mondjuk ez csak neked lenne csoda. 
ISMERŐS ARCOK

mondjuk ez csak neked lenne csoda. 
ISMERŐS ARCOK

én említettem a két pilóta nevét, és hogy vb győztesek, erre utalátl válaszoddal, illetve, hogy kvalifikáltabbak... Ennyi.
Ralf teljesértékű versenyző, így igenis előzhet. Rózsi pedig nézzen a tükröbe, mielőtt rárántjha másra a kormányt.
Ha hibás kell, akkor mindketten hibásak.
Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!

nem naon látszott a foga az interjú alatt... 
[Szerkesztve]
ISMERŐS ARCOK

kötve hiszem
(#3005) Motion_Blur válasza lacafaca (#2993) üzenetére

Ezt a következtetést vontad le az időmérő edzés 3 etapjából? 
egy kis adalék, illetve magyarázat: [link]
Norbert Haug:
''A sikerhez azonban úgy vélem a rajtrácson is előrébb kellene végeznünk a korábbiaknál, ehhez pedig más, agresszívabb stratégiát kell választanunk.''
[Szerkesztve]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
(#3006) Oliverda válasza Motion_Blur (#3005) üzenetére
Most lehet hogy csak annyit töltöttkék mint Ferrariék szoktak, vagy még kicsit kevesebbet is. Az a kérdés hogy az első kiállásáig mennyi előnyt tud összehozni, na meg az is hogy mi lesz az első kanyarban a rajt után.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

majd holnap minden kiderül...fölösleges itt következtetéseket levonni. kimi gyors mint mindíg, a pol a zsebbe, innét már csak 1 ugrás a dobogó....hogy hányadik foka az + majd holnap. győzni fog a jobb, de legalább nem a majomarc és ez a lényeg! 
ISMERŐS ARCOK
(#3008) lacafaca válasza Motion_Blur (#3005) üzenetére

ezt. de az elöbbi hsz neked is szól.....
szerinted ez a link vmit jelent? végre normális taktikát választanak......
[Szerkesztve]
ISMERŐS ARCOK
(#3009) Motion_Blur válasza Oliverda (#3006) üzenetére

Ha nem fogja feltartani a Ferrarikat, akkor valszeg engedik menni és csak a 2. kiállás után veszik át az első 2 helyet 
Emlékezzünk csak Silverstone-ra, ott is első soros volt, de a verseny végére nem bírta a Meki a tempót. Ezzel együtt persze hajrá Kimi, csak ne Schumitól rabold a pontokat! 
Teljesen nyitott a világbajnokság, a Renualt sehol 
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

A rajt miatt én is ugymond aggodok. Az sok mindent eldönthet. Aztán még mi lesz... itt az időjárás is közbeszólhat. Bármikor leeshet 1 kis eső, de az csak érdekessé tenné a versenyt.
|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|
(#3011) Motion_Blur válasza lacafaca (#3008) üzenetére

Kimi jött ki legelőször friss gumiért, és ő futotta a benzinfogyasztós időszakban a legjobb köröket! A 3. etap más képet mutatott, mint a reálisabb első kettő (leginkább a 2.).
Ráadásul Kimi a 3. etapban futotta meg a saját leggyorsabb körét, míg Schumi elmaradt az 1:13.7-től. Nem furi picit? 
Tippem holnapra:
1. MS
2. Massa
3. Kimi
4. Alonso
5. Fisichella
(#3012) lacafaca válasza Motion_Blur (#3009) üzenetére

szívem vágya hogy kimi félretegye a hiúságát és hozzátok igazoljon. végre belátná mindenki hogy ki is ez a srác. remélem tudja hogy hová kell mennie.....mert ugye a rönyo most alighanem elvesztette a méregfogát és nem nyújt alternatívát neki.....
ISMERŐS ARCOK
(#3013) Motion_Blur válasza lacafaca (#3012) üzenetére

Ha marad Schumi, akkor ''hozzánk'' (
) valszeg nem jön. Csak nehogy jövőre megszívja a Renault-val 
(#3014) lacafaca válasza Motion_Blur (#3011) üzenetére

nekem nem....ez a kimi faktor 
ISMERŐS ARCOK
(#3015) lacafaca válasza Motion_Blur (#3013) üzenetére

épp ezt mondtam hogy rakja félre a hiúságát......csak nem azt gondolod hogy nem mer a király mellé beülni? 
ISMERŐS ARCOK
(#3016) Motion_Blur válasza lacafaca (#3015) üzenetére

Bemerne, csak nem engedik, mert Schuminak hátvédre van szüksége, nem ellenfélre csapaton belül ![;]](/dl/s/v1.gif)

a mondatod utolsó részével egyetértek
(#3018) bdav válasza Motion_Blur (#3011) üzenetére

nade Kimibe is tankolva volt s úgy gyorsulta le önmagát (szvsz üresen ment volna annyit mint MS, ha jobban elkapja / jobban nyomja (!)), sőt amit Wéber mondott: a 3. szakasz közepe táján futtota Kimi a pole időt, amikor még volt benne benzin dögivel. Szóval nem lassú a Merci egyáltalán, valszeg hamarabb fog kijönni tankolni, de még ezzel együtt is jó lehet valamire. Go Kimi Go! nyomd le a vörösöket-kékeket 
Amugy a Renault télleg gyíkul megy, a legjobb az lenne ha Kimi maradna ahol van, hátha jövőre jó lesz a merci (páratlan év jön ráadásul már most is jönnek fel
)
[Szerkesztve]
10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
(#3019) lacafaca válasza Motion_Blur (#3016) üzenetére

de ne feledd ha nem szereznek 1 jó pilótát akkor bajban lesznek 2008-tól...szal elég bonyolult dolog ez.
ISMERŐS ARCOK
(#3020) Motion_Blur válasza lacafaca (#3019) üzenetére

Addígra kiképzik Liuzzit, vagy mittomén 

mindenképpen bajba lesznek mert ha elmegy MS, akkor megy Todt, Brawn is és szvsz egy como más ember is.
10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''

Hát nem tudom! Lehet, hogy a Renaultnak vannak a legjobb befagyasztott motorjai. Nem?

hidd el hogy nem véletlenül nem lépett még mindig....nem hüle. most hogy a rönyó buktázik szerintem azt az ajánlatot le is csukja. tuti hogy a ferrari v a merci lesz a választása. a gumi miatt én a ferkát támogatom, de ha a merga marad akkor legalább a majomarcot fogja lealázni legalább 17x ![;]](/dl/s/v1.gif)
ISMERŐS ARCOK

Todt már aláírt asszem!
(#3025) Motion_Blur válasza bdav (#3021) üzenetére

Igen, ennek a brigádnak kéne felépíteni az utódcsapatot, de szeritnem most 110%-ban csak a vb-címre gondolnak és nem a jövőre 
De kár, hogy Trulli hátulról rajtol, szvsz ő is megverte volna Lonzót 
(#3026) lacafaca válasza Motion_Blur (#3020) üzenetére

ISMERŐS ARCOK

A gumi meg egyforma lesz!

van ott annyi della hogy bárkit maradásra bírjanak. és azért szerintem nem fog többet lezülleni a csapat mint anno 1x éve.....
ISMERŐS ARCOK
(#3029) Motion_Blur válasza Chili7 (#3027) üzenetére

Igen, de ennyi év tapasztalat és közös munka után a Ferrarinak nem kell futóművet tervezni a jövő évi gumikhoz (kivéve, ha bedobják a slick gumikat) 
[Szerkesztve]

hát nm ezt mondtam?
és evvel arányosan előny a ferkánál...... 
ISMERŐS ARCOK

-Ha holnap Kimi autója elfüstöl vagy műszaki hiba miatt leáll bepereljük a McLarent. 
-Ha holnap Button vagy Barrichello folyamatosan visszaesik a verseny alatt a rajtpoziciójából és versenyképtelen lesz akkor a Hondát is bepereljük. 
Szoros versenyt és izgalmas futamot akarnak látni a nézők végre. 
F1 videók : http://tamas13.ultraweb.hu

sztem kicsit túl van lihegve a gumikérdés abból a szempontból h. Micselin vagy Hídkő (lásd Williams idén. nem ezen mult nekik, voltak jók is a bridgeval). Az már gázosabb hogy az egész hétvégén csak kétféle keverék lesz, mert azt a Ferrarira fogja szállítani a Bridge. Amugy MS ugyis ott marad, akkor a probléma egyszerűbb, de ha mégse, akkoris nagyon remélem hogy nem oda megy.
[Szerkesztve]

A jó öreg David megint hozta azt amit kell! Egy biztos , holnap nem ö lesz az első aki kijön tankolni!
(3. etap 1:16.326)
[Szerkesztve]
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

hát hová? csak a ferrari és a merci van......én + azt remélem de nagyon hogy a csótányékhoz nm m1.......az lenne élete legnagyobb tévedése.....
ISMERŐS ARCOK

maradjon csak a Mercinél, ott van a helye 
AMD: jaja DC rulz, 7-8 ra simán jó lehet ha meghúzzák amit Indyben (az nagyon tetszett nekem
)
(#3036) ronaldo válasza Motion_Blur (#3011) üzenetére
Lonzi is futott a második etapban egy 1:14.746-ot(amivel egyébként negyedik lett volna), amitől jóval elmaradt a harmadik részben. Szóval ott is van benzin. Meg amilyen faszmákja van lonzinak, bemákol egy második-harmadik helyet. 
Lenovo Thinkpad + Samsung 830 SSD
PH-ztam, nem figyeltem. Mit is mondtak?
(#3038) Motion_Blur válasza lacafaca (#3034) üzenetére

Jaja, azt nyilatkozta, csak nem a lóvé érdekli, hanem a technika és a versenyképesség alapján fog dönteni.
Szerintem Ferrari vagy Renault, és hiába erősebb most a Ferrari, neki valszeg nem lesz ott helye
Megy Brióshoz 

Jók lesznek holnap!! 2 pont járna nekik megint! 
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

túl sok a csalódás.......
[Szerkesztve]
ISMERŐS ARCOK
Ne légy telhetetlen, így is 7500-at kaszáltál.
(#3042) Motion_Blur válasza ronaldo (#3036) üzenetére

Hogyan? Schumi, Massa és Kimi tuti, hogy előtte lesznek, persze ha minden jól megy, nem lesz se eső, se rajtbaleset, se semmi 
(#3043) lacafaca válasza Motion_Blur (#3038) üzenetére

mentse + attól az isten 
ISMERŐS ARCOK
(#3044) lacafaca válasza Motion_Blur (#3042) üzenetére

prsze nem feltétlenül ebben a sorrendben 
ISMERŐS ARCOK
(#3045) Motion_Blur válasza lacafaca (#3044) üzenetére

Ha Kimi jól megy, és bírja a merga a tempót, akkor egy 2. helyet megengedünk neki, egye fene ![;]](/dl/s/v1.gif)
Csak mind2 Ferrari a dobogón álljon! 

még mindig inkább mint a Ferrari...
Holnapi befutóval kiegyeznék így: 1. Kimi 2. MS 3. Button
[Szerkesztve]

most hogy a rönyó buktázik szerintem azt az ajánlatot le is csukja.
ez mekkora lol... szted mert a renaulnak most a legutóbbi 2 verseny nem ment így már a francia csapat nem is érdekli? húzzá sapkát mielőtt napra mész....
Complicated human being.
(#3048) lacafaca válasza Motion_Blur (#3045) üzenetére

ám legyen...sumáknak kellenek a pontok és azért 1 kis segítség elm1 az idei szezon úgy sem kimiről szól......de a 2. hely stipi-stopi!!!! a pole után +érdemelt! 
ISMERŐS ARCOK

Erre gondoltam: [link]
[Szerkesztve]
|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|