pedig az egyik kanyart 16km/h-s sebeséggel vette be hátha fel tudja tartani a többieket...LOL
...na de komolyan Ferrari most nagy visszavágásra készül, már csak 8 nap és... 
[Szerkesztve]
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
DaveNo1
(senior tag)

DigitXT
(PH! kedvence)
Ez nem csak az eddigi legjobb V8-as köridőt veri fél mp-cel, de még Button V10-es rekordjánál is gyorsabb...
Az szép!
Tud vmit az ''öreg''!
***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

Pá
(PH! addikt)
Barcelona, 2. nap: [link]
''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

DaveNo1
(senior tag)
És ami a lényeg...
1.Michael Schumacher GER Ferrari B 1:13.471
2.Heikki Kovalainen FIN Renault M 1:14.174 +0.703
5.Giancarlo Fisichella ITA Renault M 1:14.854 +1.383
Nem tudom Briatore miről beszélt amikor aztmondta, hogy Fisichella nyer legközelebb?
Talán kört nem fog kapni...
Wow. Elismerésem, nem semmi, amit csinált. 
Fisichella megint nagyon ''okos'' a cikk végén
[link]
[Szerkesztve]
Légy pontos! Mérj mikromiliméterben, jelölj krétával, vágj baltával!

eXodus
(őstag)
Fisichella az egyik akinek kussban kellene lennie...
______________ Ingyen póker +50$-os kezdőtőkével! ________________ http://hu.pokerstrategy.com/u7ATCU ((Kérdés/segítség kell hozzá, akkor írj pü-t.))

shev7
(PH! kedvence)
huha, miert is?
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

c.zsolti
(őstag)
Gondolom amiért őt is megbüntették (csak nem annyira, mint Schumit...)
...

DigitXT
(PH! kedvence)
Na ja, szvsz MS is ugyanazt a büntetést érdemelte volna, ''oszt csókolom''...
***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

AMD!4ever
(őstag)
Briós beszél összevisza! Nagyon megutáltam a mostani eset miatt.
Tiszta ködben voltak,csak hogy meg kell büntetni Schumit!
Csaló bélyeget ragasztani a forma1 leghiresebb személyére....
khm... 
Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában

DaveNo1
(senior tag)
főleg mert Briósnak a sikert Schumi hozta meg a 2 benettonos vb címmel...

AMD!4ever
(őstag)
De ez igaz visszafelé is! azért ne felejtsük el!
amugy Ezek szerint Briós csalni tanitotta Schumit anno? 
(#413) Nowhereman válasza DigitXT (#409) üzenetére
- Privát
- 2006-06-01 23:01:27

Nowhereman
(őstag)
Hjaj hagyjátok már. Röhely, hogy azok a fazonok a legbiztosabbak sumi manőverének szándékosságában, akik szerint néhány hónapja olyan nagyot hibázott, hogy azonal vissza kellene vonulnia. De most Tuti hogy nem véletlenül qrta el....! A szándékosságot csak Sumimisi és a jó isten tudja biztosra. Bünti - nem kell hozzá feltétlen a szándékosság - mint ahogy a korábbiakban sem volt kérdés, hogy Villeneuve szándékosan tartotta el föl Fisit, ő meg szuperskótot... A mérték szerintem túlzó volt. Egy 9-10 helyre vissza vágó büntetés elég lett volna ahhoz, hogy senki ne akarjon így leparkolni a végén...
Utánam a kondenzcsik!
(#414) AMD!4ever válasza Nowhereman (#413) üzenetére
- Privát
- 2006-06-01 23:24:59

AMD!4ever
(őstag)
ahogy és amik alapján meghozták ezt az itéletet nekem azzal van bajom.
Meg ki állt ki elmondani... egy spanyol.. ez vicc de komolyan.
meg aszondják a felügyelök hogy 50%al erősebbet fékezett mint az előző körben és ezért szándékos? bazz más iven ment még jó hogy erősebbet kellet fékeznie.
Schuminak az b*szott be hogy lefuladt az autó
és ha vissza tud tolatni és továbbmegy(ezzel rátolatva az ideális ivre)? megbüntetik azért is??
persze ha összetörte volna magát akkor minden oké! 
Hibázott,na de szerintem ettől még nemkéne csalónak nevezni.
Büntetés? Büntessék oké,a ferka És Schumi is leszarta(ahogy láthattuk a versenyen)
De ezekután ilyen ''okos'' felügyelök döntik el majd a vb cim sorsát?
Szeretném azt hinni hogy most nemdöntötték el 
Azért arról a motorlefulladásról csak ő tehetett, mert nem nyomott kuplungot elég hamar ahhoz, hogy le ne fulladjon. Pontosan tudhatta, hogy mi az a határérték, amitől nem, vagy ahonnan már lefullad a motor, és közbe is avatkozhatott volna. - Na de elég is ebből, mert már megint jön a 100 hozzászólásos honnan tudod te azt, meg az nem is úgy volt - aztán meg: ezt csak ő tudná megmondani, hogy szándékos volt-e vagy sem - és ez így is van.
=== Szatocs ===

AMD!4ever
(őstag)
okéoké,énse akarom elkezdeni.
de a motorja nem azért fulladt le mert nem találta a kuplungot,hanem azért mert egy automatika lefullasztotta,hogy ne gyulladjon ki.
Szegény Schumi hátrafelé nemnagyon szokott menni,nemtalálta elég gyorsan a rükvercet 
(#417) Nowhereman válasza AMD!4ever (#416) üzenetére
- Privát
- 2006-06-02 08:30:17

Nowhereman
(őstag)
Ne kapj ettől lelki traumát! Vedd úgy, hogy most veszik el tölle azt a trófeát, amit ő Hilltől orozott el, ökleléssel./remélem majd Alonsotól is elveszik és egy érdemesebbnek adják/ Ott meg a bírók nem tettek semmit, ami szintén birói hiba. De már eleve a Senna-Prost incidensnél is fel kellet volna lépniük. Viszon Sumi-Villi óta nem szokás az öklelés.
A mostani után pedig senkinek sem lesz kedve úttorlaszt játszani az tuti...
Utánam a kondenzcsik!
Maradjunk annyiban, hogy nem volt elég gyors - holott reflexei meglennének hozzá...
=== Szatocs ===
Azon gondolkodtatok már hogy mi van akkor ha nem Sumi tehet a
dologról,hanem mondjuk a boxból nyúltak bele a kocsijába?
Na? 
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

Chili7
(őstag)
Ezt Te sem gondolhatod komolyan!
Gondolom ráadásul a Renault boxára gondoltál ![;]](/dl/s/v1.gif)
--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

=== Szatocs ===
Nem a Renault boxára gondolok.
Manapság már bármit beállíthatnak a boxutcából.
Lehet hogy Todt bácsi intézkedett. ![;]](/dl/s/v1.gif)
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

Csepy
(senior tag)
A kétirányú telemetria 2003 óta tiltott. Nem csinálhattak semmit sem az autóval a boxból.
Ez baromság. (Már elnézést)
Regards: Csepy
╔═════════════════════════════════════════════════╗ ║Tel: 30/570-8393 XXI. században mobilszám nélkül nincs üzletelés. ║ ╚═════════════════════════════════════════════════╝
Semmi gond,de a Ferrari elég sokmindent megengedhet magának
lásd pl. tesztelés stb.

shev7
(PH! kedvence)
Jaj ne! Mar megint jonnek az osszeeskuves elmeletek... Mar csak az erdekel, hogy te kinek drukkolsz?
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

-Mike-
(őstag)
Közöd nincs F1hez. 
Complicated human being.
Te már csak tudod mihez van közöm
Na ezt szeretem. amikor leoltanak a nagy''okosok'' 
Suminak

-Mike-
(őstag)
Azt nem tudom mihez van csak azt tudom mihez nincs. Postjaidból lehet erre következtetni.
Complicated human being.

gyomlosi
(kvázi-tag)
Ha jol tudom idén eddig teljesen betartották a tesztkorlátozásokat! 
- Centrálkávézó-és Retro Club / Retro2 -

Pierre
(kvázi-tag)
Stuart Hamiltont ültetné Alonso mellé [link]
Azt hiszem, Ron Dennis is ezt fogja tenni. Minden emellett szól. Fiatal, nagyon tehetséges, Meki nagyon nyomja, nem kell sokat fizetni sem neki. 
Kimi biztosan elmegy, szerintem már Montoya is elszerződött valahova.
Hous Bin Pharteen
Postjaimból mire következtetsz?
Fejtsd ki lécci.
Az nálad mit jelent,hogy nincs közöm hozzá.Gondolom Te nagy f1-es vagy.
Neked meg ahhoz nincs közöd,hogy Nekem mihez van közöm.
Engem állandóan betalálnak. 
Hát sok minden mutat arra, hogy ő lesz 2. pilóta.
Azért egy mondatot kiemelnék: ''Stewart szerint a GP2-es széria éllovasa lehet a következő Schumacher a Forma-1-ben, így már a jövő évben is megállná a helyét a nagyok mellett.''. Ühümmm. Ja. Ugyanaz lesz, mint NBA-ban görcsösen mindenkire rárakják, aki egy kicsit is jól játszik, hogy ő az új Jordan/Schumacher.
Más: szerintem meg elemes távirányítóval nyomták a boxból és tuti lefullasztották a szemetek.
Sőőőőt Todt tulajdonképpen Briatore volt maszkban, Jean bácsi meg volt kötözve egy kamionban. 
Légy pontos! Mérj mikromiliméterben, jelölj krétával, vágj baltával!

Pierre
(kvázi-tag)
Igen, nagy terhet raknak az ifjú tehetségekre. De remélem, hogy például Bruno Senna marad még az alsóbb kategóriában, neki még nagyon kell a versenytapasztalat. remélem jövőre még nem hozza át Berger a Toro Rossoba, de majd 2-3 év múlva ismét lehet egy Senna a mezőnyben 
[Szerkesztve]
Hous Bin Pharteen

bdav
(őstag)
ott volt Kimi a mercinek... ehh 
10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''

Pierre
(kvázi-tag)
Idősebb Roseberg: ''Csak elmondtam amit gondoltam, a Ferrari fújta fel a dolgot. Végül mi voltunk az őrültek. Én világbajnok voltam, a sport szakértője vagyok, ha azt mondom, hogy svindlizett, akkor svindlizett.'' [link]
Mire van ennek az embernek ekkora szája? Egész életében nyert 5 futamot, meg egyszer egy futamgyőzelemmel vb lett... 
szerk: tegnap Badoer csúnyán összetörte a Ferkót, már van kép is [link]
[Szerkesztve]
Hous Bin Pharteen

b-type
(PH! nagyúr)
Hát ha vki 'skandináv vulkán' akkor nem kell meglepődni ha leőrültezik.
valaki vagy 'skandináv vulkánkitörés'-t produkál, vagy a sportág szakértője...szvsz.
”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
(PH! nagyúr)
ezt teljesen nem jól látod.
A tesztbalhé elég egyszerű téma volt.
”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

DaveNo1
(senior tag)
''a sportág szakértője''... vicces...akkor ezt mindenki elmondhatja magáról aki már pár éve nézi a TV-ben és követi az eseményeket neten ![;]](/dl/s/v1.gif)
Fu az v.mikor egy Ferrari volt? Nem sok maradt belőle 
És különben is ki ez a Rosberg? 
[Szerkesztve]

hobizoli
(PH! kedvence)
Vmi volt F1 VB, aki aszontda, ha fia (Nico Rosberg) elvetene Rascass-nal a kanyart, visszakuldene a suliba....es lam vasarnap el is vetette, ossze is torte a jarganyat.
hobizoli