A nevét én sem tudom, de itt van 2 kép:
[link]
[link]
Az élet olyan, mint az ásás. Mindig van 1-2 gyökér, hogy hátráltasson.

Ezzel sokra megyek.
Complicated human being.

De szép kép mester

Spanyol istencsapás
![;]](/dl/s/v1.gif)
Tényleg népszerű a csávó ebben a topicban. Schumi népszerűsége sem semmi, de már ebben is világbajnok a csávó 
[Szerkesztve]
Ha férget látok, rálépek. :)

Szvsz is feltartotta, de tök mindegy...szépen is néznénk ki ha ez gond lenne...MS sem problémázott egy pillanatig sem.
Nem csak az számít feltartásnak ha valakit letolnak már a pályáról, már ott elkezdődik amikor nem látja rendesen töle a bemeneti ívet...főleg itt ahol a pálya első rész lényegében ívválasztáson múlik hogy mekkora gázelvét kell.
Pont elég ezen 2-3 tizedet bukni, már nem érsz oda ahol előzési lehetőséged lenne.
..és a vezetési segítségeknek vmint a pilóták tudásának köszönhetően ritkán hibáznak.
De tény és való hogy ha valaki van előtted az mindig zavaró, ha nem tudod hamar lekűzdeni akkor még leveszi a versenyritmust is, és azt nehéz újra felpörgetni.
szal zavarta Kimi, MS sztem tudott gyorsabb lenni...de ez nem időfutam, természetes hogy vannak mások is a pályán és az is természetes hogy egy Kimi-McLaren-t nem egyszerű megenni...sokat nem lehet csinálni, hogy meglegyen a motorhűtés egy ütemmel lemaradva lekövetni, pont annyira hogy ha mégis vmi lehetőség adódik akkor betegye az autót.
Egyébként elég gyík futam volt szvsz, Heidfeld-et sajnáltam kicsit, még a végén is az a 8mp hiányzott amit elbukott a boxkiálláson Monty-val szemben.
”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

Coulthard elnézést kért Montoyától
[link]
Hát igen egy Brit az Brit! 
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html
Ezt hallottátok?:
''The word in the paddock at Silverstone is that Juan Pablo Montoya has been told by McLaren that his services will not be required in 2007. With Kimi Raikkonen off to Ferrari (yet to be confirmed) and Fernando Alonso moving to McLaren this opens the way from the Woking team to hire F1 new boy Lewis Hamilton, who is dominating GP2 is impressive fashion this year, despite being in his rookie year of the series. Hamilton won two stylish victories at Silverstone over the weekend and now leads the series by 22 points from Nelson Piquet Jr.
Montoya's future in F1 is now in some doubt as the only real options available to him are Red Bull Racing and Toyota. Red Bull does not seem to be very interested as David Coulthard is doing fine and Toyota might take him on in place of Jarno Trulli. At the moment Trulli is holding out for more money but with Montoya on the market he will probably compromise on the cash to secure the seat.''
Azaz azt pletykálják, hogy Montit kirugják év végén, a helyére Hamilton jön, aki a GP2-ben 22 ponttal vezet Piquet Jr. előtt. Az első feka srác lenne az F1-ben, és rögtön a Mekinél kezdene...
Monti meg vagy a Toyotához, vagy a RedBullhoz mehetne, de egyik helyen sem róla álmodnak... Sajnálom, de amit idén/tavaly mutat, az nem meggyőző.
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

Mostanában sokmindent pletykálnak.
Pl ha igaz, hogy Coulthard is a Ferrarihoz tart borul az egész. Kivéve ha Schumi visszavonul és Coulthard Kimi páros lenne jövőre a Ferkánál. Ami elég érdekes lenne, pár éve még a meki állt fel így... Szóval inkább várjuk meg amíg hivatalos lesz.
''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman
(#858) Nowhereman válasza simonzé (#856) üzenetére

Kissé korán temetik montyt. Tény, hogy az idei teljesítménye alapján már nem ász/tavaly még az volt/, de biztos utóvéd. Egyszerre két pilótát cserélni meg cinkes, nem tudni, hogy az új autó vagy az új pilóták a sikertelenség okai...
És azt meg senki ne gondolja, hogy sumák hazamegy sövényt nyírni, anélkül hogy lenyomná Lonzit...
[Szerkesztve]
Utánam a kondenzcsik!
(#859) Pá válasza Nowhereman (#858) üzenetére

''És azt meg senki ne gondolja, hogy sumák hazamegy sövényt nyírni, anélkül hogy lenyomná Lonzit...''
Huh, remélem igazad van. Mindkettejüknek jót tenne. ![;]](/dl/s/v1.gif)
''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

Azért a skótok roppant érzékenyek arra, hogy ne britnek, pláne angolnak nevezzék őket.
Nem vagyok benne biztos, hogy az általad istenített Coulthard is örülne ennek a ''brit'' besorolásnak.
Van saját életem...

Bizonyára nem, de utánna legalább bocsánatot kérne 
Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!

De azt is jelentheti h kimi marad mclarennél.

Örülnék egy DC-Kimi párosnak a Ferrarinál. 
Semper Fi

Kimi-Schumi, Kimi-Coulthard, Schumi-Rossi stb. hány verzió lesz még karácsonyig?
"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

Minek maradna? H kilenc év után talán VB legyen. Ami bejött Hekinennek az nem biztos, h neki is bejön. Szép dolog a kitartás, de ez bolondság lenne semmi józan ész.

Mert pl alonso odamegy és hátha ráragad egy adag szerencsecsomag
, mclarennél nem veszíthet: ha ugyanolyan lesz mint idén leglább elverheti alonsot aki 2x-es vb lesz addigra valszeg és kiderül ki a jobb. Ha ferrarihoz megy meg van az esélye h semmi maradandót nem tud csinálni, mscht meg nem képzelem el hogy egyenlő esélyekkel indítani a ferrari, ami ennyi év után teljesen érthető hogy őt nyomják.

De az is benne van a pakliban, hogy Kimi nem jobb se Alonsonál se Schuminál és akkor már inkább egy 7x vb-tól kapjon ki mint egy 2x-estől. 
Felkészültem a felháborodott Kimisek rohamára.

A BAR-nak inkább rönyó motor kellene. Akármennyire is szeretem a Hondát, akkor is egy rakás hulladék. Buttonnak megint tönkretették egy versenyét. 
A hispán kutya akárhogy is fáj, meg fogja nyerni a VB-t.
Jó autó + jó versenyző = siker, ennyi.
Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis
Bátor ember. 
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

Angolnak soha nem nevezném. De mivel az északon lakó őslakos keltákat illetve félig kihalt pikteket jó ideje már Briteknek hívják! Wales pedig a Rómaizált katolikus őslakos Britekből ál! De persze az se baj, ha Skótnak nevezném őt! Én ismertem egy skót gyereket kint Londonban , és egyébként se kel engem semmi Angol-Skót-Brit.... témáról illetve kultúráról kioktatni! Biztos sok témában okosabb vagy nálam de ebben biztos nem! 
[Szerkesztve]
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

Egyetértek. De akkor ki üljön Schumi mellé jövőre, mert ez a Massa kicsit kevés. 

Hát a Rájkönen!!! 
Szerintem pont annyival gyengébb, mint Alonso meg Schumi, hogy nem vb. Jó most nem mondtam valami nagy dolgot, de a lelki részére gondoltam.
A másik kettő elhiszi magáról, hogy meg tudja csinálni, és meg is tudják. Kiminek meg el fog menni a kedve, ha mindig elverik. Márpedig sztem egy olyan embert aki egybeolvadt a vörös autóval nem fog megverni...
Légy pontos! Mérj mikromiliméterben, jelölj krétával, vágj baltával!

Nem. Ő maradjon a Mekibe és picsázza el alonzit. Ferkába jó pilóta kell. Én Heidfeld-et próbálnám ki.

Massa tényleg kevés, de a másik Reanult-os is kevéske az Alonsohoz képest.

Oké, de mégis. Fizko nyert versenyt. Massából ezt nem nézem ki.

Kevés a Ferrari.

nem kevés-a....alfonso is csak a rönyóban nagy. jövöre mutassa azt amit most...hehe..a mekiben nehéz lesz. remélem kimi elhúz a ferkához mert jövőre a gumi miatt tuti befutó a ferka.
ISMERŐS ARCOK

Persze. 

Kimi maradjon a Mekibe és picsázza el alonzit! De nagyon. Akkor kiderül minden alonzi-fan/fun számára, h 2005-ben csak a megbízhatóság miatt lett a spanyol VB.

+2006-ban is sajna...... 
ISMERŐS ARCOK

Nem. Idén megint Schumi lesz a király! 

Azoknak mondom akik rühellik Alonso sikersorozatát: Kanada jön. 
Complicated human being.

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ez most qrvajól esett!
Köszönöm. 
[Szerkesztve]

A McLarennek ez lenne az ideális felállás.(Kimi és Fernando). Egy ember, aki évek óta szív velük(és végülis egy megvezethető kis naív PH!öcs aki vagy nem mer váltani vagy jó úgy minden ahogy van és tojik az egészbe) és egy (magamutogató, ámbár keveset szereplő, egyedül gumicsónakból bemutatni merő)világbajnok. Sok mindenre választ kapnánk igaz de van egy olyan érzésem hogy ........ lenne a gyorsabb. Jó, szerintem Alonso lenne gyorsabb. Privát vélemény de ide lehet lőni.
Complicated human being.

Itt van két kép a tegnapi futamról a két Mekiről, és egy csomó érdekességet lehet róla megtudni.
Kimi [link]
Monty [link]
1.Érdekes, hogy Monty mennyivel meredekebb szárnyállásokkal ment, mint Kimi.
2. Borzasztó, hogy a laposabb szárnyállással futó autó (Kimié) is mennyivel lassabb az egyenesekben, mint a versenytársak (legalábbis erre panaszkodott Kimi).
3. Már írták itt a fórumon, de ezeken a képeken is jól látszik, hogy egész más a két Meki első szárnya.
4. Kiváncsi lettem volna, ha nem sérül meg Monty autója az elején, és nem ragad be Heidfeld mögé, mit futott volna ezekkel a meredekebb szárnyakkal.
Hous Bin Pharteen
És ha ott is nyer ? Az is szerencse lesz ?
Egy hőzöngő "hazafi" apukának mondom, az orvosi egyetem, tandíj, vagy hűség kapcsán: A fiad legújabb és szükségtelen divat mobiljáért aláírsz 2 év hűséget egy cégnek, a hazádért ugyanezt nem teszed meg ? És lett nagy csend...
a kis vízfejűnek annyi az előnye hogy megbízhatóbb a kocsija.
cseréljen helyet 1 évre mondjuk Heidfeild-el és akkor meglátnánk hol a helye.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

a ''kis vízfejű'' is Minardiban kezdte és verte a csapattársát rendesen.
Hous Bin Pharteen
Minardi?Csapattársát?A Minardival miért nem tudott VB címet nyerni ha olyan
tökös gyerek?Csapatársát verte az nem nagy szám.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

szerintem ezt a hsz-t gondold át még1x
Hous Bin Pharteen
Alonsóról meg lehetne mintázni a Fair Play szobrát... Direkte lefékezni jó alaposan, miután a Safety Car kiment, hogy a mögötte jövők megelőzzék és megbüntessék őket... hmmm... sportszerűségből jeles, az biztos!
http://takedown.blogolj.net - Takedown The Core

A safety car alatt az első ember diktál. Azt csinál amit akar. Ez még messze benne volt a fair play keretei között. Inkább úgy mondanám hogy Kimi tapadt rá ahogy csak tudott és mivel elég necces(lassú) az utolsó kanyar Alonsonak gáz volt, mivel kigyorson annyira nem tudott ellépni. Taktikázott, játszadozott, belefért bőven.
Complicated human being.
(#894) Nowhereman válasza -Mike- (#885) üzenetére

Az utóbbi szezonok sajna azt mutatják, hogy a rendezett csapatmunka és a megbizható teljesítmény a siker nélkülözhetettlen eleme. Ebben a felállásban két ásszal felállni majd olyan cinkes, mint ász nélkül. Szóval itt egy ász és egy király leosztás a legjobb. ÉS az ászok/a mindig szupergyors/ mellett a király lehet hogy nem is annyira haéppolyanjavan szupergyors/pl. Fisichella/ hanem a mindig gyors/pl. Heidfield/. Az új lapok/f1 újonc- pl. Hamilton/ behozása szinet megengedhetettlen kockázat. A tejfelesszájú pakliból is inkább csak reményteljes nagy, de nem szupertehetségeket(a jelenlegi látszat szerint) lehet most húzni/Rosbergson és Liuzzi/.
És ugye nézzük kinek mi van terítéken: a Meki kezében egy Lonzi ász, a Ferrka kezében marad a Sumák ász, Rőnyó kezében egy Fisichella tök alsó. A játék a következő: ász-király párt kell összehozni, de az roppant kellemes, ha a másiknak egy ásza sem marad. Ez most leginkább Brios mestert fenyegeti. Tehát ha Ferrka lehívja Kimi ászt, abban bízva, hogy a Meki nem szedi őssze magát, és Brios nem nyúlja le Webber ászt Frank tatától/aki valszeg kénytelen csimpaszkodni bele, ha a jövő évben is osztásban akar maradni/, vagy ami számára mégjobb, viszi magával az elképesztő pechsorozatát, akkor Todt hátradőlhet, hogy háziverseny lesz. És vica versa. Ász nélül két klasszisal job verda kell, két ásszal és egy klasszissal jobb autóval le lehet söpörni az asztalt, viszont egálban az ász-király felállás lesz a nyerő, rosszabb kocsival meg örüljük ha futamot nyerünk...
Utánam a kondenzcsik!
az is belefér,hogy a kis bohockodás miatt majdnem belement Kimi.
persze ezért elvették volna Kimi eddigi pontjait ezért alfonzónak adták volna.
+ még az év hatralévő futamjain 10 rajthellyel hátrébb megy.

Sumi Benetton 2x-es VB
ennyi.Ő két autóban is bizonyított 

Ha belement volna Kimi az KR hibája lett volna.
Complicated human being.
(#898) Nowhereman válasza -Mike- (#893) üzenetére

Az, hogy Lonzi alpjáraton nagyobb görény, mint Senna és Sumák együtt túlpörgetve. Folyamatosan és szándékosan veszélyeztett másokat. Ráfékezget, rálegyez, kanyarokat vág le, sz@rik a sárga zászlóra -és ami a legdurvább: sose mondják neki, hogy enye! Tényleg meg kell várni, míg kinyuvaszt egy pályamunkást a sárga zászló alatt?...
Utánam a kondenzcsik!
(#899) Vandit. válasza Nowhereman (#898) üzenetére
Na itt az igazság 
mindig kettőn áll a vásár.