Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2006 - Archívum III. (téma lezárva)

(#751) shev7 válasza eXodus (#745) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

Akkor az elso kiallasnal azert nem tolta mert nem akarta megelozni? Peat;) irta, hogy 3 sec volt kozottuk a kiallas elott. Ez egyaltalan nem arra utal, hogy Kimi miatt nem tudott gyorsabban menni. Ures tankkal a minimum, hogy a nyakan kellett volna menni.

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

(#752) AMD Power válasza Bernardo20 (#747) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Tudod , hogy van....! Biztos elfáradt szegény a futam alatt! :U

[Szerkesztve]

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#753) eXodus válasza Peat;) (#746) üzenetére

eXodus
(őstag)

''A ferrari 1-2 körre pontosan TUDJA ki mikor jön ki, ahogy minden csapat is. Túl jól ismerik egymást ilyen fene jó haverok .''

Ez jó mondat.... Akkor szerinted csak a ferrari tud taktikázni????
Szerinted azt honnan tudja a ferrari h a mekisek fülére mondják fél kör alatt h kifele,boxkiállás jön és az eredeti kiállás csak 2 körrel késöbb lett volna mint a renaultnál. (előrehozott boxkiálllás)

______________ Ingyen póker +50$-os kezdőtőkével! ________________ http://hu.pokerstrategy.com/u7ATCU ((Kérdés/segítség kell hozzá, akkor írj pü-t.))

(#754) shev7 válasza eXodus (#753) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

Es azt honnan tudtak, hogy a masodik kiallasnal egybol jonni fog?

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

(#755) eXodus válasza shev7 (#751) üzenetére

eXodus
(őstag)

Első kiállásnál:
Mit nem lehet érteni.
Visszajött és a 2.3. szakaszban még nem tudták h kimi kijön.... nem számítottak arra hogy már itt is nyomni kell.

''hogy a nyakan kellett volna menni.''
Ezen mit nem lehet megérteni... ha egy autó jobb pár tizeddel az még nem biztos hogy előzésre elég. Ez tény ebbe nincs mit belekötni... Ilyenkor minek mennyen a nyakára???? Eztér sem szívja meg MS ...mint pl Kimi monacóban.....

______________ Ingyen póker +50$-os kezdőtőkével! ________________ http://hu.pokerstrategy.com/u7ATCU ((Kérdés/segítség kell hozzá, akkor írj pü-t.))

(#756) eXodus válasza shev7 (#754) üzenetére

eXodus
(őstag)

Istenem...... Ezt már direkt csináljátok.

Ha egyszer bejött a taktika akkor biztosan változtatni fognak rajta.....

[Szerkesztve]

(#757) Peat;) válasza eXodus (#753) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Rosszul fogalmaztam, a benzinmenyniséget tudják. Ezaz megvan az első elírásom grat!
Msch kifejezetten örült a nyialtkozatnál szerintem hogy kimit elkapta legalább, tehát nagy meccs volt köztük..de te mschnél is jobban tudod hogy kimi csak egy lassító tényező volt ma ;]

Szánalmas ez a kifogás, a reanult a legjobb a ferrari nem elég gyors, ne más csapatban keresd a hibát hanem drukkolj h javuljatok! Ennyi. Én is ezt teszem és nahát egy dobogó aminek nagyon örülök. Pedig lehetett volna 2. ha msch elé jön ki és akkor már tényelgesen lassítja de jól kivédekezi..de nem lett, mert nem elég jók még a mercik.

(#758) Peat;) válasza eXodus (#755) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Kimi a biztonsági autó miatt füstölt. Ezt írták a csapatok, de lehet te tudod jobban.

(#759) Male

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mit szóltok, milyen remekül levágták az interjú végét? Csak hogy az elköszönésüket leadhassák... RTL Klub a profi tv... :O

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#760) shev7 válasza eXodus (#755) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

Ha csak par tizeddel jobb, akkor nem Kimi miatt nem lett meg Alonso... az a par tized ma nagyon keves lett volna...

(#761) Peat;) válasza eXodus (#756) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Hát most nem értem milyen taktika jött be, mert első kiállásnál pont hogy nem jött be. Mind1 már elvesztettem a fonalat én hanyagolom a témát. Msch kimi miatt nem tudta támadni alonsot, legyen, ha most jobb ez neked.

(#762) Stirlitz válasza Peat;) (#757) üzenetére

Stirlitz
(senior tag)

Na ha ez ma a Ha-k napja, szerintem a McLaren legnagyobb baja az Ilmor motor. Véleményem szerint ha van is hátránya a McLarenek aerodinamika terén, az nem okozhatott ekkora hátrányt. Az a motor picit gyengécske, vagy kipréselik belöle amit csak tudd, de akkor meg nem bírja a versenytávot. Szerinted?

[Szerkesztve]

Ha férget látok, rálépek. :)

(#763) Skipp válasza Male (#759) üzenetére

Skipp
(senior tag)
LOGOUT blog

Mer nem elég az idő reklámra, amit azzal nyernek, hogy nem adják le a himnuszokat. :(((
Mer fontos a hónap férfijja reklám, meg a többi szar.

Légy pontos! Mérj mikromiliméterben, jelölj krétával, vágj baltával!

(#764) eXodus válasza Peat;) (#757) üzenetére

eXodus
(őstag)

Te meg nem F1et nézted. (Nagyon szeretsz személyeskedni)
(Bónusz kérdés: Kimi miért nem tudta tartani a lépést, miután megelőzte MS? pedig MS,Alonso se nyomta)

''de te mschnél is jobban tudod'' Te írtad hogy a ferrarinak tudnia kellene mindent.

Akkor a te gondolgodásod szerint: a merci a második legjobb csapat, mert hát időmérőn is a második lett.

(#765) Chili7 válasza róland (#743) üzenetére

Chili7
(őstag)

''aki jobb az van elől, vagy megelőzi a másikat''

Most vagy nem értesz hozzá, vagy ilyen naív vagy, vagy csak szivatod Peat-ot?

(#766) eXodus válasza Peat;) (#761) üzenetére

eXodus
(őstag)

A meki taktikája !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mert hát nekik is megengeded h taktikázzanak.

(#767) eXodus válasza Peat;) (#758) üzenetére

eXodus
(őstag)

És lehet hogy biztonsági autó nélkül is elfüstült volna... (Az esély erre nagyobb lett volna mint az ho kibírja)

Mint ahogy szabadedzésen ugyan ez volt a hiba és ott nem volt SC ....

(#768) shev7 válasza eXodus (#764) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

''(Bónusz kérdés: Kimi miért nem tudta tartani a lépést, miután megelőzte MS? pedig MS,Alonso se nyomta)''

Es mekkora elonyt szedett ossze Schumi? 2 masodperce egybol volt, a veger 5 lett. Az elobb mondtad, hogy par tized nem eleg ahhoz hogy megelozze, azert nem nyomta Schumi. De ha Kimi nem nyomja, akkor mar ''bena''. Plussz a nem nyomta sem igaz, mert volt 1:21.9-es kore is Schuminak.

(#769) Male válasza Skipp (#763) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Reklámot le kell adni, abból van a bevétel, eddig OK, ezt megértem. Nade visszajött még a csodaműsorvezető és elmondott két mondatot, ami teljesen lényegtelen volt (hogy a játékuk nyerteseit legközelebb közlik, azt ki is lehetett volna írni alulra az interjú alatt), és ezért nem volt idő az interjú végére...

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#770) shev7 válasza eXodus (#767) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

Gondolom csak Ferraris hireket olvasol. Elbasztak a motor hutoburkolatat. A Saftycar mogott nem volt eleg hutes, a szabadedzesen meg rajtolast gyakorolt, es tul sokaig allt, ezert gyulladt be.

(#771) Chili7 válasza Stirlitz (#762) üzenetére

Chili7
(őstag)

''Véleményem szerint ha van is hátránya a McLarenek aerodinamika terén, az nem okozhatott ekkora hátrányt''

Nem kötöszködni akarok, de mekkora hátrányra gondolsz? 5km-en fél másodpercre?

(#772) eXodus válasza Chili7 (#765) üzenetére

eXodus
(őstag)

Ezzel engem akar csak szivatni mert én mondatm h feltartotta kimi MS-t... (Még ha ez csak pár tizedet is jelent)

(#773) -Mike- válasza Male (#769) üzenetére

-Mike-
(őstag)

Olvasd majd el valamelyik internetes lapon ha nem tudsz élni nélküle.

Complicated human being.

(#774) eXodus válasza shev7 (#770) üzenetére

eXodus
(őstag)

És gondolom szélárnyékban sem volt meg ez az optimális hűtés és ez is közrejátszott h alonzó nyakán volt.

(#775) Peat;) válasza eXodus (#764) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

''Pedig lehetett volna 2. ha msch elé jön ki és akkor már tényelgesen lassítja de jól kivédekezi..de nem lett, mert nem elég jók még a mercik.''

erre te:''Akkor a te gondolgodásod szerint: a merci a második legjobb csapat, mert hát időmérőn is a második lett.''

A bónusz kérdésedre: az első két etapban kiminek sokkal jobb versenytempója volt mint a 3.-ban. De ezt már leírtam megint csak, honnan a jó rákból tudjam hogy mitől lassult be a 3-ban? Gondolom használt gumit kapott ennyi.
Ezt írtam feljebb, befejeztem még nem is ovlasod végig amit írok csak kötekedsz :((

(#776) Chili7 válasza eXodus (#767) üzenetére

Chili7
(őstag)

Akkor éppen a rajtot gyakorolta (állítólag)! Ott meg megint nem a legoptimálisabb a menetszél hűtése.

[Szerkesztve]

(#777) Stirlitz válasza Chili7 (#771) üzenetére

Stirlitz
(senior tag)

Nem erre gondoltam. Látom nem írtam le pontosan mirre gondolok. :B

Arra, hogy ebben a 2006-os VB sorozatban eddig enyire eredménytelenek voltak az első versenytöl kezdve. Egyébként 5km-en fél másodperc nem sok. És ugyanez 300km alatt? Mert enyi egy versenytáv kb.

Ha férget látok, rálépek. :)

(#778) eXodus válasza Peat;) (#775) üzenetére

eXodus
(őstag)

Te meg személyeskedsz.
A másik meg magadnak mondasz ellent. Akkor ezek szerint mégis csak feltartotta. Visszatérve a kiinduláshoz.

(#776) Akkor meg csoda h a rajtnál nem adta meg magát az autó.

[Szerkesztve]

(#779) Peat;) válasza eXodus (#778) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Azt is írtam hogy a 3-ban már rosszabb volt. Megint nem ovlastad el valamelyik hozzászólásom, nézz a tükörbe és vitázz magaddal, de hogy nem olvasod el a hsz-om velem ne tedd a jövőben én se fogom veled.

(#780) eXodus válasza Peat;) (#779) üzenetére

eXodus
(őstag)

Egész versenyt nézve rosszabb volt a meki...
Csak az alap dolgot amiből kiindultunk azt mindenki lesz*rja.

(#781) Chili7 válasza Stirlitz (#777) üzenetére

Chili7
(őstag)

Persze, az F1 ben rengeteg a 0,5 sec körönként.
De a fizikai törvényszerűségek közepette - a mi földi hétköznapi dimenziónkban - 5 km-n fél mp annyira megfoghatatlanul kicsi, hogy nem állíthatod azt, hogy ezt a nagy különbséget nem csak 1 tényező okozza.
Hacsak ezt nem tudod valami mért adattal alátámasztani.
De én úgy tudom, hogy maga a Meki-team sem tudja, hogy mi okozza a lemaradást. Max ráfogják a motorra v. valami másra!

(#782) Dzsekó válasza Peat;) (#758) üzenetére

Dzsekó
(őstag)

Nálad nagy bínáris 1 vagy 0 minden, amellett hogy személyeskedsz és mindenkiben Ferrari drukkert látsz de azért jókat szoktam röhögni a hozzászólásaidon. :D

''Kimi a biztonsági autó miatt füstölt.'' Sokáig üldözte Alonso-t sikertelenül, közvetlenül mögötte szélárnyékban haladt körökön keresztül. Tavaly volt is egy verseny ahol bejátszották egy üldözésnél ahogy a versenymérnök közli a pilótával hogy még hány kört tölthet el maximum az üldözéssel szélárnyékban, különben az elégtelen hűtés miatt túlmelegyszik/károsodik a motor. Kiminél a biztonsági autós fázis pont egy ilyen üldözés utolsó szakaszában ütött be így az üldözés miatt amúgy is felmelegedett motor megfött a lassú tempónál. Tehát önmagában a biztonsági autós fázis miatt nem füstölt volna el, hanem volt előzmény is.

KonicaMinolta új és felújított, színes és fekete-fehér A3-as méretű multifunkciós berendezések (másol, nyomtat, szkennel) eladása, bérbeadása és szervizelése karbantartási szerződéssel kedvező áron. Bővebb információ: 06-30-866-0563

(#783) shev7 válasza Dzsekó (#782) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

igazad van hagynia kellett volna elmenni.... :O

(#784) eXodus válasza shev7 (#783) üzenetére

eXodus
(őstag)

Vagy tartani 1 másodpercet. (Ezen mi az az elképzelhetetlen?)
(Nem egy embernél lehetett már hallani h rászoltak h maradjon egy kicsit le ha már nem tudja megelőzni....)

[Szerkesztve]

(#785) Nowhereman válasza Chili7 (#781) üzenetére

Nowhereman
(őstag)

Az, hogy a brios-rőnyó-lonzi most a legösszehangoltabb gépezett, a leelőzve ahagyományosan legjobb todt-ferrka-sumák jönutána a fél mezőny, a willik háza táján pedig már csak a káoszelmélet segedelmével lehet valamire számolni.../mert az idei teljesitmény alapján a cosworthra tolni mindent, és toyotára váltani!!!/

Utánam a kondenzcsik!

(#786) Peat;) válasza Dzsekó (#782) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Te is személyeskedsz nem? :)

Amellett furcsasáogat is írkálsz, csütörtökön 2 kör után gyulladt ki kiminek az a kábelköteg valahol, ez gyulladt ki a versenyen is, ami kellő hűtést kapott kivéve a SC-os időszakot. GYK: Nem a motor füstölt el, nem azt kellett hűtenie, ha azt kell akkor lemarad max 1 secre nem úgy mint msch tette most :), de igaz amit leírtál bár nem kapcsolódik ide de lelalább oksonak látszódól, köszi a nem ide tartozó lecketanfolyamot amit palik mester nemtom már hányszor elmesélt :) Na meg hogy ügyesen elterelted a kimi feltartja msch témát ;)

[Szerkesztve]

(#787) shev7 válasza eXodus (#784) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

Hat nem emlekszem pontosan, de kb annyira kovette...

(#788) Nowhereman válasza Dzsekó (#782) üzenetére

Nowhereman
(őstag)

Ha meg tudják mi a helyzet, akkor még mindig bezúdithattak volna a boxbeli megálláskor egy vödör vizet a hütőnyilásba. Ennyi észt már csak el lehetne várni annyi stexért...

[Szerkesztve]

Utánam a kondenzcsik!

(#789) Peat;) válasza shev7 (#783) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Na ja ha még el is hagyja menni akkor milyen dögunalmas futam lett volna, brrr :)

(#790) shev7 válasza Nowhereman (#788) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

biztos tuti megoldas lett volna, a McLarennel mindenki hulye, hogy erre nem gondoltak. (Kb annyit ert volna, mont halottnak a csok...)

(#791) Peat;) válasza Nowhereman (#788) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Hát a mclareneknél nem tudni mit csinált volna egy vödör víz, szerintem itt a baj, lassan már csak selyemkesztyűvel nyúlnak hozzá a talicskához nehogy megsértődjön és fütjeleket adjon :)

(#792) eXodus válasza shev7 (#787) üzenetére

eXodus
(őstag)

Kanyarokban igen rajta volt. Több kellett volna.(Mint most MS)
Lényeg nem indok SC-re fogni a kiesést.

(#793) shev7 válasza eXodus (#792) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

Kb annyira indok, mint Kimire fogni, hogy MS-nek nem lett meg Alonso

(#794) eXodus válasza shev7 (#790) üzenetére

eXodus
(őstag)

'' a McLarennel mindenki hulye,''
Már pedig azt hitték megoldották a problémát és ahogy látni lehetett nem törődtek azzal h újra előjön a hiba.

(#795) eXodus válasza shev7 (#793) üzenetére

eXodus
(őstag)

Nem kimire fogom hanem a lassabb mekire.(kimi mindent kihozott abból az autóból) És ez tény ezen nincs mit vitatkozni. Aki ezt nem fogadja el az nem látta a mai futamot.
És nem azt mondom hogy kimi nélkül első lett volna MS hanem azt hogy megfoghatta volna...

[Szerkesztve]

(#796) LittleG

LittleG
(tag)

Na ennyit a vb-ről. :O Ezenkívül még unalmas is volt. Legalább van foci.

(#797) shev7 válasza eXodus (#794) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

Ezt kicsit ellentmondasosnak erzem. Ha azt hittek, hogy megoldottak a problemat, mert kellett volna barmit is csinalni?

''795: És nem azt mondom hogy kimi nélkül első lett volna MS hanem azt hogy megfoghatta volna...''
Ha a lassabb McLaren-t nem tudta megelozni csak 40 kor utan makkal, akkor, hogy lett volna eselye Alonsot befogni.

(#798) joshua7 válasza shev7 (#768) üzenetére

joshua7
(PH! kedvence)

10 is volt! Az tizenegynéhány kör alatt elég szép!
Egyébként meg kicsit jobban képben kéne lenned: az utolsó körben MS 1.26.1-es kört ment, míg KR 1.22.7-est. Na ez kapásból 3.5mp az utolsó körben. :U És MS előtte sem nyomta már annyira. Erről ennyit.

Semper Fi

(#799) shev7 válasza joshua7 (#798) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

de arrol is feledkezzunk meg termesztesen, hogy MS az utolso etapban futotta a leggyorsabb koret. Ne is foglalkozz vele, es nyugodtan hanyd a szememre, hogy nem vagyok kepben. Tanits Mester :R

(#800) eXodus válasza shev7 (#797) üzenetére

eXodus
(őstag)

Jajj már megint. .... Komolyan mondom ez már idegesít.

Lassabb: pár tizedet, amit egy bénább versenyző is tud tartani... (Ráadásul kimi nem az)
Van olyan futam ahol még másodperceket is lehet tartani.... (És nem monacora gondolok)
MS meg nem csilája h buta módon tapad rá... Inkább spórol,kímél...(Kimi tanulhatna tőle)

Másik rész:
Attól hogy egy súlyos hibát azt hitték h kijavítanak az nem azt jelenti h nem kell rá figyelni. És ez a mekire mégjobban érvényes!!!!

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2006 - Archívum III. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.