Majd az élet, a piac eldönti merre tovább. Minek szólnak bele azok az akta-kukacok?
"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

Majd az élet, a piac eldönti merre tovább. Minek szólnak bele azok az akta-kukacok?

ja, csak az azért mégsem ugyan az, de valószínű az lesz, ha nem lesz egy uncsi futam
One Ring to rule them all

mondjuk igaz, hogy az új motor miatt a csapatok közel voltak egymáshoz...
egy FIA szintű ötlet: legyen V12, abban senkinek nincs tapasztalata, szal év elején ugyan ott lennének, és azoonal fagyasszák be a fejlesztéseket 
nah ez inkább egy vad OFF
de most tényleg... pár éve miért nem volt jó?
már annyit változtattak hogy huhh...
pl: ha 10. helyen is kapnának pontot, máris nagyobb lenne alehetőség a pontszerzésre -> nagyobb lenne a verseny a pontok között..
vagy ott a motor... ha nem tudnak a kis csapatok megbízható motort csinálni, akkor lehessen cserélni futamonként... meg nagyobb mitir -> megbízdatóbb..
meg nemrég hellottam, hogy a mianeve... (német túraautó? - amik a le mans 24 órás verenyen mennek) gyorsabban mennek mind ezek?
remélem most nem mondtam totális b@romságot...
[Szerkesztve]

Én úgy tudom voltak V12-es motorok is.
Legalábbis úgy emlékszem a Ferrari ment olyannal.
szerk: legyen inkább 1.6-os dízel. Na olyan még tuti nem volt. 
[Szerkesztve]
''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

Nemcsak a Ferrari, hanem szinte mindenki.
Semper Fi

HI!
A lomoni hosszu egenesben a nem is csoda ha gyorsabbak voltak:- )))
de enenk ehhez sok oze nincsen:- (((
aszem adiszes tarsasg nagyonefedkezik a 2.5-es e ne agy isten 1.5-os korlatokrol is /nem a 80-as evek turboira gondoltam, mod: sot ne is az 50-es kompresszoroskra/ es leht hogy izgalamsbb akadtka azo a afutamok mint a gyakran vonatozasb afulladok:- (((
udv
neduddki
[Szerkesztve]
a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

HI!
Na jo hozzuk vissza a brm h16-osat rendben??? az eleg unuikum nem???:- )))
udv
neduddki
a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

Most jöhet a Button-os cikk, hogy gyorsabb Kimi-nél meg Alonso-nál. 
Complicated human being.

Náluk gyorsabb is...
Csak Barikánál nem. 
''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

Észre vettem! Nem mintha sokat ''dobott'' volna az az egy hely!
Itt persze most nem is arról volt szó.
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

Ezt nem lehet kimagyarázni sehogysem... Barit meg nem verte volna itt el amúgysem. Ez azon ritka pályák közé tartozik ami fexik neki.
Complicated human being.

Hát igen. V12 volt bőven. Még Lamborgini is. 
Pá: Igazad van. Legyen Diesel. Akkor talán a VW konszern is beszáll. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ma meg: Go Schumi! Go!!! 

olvasol is, vagy csak irsz? Kihivtak merlegelesre, es nem volt ideje megegy mert korre visszamenni...
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

Csak akkor kéne mérlegelni, ha ezzel senki versenyét nem tennék tönkre!

Ezen vagyok en is kiakadva. Tudom, merlegelni kell, hogy ne legyen semmi turpissag az idomeron. De Button nem futott elotte egy olyan ''hudenagyongyorsvagyok'' kort. Igy tul sok okuk nem volt arra, hogy kihivjak. Kivancsi vagyok, hogy mekkora anyazas menne it, ha az utolso etapban eppen a gyors korere tarto MS-t vagy Alonsot hivtak volna ki...
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

Erre mondja az angol hogy: sorry.
Complicated human being.

Akkor lenne még csal anyázás ha utolsó etapban Alonos Schumi vagy Kimi-t kihívánk méricskélni 
Ha így történne, akkor azon el kéne gondolkodni, hogy shumi csak így tudna nyerni ?
Egy hőzöngő "hazafi" apukának mondom, az orvosi egyetem, tandíj, vagy hűség kapcsán: A fiad legújabb és szükségtelen divat mobiljáért aláírsz 2 év hűséget egy cégnek, a hazádért ugyanezt nem teszed meg ? És lett nagy csend...

''Az ülésen háromszor feltettem a kérdést, hogy most hol vannak a kritikusok – hiszen tudjuk a neveket. Nem szólítottam őket név szerint fel, de mindenki tudja kik voltak. Válaszul még egy pisszenés sem jött.”
[link]
Complicated human being.

Nem,de miért ne nyerhetne egyszer ilyen mákkal?Ha már Alonso ennyire mákos mindig, és az autója is stabil és jó.

nem volt neki meg eleg a Monacoi mak? 

[Szerkesztve]

Lonzinak biztos.
***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

No igen, ők is csak emberek. Van aki fel meri vállani, amit mondott, van aki csak a középpontba akar kerülni a médiánál.
A cikk utolsó idézett mondata szerint ha mással történik ez, bizonyára nem kerítenek ennek ekkora feneket. Teljesen egyetértek, és ez tükrözi azt is, hogy más sofőr hibájából a média sem csinál ekkora ügyet, így egyeseknek felesleges vele foglakozniuk, hisz úgysem figyel fel rá a média.
A szomorú az, hogy tényleg azok viselkednek így, akik úgy gondolják, több figyelmet érdemelnek, de ezt az eredményeikkel nem tudják elérni.
Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!
Márciusban írtam.......
'' Én sem szeretem a rönót, meg alfonzót, de már most kijelentem:
Ha nem történik valami csoda a többi csapatnál, a rönó és alfi világbajnok lesz.
Tudom, hogy március van az ilyen kijelentésekhez, de túl stabilak és túl jó sofőrjeik vannak.
Tavaj is ugyanezt írtam, csak kb. szeptember környékén.......''
Ui: A vátoztatásom annyi, hogy: sofőrjük van.....
Egy hőzöngő "hazafi" apukának mondom, az orvosi egyetem, tandíj, vagy hűség kapcsán: A fiad legújabb és szükségtelen divat mobiljáért aláírsz 2 év hűséget egy cégnek, a hazádért ugyanezt nem teszed meg ? És lett nagy csend...
szerencsére nem a palik lesz a kommentátor..lehet, hogy jó verseny lesz?
Motorola Atrix Multimédia Dock eladó!

Webber ki is esett. 
Ráadásul hogy! 
[Szerkesztve]
Semper Fi
Nagyon szoros az eleje! Nagyon izgalmas!!!! Schumi nyomjad
(#678) shev7 válasza Bernardo20 (#677) üzenetére

Schumi csak finoman, a szivbajt hozta ram 
(#679) Bernardo20 válasza shev7 (#678) üzenetére
rám is..
alonso már megint sorra dönti meg a a leggyorsabb köreit.. 

Alonso kocsijában kevesebb a benzin? Sztem 2-3körrel kevesebb van benne.... 
Ha férget látok, rálépek. :)
Schumi kijött!!!!

Schumi győzelmet akarok!!!!

Inkább több....... 
(#684) Bernardo20 válasza SzalaiG (#682) üzenetére
Hááátt..le kéne már lőni ezt az alonsót! ![;]](/dl/s/v1.gif)

Verve van a mezöny. A Renault jobb. Ez van. Pedig én nagyon utálom a franciákat, de ez ma igaz. Jobbak.
(#686) SzalaiG válasza Bernardo20 (#684) üzenetére

Massa törje össze! Ralf is inkább a bátyának segítene nem a mögötte haladóknak!

(#687) Bernardo20 válasza Stirlitz (#685) üzenetére
sajnos tényleg be kell látni, hogy nem nagyon lehet megverni.

(#688) SzalaiG válasza Bernardo20 (#687) üzenetére

DE MÉÉÉRRR?????

(#689) Bernardo20 válasza SzalaiG (#688) üzenetére
nem tudom,hogy mi az a plusz amit tudnak!
és még Kimi is ott van előtte.. túl nyugodtnak tűnik Schumi és nem értem miért. az elején pedig nagyon igéretes volt,de beleszürkült a mezőnybe. 

mi történt gombossal???
azt látom hogy a birka is magabiztosan araszol hátrafelé......![[kép] [kép]](http://crxforum.flix.hu/images/smilies/merges/motz_4.gif)
(#691) Shabranigdo válasza Integra (#690) üzenetére

meghalt a motor 
''Tudom, hogy naponta csak egy hülyét lehet kérdezni, de nekem ez ma az első''
(#692) Integra válasza Shabranigdo (#691) üzenetére

mádörfákkör![[kép] [kép]](http://crxforum.flix.hu/images/smilies/merges/motz_4.gif)
(#693) SzalaiG válasza Bernardo20 (#689) üzenetére

Legalább a Kimit előzze meg, h ne legyen -4 csak 2!
Megint Alonso a bunkó mi?
Pedig most nem leht kifogás, hogy Schumit megbüntették... 
"Mo-mo-mo-move your legs like a monkey man"
(#695) Bernardo20 válasza SzalaiG (#693) üzenetére
ÁHHH!
Se technika se akarás...most miért??? Már megint schumi jött ki...mindjárt kikapcsolom a tv-t!!!!!
ui:na ezt, hogy csinálták???
az előzőket visszaszivom!!
[Szerkesztve]

hubazz hogy beszopatták a mekit.......

És most? Ferrari varázsol....
Mindenversenyutanhülyétcsinálokmagambólmutogatássalgyerek így csak 2pontal megy el.
[Szerkesztve]
(#698) Bernardo20 válasza Integra (#696) üzenetére
hát be.
most már csak a rönő van soron

Alfonso hátán pont anyi fát lehetne vágni mint Sumákén....
És Briatoréén is....
[Szerkesztve]

Mclaren rengeteget javult barcelonához képest, persze ha kimi teljesítményét nézzük csak akkor...hihetetlen montoyát megint hogy elveri. Én örülök a dobogós helynek, bár msch is meglehetett volna, de ez is erős hogy egy ferrarit és reanult maga mögött tudhat