Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2006 - Archívum III. (téma lezárva)

(#51) Peat;) válasza viharhozo (#45) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Ezt anno már felhozták hogy kimi ''széthajtja'' a kocsit. Vitatkoztam 2 oldalnyit aztán hagytam. Fölösleges itt vitázni, itt mindenki f1 mérnök és a ferrari reanult toyota mclraen csak poénból kínál rekordfizut kiminek. Azt is elfelejtik hogy sokszor akkor romlott el a technika amikor még szét se lehetett hajtani (pénteki nap tavaly) vagy amikor nem húztak meg egy csavart, vagy most hogy egy kábelköteg gyulladt meg.

(#52) Peat;) válasza shev7 (#49) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Ez az új dolog egy jó f1-es pilótánál szerintem 2-3 versenyig tart. Valakinél addig se..mármint a gyakorlati példák alapján..(kimi,schumi,alonso..) Az igazán nagy tehetségek alkalmazkodnak és nem új autóért siránkoznak. Van ami van aztán majd a fejelsztésekkel javítják.

Nem montoyát szídom jó pilóta. De a nagyok mögött van.

[Szerkesztve]

(#53) Motion_Blur válasza Calogero (#48) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Két fontos részletet emelnék ki DC-tól:

''A vicces az, hogy Jakobi annak az Ayrton Sennának a menedzsere volt, aki 1990-ben Suzukában szándékosan kiütötte a versenyből Alain Prostot. Nem helyes, ha menedzserek ilyen dolgokba avatkoznak''

''Az elmúlt években senki sem tett többet a pályák biztonságáért, mint Michael. Ő a GPDA egyik kulcsfigurája''

Bírom ezeket a megélhetési ''megmondomemberkéket (Rosberg papa, Lauda, Vili, stb...)'' :))

[Szerkesztve]

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#54) Peat;) válasza Motion_Blur (#53) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Nézd más oldalról, képzeld a sok fikázót mennyire zavarja hogy nem jön ki a sodrából a schumitok :) úgy talán könnyebb

(#55) -Mike-

-Mike-
(őstag)

Egy kis grid walk a verseny előtt Martin Brundle-el. Töltsétek le egészségetekre. :)
[link]

Screenshot: [link]

[Szerkesztve]

Complicated human being.

(#56) shev7 válasza Motion_Blur (#53) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

nem latod, hogy mar reg Kimirol beszelunk. Senkit nem erdekel Schumacher...

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

(#57) Motion_Blur válasza Peat;) (#54) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Miért jönne ki a sordából? Pl. egy Vilitől? :) Csak figyelj, hogy ezek után hogy fogja nyomni! ;]

Újra bizakodó vagyok, mert itt is megvolt a sebesség, pedig ez nem gyors pálya (finoman szólva) :R

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#58) Motion_Blur válasza shev7 (#56) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Szóval nem reagálhatok olyan hozzászólásra, ami Schumival foglalkozik? :)

Érdekes...

(#59) shev7 válasza Peat;) (#52) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

Montoya egy percig sem sirt uj autoert. Sot sztem tobbet tett a fejlesztesert mint Kimi. Miutan a ''teniszbaleseterol'' visszatert, es par futam alatt belerazodott, eleg szepen teljesitett. Azt hogy a nagyok mogott van, ilyen kategorikusan nem jelentenem ki. Ha csupan a pontokat nezzuk, Kimi is a ''nagyok'' mogott van.

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

(#60) kíváncsi

kíváncsi
(őstag)

Sziasztok!

Mi volt ma Schumival? Azt mondták, hogy csalt és ezért kellett utolsó helyről indulnia? Motorcsere is volt? Gondolom ha volt akkor úgy voltak vele, hogy ígyis-úgyis utolsó helyről indulnak akkor miért ne cserélnének motort.

Köszönöm előre is a választ

''Jobb lábon meghalni, mint térdre kényszerítve élni!''

(#61) SzalaiG válasza Motion_Blur (#57) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

Miről beszélsz? ;]
Leggyorsabb körök:
1. Michael Schumacher Ferrari 160.014 1:15.143
3. Fernando Alonso Renault 158.898 1:15.671 +0.528

A győztesre több, mint félmp-et vert! :R

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

(#62) Motion_Blur válasza kíváncsi (#60) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Igen, cseréltek nála (is) motort, és a boxból indult.

(#63) kíváncsi válasza Motion_Blur (#62) üzenetére

kíváncsi
(őstag)

azt láttam :( jó sokat rányomtak...

De ilyen hülyeséget, hogy azt mondják direkt állt meg és fordult keresztbe. Ennyire hülye nem lehet, tudhatta volna, hogy lesznek következményei. Szerintem nem direkt csinálta, mert max Alonso fut egy job bkört és akkor mi van. Megy a második helyről...

Így meg jó nagyot szívott :(

(#64) PumPi

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

Mondjuk az teccet ahogy Kimi fogta aztán kiült egy kicsit a jachtra pezsgőzni:DD, faszt idegeskedjen, igaza van.:DDD

Vorsprung durch Technik..

(#65) kíváncsi

kíváncsi
(őstag)

Már kérdezni akartam csak elfelejtettem. Monte Carloban gondolom nem azért tartanak f1-es futamot mert hűdejó a pálya, hanem gondolom nagy pénz van benne, nem?

(#66) Motion_Blur válasza PumPi (#64) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Én is ezt tettem volna. Nagyon bejön a csávó stílusa :D

#65:

- hab: tradíció, F1 ékköve, kuriózum...
- igazság: dollar, dollar, dollar...

[Szerkesztve]

(#67) ronaldo

ronaldo
(őstag)
LOGOUT blog

Ugyehogy megmondtam, Schumi sz*rik a büntetésre, lezuhan a függöny és beleveti magát a futamba... De látjátok, -2 vagy -3 pont helyett +5 a kanyarvagdalónak.

Lenovo Thinkpad + Samsung 830 SSD

(#68) Motion_Blur válasza ronaldo (#67) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Én csütörtökön még reálisnak gondoltam volna egy 5. helyet.

Végülis hozta :DDD

(#69) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

''Michael Schumacher elnézést kért Alonsotól, amiért a szombati időmérő edzésen meghiusította utolsó gyorskörét, azonban hangsúlyozta, nem szándékosan állt keresztbe a pályán...''

Nos? Így már ok? :)

(#70) SzalaiG válasza Motion_Blur (#68) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

Én szombaton reálisnak tartottam vola egy 5. helyre üzést, de ma egy győzelmet.
kimi lett volna a második és alonzi csak a harmadik. Így -4 és nem plusz 5 pont. :(((

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

(#71) Motion_Blur válasza SzalaiG (#70) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Ez van. Szerintem nem érdemes ezen tovább rágódni, nézzünk a jövőbe! Drukkolok nagyon, hogy MS elkalapálja Lonzit Silverstone-ban, ha már a VB cím szinte elérhetetlen távolságba került.

(#72) maszat

maszat
(senior tag)

Gyerekek! Egyre jobban kezdek megbarátkozni a gondolattal, hogy Kimi jövőre Sumi csapattársa lesz. Kimire amúgyis ráfér már, hogy ne csak gyors, hanem megbízható autóban ülhessen. Szerintem a átok ül rajta a McLeren-nél. Ezen csak a váltás segíthet. :D A Ferrarinak meg nem árt, ha egyszer valóban verseny lesz a pilótáik között, nem csak Sumi volna és a másodpilóta.
Sok fizetés, a Michlen távozása a Ferrarit nem érinti. Mi kell még? :)

Na jó, nem biztos, hogy oda megy, de számítok rá. :B

(#73) Integra

Integra
(Jómunkásember)

Kimi: ''Juan, do you ever have to use a fire extinguisher?''
JPM: ''A what?''

[kép]

(#74) Integra

Integra
(Jómunkásember)

[kép]

asszem értem, kocka miért dobta ki a szőke nőjét!
[kép]

[Szerkesztve]

(#75) -Mike- válasza Integra (#74) üzenetére

-Mike-
(őstag)

Kereshetnél felirat nélküli képet is...

Complicated human being.

(#76) DigitXT válasza Motion_Blur (#71) üzenetére

DigitXT
(PH! kedvence)

ha már a VB cím szinte elérhetetlen távolságba került
Bírom az ilyen kijelentéseidet, mindezt a 7. verseny után 22 pontos hátránynál...:U

***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

(#77) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

DC hátsó kereke a verseny után:[link]
Kimi útban a mámor felé:[link] :D
Cora Schuamcher ismét gyönyörű: [link] ;)

(#78) Motion_Blur válasza DigitXT (#76) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Én így látom. Lonzi nagyon stabil (meg persze mákos is ;]).

(#79) Nowhereman válasza maszat (#72) üzenetére

Nowhereman
(őstag)

Kimire nem csak a jó autó fér rá, hanem az, hogy valaki elmagyarázza neki azt, hogy azt autóban nem csak ülés, kormány, váltó meg kerék van. Ami hasznos lenne. Mondjuk prost is nehézlábúbéla volt aztán amikor az öreg Lauda mesternél látta, hogy szöszmötöl egy negyedórát a szerelökkel, és az öreg már gyorsabb, mint amit ő lehetségesnek tart: megszületett a professzor. Mansell is szinte csak a pályfutása végére kezdete keresni a harmóniát a géppel. Nem szégyen. Úgyhogy jó lenne, ha Kimi a vodka helyett egy kis technikai érzéket is nyakalna. Talán sumi mellet ő is kiproffeszorosodna, mielött elpocsékolja ezt az életet.

Monty, nem szabadna temetni. Motiváció. Valószínű. De nem mondanám hogy hangulatember. Idén is végzett már Kimi elött, és ha mögötte van akkor sem félkörrel, mint Fisi a Spanyol mögött. Remélem visszatalál a tűzhöz, mert szerintem azért még nem leselejtezni való figura.

Az igazi hangulatfigura Fisi! /Mike: Webber messze sem hangulatember, nem szokása fél köröket kapni, egyszeűen a csapat teljesítménye ingadozik(Webber helyében meg végiggondolnám, hogy melyik boszorkazseni átkozhatott el - mert ez a techniaki malőrszéria már neutroncsillaganyag lábakkal sem magyarázható)/
Ha valakinek olyan tehetsége és autója van mint Fisinek, és mégsem darálja az eredményt, akkor talán nerm ártana magában, és nem pedig mindeki másban(Villeneuve) keresni a hibát. Ki kéne pucolnia az agyát, hogy aztán gyémántkemény F@xal nyomja le a szezont/és pajeszt is/, mert hogy tud gyors és kemény is lenni, az még most is kitűnt.

Utánam a kondenzcsik!

(#80) DigitXT válasza Motion_Blur (#78) üzenetére

DigitXT
(PH! kedvence)

Én így látom.
Momentán. De a körülmények változásaival együtt igencsak csapongani szokott a véleményed.;] Persze egyetértünk Alonso ''stabilitásában'', viszont hiba bármikol előfordulhat (akár vezetői is), szóval 22 pont, még nem a világ.;) (Az már inkább gáz, hogy összvisssz 6 pontot vesztett eddig, mindenesetre elismerésre méltó...:()

***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

(#81) Motion_Blur válasza Nowhereman (#79) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Ha követem a logikádat, akkor Webberre is igaz mindaz, amit Kimiről leírtál. Vagy?

Reanult: szerinted Briós csak úgy engedné ámokfutni Fizikót? (akár Lonzi kárára)

Úgyanúgy megvan a helye a csapatban, mint Massanak a Ferkában. Tényleg...Massa. Ő most nagyon nagy csalódást okozott. Nem csinált semmit, autókázott egy Midland mögött!!! :(

(#82) Nowhereman válasza DigitXT (#76) üzenetére

Nowhereman
(őstag)

Hát ha valakit annyira imád fortuna meg a versenybírok, mint pajeszt, akkor ez a kijelentést akár már az első verseny után is szentírásnak vehető.

Egyébbként ha valaiki találkozik fortnával, akkor mondja meg a QRV@jÁNAK, hogy azért hagyja már néha Webbert és Kimit dobogóson is célbaérni..

Egyébbként dicséret a következőknek: Sumimiska, Webber, Kimi, Alonso, Monty, Coulthard, Klien, Birka, Trulli, Liuzzi

Egy marha nagy ''ez meg most mi volt'': Fisichella

ez azért égés: Gombos

Utánam a kondenzcsik!

(#83) Integra válasza -Mike- (#75) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

toronyóra aranylánccal nem kell?!

(#84) Nowhereman válasza Motion_Blur (#81) üzenetére

Nowhereman
(őstag)

Hogy kész pehcgyár: igen. Csak míg Kiminél ezt úgy félig meddig rá lehet fogni a '''technikai analfibétizmusra'' addig Webbernél nem./mondjuk a kisrosbergre is rájár a tecnika ördögének korbácsa/ Lévén ő nem vodkában fürödve ugorja át a fejlesztési fázist.

Szerintem idénre kifejezetten örült volna, ha Fisi azzal a gyémántf@xal qrná szét pajesz beképzelt valagát.
1: neki szerintem a győzelem a fontos, nem pedig az, hogy melyik pilótája az./pragmatikusabb ember/
2: nem fájna jövőre annyira a feje, ha nem tudna valaki stabil ászt találni Pajesz hejére, mert szerintem már lassan kezdenek gyarapodni az ősz hajszálai, hogy sem Kimit, sem Webbert nem tudta még lenyúlni.
3: némi elégtétel lenne pajesz hütlenségéért/amit mondjuk elég pofátlanul csinált/, nyilatkozataiért, főleg az után, hogyha van valaki aki tartozik a másiknak azzal, hogy leheljen egy hálacsókot a másik ülepére, akkor az a spanyol lenne Briatoréval szemben.

Massa egyszerűen egy másodosztályú pilóta, aki remekül megtanulta azt az autót.
Birka első osztájú, a ferkánál szopatták/Fisi esetében erre gondolsz ugyebár/, idén mostanra tanulta meg a hondát.
És persze van a királyi osztály, amin aztán lehet vitatkozni, hogy az öreg Sumi mellett kiknek van ott helye...

Utánam a kondenzcsik!

(#85) -Mike- válasza Integra (#83) üzenetére

-Mike-
(őstag)

Az nem, de ilyen képet is csak te tudsz linkelni, ahol a hangsúly az arcán lenne és a felirat kitakarja szinte az egészet, így értelme nem sok volt...
Elég szomorú hogy még ezt is magyarázni kell.

[Szerkesztve]

Complicated human being.

(#86) -Mike-

-Mike-
(őstag)

Montagny sokat nídforszpídezhetett, köze nem volt az első kanyar ideális ívéhez, úgy levágta mint a picsa, ilyenkor mi van vaze, ezt elnézik?????? :(( Eszem faszom megáll... Feltételezem hogy ez még a szabadedzésen lehetett, talán az elsőn, de mondhatom alaposan megtanulta a pályát...
[link]

szerk.: most ugrik be, talán ez lehetett az az atombrutál első szektora amit írtam is akkor (20.4 - csütörtöki első edzés) amit addig csak Alonsoék mentek, meg is lepődtem rajta. Biztos utána behívták és elmagyarázták neki hogy ott nem úgy kéne menni.. Úgy tünik itt nem csak a babarózsaszín sisakkal vannak problémák... de ha ez így, akkor Ide mit csinált volna??

[Szerkesztve]

Complicated human being.

(#87) c.zsolti válasza kíváncsi (#60) üzenetére

c.zsolti
(őstag)

Azzal vádolják, hogy csalt, ő meg nem tudja az ''okosok'' előtt bizonyítani az ártatlanságát.... Erre meg kapott egy (szerintem) igazságtalan büntetést.
(Ha már minden áron rá akarták húzni a vizes lepedőt, akkor a 10. rajthely reálisabb lett volna. Hiszen az első 10-be bekerült ''csalás'' nélkül...)
A motorcsere már a büntetés után volt.

...

(#88) joe69 válasza -Mike- (#86) üzenetére

joe69
(senior tag)

:DDD

I LOVE NYC

(#89) shev7 válasza c.zsolti (#87) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

Az a baj, hogy sztem nem adhattak neki 10 rajthelyes buntetest. Megallapitottak egy vetseget, es a szabalyok kozott ott van, hogy ezt milyen buntetesel kell sulytani...

(#90) Pompi válasza c.zsolti (#87) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Komolyan újra kell kezdeni ezt a Schumi témát? Az előző 1000 hozzászólás csak erről szól. Aki kíváncsi az is tudjon már vissza olvasni, ne csak bekérdezni ide, mint aki most ébredt csipkerózsika álmából...

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

(#91) Integra válasza -Mike- (#85) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

Moderálva.
Integra, kezd elegem lenni ebből a stílusból. Légy szíves vegyél vissza, igen lekezelő hangnemben írsz újabban.

Atlantis

(#92) viharhozo válasza shev7 (#49) üzenetére

viharhozo
(PH! addikt)

Egy profi elsportolo ne seruljon meg teniszezes kozben.

Meg egyszer leirom: Montoya kivalo pilota, de piszok sok dolognak kell klappolni ahhoz, h valaki F1 vilagbajnok legyen. Neki mindig hianyzott vmi, raadasul igazan csak 2003-ban volt eselye.

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#93) viharhozo válasza Motion_Blur (#66) üzenetére

viharhozo
(PH! addikt)

igazság: dollar, dollar, dollar...

Hat, ez kicsit furcsa nekem. Szednek egyaltalan belepti dijat Monacoban?

(#94) Pompi válasza viharhozo (#92) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

OK, de ha jol olvasom akkor itt valamiféle Kimi vs Montoya összehasonlításból indult ki a dolog. És a tényleges eredmények tekintetében nagyon közel áll egymáshoz a két pilóta. És ahogyan Montinak, úgy Kiminek is mindig hiányzott valami ahhoz, hogy vb legyen.

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

(#96) shev7 válasza viharhozo (#92) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

sok dolgot fel lehet sorolni, amit egy profi elsportolo ne csinaljon. Pl ne vedeljen literszamra vodkat...

(#97) viharhozo válasza Pompi (#94) üzenetére

viharhozo
(PH! addikt)

Raikonnennek konkretan annyi hianyzott, h MS-t ne toljak vissza 2003-ban a Nurburgringen. :)

Montoya ilyen teren kicsit le van maradva.

(#98) shev7 válasza Integra (#91) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

Tudom nem az en dolgom, es ne szoljak bele, nem tudom mit irt Integra, de -Mike- kezdett szemelyeskedni...

(#99) shev7 válasza viharhozo (#97) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

Montoyanak meg az, hogy az USA nagydijon a Barrichello utkozet utan ne hivjak ki stop-and-go. Akkor szaltak el az eselyei, ha jol emlekszem. Raadasul mint utolag kiderult nem volt vetkes...

(#100) b-type válasza viharhozo (#93) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

gondolom a tribünökre igen, meg lehet hogy vannak ezeken kivűl is fizetős részek...még egyáltalán nem voltam arrafelé :(

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2006 - Archívum III. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.