2000, vagy 2001 szvsz 
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
(#151) Motion_Blur válasza Male (#149) üzenetére

2000, vagy 2001 szvsz 
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
(#152) manutdzoli válasza Motion_Blur (#144) üzenetére

Rosberg az ferrariba raikönnen mellé nem lenne rossz.
Mondjuk én nem írom le ennyire massát,csak nyert idén 3 futamot.Még van mit tanulnia.Esőben tényleg nem megy olyan jól,finomítania kell még egy kicsit az esős vezetést.Massa tesztpilóta?Semmiképp nem rakná vissza a ferrari.
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
(#153) snecy válasza Motion_Blur (#144) üzenetére
Utolsó két év alatt 2006-ot és 2007-et értem természetesen. Ez alapján nekem valahogy nem jött le az hogy Raikkonen lenne a legjobb, ahhoz az idei évet minimum vezetnie kellene, nagy előnnyel, jóval Massa előtt.
Persze van amiben egyetértünk, de ezt az évet én mindenképp úgy értékelem, mint egyfajta rádöbbenést Alonso és Raikkonen számára. Mindenki azt várta hogy porráverik a csapattársukat, hát egyelőre nagyon nem ez lett. 
Massa amúgy tényleg nagyon gyenge esőben, pedig a braziloknak ez azért menni szokott 
Manapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))
(#154) JJános válasza manutdzoli (#143) üzenetére

Egyet kell értenem. Csak egy hibája van, Lonzit nem bírom. Bocs! 
Ezért raktam utolsónak, bár ezt, ha átgondolom nem is olyan alátámaszthatatlan. Ezt akkor tudnánk meg, ha ugyanolyan autóval mennének mind a négyen.
Lonzi nem csak Hamival, hanem Massával is csinálta a feszültséget! Ebből arra következtetek, hogy őt is ugyanolyan erős ellenfélnek tartja!
Kimivel nem mer kezdeni, mert őt jobbnak tartja magánál, szvsz.
?
VCRC- KTCC!
(#155) snecy válasza Motion_Blur (#151) üzenetére
2000 lesz, de azért érdekes hogy a végén a tavalyi dobogósokat vágta be.
(#156) manutdzoli válasza JJános (#150) üzenetére

Megvan massának az esélye hogy címet nyerjen,de nem érzem hogy ő lesz idén a vb.Ha valamelyik ferrari nyer az raikönnen lesz.Egyszerűen jobbnak érzem.
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
(#157) snecy válasza manutdzoli (#156) üzenetére
Kemény lenne egy Massa vagy egy Hamilton VB-cím.
(#158) JJános válasza manutdzoli (#146) üzenetére

Rendben, én drukkolok nekik. Csak egyet szeretnék. A himnuszból azt a balsorsot, aki régen tép, azt kihagyhatnák. 
VCRC- KTCC!
(#159) JJános válasza manutdzoli (#156) üzenetére

Igen Kiminek sokkal nagyobb esélye van. Most is látszott, ha engedték volna vadulni, megette volna Maszatot. Lonzi most nem tudott volna massával mit kezdeni, és Hami sem. Azt kell mondjam, Lonzinak van a legnagyobb esélye, sajnos.
Azért, ha Hami most elnyerné a főtt címet? Hát a gyikhegyiből lehet, hogy legurulna egy pár deci tisztán.
VCRC- KTCC!
(#160) manutdzoli válasza JJános (#158) üzenetére

(#161) Motion_Blur válasza JJános (#159) üzenetére

''Igen Kiminek sokkal nagyobb esélye van. Most is látszott, ha engedték volna vadulni, megette volna Maszatot. Lonzi most nem tudott volna massával mit kezdeni, és Hami sem. Azt kell mondjam, Lonzinak van a legnagyobb esélye, sajnos.''
Hö? Vagy csak én vagyok ennyire fáradt? 
(#162) Male válasza Motion_Blur (#151) üzenetére
Köszi! Meg snecy-nek is!
(Elrakom akkor 2000-nek.)
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
(#163) manutdzoli válasza JJános (#159) üzenetére

Kimiben szerintem rengetek tartalék van,ha engedték volna menni a győzelemért,bedarálta volna massát.
Ha hami nyerne a végén,egy újonc elver mindenkit...hát nem tudom.Főne a feje rendesen mindenkinek.Kimit sajnálnám,mert minden évben küzd,ha a merci 'rendes' autót ad alá,már 2x vb,mint alonso.De még semmi sajna.Nagyon örülnék ha a végén kimi örülhetne egy vb címnek. 
(#164) manutdzoli válasza snecy (#157) üzenetére

Alonsót megenné az ideg ha hamilton elhalászná előle a vb címet.Inkább halássza el előle raikönnen 
Visszaolvastam ezt az Indy-Nascar-F1 párhuzamot és no nem azért mert annyira okos lennék, de ezeket összehasonlítani... nagyobb hülyeséget ki sem találhattatok volna. Nascar, Indy = körbe-körbe mennek. F1=két egyforma kanyar nincs, az aszfaltok, az éghajlatok és az egyéb környezeti viszonyok teljesen mások. Szvsz az összes Nascar meg Indy csapat beállításai meg minden hóbelebanca (ami a technikát illeti) beleférne még a Spyker egy kis notebookjába, ugyanakkor egy versenyhétvége alatt náluk még 10-15nek kell folyamatosan dolgoznia, hogy biztos utolsók legyenek.
Mondtam, hogy Montoyával semmi bajom, meg a Nascarral se, de szubjektív véleményem szerint vezetéstechnikailag sehol sincs a Nascar az F1-hez képest. Ezzel nem azt mondom, hogy a Nascarba minden pöcsös nyerne, de azért megnézném ha egy echte Nascarost elküldenénk akár egy Ferrarival vagy Mclarennel Spa-ba. Lehet, tele lenne az overál.
A két tengerentúli sorozatban baromi könnyen lehet egységesíteni a technikát, mivel a pálya szinte elenyésző tényező. Az F1-ben meg nagyon nem. Egyébként lennének itt előzések, meg voltak is idén (még száraz pályán is) de a Mclaren képtelen tartani a Ferrari versenytempóját, a BMW meg le van maradva a Mclarentől. Rosberg meg Kovalainen pedig csak egy különösen jól eltalált beállítással és taktikával (nem kicsi versenyzéssel) tudnak a BMW-k környékére odakeveredni. Hátul jobban egybe van a mezőny, ott láthattunk a hétvégén is előzéseket. Csak ugye az a kutyát nem érdekli (jogos). De ugyanez menne elől, ha a három élcsapat nem lenne ennyire szétszakadva. Összegezve: Mocskos Ferrari 
Lenovo Thinkpad + Samsung 830 SSD
(#166) Motion_Blur válasza manutdzoli (#163) üzenetére

Mindenben egyetértünk, abban viszont nem, hogy Kimi bedarálta volna Massa-t. Szerintem nem tudta volna megelőzni, 2 ugyanolyan autó, és ha Kimi határon tolta volna, akkor is max. 3-4 tizeddel tudott volna gyorsabb karikákat taposni, és annyi sajnos egyszerűen nem elég a tiszta előzéshez 
(#167) JJános válasza Motion_Blur (#161) üzenetére

Ezt úgy értem, hogy Kimi a legjobb! 
A pontállásból fakadóan Lonzinál látom az esélyt, sokat javult az idény végére. Nem kívánom neki, nehogy félreértés legyen! 
Kiminek nem lenne ponthátránya, egyértelmű, hogy a legjobb odsza neki lenne! kivánom neki, hogy nyerjen VB-t 2007-ben. Esélye megvan, ha a ferrari ilyen jó marad! Egyértelmű, hogy lépéselőnyben vannak! A konstuktőri vb nem vitás ferrarié!
Én is fáradok.
Már este 9-kor el akartam menni aludni. Délután jöttem meg a gyikhegyről, 70 km-ert vezettem egy kismotorral.
[Szerkesztve]
VCRC- KTCC!
Szerintem akinek nincs tele az overall Talladegában 360km/h-nál, annak Spában sem lenne tele
Más kérdés hogy valószínűleg egy Nascarosnak tényleg nagyon bonyolult lenne az F1 világa, és lehet hogy sosem érezne rá.
70 km-ert vezettem egy kismotorral.
Na az a nem mindegy. Még ha nincs is hatóság, akkor se lehet gyorsan menni. 
(#170) JJános válasza Motion_Blur (#166) üzenetére

Lehet, hogy így van, én úgy éreztem, menne. Volt egy szakasz, amikor sokat hozott rajta. Mondjuk azt megváltoztatnám, hogy ilyen nehéz előzni. Ha gyorsabb, had menjen. Ha kell kétszer szélesebb utat, vagy Két utat is akár! 
VCRC- KTCC!

Ha már oddsok:
Világbajnokság - Long-term fogadások
Versenyzők 2007-es világbajnoksága
Lewis Hamilton (GBR/McLaren) 2.30x
Fernando Alonso (ESP/McLaren) 2.45x
Kimi Räikkönen (FIN/Ferrari) 6.00x
Felipe Massa (BRA/Ferrari) 8.00x
Érdekes(?), hogy Kiminek jobb a szorzója, mint masztnak 
(#172) snecy válasza Motion_Blur (#171) üzenetére
A jelenlegi erőviszonyok mellett viszont nem értem miért a Ferrarinál van a nagyobb szorzó.
Pláne hogy Monza következik, ami erősen Ferrari-pálya.
Nézd, a nagy sebesség nem mindig jelenti a többet. Létezik olyan hely is, ahol 200km/h-val mész át és vagy 350-nek érzed. Ilyet személyautóval is lehet tapasztalni(nem 1.1-es Dacia Loganra gondoltam), hogy 130-al szeded be azt a kanyart meg a következőt, lejt is picit te meg azt hiszed, mindjárt felrepülsz. Sokkal technikusabb pályák. Ennyi. (szerintem)
(#174) manutdzoli válasza Motion_Blur (#166) üzenetére

De tudjuk hogy kimi mindenre képes.Massa viszont nem adta volna magát könnyen.De sztem meg tudta volna előzni kimi massát ha nagyon belehúz.

Hát a 40-et nem léptem túl az tuti.
Amilyen utak vannak! Gödröket kerülgetni, miközben kamionok előznek, pótkocsival szorongatnak.
-Nah ez meg minek motorozik, maradt volna otthon.
Még igazuk is lenne, ha járnának a buszok, de mivel másik megye, így van szervezve. Ahhoz, hogy megtegyek 35 km-ert, előbb el kellene buszoznom 20 km-ert.
VCRC- KTCC!
(#176) JJános válasza Motion_Blur (#171) üzenetére

Kimi egyértelmű, de a ferrarié miért ennyivel roszabb? Ezek tudnak valamit?
VCRC- KTCC!
Számomra azért valahogy félelemkeltőbb 350 felett egy olyan betonteknő, ahol gyakorlatilag nincs bukótér, és a biztonsági követelmények fényévre vannak az F1-től. 
3-4 évente azért mindig van haláleset.
Vezetéstechnikailag viszont igazad van, Spa a legnehezebb pályák egyike sok szempontból.
(#178) manutdzoli válasza Motion_Blur (#171) üzenetére

Elég érdekes oddsok az biztos. 
Azt bírom, amikor egy kamion mögött megyek és a ''brigádautó'' (tudod, építkezésre ide-oda viszi vagy hozza az értelmileg felülkvalifikált munkásokat, természetesen céges autóval) 6-7 emberrel meg betonkeverővel megrakva akar kilőni mögülem, mikor történetesen egy 4x erősebb autóban ülök. Sokszor a pofámról leég a bőr. A kamion megelőzése után természetesen őt is meg kell előznöm, mert előttem tötyörög.
A buszos dolog meg valóban elkeserítő, azzal akarják kiváltani a megszűnt máv vonalakat, mikor se út, se busz, se járat. 

Montoyát birtam az elején. Jött a céghez egy német, és dícsérte a BMW. Anno, vagyis régebben. Mondtam neki. BMW gút, gút, de Mercedes Montoya, nah az, nagyon gút. Abban az évben elég jók voltak. Azóta viszont csak azt látom, hogy Montoyát mindíg megtalálja valami bulvárlap, azt tolja a baromságokat. Az meg ahogy elment a F1-ből tényleg nem volt szimpi. Úgy nézet ki, hogy feladja.
VCRC- KTCC!
(#181) manutdzoli válasza ronaldo (#179) üzenetére

Ilyen ez a brigádautó 
(#182) Motion_Blur válasza JJános (#176) üzenetére

15-16 pont hátrány azért nem kevés ám
És a Ferrari a megbízhatatlanabb autó sajnos... de legalább gyors 
Neked is igazad van, egy pillanatra sem rendelem alább az Indy versenyzőit. Csak az első ezzel foglalkozó hszemben (amire reagáltál is) azt szerettem volna elmondani, hogy nem úgy működik, hogy ''vegyünk ki mindent az F1-es autóból, IFA váltót nekik'' meg egyforma autót és akkor majd hárman fognak egyszerre elfordulni a sikánban, egymást tépik szét 70 körön keresztül. Megvannak azok a sajátosságai az Indy Carnak és a Nascarnak, ami miatt ott működhet a dolog. S véleményem szerint a legfőbb ezek közül a pálya.
(#184) manutdzoli válasza JJános (#180) üzenetére

Montoyát én is bírtam.Nem kellett volna kiszállnia az F1-ből.Tényleg úgy nézett ki mint aki feladta,és nem akar tovább szenvedni a merciben(2006-ban egy ratyi volt).
Amúgy a Nascarban jól megy?Van már győzelme?

Sajnos szó szerint. Se út, se busz, se járat. 35 km-ert úgy tudnák megtenni, hogy 3(három) órát kellene a várásokkal utaznom, miközben valamelyik irányba, ami nem hazafelé van, egy huszast(km) meg kéne tennem.
Akkor inkább marad a babetta, és az értelmiségiek az utakon.
Előz a kamion. Gépes ki, el, gépes vissza. Pót meg paszíroz le az útról. ha nem vészfékezek, ottmaradok.
VCRC- KTCC!
Az előző topic végén én is ugyanezt írtam. Szó szerint, hogy feladás-szagú a dolog, s így nem is tud teljesen hiteles maradni számomra a kijelentéseivel.
(#187) manutdzoli válasza Motion_Blur (#182) üzenetére

Ha a ferrari a legmegbízhatatlanabb autó,akkor a red bull milyen?
Minden futamon van valami baja.

Most nézem: mától csütörtökig 3 napos teszt Monzában.
Rossz ómen, hogy Istanbulban a McLarennek volt a legjobb a végsebessége...
manutdzoli: a Red Bull-nak és Newey-nak is égés rendesen az idei év, a Ferrari meg csak a McLarenhez képest adja fel többször, sajna pont azon a pár ponton fog elmenni a cím...
[Szerkesztve]
(#189) JJános válasza manutdzoli (#184) üzenetére

Hát amit figyeltem, az siralmas. Mint sportcsillagot, elég sokszor mutatják, ide is fel volt linkelve. Eddíg inkább a töréstesztek, ami úgy-ahogy mentek neki. 
VCRC- KTCC!
Persze jobb helyeken (nagyon elvétve még itt Mo.-n is, de többnyire felejtős) olyan szélesre csinálják az utat, hogy a szélső vonal mellett egy motoros vagy biciklis pont elfér anélkül, hogy a kamion alá kellene szorulnia.
szerk: offba akartam
[Szerkesztve]
(#191) manutdzoli válasza Motion_Blur (#188) üzenetére

A ferkák csavarnak egyet-kettőt az első meg a hátsó szárnyon és máris övéké a top speed 

Igen, ezt tőled vettem át. Bocsi! Egyetértek. Azóta meg csak bénázni láttam, bár lehet, hogy már jól megy.
VCRC- KTCC!
(#193) manutdzoli válasza JJános (#189) üzenetére

Eddíg inkább a töréstesztek, ami úgy-ahogy mentek neki.
Valakinek tesztelnie kell milyen a kasztni 
Az a vicc, hogy még Monzában sem minden a végsebesség.
Bőven tudok mondani olyan éveket amikor nem a legnagyobb végsebességű autó nyert ott, sőt volt hogy még a legjobb ötben sem volt benne 

Valamikor még csehszlovákiának hívták, eljutottam verhovinával(csúcs) a magas tátrába, Lisa-polánáig. Ez már lengyelhon. Végig egy egyméteres szakasz záróvonallal el volt az úttól zárva, és ott battyogtam. Egész úton bámészkodtam, senki sem zavart. 
[Szerkesztve]
VCRC- KTCC!
(#196) JJános válasza manutdzoli (#193) üzenetére

Az igaz, csak hogy ő más autókon teszteli, hogy az övé mennyire birja! 
VCRC- KTCC!
(#197) manutdzoli válasza snecy (#194) üzenetére

Persze hogy nem minden a végsebesség,de nagy szükség van rá. 
(#198) manutdzoli válasza JJános (#196) üzenetére

(#199) JJános válasza manutdzoli (#191) üzenetére

Csavarnak!
Ez nem kérdés! Fogják a sperhaknit, vagy srófcihert, vagy mit, azt berakják a rettenetesbe! Két hete Monzába tesztelek! (F12002)
Megy az a ferka! 
VCRC- KTCC!
(#200) venember83 válasza Motion_Blur (#188) üzenetére
Na, ez mar haladas, jovo idoben beszelsz arrol, h nem a Ferrari lesz a vilagbajnok, eddig olyanokat olvastam toled, h mar elment (mult ido) a vilagbajnoksag
Meg az is lehet, h 1 adott ponton majd favoritta emelkednek a szemedben? Vagy ez max a Brazil Nagydij utolso koreiben fordulhat elo?
Neadjisten meg ott sem? 
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP