő, inkább az a pillanat, amikor 350-ről beleállsz a fékbe, akkor hirtelen felugrik 5g-re a terhelés, és utána folyamatosan csökken, ahogy veszik el a fékről a lábukat, mert 2 kiló alatt már erősen ottvan a sansz, hogy blokkolnak a kerekek...
szerk: asszem totalcaron olvastam, ha 3 kilónál elveszed a gázt, akkorát lassulsz a leszorítóerő miatt, mintha egy Imprezában satut nyomnál 
[Szerkesztve]
Mondjuk azt nem tudom biztosan, hogy igy volt-e, de ugy tudom eve elejen Hami Pajesz beallitasait hasznalta. Azon meg azert fel lehet baszodni, hogy a csavo nem tud menni az autoval, en dolgozok rajta, beallitom, azt a beallitast elveszi (ugye magatol nem tudta megcsinalni), es azzal gyorsabban megy. AKkor rohadjon meg, en nem adom oda a beallitast!
(#335) ronaldo válasza Motion_Blur (#333) üzenetére
- Privát
- 2007-08-28 23:05:19
A 2002-2005-ös Renault amit Karotta vezetett hol van egy 2007-es géphez képest?
Még durvább lehet, mint amit ő leírt.
(#336) Motion_Blur válasza ronaldo (#335) üzenetére
- Privát
- 2007-08-28 23:07:19

Motion_Blur
(PH! félisten)
Persze, sokkal durvább. Ott 10.000-re volt limitálva a fordulatszám, és 400 ló működött. Azért az is elég megerőltető lehet fizikálisan.
(#337) snecy válasza Motion_Blur (#328) üzenetére
- Privát
- 2007-08-28 23:20:44
Kár hogy megtörték ezt a fejlődési folyamatot, mikor 2 éve megtudtam hogy V8-asok kerülnek bevezetésre eléggé kétségbe voltam esve hogy kiherélik ezt a sportot, végül azért pozitívan kellett csalódnunk
Most sem rossz a helyzet, de hogy miért kellett limitálni a fordulatszámot az már tényleg Mózliék dilettantizmusára vall.
Nem tudom mennyit ment Rossi, MotoGP-vel kapcsolatban annyira nem vagyok képben. 
(#339) Motion_Blur válasza snecy (#338) üzenetére
- Privát
- 2007-08-28 23:24:13

Motion_Blur
(PH! félisten)
MotoGP-ben általában Mugelloban érik el a legnagyobb végsebességet, asszem tavaly mentek a Ducatik 340 fölött 
(#340) b-type válasza Motion_Blur (#339) üzenetére
- Privát
- 2007-08-29 06:12:27

b-type
(PH! nagyúr)
így van.
”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

-Mike-
(őstag)
The current MotoGP speed record of 347.4 km/h (215.864 mph) was set by Loris Capirossi on a Ducati Desmosedici GP4 at IRTA Tests in Catalunya in 2004 with a 990 cc bike, while the speed record for a 800 cc bike is held by Casey Stoner on a Ducati Desmosedici GP7 at Grand Prix of China warm-up with top speed of 337.2 km/h (209.6 mph)
Complicated human being.

b-type
(PH! nagyúr)
akkor meg így van.
Bennem is az maradt meg amikor Loris még a nagy vasakkal ment 345km/h-t Mugello-ban, annak volt akkor nagy viszhangja.
szerk: bár Mugello-val kapcsolatban nekem elsősorban mindig Biaggi 325km/h-s bukása marad meg ahol letört a fejéről a sisak.
[Szerkesztve]
”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

soulcube
(fanatikus tag)
Na itt aztán lesz majd végsebesség 
[link]
(#344) JJános válasza hunnylander (#271) üzenetére
- Privát
- 2007-08-29 08:56:42

JJános
(PH! addikt)
Azt megmondom! Eeeeeeeeeeeeeez tetszik!
Ha én ezt a klubban elmesélem!
Figyusszatok csákók! A zeneszerző barátommal beszélgettünk a Formula 1-ről, meg a pc-s autós játékokról. A zeneszerző barátom mutatott a zenékből, amit ő szerzett, és mp3-ban van, és az valami. És a zeneszerző barátommal ugyanannak a pilótának szurkolunk, és.... Így fogok vagizni veled. Bocsi ha sértőnek találod.
Muszáj! Nézzétek el nekem, hányatott gyermekkorom volt, és sváb faluba nevelkedtem Csolnokon, és ott még magyarul sem tudtak akkor rendesen, és később ez miatt rengeteget kinlódtam a gimiben is. Kegyelem kettesen tengődtem a magyar nyelvből. bocs!
Bocsi mindenkitől, este sajna dolgoztam, és ma reggel, az előbb jöttem meg.
VCRC- KTCC!

b-type
(PH! nagyúr)
nofene 
én dorogi vagyok, jártam Csolnokra is az erdészhez még tanonckoromban 

JJános
(PH! addikt)
Tudtam én, éreztem, hogy földim vagy, én meg Dorogon születtem! 
[Szerkesztve]
VCRC- KTCC!
(#347) manutdzoli válasza Motion_Blur (#339) üzenetére
- Privát
- 2007-08-29 09:55:50

manutdzoli
(senior tag)

(#348) manutdzoli válasza soulcube (#343) üzenetére
- Privát
- 2007-08-29 09:58:11

manutdzoli
(senior tag)
V4,1.3l lökettérfogat,nem tudom hova akarják visszafogni az f1-et.ezek már nagyon gyengék lesznek.És akkor mi lesz 10év múlva az f1-ben?1hengeres,50ccm-es motorok 
- Privát
- 2007-08-29 10:03:07

manutdzoli
(senior tag)
[link]
Jól halad a Toyota Monzában
Remélem jók lesznek monzában.Szívesen látnék egy toyotát a dobogó 3.fokán,persez előte a két ferrari 
(#350) JJános válasza manutdzoli (#349) üzenetére
- Privát
- 2007-08-29 10:26:49

JJános
(PH! addikt)
Igen! És a toyotában Lonzi üljön! 
Mutassa meg mit tud! 
VCRC- KTCC!