Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2006 - Archívum III. (téma lezárva)

(#501) b-type válasza Nowhereman (#500) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

Sztem egyre gondoluk...virsli gumikon centizte a magas padkát és erőcsúsztatással jött kifelé a kanyarból..úgy tudom a video.racing.hu-n fent van...mindjárt rákeresek (bár nekem máshonnan van meg..)
aham: [link]

a 2 utolsó megy felfelé...

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

(#502) b-type

b-type
(PH! nagyúr)

Hova tünt Damon Hill: [link]

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

(#503) b-type válasza b-type (#502) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

..és itt van az a futam is amikor a pit-ben 'intették' le MS-t:
- [link]

(#504) joshua7 válasza b-type (#502) üzenetére

joshua7
(PH! kedvence)

ÁÁÁ, ez kegyetlen! :C
Palik az isten. :R

Semper Fi

(#505) Nowhereman válasza b-type (#503) üzenetére

Nowhereman
(őstag)

Gondoltad-e volna, hogy ilyen sok embernek hoz örömöt ez a kis nosztalgiázás...
Egyébként hova lőted fel az anyagot?

Utánam a kondenzcsik!

(#506) b-type válasza Nowhereman (#505) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

Fontos, hogy ezek nem az én videóim(!).
Gabor_(HSF) videófelvételei, igen sokat melózott vele, hogy vhs-ről behúzza, én csak átlinkeltem, és ami vmi miatt nem elérhető azt felraktam letöltésre.
Igazából még ezen is gondolkoztam, mivel nem tudom milyen okból nem elérhető az ő linkje.
De nekem ezen kivűl nincs közöm a cucchoz.

Na ez akkor oké:)

Milyen anyagot?
A két videót uploader oldalra raktam fel, ezek ilyenekre (rövid-ideiglenes tárolásra) a legjobbak.
El kell nézni némi reklámot, végigvárni a számlálót, meg a félrevezető linkeket,..de sztem a célnak megfelel.
De hogy értetted, hogy hová lőtem fel az anyagot? (miért mit tudsz? :D)

(#507) Integra válasza joshua7 (#504) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

szerintem meg egy fasz.

(#508) joshua7 válasza Integra (#507) üzenetére

joshua7
(PH! kedvence)

Erre a beszólására értettem.
Amúgy meg szórakoztató. :)

Semper Fi

(#509) Nowhereman válasza b-type (#506) üzenetére

Nowhereman
(őstag)

A #484-esekre gondoltam.

Fangio stimmelt. Egyébbként QL a linkelt oldal. Ha most is így nyomná a rőnyó meg a ferka ahogy Gilles Villeneuve-ék... Úgy látszik Alonso régebb óta nem ismeri a sárga zászlót, szépen lefejelte Webber leszakadt kerekét...

Utánam a kondenzcsik!

(#510) joshua7

joshua7
(PH! kedvence)

[link]

F1 perished heroes.
Mindenkinek kötelező megnézni... :( Szavakat is most keresgélem... :(

Semper Fi

(#511) Dade válasza joshua7 (#510) üzenetére

Dade
(kvázi-tag)

Nagyon kemény képsorok... Elég szívbemarkoló látvány volt megnézni... :O
Borzasztó volt látni ezeket a baleseteket. Főleg a ''hőskorból'' származóakat, amikor még eléggé kezdetlegesek voltak a pályák körül a biztonsági zónák...
R.I.P. :O

''...Mordor éjfekete földjén, sűrű árnyak mezején...''

(#512) zoa válasza joshua7 (#510) üzenetére

zoa
(tag)

Ez volt az igazi Formula-1 amikor meg szo szerint az eletuk volt a tet, nem a mai biztonsag. Mindig emlekezni kell rajuk Senna Villeneuve Clark es meg a tobbi nagy nev. Remelem odafennt nagy versenyeket vivnak.

Kedvenc szinem a szivarvany

(#513) -Mike- válasza zoa (#512) üzenetére

-Mike-
(őstag)

Amiért biztonságosabbra vették a kocsikat akkor az már nem is olyan jó? Szerintem jól van ez így, inkább biztonságosabb autók mint évente egy halálos eset.

Complicated human being.

(#514) Vandit. válasza zoa (#512) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lásd Senna-t vagy Gillles Villeneuve-öt.Életüket adták érte
Ez a jó? :C

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

(#515) PazsitZ

PazsitZ
(PH! addikt)

Hát igen Webber sorozatos kiesése miatt kezd elmenni a kedvem a forma1-től. Nem tudom hogy nem tudnak csinálni valamit azzal a szerkezettel annyi pénz van de hogy mire költik? Szegény Rosberget is sajnálom mert szinte vele is mindig ugyanaz van. Jó poziciókat megfognak aztán szépen lassan leáll a cosworth és puff (bár legutobb azt olvastam az elektronika szált el legalább is Webbernél, vígasztaló :(( ). Pedig Rosbergnek lehetne egy gyönyörű bemutatkozó éve, amihez a tehetség is adott és akkor tessék.

A Schumaher botrány pedig? Elég kérdéses számomra. Nem szívesen hiszem el hogy ilyennekkel próbálkozna egy sokszoros vb., viszont amit láttam az arra utal h mégis. Hát valószinűleg sosem tudjuk meg az igazat :( .
Hajrá Webber! Hajrá Williams!

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#516) DaveNo1 válasza zoa (#512) üzenetére

DaveNo1
(senior tag)

Szerintem inkább lennének idelenn, mint odafennt..nem éppen az az F1 lényege, hogy meghaljalak a pilóták, hanem az hogy jó csatákat vívjanak biztonságos körülmények között.

(#517) Nowhereman válasza PazsitZ (#515) üzenetére

Nowhereman
(őstag)

A Williamsnél töbnyire a házi technika mond csődöt, rirtkábban a cosworth - úgyhogy nem volt alaptalan a BMW vádaskodása/az idei mérleg: 2 hidraulika, 1 váltó 1 kipufogó és csak egy(!) motor, valamint 2 kocsitörés ala ifjabb Rosberg/ - jó lenne ha rendet raknának a portán. Az 50%-os célbaérési arány elég cudar egy olyan nagymúltú és sikerű csapatnál, főleg úgy, hogy leginább a dobogógyanús esetekben történik a malőr...

[Szerkesztve]

Utánam a kondenzcsik!

(#518) Peat;) válasza Nowhereman (#517) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Rosberg a kipufogó hiba miatt törte össze most az autót. Ne kérdezd hogy mi volt pontosan én se értem..:)

(#519) Nowhereman válasza Peat;) (#518) üzenetére

Nowhereman
(őstag)

van egy paranoid 5letem: Nico szándékosan ment a falnak és állt kereszbe - hogy ezzel betegyen a versenynek. Frank bácsiék pedig gyorsan hozták Webber hibás kipufogóját, és meggyőzték az öreg Kekét, hogy eressze el Nico fülét és ne cibálja el a kocsiból az egyetemre...
:DDD :DDD :DDD

Utánam a kondenzcsik!

(#520) DaveNo1

DaveNo1
(senior tag)

Patrese jól megmondta... [link] ;]

(#521) PazsitZ válasza Nowhereman (#517) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

Akkor bocsi nem vagyok/voltam elég tájékozott :R , de hát ezért is van ez a forum :) Viszont igen szomorú h elvileg nem is egy teljesen új csapat és ennyire nem tudják összerakni a gépet :(( . És hogy dobogós/pontszerző helyekről esnek ki, hát ezért írtam: néha már elmegy a kedvem forma1-től, mikor a kedvencem sorozatosan bebukik.

[Szerkesztve]

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#522) Sünke válasza joshua7 (#510) üzenetére

Sünke
(lelkes újonc)

Nagyon szívfájdító volt látni ezeket a képsorokat. Rossz volt még belegondolni is...
Akkor még más világ volt...
De, szerintem amit most az FIA csinál az már nonszensz! :(( Befagyasztani a motorfejlesztéseket... :((( Nem volt elég, hogy V8 -ra váltottak. Még talán ezzel is nagy kárt okoztak, mert nőtt a kanyarsebesség. Ha visszagondolok, regeteg szabálymódosítás egy szart se ért, vagy unalmas vagy veszélyes lett tőle az F1. Pl.: Gumiszabály amiről már az elején megmondták, nem lesz jó vége.

Az AMD -ért és az ATI -ért előre...

(#523) Overlocker

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezzel teljesen egyetértek...
[link]

over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#524) Sünke

Sünke
(lelkes újonc)

Valami tipp a 7végi nagydíjra?

(#525) joergie válasza Sünke (#524) üzenetére

joergie
(senior tag)
LOGOUT blog

Sima Alonso győzelem, megspékelve egy kis Schumi-s botránnyal, és legalább egy mclaren elfüstöléssel :C
Ja, bocs nem, ez Monaco volt :R

Website tesztelés online pénzkereset? http://mytesterjobs.com/user/index/ref/137589

(#526) -Mike- válasza Sünke (#524) üzenetére

-Mike-
(őstag)

Esni fog. Vagy nem. :)

Complicated human being.

(#527) bdav válasza Sünke (#524) üzenetére

bdav
(őstag)

1. Kimi 2. Webber 3. Montoya. MSC és Alonso összeütköznek egymással majd a versenybírók szándékosság miatt elveszik a vb pontjaikat és kizárják őket a következő 5 futamról. Raikonnen világbajnok lesz és a McLarennél versenyzik tovább :DD

és utána felébredek :DDD

10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''

(#528) b-type válasza Sünke (#524) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

érdeklődés híjján elmarad, helyette Leonaurasio a Vad Takarítónő dupla epizód lesz, 5percenként 10perces Swindler Elektra női távgyógyító bejátszásával.

[Szerkesztve]

(#529) Peat;)

Peat;)
(PH! addikt)

A jövő évtől azt hiszem sokkal több szabadidőm lesz. A motorbefagyasztást annyira komolyan gondolta Mosley, hogy már le kellett volna adnia minden csapatnak azt a motort ami mindig lesz. A toyota és honda nagyon ki van akadva, mercedes nem tudom mit csinált, de hogy nincsenek a ferrari-reanult-cosworth szinten az elég biztos(eddig ők adták le). Márpedig a kedvenc csapatom kínszenvedését nem fogom nézni :(
Köszönöm MOSLEY :R remélem egyszer pofántörölnek. Ennek fényében remélem idén még látok szép pillanatokat, aztán RIP F1, mert ez így nem fog működni h renult ferrari elöl a többiek utánuk x éven keresztül feljebblépési lehetőség nélkül.

U.I.: már egyértelmű ért zárták ki a mclarent és toyotát a szavazati jogkörből..ők ellenezték legjobban ezt az orbitális faszságot, íme az eredmény, a sportot tönkre teszik közben meg mindenhol még mindig a hülye msch hírek(a hírek a hülyék nem msch mielőtt vmi érzékenylelkű..)

[Szerkesztve]

(#530) zoa válasza -Mike- (#513) üzenetére

zoa
(tag)

Nem csak neked hanem mindenkinek...
Felreertettetek en nem azt akartam mondani hogy az a jo hogy meghaltak, hanem azert az mas volt a szememeben igenis nagyobb tisztelet van a regi versenyzok irant mert ok meg az eletukkel jatrszottak.
Termeszetesen jo sot sokkal jobb most hogy ennyire biztonsagos az auto, de azert ma mar nincs ekkora veszely ebben a jatekban.
Ja es azt sem kivannam soha hogy valaki meghaljon manapsag is, de azert valljatok meg oszinten, sokkal nyugodtabb szivvel versenyeznek egy ilyen biztonsag tudataban.

Kedvenc szinem a szivarvany

(#531) Nowhereman válasza Peat;) (#529) üzenetére

Nowhereman
(őstag)

hát ha lehet mondani ez tényleg egy orbitális f@xság. Ha limitálnák a ménest mint a ralliban, az még kóser. De még az is elfogadhatóbb lenne, ha az egyetlen gumibeszállitó mintájára mondjuk mindenki cosworthokat kellene haszljon. /mielött szentségtörést kiabálna a sok ferrari fan: a ferrari egy ideig Lancia motorokkal nyomta az ipart az 50-es években!/
És mondjuk az is megoldás lenne, hogy megmondanák mit lehetne haszálni mit meg nem a mocik építésében, mondjuk nuku kompjúter, csak a sztandard acélt alut lehetne farigcsálni...

Utánam a kondenzcsik!

(#532) Nowhereman válasza bdav (#527) üzenetére

Nowhereman
(őstag)

Sumákot már az edzésen diszkalifikálják megjelenés miatt. Kimi és Webber verdája el fog füstölni, ha nem a pályán akkor kihivják őket a boxba hol majd mózliék egy lángszoróval rásegitenek. Montytól el fogják venni a második helyett, mert miután Alonso sárgazászló közben megelőzve leszotritotta a pályáról, a FIA irásbeli engedélye nélkül visszajött...

[Szerkesztve]

Utánam a kondenzcsik!

(#533) válasza Sünke (#524) üzenetére

(PH! addikt)

Kettős Ferrari győzelem --> Alonso idegbaj

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#534) Bernardo20 válasza (#533) üzenetére

Bernardo20
(senior tag)
LOGOUT blog

nagyon remélem!! :C

Motorola Atrix Multimédia Dock eladó!

(#535) gyomlosi válasza (#533) üzenetére

gyomlosi
(kvázi-tag)

Nyugtázom! :D

- Centrálkávézó-és Retro Club / Retro2 -

(#536) Sünke válasza (#533) üzenetére

Sünke
(lelkes újonc)

Na pont ezt a választ vártam. :)) :R

(#537) Sünke

Sünke
(lelkes újonc)

Remélem a hétvége végén egy boldog 10 pontos Schumachert, és egy idegbajos 0 pontos Alonsot látok majd. :))

(#538) ToBeY válasza Sünke (#537) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

A próféta szóljon belőled! ;)

(#539) hobizoli

hobizoli
(PH! kedvence)

[link] :DDD

hobizoli