Van hát, nagyon is sok befektető van

Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Kraptor
(PH! addikt)

shev7
(PH! kedvence)
csak a kanyar volt bevehetetlen arrol az ivrol...
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

b-type
(PH! nagyúr)
Pedig nagyon gyorsan érkezett, erre még a közvetítésből emlékszem.
Ő igyekszik nem megblokkolni, mert akkor csak csúszik, nagyon szépen lassúlt is, de rossz oldalára került a ...kanyarnak (
)
Az a helyzet hogy lehet elemezgetni, de ő csinálta.
Szvsz a körülmények olyanok hogy végül is igazolják, gyorsan dobódott be a kanyar fékjére, rossz íven volt, megvolt az ellenkormányzás és nem pördült meg.
”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type
Na mind1, tényleg hagyjuk. Nem lehet ezt így eldönteni...
=== Szatocs ===

b-type
(PH! nagyúr)
Nem nagyon, de most képzelj bele a következő szituba:
- jáj bzze-bzze sok lesz-sok lesssszFééééék, itt a kanyarrrrJajEl ne induljon a segge-el ne induljon a segge, oké kiráálllyy, megáltam, bsszmeg és még csak nem is sérült a járgány, ez van a rák a mellibe ennyi a gyors körömnek...ejhh a rézfánfütyülő rézangyal bssz@&'~...stb.
...
de azért nagy király vagyok hogy megfogtam..apám..törés nékül apám..
kiszáll az autóból..
Pfuuujjj..csalóóó, csalóóóó, huss az utolsó sorba. ja és Csalóóóóóó.
”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type
Jó, azért ez nem biztos, hogy ennyire egyszerű, de ha tényleg így történt, akkor sajnálom, ha meg nem, aakkor is - mert ez nem oda való.
[Szerkesztve]
=== Szatocs ===

-Mike-
(őstag)
Vagy a másik eset...
Ezt most hogy megcsinálom vazz... ezt figyeljék.. most odapakolom.. most egy kicsit több fék, ez az blokkol, kicsit belekorrigálok, így van minden a terv szerint.. hopp most egy kis kiegyenesítés, ez is príma, és most figyeljetek kiscsákók apuci leparkolja verdáját, így is van. Most kicsit eljátszom hogy mérges vagyok amiért nem toltak vissza, térdemet meg odacsapom az áramtalanítóra. Így ni. Kész is a pól. A boxban azért örüljek magamnak és ne látszódjon rajtam semmi.
Complicated human being.

b-type
(PH! nagyúr)
Igen, alapvetően én a te vaiációdat hittem első látásra..más kérdés hogy akkor sem láttam benne akkora bűnt, vagy aljasságot, trükköt és fineszt igen.
és most sem az én variációmat gondolom, mert annál jóval profibb, de az biztos Michael hogy hibázni emberien kell, hogy más is el tudja fogadni...le kell törni a szárnyat. 
Próbálunk vitatkozni egy olyan dolgon, amihez nincs elég információnk. Ezért a Schumi pártiak(mint én) és a többi versenyző drukkerei próbálják meggyőzni az ellentábort,hogy az övék a jobb....persze belefűzve,mintha vitatkoznánk,hogy ki merre fékezett. És már rég nem az említett dologról beszélünk.....
Riasztók, kamerák, minden ami biztonságtechnika!!! Írj privit ha kéne valami!
Igen, pont ezaz, hogy az anyjukat eladnák egy újabb technikai fejlesztésért, csakhogy gyorsabbak legyenek a többiekért. Itt a pénz diktál.
Tényleg csak valami agyturkász tudná megmondani, hogy mi volt a fejében. Beleélni is bele tudja magát szerintem, akármit csinál, én is el tudom játszani, hogy k*rva rosszul vagyok, pedig nemis. De hagyjuk már a rákba.
De mégse.
Szerintem az a fő kérdés, hogy a jobbhátsót odarakta volna-e a falra vagy sem. 7szeres világbajnok ismerheti a kocsit annyira, hogy tudja mi meddig. Ha összetörte volna a szárnyat biztos azt mondanám, hogy jééé elb*szta. Így meg nem mondom azt.
Én meg 10 évesen nem szóltam vissza anyunak. Akkor ebből következik, hogy most se? 
Légy pontos! Mérj mikromiliméterben, jelölj krétával, vágj baltával!

DaveNo1
(senior tag)
Szerintem meg már tök lényegtelen ezen vitatkozni, vissza már úgysem lehet fordítani. Elsődleges eredménye meglett (Sch 5.), másodlagos eredménye majd csak évvégén válik el ha 2-3 ponton mulik a VB. Jah és harmadlagos eredmény...eléggé felkapott lett az F1 2006 topic ![;]](/dl/s/v1.gif)

eXodus
(őstag)
[link]
Wurz kapja be.
Hmm Coulthard .... kezd egyre szimpatikusabbá válni.
Massa/Heidfeld -Egyértelmű
Kiváncsi vagyok Barika mit ''szavaz''.
Azért szavaznak mert szerintük csalt MS. Honda vajon kiáll a ferrari mellett? ![;]](/dl/s/v1.gif)
(+ egyéb vesenyzők rosberg,kimi ?)
______________ Ingyen póker +50$-os kezdőtőkével! ________________ http://hu.pokerstrategy.com/u7ATCU ((Kérdés/segítség kell hozzá, akkor írj pü-t.))
Lehet,hogy a nagyrésze a csapatoknak a többség mellé áll...hisz lesz még ilyen szavazás....és hátha akkor felettük törik a ''légterelőt''... 
Ááá...már nem is érdekel ez az egész....megtörtént, megbüntették...ha jogos jogos,ha nem hát nem...elmúlt. A következő versenyen majd jól odatesszük magunkat Schumival.
Riasztók, kamerák, minden ami biztonságtechnika!!! Írj privit ha kéne valami!

DaveNo1
(senior tag)
Wurz tényleg sokat pampog mostanság amióta Schumi hibázott...de De La Rosa is....
Coulthard azért is szimpatikus, mert régebben voltak afférjai Schumival, amik még máig is biztos emlékezetesek, pl bemutatás, mégis kiáll Schumi mellett, szóval biztos, hogy v.mi más lehet a háttérben.

ToBeY
(PH! nagyúr)
Massa a két Renault előtt Barcelonában
Teszteredmények - Barcelona - Szerda:
01. - Massa - Ferrari (B) 1:14.924 - 99 kör
02. - Fisichella - Renault (M) 1:15.053 - 66 kör
03. - Kovalainen - Renault (M) 1:15.264 - 90 kör
04. - Panis - Toyota (B) 1:15.534 - 123 kör
05. - Button - Honda (M) 1:15.535 - 102 kör
06. - Zonta - Toyota (B) 1:15.541 - 91 kör
07. - de la Rosa - McLaren-Mercedes (M) 1:15.826 - 70 kör
08. - Badoer - Ferrari (B) 1:15.876 - 40 kör
09. - Barrichello - Honda (M) 1:16.190 - 111 kör
10. - Kubica - BMW-Sauber (M) 1:16.520 - 95 kör
11. - Villeneuve - BMW-Sauber (M) 1:16.627 - 75 kör
12. - Speed - Toro Rosso-Cosworth (M) 1:17.282 - 87 kör
13. - Klien - Red Bull-Ferrari (M) 1:17.291 - 67 kör
14. - Doornbos - Red Bull-Ferrari (M) 1:17.345 - 85 kör
15. - Paffett - McLaren-Mercedes (M) 1:17.478 - 70 kör

Pierre
(kvázi-tag)
Suhamér rajongóknak: [link]
Hous Bin Pharteen

Pá
(PH! addikt)
Szép lista, végignézni is hosszú.
''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

DigitXT
(PH! kedvence)
Már megint szoros az eleje.
Btw. Panis hogyhogy tesztel?
***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

ToBeY
(PH! nagyúr)
Reméljük meg lesz a 100 minnél előbb!

DaveNo1
(senior tag)
És ez csak Massa... ![;]](/dl/s/v1.gif)
első 6 eléggé szoros.
Remélem a következő futamon többen is megütik lonzit. Sőt, muszáj is lesz. Igaz, sajnos Massára nem nagyon lehet számítani
Pedig rengeteget jelentene ha Schumi környékén tudna mozogni futamról futamra. Hisz ha lenne pár Ferrari 1-2 és még Kimi is odaérne, akkor lonzi már nem játszhatná az anti-verseny taktikáját.
Lenovo Thinkpad + Samsung 830 SSD

b-type
(PH! nagyúr)
Nem nagyon szoktam átlinkelni, de ez most egy olyan cikk, amit jobban írtak meg mint ahogy én el tudnám mondani, bár próbáltam, és mindkét témában egyetértek vele.
- [link]![[kép] [kép]](http://www.sg.hu/kep/faces/eljen.gif)
Egyébként nem azért jó, mert egy a véleményem vele, hanem azért mert jól látja, ahoz hogy szándékosságot feltételezünk, elég egy kis túlfűtöttség, vagy érdekellentét.
De hogy ítélkezzünk ahoz ennél meggyőzőbb alapok kellenek, ha egyáltalán muszáj.
és valóban kihagyni a McLaren-t, elég nagy méltánytalanság.
So interesting 
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

brownus
(PH! addikt)
non sense!!! ez a maxi egy, no comment...
a többiekről meg annyit, hogy savanyú a szőlő. nem MS a kedvencem de ilyet kitalálni, szánalmas.
htc iS - CM7.2rc2 ॐ
Van egy megtörtént dolog, van egy végrehajtott ítélet. Ha az atyaúristen is leírja mégegyszer, hogy szerinte rossz döntés született, akkor se fog változni semmi. Fölös kardoskodni megint amellett, hogy nem volt semmmi.... Most megint szembe kell menni azzal, hogy igen, rosszul döntöttek, hibáztak, hülyeségeket mondtak (amiket lehet, hogy nem is mondtak, hanem k*rva erős félrefordítások...). Minek?
Kb olyan ez, mint amikor fociban valaki nyújtott páros lábbal érkezik és nem találja el az ellenfelét, de mégis kiállítják, mert a szándék ott volt, hogy eltöröm a lábadat kisköcsög. Ott sem vonja vissza a bíró az ítéletét, ha hozzáért, ha nem. Most úgy döntöttek, hogy ez van. Az ítélethozás módszerét hivatott szemléltetni a példa, nem mást, még mielőtt...
Amellett azt sem tagadom, ha megúszta volna vszínűleg lenne valamilyen ilyen cikk, hogy megúszta, mert 7szeres világbajnok és akármit megcsinálhat és az ellenoldal ugyanúgy fel lenne háborodva mint a ferkások most.
McLaren kirakása meg NC ilyen hülyeséget is csak ezek találhatnak ki jééééééézus csoda, hogy még élnek és nem lőtte le valaki őket helyettem. 
[Szerkesztve]
Légy pontos! Mérj mikromiliméterben, jelölj krétával, vágj baltával!
Azért 1 Spanyol sportfelügyelő volt ott(egész véletlenül) 
''A 2000-es Ausztrál Nagydíj időmérő edzésének utolsó pillanataiban David Coulthard összetörte a McLarent, bebiztosítva ezzel a 2. helyet magának és a pole pozíciót csapattársának, Mika Häkkinennek. Schumacher az első mért ponton 0.208 másodperccel vezetett, de az előkerülő piros zászló miatt félbe kellett hagynia a körét, mégsem kezdett senki vádaskodni. Verdegay azt mondta, talán felmentették volna Schumachert, ha a Ferrari megsérül, de milyen világ az, amelyben melletted szól, ha összetöröd az autódat? Ez abszurd.''
''öltönyös-nyakkendős ügyvéd akarja megmondani egy hivatásos autóversenyzőnek, hogy hol, mekkorát kell fékezni?'' 
[Szerkesztve]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

b-type
(PH! nagyúr)
Nem tudom a Ferkások hogy merre háborodnak, viszont a cikk írója sem rakta le a szavazatát hogy mi is történt.
A döntéshozást vesézi, és a körülményeit.
Igazából sztem is van egy végrehajtott ítélet, de ez csak nekünk ilyen egyszerű,..mármint ezen túllépni, annak akit lecsalóztak és büntettek, annak nem hiszem.
term. az ártatlanságot feltételezve, mert pont ez az amiről a cikk szól:
ahoz hogy valakit sarazzunk, ahoz jól megalapozott indokok kellenek, még egy egyszerű ember esetében is, pláne olyan valaki esetében ahol a vele történtek tömegekre van hatással.
ültessük bele a versenybírokat a forma1-es autóba aztán megnézzük
mit csinálnak abban az ominózus kanyarban. 
és itt nem a ferkásokról van szó hanem az elvről.
az indoklásuk szánalams 

Pá
(PH! addikt)
Úgy látom nem sikerült megértened a cikk lényegét.
Egyébként lassan le lehetne zárni a témát tényleg, akit még érdekel az olvasgassa el ezt:
[link]
Különböző emberek különböző véleménye az esetről angolul, jó hosszú van egy rakás vélemény, érdemes belekukkantani mert sokan új nézőpontot vetnek fel és logikus érveket hoznak, én sem olvastam még végig de pl az első két vélemény tetszett.
[Szerkesztve]
''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

hobizoli
(PH! kedvence)
Sot pilota sem kell, hiszen telemetriabol meg kamarafelvetelekbol is legalabb ugyanolyan jol lehet tudni mindent. Minden F1 pilota ul a sajat box-aban, azt a versenyeznek onnan, ha utkoznek sem serulhetnek, csak az autok.
hobizoli