Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2006 - Archívum III. (téma lezárva)

(#951) Stirlitz válasza Pierre (#948) üzenetére

Stirlitz
(senior tag)

1. Egyetértek.
2. Egyetértek.
3. Ez így történt.
4. Értem. Télleg kocka kicsit a feje :)

Ha férget látok, rálépek. :)

(#952) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Hamilton vs. Button

[link]

Szerintem ez nevetséges! Hogy lehet ezt a két pilótát összehasonlítani! :U :F

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#953) Nowhereman válasza Pierre (#948) üzenetére

Nowhereman
(őstag)

1. Beneton már Sumák megérkezésekor is ütőképes csapat volt.

2. 94-ben az átlagnál gyengébb pilóták voltak Sumi csapattársai, viszont 95-ben Johny Herbert személyében jó pilóta volt a csapattársa, és nyert is kétszer. Hill csapattársai nevesebb pilóták voltak, mégsem zavarták nagyon a két titán csatáját.

3. Senna hagyományosan edzéskirály volt, és közel sem váltotta mindet győzelemre./röviden: ezt még Prosttal is megcsinálta, a versenyen mégsem alázta.

4. Meg is nyerte volna, ha Sumák nem zár rá.

Ps. Csak két diszkvalifikációja volt Sumáknak, az eltiltásokat fellebezték...

Utánam a kondenzcsik!

(#954) Nowhereman válasza AMD Power (#952) üzenetére

Nowhereman
(őstag)

Mégiscsak kipóbált királyt szeretnének a pakliba. Lehet hogy a végén Monty marad?

Utánam a kondenzcsik!

(#955) Petya25 válasza AMD Power (#952) üzenetére

Petya25
(őstag)

A sok majom. :(((

Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis

(#956) PumPi válasza Nowhereman (#953) üzenetére

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

4futam előnye volt azért, nem is akarom áthozni ezt a mostani viszonyokra, valakitől elvesznek 4 futamot, és mégis vezeti a pontversenyt az utcsó futam előtt, hát...:U

Vorsprung durch Technik..

(#957) Fortissimus válasza -Mike- (#928) üzenetére

Fortissimus
(őstag)

a vodafon feliratot is meg kellene cserélni...

''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY!

(#958) Nowhereman válasza PumPi (#956) üzenetére

Nowhereman
(őstag)

csak tudnám milyen négy futamról beszéltek...

Utánam a kondenzcsik!

(#959) Stirlitz

Stirlitz
(senior tag)

na ma kaptam a képemre a kollégámtól (Alonso fan), hogy nem nyert Schumi (nagy fanja vagyok). Mer, hogy így meg verjük a Renaul-t meg úgy..... :D

Ezért szeretem anyira a F1-et, vmi izgalmat visz az ember üres napjaiba :)

(#960) bdav válasza Stirlitz (#959) üzenetére

bdav
(őstag)

hát a hétvégi verseny minden volt csak igzalmas nem... :(

10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''

(#961) Nowhereman válasza Stirlitz (#959) üzenetére

Nowhereman
(őstag)

akkor ennek örülni fogsz:

http://www.f1hirek.hu/?t=article&id=14499

A második ász is a helyére került...
A pókerparti eddig úgy alakul, ahogy megjósoltam...

Utánam a kondenzcsik!

(#962) válasza Nowhereman (#961) üzenetére

(PH! addikt)

De ez még nem hivatalos.

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#963) Peat;) válasza Nowhereman (#961) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

szerintem is marad de az a bild annyira búlvár hogy a valóságtartalma gyakorlatilag nulla, max ha nyivánvaló dolgot hoz le, akkor az lesz igaz..szóval marad de én 2007-ig tippelek és évente fogja meghosszabbítani amíg nem ég ki..legalábbis így tűnik a logikusnak

a másik ász meg ki?/mi?
mert nem kimi :) :P

micsóda szójáték fergeteges :U

[Szerkesztve]

(#964) SzalaiG válasza Nowhereman (#961) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

Úgy legyen és akkor biztos a 8x v 9? ;]

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

(#965) SzalaiG válasza Nowhereman (#961) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

Ki a másik ász? :F

(#966) bdav válasza SzalaiG (#965) üzenetére

bdav
(őstag)

szvsz Alonso / Raikkonnen / Schumacher. 3ból 1 biztos, Kimiről sztem semmi megbízhatót nem lehet tudni (én a helyében vagy maradnék a mercinél vagy mennék a renaulthoz, ferrari semmiképpen), Sch szvsz marad a ferrarinál, máshova nem megy.

10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''

(#967) Chili7 válasza bdav (#966) üzenetére

Chili7
(őstag)

A Ferrarihoz miért ''semmiképpen''? Miért?

Szerintem meg a rönóhoz nem éri meg menni. Lehet, hogy ez, meg még egy évük van, aztán annyi!
Az Ferrarinalnál nagyobb az esély arra, hogy a csapat jellemzően mindig a toppon akar lenni, és évről-évre a bajnokságért fognak küzdeni.
A rönónál meg egyszerűen majd ha nem éri meg rengeteg pénzt költeni, ....nem lesz akkora reklámértéke hogy az élen vannak, ...akkor majd hagyják az egészet vegetálni.

[Szerkesztve]

(#968) Pierre válasza Chili7 (#967) üzenetére

Pierre
(kvázi-tag)

Én már azt is hallottam, hogy Kimit ''parkoltatják'' egy évig a Renaultnál, utána 2008-tól (amikor Schumi visszavonul) megy majd a Ferkóhoz.

Hous Bin Pharteen

(#969) SzalaiG válasza Pierre (#968) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

Ez kamu. Akkor ennyi erővel maradhatna a Mekinél is.

(#970) bdav válasza Chili7 (#967) üzenetére

bdav
(őstag)

nem azt írtam h. a ferrari nem lehet logikus döntés. csak azt hogy kimi helyében én nem mennék oda, mert baromira nem szeretem azt a bandát. pláne ms mellé nem szabad odaszerződni, mondjanak bármit is a csapatnál. egyébként a motor befagyasztás miatt a renault bőven versenyképes marad a következő 3 évben.

(#971) Pierre válasza SzalaiG (#969) üzenetére

Pierre
(kvázi-tag)

Viszont a Renault-val lehet hogy nyerne abban az évben egy vb-t.
Nehezen tudom elképzelni, hogy Schumi mellé tegyenek egy másik sztárpilótát. Más a stratégiája a Ferrarinak.

[Szerkesztve]

Hous Bin Pharteen

(#972) SzalaiG válasza Pierre (#971) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

Egy évre igazolni vhova nincs értelme, mert úgy járna, mint Barika. Mire megszokja a vasat amit nem rá-vele fejlesztettek, addigra elmegy az évad harmada-fele.

(#973) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Coulthard hosszabbítást sürget

[link]

Szerintem biztos ,hogy maradni fog! Jól jár a Red Bull David-el! Sok ''szarban'' lévő csapat szívesen látná szerintem!

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#974) Vandit. válasza AMD Power (#973) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

azért megnézném Kultit a Ferrariban :)

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

(#975) AMD Power válasza Vandit. (#974) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Nagyon érdekes jelenség lenne az biztos! :))

[Szerkesztve]

(#976) donw3ga

donw3ga
(őstag)

[link] :Y :Y :Y

Ingyen 150$ kezdőtőke --> http://href.hu/x/hdri

(#977) AMD Power válasza donw3ga (#976) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Én nem lepődnék, meg ha Kimi Raikkönen otthagyná a McLarent! :U

(#978) -Mike- válasza donw3ga (#976) üzenetére

-Mike-
(őstag)

Fizikó azt nem tudja hogy hosszabbít e még de azt már tudja hogy egy finn jön a csapathoz. Gratulálok neki.

Complicated human being.

(#979) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Ez egy elég értelmetlen cikk szerintem! :U

(#980) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Alonso miatt vegyesek az érzelmek a McLarennél

[link]

(#981) maszat válasza donw3ga (#976) üzenetére

maszat
(senior tag)

Nézzük meg a jelenlegi fizetéseket a Mercinél és a Renaultnál:
Kimi: 20 m€
Montoya: 10 m€
Alonso: 5,5 m€
Fisichella: 3,5 m€

Szóval Monty több fizut kap, mint Alonso és Fizó együtt. Így nehezen tudnám elképzelni, hogy a Renault 20 vagy több m€-t fizzesen egy verenyzőnek (Kiminek).
Így pedig csak a Heikki koma lehet az, akiről Fizó beszélt. :)

(#982) Stirlitz válasza bdav (#960) üzenetére

Stirlitz
(senior tag)

Maga a verseny télleg uncsi vot, de ami a munkahelyen történik.........
Megélénkül a beszélgetés ilyenkor rendesen :)

(#983) legiaap

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hajrá Ferrari!

________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________

(#984) shev7 válasza maszat (#981) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

lehet, hogy egy megbizhato/gyors auto tobbet er mint a penz? :F

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

(#985) bdav válasza shev7 (#984) üzenetére

bdav
(őstag)

sztem ennyi pénznél simán... évi 5m is épp elég sok zseton.

(#986) válasza bdav (#985) üzenetére

(PH! addikt)

Neked sok. De aki évi 20-at zsebel, annak ez erős visszalépés.
Az ember pedig olyan, hogy akármilyen nagy pénzhez hamar hozzászokik és ha már hozzászokott nem szívesen mond le róla.
Ettől függetlenül el tudom képzelni, hogy jelenleg jobban motiválja Kimit a vb cím mint a pénz, de azért az utóbbi sem elhanyagolható szempont.

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#987) Nowhereman válasza SzalaiG (#965) üzenetére

Nowhereman
(őstag)

#894-es elmélkedésem képeit folytattam...

Utánam a kondenzcsik!

(#988) Csepy válasza maszat (#981) üzenetére

Csepy
(senior tag)

Nem egyszer volt róla szó, már hír is volt linkelve, hogy Briattore-nak nem lenne gond kifizetni Kimi-t. Azt mondta, ha az kell, akkor van pénz bőven.

Regards: Csepy

╔═════════════════════════════════════════════════╗ ║Tel: 30/570-8393 XXI. században mobilszám nélkül nincs üzletelés. ║ ╚═════════════════════════════════════════════════╝

(#989) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Mateschitz: Az maradhat, akinek több pontja lesz!

[link] :U

(#990) SzalaiG válasza AMD Power (#989) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

Értelem szerűen. Győzzön a jobbik. Egyébbként ez a teljesítmény-arányos bérezés a legjobb amit ő talált ki. Minden csapatnál ezt kéne!

(#991) ToBeY válasza SzalaiG (#990) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Akkor tavaly Schumi éhen döglött volna,ha teljesítmény arányos bérezés lett volna a ferrari-nál! ;]

(#992) válasza ToBeY (#991) üzenetére

(PH! addikt)

Aha, végül is csak a 3. helyen végzett, megelőzve pl Montoyát meg Fizikót... Azt hiszem sok éhhalál lett volna...
Amúgy is ha valaaki tavaly rossz volt a Ferrarinál akkor az Aldo Costa meg a japók.

(#993) ToBeY válasza (#992) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Hát ez az ha teljesítmény arányú bérezés lenne az F1-ben elég sokan rosszúljárnának.
Így lehetne a csökkenteni igazán az egész F1 kiadását ;]

(#994) Petya25

Petya25
(őstag)

Abból ugye nem lesz semmi, hogy a Toyota meg a Honda kiszáll?
[link]

Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis

(#995) -Mike-

-Mike-
(őstag)

Hivatalos: Fisichella marad a Renaultnál
[link]

Complicated human being.

(#996) lacafaca válasza Petya25 (#994) üzenetére

lacafaca
(őstag)

pedig teljes mértékben igazuk van.....ekkora ökröt mint ez a Mosley még nm látott a világ...[kép]

ISMERŐS ARCOK

(#997) Nowhereman válasza SzalaiG (#990) üzenetére

Nowhereman
(őstag)

Jó és hogy fizetnéd azt, ha a csapat hibájából/technika/ nem ér célba valaki?

Utánam a kondenzcsik!

(#998) AMD Power válasza -Mike- (#995) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Őszintén szólva én ezen egy kicsit meglepődtem! :U

(#999) Nowhereman válasza Petya25 (#994) üzenetére

Nowhereman
(őstag)

De lehet. Az nekik nem jó reklám, ha ilyen pozitúrából kellene menniük.

Más, hogy mózliéknek nem ártana egy elmeorvos. 88-as szezont is szétqra, hogy energiatakarékossági versenyt rendeztek...

Utánam a kondenzcsik!

(#1000) Petya25 válasza Nowhereman (#999) üzenetére

Petya25
(őstag)

Én is egyetértek a csapatok felháborodásával, mert így akaratlanul is hátrányba kerülhetnek, ha az adott határnapig nem tudnak megfelelő motort előállítani.
Csak mi lesz a cirkusszal, ha kiszáll több nagy gyártó?
Megint jön majd a fenyegetés másik szériába tömörüléssel?
Én nem írtam volna alá a keretszerződést több évre előre. Miért mindig egy fölöttes hülye hatalom kényszeríti rá az akaratát azokra, akik rendesen teszik a dolgukat? A csapatok hozzák a pénzt a fejlesztést és mit kapnak cserébe: hülye szabályokat, értelmetlen döntéseket. :(

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2006 - Archívum III. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.