Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2006 - Archívum III. (téma lezárva)

(#901) Stirlitz válasza Pierre (#889) üzenetére

Stirlitz
(senior tag)

És az első és egyben utolsó Minárdis éve után, gyorsan el is küldték egy évre tesztpilotának, hogy tanuljon még picikét......

Ilyenre nem emlékszem Kimi és Schumi esetében ;)

[Szerkesztve]

Ha férget látok, rálépek. :)

(#902) -Mike- válasza Nowhereman (#898) üzenetére

-Mike-
(őstag)

Hehe, én nem látom ilyen keménynek. Talán mert nem is szurkolok senkinek. Senna vagy MSch múltja sem hófehér, voltak ott is nem oda illő mozdulatok. Alonsoról nekem az a prvát véleményem, hogy marha gyors, a tegnapi live timing-ba is belekukkantottam verseny alatt és nagyon egyforma köröket ment. Tehát megbízható is. Az ő esetében nekem csak az volt furcsa, hogy akkor még az F3000ben törte az autót elég rendesen és ennek ellenére is bekerült F1be(mint így utólag kiderült nem véletlenül)

Complicated human being.

(#903) bobace

bobace
(őstag)
LOGOUT blog

Most kezdem átélni mit éreztek a nem Ferrari drukkerek mikor mindig MSC nyert. Tele van a hocipőm hogy mindig Alonso nyer,pedig ez még csak 2 .idény...

Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.

(#904) sh4d0w válasza -Mike- (#893) üzenetére

sh4d0w
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Bocsesz, de ez nem az első húzása volt... és valsz nem is az utsó. A szabályokba ugyan (még) belefér, de a Fair Play-be már nem és erre mondhatsz bármit, akkor sem változik a véleményem róla...

http://takedown.blogolj.net - Takedown The Core

(#905) Pierre válasza Stirlitz (#901) üzenetére

Pierre
(kvázi-tag)

Talán azért mert Schumi meg Kimi már 22 volt, Alonso meg még csak 20. 20 évesen még nem lehet annyi tapasztalata egyetlen fiatalnak sem, hogy beüljön egy jobb csapatba. De azért emlékszem én olyanra, amikor 2001-ben Barcelonában Alonso majdnem megelőzi Fisichellat, aki egy Renault-t vezetett, annyira azért nem volt már akkor sem tehetségtelen, mot meg abszolút nem az, bármennyire is fáj ez valakinek...

To Vandit: ugye nem gondolod, hogy a Minardi egy lapon emlegethető a Benetton-Forddal/Renault-val? arról nem beszélve, hogy akkor az már Schuminak a harmadik évada volt (hogy ne említsem Prost visszavonulását és Senna szerencsétlen halálát, abban a két évben nem igazán volt Schumival egy szinten levő pilóta jó autóban).

Hous Bin Pharteen

(#906) Vandit. válasza Pierre (#905) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kicsit túl van sztárolva szerintem.miért kell annyira fényezni?
ha Rosberget beültetnénk mondjuk a Renaultba akkor szerintem igen hamar Ő is beleszokna.

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

(#907) Stirlitz válasza Pierre (#905) üzenetére

Stirlitz
(senior tag)

Button esetében sem emlékszem ilyenre.(Szintén 20évesen került az F1-be) És volt már pilota, aki csak ideiglenes szuperlincet kapot a nagyon kevés tapasztalata miatt. Ő volt Kimi Raikönen. Alfonso gyors pilota, nem vitás. Megtanulta-ráérzet, hívd ahogy akkarod, mindegy. De a kezdet akkor sem volt anyira fényes. Senna halálával valóban űrt hagyot maga után, de ugye azt te sem gondolod komolyan, hogy mindegy, ha valaki egy V8-as Ford motorral indul neki a versenynek, vagy egy V10-es Renault-val. 94ben Schumi V8-asal lett világbajnok, amikor pl:Hill V10-el ment. És az akkori Benetton és Williams csapat között bizony volt különbség a Williams javára.

A Renault formája nem lep meg, nagyon jó mocikat épitettek régebben is. Csak mint karoszéria épitök értek végre a csúcsra.

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#908) Vandit. válasza Stirlitz (#907) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem ez több mint meggyőző volt :C

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

(#909) Fortissimus válasza Nowhereman (#894) üzenetére

Fortissimus
(őstag)

Ez nagyon így van!! :R

''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY!

(#910) Stirlitz válasza Vandit. (#908) üzenetére

Stirlitz
(senior tag)

Lehet valakinek Alonso a kedvence, akiért szorit, akinek a sikerével együtt őrül, ez így van jól. Nekem is van kedvencem, de nem ő. Ettöl elísmerem a sikereit, és az az autó végül is nem csak a mérnököktöl veszi be a kanyarokat. Vitathatatlanul jobb mint Fisicó, ezt is elkell ismerni. Vagy az autó nem olyan jó(ezt nem hiszem különben), és akkor azért olyan gyors Fisicóhoz képest, mert van Alonso faktor :B De mit kell szépiteni a múltat? Ha amúgy is csak a jelen és a jövő számit......

(#911) Vandit. válasza Stirlitz (#910) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szegény fischi nem rúg labdába.ez van.alfonzó jobb kvalitású pilóta.
de azért majd pár év múlva átülhetne 1 másik technikába hogy ott is bizonyítson.

(#912) Skipp válasza Vandit. (#911) üzenetére

Skipp
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát szerintem meg ha itt nem tud még valamit mutatni az évben, akkor nem fog sehol. Ez a rönó nem elég jó neki?

Légy pontos! Mérj mikromiliméterben, jelölj krétával, vágj baltával!

(#913) Vandit. válasza Skipp (#912) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én a kis Alfonzra értettem hogy másik csapatnál is virítson valamit

(#914) Markgx10 válasza Vandit. (#913) üzenetére

Markgx10
(őstag)

Jövőre a Mclarennél megmutathatja

The Spartans do not ask how many, but where they are. :)

(#915) shev7 válasza Vandit. (#913) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

te nem olvasol hireket? jovore McLaren...

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

(#916) Skipp válasza Vandit. (#913) üzenetére

Skipp
(senior tag)
LOGOUT blog

Szorri :)

Amúgy meg sztem fog mutatni, de nem jövőre. (másik csapat, másik gumi) Következő évben úgyis hatalmas szidás fog indulni ellene, mert sztem nem lesz világbajnok és akkor megint mennia fog a hurrogás hogy hülye kis izébizé csak a kocsi miatt stb stb...

Nade most megkeveredtem kicsit magamban. Jövőre lesz egy gumi(bridge) ugye? :)

[Szerkesztve]

(#917) shev7 válasza Skipp (#916) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

igen, valami olyasmi van, hogy a michelin mar jovore kiszall, ha jol tudom.

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

(#918) Stirlitz válasza Skipp (#916) üzenetére

Stirlitz
(senior tag)

Elviekben csak 2008-tól lenne egy gumiszállitó a F1-ben, de a Michelin a tavalyi USA nagydíj gumibotrány után (amikor nem sikerült 10körnél tovább használható gumit késziteni, szemben a Bridgestonnal, mely szerintem erős árnyékot is vett a tavalyi sikereire), bejelentette, hogy 2006 végén kiszáll a F1-böl.

A saját véleményem meg az, hogy az FIA a világ egyik legostobább szervezete. Olyan versenyhezetett teremtett a gumigyártok és a versenyzök között, ami botrányt, és veszélyes helyzeteket teremtett. (Kimi kockás gumija és a leszakadt felfügesztés, valamint a versenyre gyakorlatilag használhatattlan gumik)
(Csak egy példa:képzeljük el, hogy drága, fizetős suliba járunk, és a záró vizsgán nem cserélhetsz tollat, illetve cserélhetsz, de jelentősen lecsőkken az idöd amit az írásbelire fordithatsz. Ha beszart nincs mivel írnod, és buktad a vízsgát.) És mindezt költség csökkentés címén. Hát az autóversenyben a gumik is tételt jelentenek, de nem akkorát, mint amekkora a biztonságra és a sebbességre gyakorolt hatásuk.

[Szerkesztve]

(#919) viharhozo válasza -Mike- (#883) üzenetére

viharhozo
(PH! addikt)

1999-ben MS is eldobta ott a gepet. [link]

98-ban meg ez volt: [link]

[Szerkesztve]

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#920) Stirlitz válasza Skipp (#916) üzenetére

Stirlitz
(senior tag)

''Amúgy meg sztem fog mutatni, de nem jövőre. (másik csapat, másik gumi) Következő évben úgyis hatalmas szidás fog indulni ellene, mert sztem nem lesz világbajnok és akkor megint mennia fog a hurrogás hogy hülye kis izébizé csak a kocsi miatt stb stb...''

És nem lesz igazuk? Azt viszont nem lehet elvitatni töle, hogy régóta a Renault-nál van, és az, hogy a kocsi ilyen jól müködik, a tesztpilótákon kivül, többek közt az ő érdeme is. Nézd, ha a McLarennél marad Kimi, akkor nagyon elverik. Mert ott Kimi van régóta, az autót többek közt az ő visszajelzései alapján fejlesztik. Akkor lehetne szerintem tisztán összemérni pilotákat, ha mindkettejüknek új autóban ülnének. Ha viszont eredményesebb lenne mint Kimi a McLarenben, biztos lehetsz benne, hogy sokkan :R :R Alfonsot.

(#921) -Mike- válasza viharhozo (#919) üzenetére

-Mike-
(őstag)

'99: az a bajnokok fala.:D Kibeba sokan eldobták már ott a teknikát.

Complicated human being.

(#922) prmcsk

prmcsk
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha két sofőrt hasonlítunk össze, akkor nem igazán etikus az egyiktől elvárni, hogy
üljön be egy sz@rabb járgányba, a másik meg marad a helyén'' oszt '' mérkőzzenek.

Most mind a kettő jóban ül, tehát mindkettő üljön át egy rosszabba és mutassa meg.

Ez csak nekem természetes ?

Egy hőzöngő "hazafi" apukának mondom, az orvosi egyetem, tandíj, vagy hűség kapcsán: A fiad legújabb és szükségtelen divat mobiljáért aláírsz 2 év hűséget egy cégnek, a hazádért ugyanezt nem teszed meg ? És lett nagy csend...

(#923) Skipp

Skipp
(senior tag)
LOGOUT blog

#917 és #918: köszi mindkettőtöknek.

#920: hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem igaz, a vb cmhez kocsi is kell.. De el fog menni ez az egész a ''beleültetem ezt meg azt (átlagos jó versenyzőnek mondható pilóták) és az is világbajnok lett volna'' irányvonal felé. Ami viszont szerintem nem igaz. Példa rá Fisichella. Jó képességű, ugyanabban a kocsiban ülnek, Alonso közelében sincs. Nekem csak ezzel van/lesz bajom.

(#924) Integra

Integra
(Jómunkásember)

ezt ajánlom a honda jelenlegi csapatvezetése figyelmébe, szerintem tudják hogy kell használni. aztán hozzák vissza a ricsárdzot, mert addig amíg ő nincsen, nem lesz itt semmilyen győzelem... :O :(
[kép]

(#925) Stirlitz válasza prmcsk (#922) üzenetére

Stirlitz
(senior tag)

A lényeg azon van, hogy mindkettönek új legyen. Ha versenyt is akkarnak nyerni, akkor kellene valami jobb cucc.

(#926) Stirlitz válasza Skipp (#923) üzenetére

Stirlitz
(senior tag)

Aki nem érti meg, hogy 50%technika+50% soför (vagy mit tom én milyen arányban, de a lényeg azon van, hogy mindkettö kell) az autóversenyhez, azzal úgysem fogsz tudni mit kezdeni. Aki meg lát is is, és nem csak néz, az úgy is tudja, hogy nem érdemtelen Alonso VB címe. Ettöl még Kiminek pechje van-volt, Schumachernek tavaly szintén komoly gondja volt a cuccal, sajnálom mindkettöt, és szoritok nekik idén máskép legyen már, de nem tartom érdemtelennek Alonso VB címét.

(#927) Stirlitz válasza Integra (#924) üzenetére

Stirlitz
(senior tag)

Japók szenvednek rendesen... Már rosz nézni mit kínlódnak. Ritkán értek teljesen egyet a szakkomentátorokkal, de ebben igen, ez inkább manufakturális tevékenység, mint nagyüzem.

(#928) -Mike-

-Mike-
(őstag)

Előre vetítem a jövőt: [link]

Complicated human being.

(#929) Stirlitz válasza -Mike- (#928) üzenetére

Stirlitz
(senior tag)

:Y :C

(#930) joergie

joergie
(senior tag)
LOGOUT blog

Akármit mondtok, olyat még nem láttam, aki érdemtelenül nyert volna 1(vagy 2) vb címet.
Schumi meg hajdanán, úgymond''fénykorában'' :C sokkal cudarabb dolgokat művelt, mint mostanság bárki más. De legalább volt miről beszélni :C
Az meg hogy sztárolják...hát micsináljanak, eladható. Ezzel ellentétben még mindig Schumi a legnépszerűbb. NC
Az hogy valaki megérdemelné, de nem jön össze neki, olyan van. DE évente csak 1-et osztanak ki.

Website tesztelés online pénzkereset? http://mytesterjobs.com/user/index/ref/137589

(#931) donw3ga válasza -Mike- (#928) üzenetére

donw3ga
(őstag)

:DD :R

Ingyen 150$ kezdőtőke --> http://href.hu/x/hdri

(#932) Pierre válasza Stirlitz (#907) üzenetére

Pierre
(kvázi-tag)

1. Nem vagyok Alonso rajongó, ergo tök pártatlanul próbálok írni róla.
2. Azt azért ugye mindketten természetesnek vesszük, hogy a Benetton 2004-ben csak a Williamstől volt jelentős elmaradásban, de a többi járgányt lehetett verni vele. Mivel a Williamsnél maradt Hill meg Kocka, akik azért nem schumacheri kvalitású pilóták, és nem szeretném egyiküket sem megbántani, ezétr Scumachernek könnyebb dolga volt egy rosszabb autóval is, mintha a Williamsnél lett volna egy Prost vagy egy Senna.
3. Annál nagyobb teljesítményre senki nem lett volna képes a minardival, minthogy veri a csapattársat meg az Arrowsokat, Prostokat néha.

[Szerkesztve]

Hous Bin Pharteen

(#933) Nowhereman válasza -Mike- (#902) üzenetére

Nowhereman
(őstag)

Én viszont keménynek látom! Lonzi következetesen x@rik a sárga zászlóra, pedig egyszer már sikerült neki Webber leszakadt kerekét teljesgőzzel eltrafálnia. A sárga zászló azt is jelentheti, hogy ember a pályán! Ha egy kerék helyett egy embert trafál el, akkor a szervezőket megbünetetjük, neki meg ''ne sírj Lonzika, nem a te hibád!''...
B@xa meg, az ilyen viselkedés miatt kell már minden eldobott csik miatt beküldeni a safety cart...

Utánam a kondenzcsik!

(#934) Nowhereman válasza Stirlitz (#907) üzenetére

Nowhereman
(őstag)

Valahogy ezt a téveszmét látom minden felé. Akkoriban Beneton és a Williams inkább partiban voltak. Sumák csapattársa is söpörte tisztesen a pontokat/meg a győzelmeket/, és a Williams sikereinek is vége szakadt amikor Villeneuve-t is elhajtották, ugyanerre a tévhitre alapozva...

Utánam a kondenzcsik!

(#935) Nowhereman válasza Pierre (#932) üzenetére

Nowhereman
(őstag)

Hja Hill gyengébb volt sumáknál.... Az Arrows-Yamaha meg a csúcsverda volt, mikor Hill azzal alázta a mezőnyt...

Utánam a kondenzcsik!

(#936) -Mike- válasza donw3ga (#931) üzenetére

-Mike-
(őstag)

Most akkor vetítsem előre ezt is? [link]

[Szerkesztve]

Complicated human being.

(#937) Stirlitz

Stirlitz
(senior tag)

932H.Sz. 2-es pont és 934H.Sz.-re válaszolok.

94es évad végeredménye:

versenyzők

Schumacher 92pont
Hill 91pont
Berger 41pont
Hakkinen 26pont
Alesi 24pont
Barichello 19pont

konstruktörök

Williams-Renault 118pont
Benetton-Ford 103pont
Ferrari 71pont
McLaren-Peugeot 42pont
Jordan-Hart 28pont
Ligier-Renault 13pont

Ebben az évben Schumacher csapattársa Jos Verstappen volt. Ti látjátok valahol ebben a felsorolásban? A legemlékezetesebb pillanata az volt, amikor a német nagydíjon a boxban állva kigyuladt az autója az űzemanyagtöltő berendezés hibája miatt. Nem, hogy versenyt nyerni :D És a Williams kontra Benetton témáról anyit, hogy Hill ergo 2es számú versenyző lett volna abban az évben, mégis tudot sok pontot szerezni(hamár olyan gyenge pilotának tartjátok), Verstapen pedig? Gondoljátok átt mégegyszer az erősorrendröl alkotott elképzeléseiteket. Hill pedig Senna halála után volt amikor egyedül versenyzett, és volt pár verseny amikor Mansel ''támogatta''. Remekül látszik az eredményekböl, hogy 2versenyző volt pariban egymással Senna halála után:Hill és Schumacher. És ha Hill-t lekocázod, az értékrended kicsit furcsa nekem. Ja még valami. Senna az évad 4.ik versenyén vesztette életét, és addigra Schumacher 3 versenyt nyert meg. Villeneuve pedig 97-ben lett világbajnok, és 98ban még a Williamsnél versenyzett. 98ban a Williams egyetlen versenyt sem nyert meg. És azért, mert ebben az évben Mechacrom néven futó elavult Renault motorral mentek. Tehát semmi köze Villeneuvenek a Williams késöbbi leszálló ágához. Még valami?

(#938) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Hill: Schumacher álomvilágban él

[link]

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#939) Peat;) válasza AMD Power (#938) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Ez a buborék duma szerintem hülyeség de ez a része:
''Michael az elmúlt évek során komoly tábort épített fel maga köré, akik minden esetben védelmére kelnek, és visszavágnak azoknak, akik megpróbálják őt bántani'' - mondta Hill

Ez teljesen így van. Itt a fórumon is. Vki írta feljebb hogy kimiről kifejtette a véleményét biztos lenyelik a mclaren fanok, hát nem. Alonsot is mindneki basztatja és van reanult szurkoló is itt mégse anyáznak. Érdekes. Ferrariról vki rossz szót mond akkor az meg megkapja azt ami pár ferrari szurkoló szerint jár..

(#940) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

DAILY MAIL: ''Alonso, a mi adoptált fiunk, néhány kilométerrel oxfordi otthonától nyert. Hivatalosan a világbajnokság még mindig nyitott, de valójában senki nem győzheti le Alonsot.''

[link]

Ez az Alonso gyerek tudja mi a jó! :B

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#941) válasza Stirlitz (#937) üzenetére

(PH! addikt)

Azért a pontosság kedvéért tedd hozzá, hogy Schumi-t abban az évadban 4 versenyről eltiltották(vagyis két eltiltás+2 diszkvali), valamint, hogy Senna a 3. versenyen halt meg és előtte Schumi kettőt nyert(Imolával együtt volt 3). Illetve ha jól emlékszem, abban az évben Schuminak több csapattársa is volt, nem csak Verstappen. Bá ez utóbbiban nem vagyok teljesen biztos. :F

[Szerkesztve]

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#942) Skipp válasza (#941) üzenetére

Skipp
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha jól emlékszem az autós kártyáimról J.J. Lehto volt még Benettonos.

(#943) Stirlitz válasza (#941) üzenetére

Stirlitz
(senior tag)

Igen, helyesbitek, Senna a 3.ik versenyen halt meg. Tévedtem, elnézést. Hillnek Senna után, az akkor újonc Coulthard és Mansell volt a csapattársa. Imola után Hill egyedül ment, aztán 2szer Coulthardal, majd jött Mansell, aztán megint Coulthard, és végül az utolsó 3versenyen megitn Mansel. Schumacher csapattársa végig Verstappen volt, és összesen 2szer volt 3.helyzet egész évben. A lényegen végülis nem változtatt. De elnézést mégegyszer, így már valóban pontos.

(#944) Stirlitz válasza Skipp (#942) üzenetére

Stirlitz
(senior tag)

Jól emlékszel.

(#945) Petya25 válasza Integra (#924) üzenetére

Petya25
(őstag)

Hogy egy kicsit csúnyább haláluk legyen. :D

[kép]

[Szerkesztve]

Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis

(#946) Stirlitz válasza Peat;) (#939) üzenetére

Stirlitz
(senior tag)

Alonso és a Ferrari 2külön gategória :D
De teljesen igazad van. ;)

(#947) Integra válasza Petya25 (#945) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

áááá, ez nem kóser :)

(#948) Pierre válasza Stirlitz (#937) üzenetére

Pierre
(kvázi-tag)

1. Szerintem senki nem mondta, hogy a Benetton volt a legjobb autó 1994-ben (95 már más tészta, ott sem biztos hogy a legjobb volt, de a különbség sokkal kisebb volt, mint 1994-ben). De a Williams után nem a Ferrari volt a második legjobb autó, ugye ebben egyet értünk?

2. Schumacher csapattársai a Benettonban átlagosan jó pilóták voltak, de egyik sem volt kiemelkedő a mezőnyből.

3. Senna nagyon durván megverte Hillt a Williamssel mindhárom időmérőn (mind3 versenyen a pole-ból indult), úgy, hogy Hill már évek óta annál a csapatnál vesenyzett Senna meg akkor ment oda. Az egy másik dolog, hogy nem tudta befejezni az első két versenyt.

4. Kockának DC-re gondoltam, nem Hillre.

5. To Nowhereman: én is bírtam Hillt, és mindig neki szurkoltam, de még Patrik Head is beismerte, hogy a 94-es verdával illett volna megnyernie a bajnokságot. Az egy másik dolog, hogy miután otthagyta a Willit, utána voltak szép pillanatai, ami igazi világbajnokhoz méltó, mint Spa-ban a Jordannel, vagy az említett Arrows Yamahás eset.

Hous Bin Pharteen

(#949) Peat;)

Peat;)
(PH! addikt)

Valaki tudna nekem válaszolni? Az f1-ben mért a szabálymódosításokkal próbálják meg leszorítani a ktg-eket? Mér nem egy megszabott költégvetési keretet határoznak meg? (min.-tól maximumig)

(#950) brownus válasza Petya25 (#945) üzenetére

brownus
(PH! addikt)

ez mi?

htc iS - CM7.2rc2 ॐ

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2006 - Archívum III. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.