Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2006 - Archívum III. (téma lezárva)

(#3001) lacafaca válasza sszever (#2996) üzenetére

lacafaca
(őstag)

mondjuk ez csak neked lenne csoda. :P

ISMERŐS ARCOK

(#3002) sszever válasza Viktor77 (#2994) üzenetére

sszever
(PH! addikt)

én említettem a két pilóta nevét, és hogy vb győztesek, erre utalátl válaszoddal, illetve, hogy kvalifikáltabbak... Ennyi.

Ralf teljesértékű versenyző, így igenis előzhet. Rózsi pedig nézzen a tükröbe, mielőtt rárántjha másra a kormányt.
Ha hibás kell, akkor mindketten hibásak.

Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!

(#3003) lacafaca válasza Oliverda (#2999) üzenetére

lacafaca
(őstag)

nem naon látszott a foga az interjú alatt... :DDD

[Szerkesztve]

ISMERŐS ARCOK

(#3004) sszever válasza lacafaca (#3001) üzenetére

sszever
(PH! addikt)

kötve hiszem

(#3005) Motion_Blur válasza lacafaca (#2993) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Ezt a következtetést vontad le az időmérő edzés 3 etapjából? :)

egy kis adalék, illetve magyarázat: [link]

Norbert Haug:

''A sikerhez azonban úgy vélem a rajtrácson is előrébb kellene végeznünk a korábbiaknál, ehhez pedig más, agresszívabb stratégiát kell választanunk.''

[Szerkesztve]

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#3006) Oliverda válasza Motion_Blur (#3005) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Most lehet hogy csak annyit töltöttkék mint Ferrariék szoktak, vagy még kicsit kevesebbet is. Az a kérdés hogy az első kiállásáig mennyi előnyt tud összehozni, na meg az is hogy mi lesz az első kanyarban a rajt után.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#3007) lacafaca válasza sszever (#3004) üzenetére

lacafaca
(őstag)

majd holnap minden kiderül...fölösleges itt következtetéseket levonni. kimi gyors mint mindíg, a pol a zsebbe, innét már csak 1 ugrás a dobogó....hogy hányadik foka az + majd holnap. győzni fog a jobb, de legalább nem a majomarc és ez a lényeg! :)

ISMERŐS ARCOK

(#3008) lacafaca válasza Motion_Blur (#3005) üzenetére

lacafaca
(őstag)

ezt. de az elöbbi hsz neked is szól.....

szerinted ez a link vmit jelent? végre normális taktikát választanak......

[Szerkesztve]

ISMERŐS ARCOK

(#3009) Motion_Blur válasza Oliverda (#3006) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Ha nem fogja feltartani a Ferrarikat, akkor valszeg engedik menni és csak a 2. kiállás után veszik át az első 2 helyet :)

Emlékezzünk csak Silverstone-ra, ott is első soros volt, de a verseny végére nem bírta a Meki a tempót. Ezzel együtt persze hajrá Kimi, csak ne Schumitól rabold a pontokat! :DDD

Teljesen nyitott a világbajnokság, a Renualt sehol ;)

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#3010) PazsitZ válasza Oliverda (#3006) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

A rajt miatt én is ugymond aggodok. Az sok mindent eldönthet. Aztán még mi lesz... itt az időjárás is közbeszólhat. Bármikor leeshet 1 kis eső, de az csak érdekessé tenné a versenyt.

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#3011) Motion_Blur válasza lacafaca (#3008) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Kimi jött ki legelőször friss gumiért, és ő futotta a benzinfogyasztós időszakban a legjobb köröket! A 3. etap más képet mutatott, mint a reálisabb első kettő (leginkább a 2.).

Ráadásul Kimi a 3. etapban futotta meg a saját leggyorsabb körét, míg Schumi elmaradt az 1:13.7-től. Nem furi picit? :)

Tippem holnapra:

1. MS
2. Massa
3. Kimi
4. Alonso
5. Fisichella

(#3012) lacafaca válasza Motion_Blur (#3009) üzenetére

lacafaca
(őstag)

szívem vágya hogy kimi félretegye a hiúságát és hozzátok igazoljon. végre belátná mindenki hogy ki is ez a srác. remélem tudja hogy hová kell mennie.....mert ugye a rönyo most alighanem elvesztette a méregfogát és nem nyújt alternatívát neki.....

ISMERŐS ARCOK

(#3013) Motion_Blur válasza lacafaca (#3012) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Ha marad Schumi, akkor ''hozzánk'' (:DDD) valszeg nem jön. Csak nehogy jövőre megszívja a Renault-val :(

(#3014) lacafaca válasza Motion_Blur (#3011) üzenetére

lacafaca
(őstag)

nekem nem....ez a kimi faktor :P

ISMERŐS ARCOK

(#3015) lacafaca válasza Motion_Blur (#3013) üzenetére

lacafaca
(őstag)

épp ezt mondtam hogy rakja félre a hiúságát......csak nem azt gondolod hogy nem mer a király mellé beülni? :U

ISMERŐS ARCOK

(#3016) Motion_Blur válasza lacafaca (#3015) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Bemerne, csak nem engedik, mert Schuminak hátvédre van szüksége, nem ellenfélre csapaton belül ;]

(#3017) sszever válasza lacafaca (#3007) üzenetére

sszever
(PH! addikt)

a mondatod utolsó részével egyetértek

(#3018) bdav válasza Motion_Blur (#3011) üzenetére

bdav
(őstag)

nade Kimibe is tankolva volt s úgy gyorsulta le önmagát (szvsz üresen ment volna annyit mint MS, ha jobban elkapja / jobban nyomja (!)), sőt amit Wéber mondott: a 3. szakasz közepe táján futtota Kimi a pole időt, amikor még volt benne benzin dögivel. Szóval nem lassú a Merci egyáltalán, valszeg hamarabb fog kijönni tankolni, de még ezzel együtt is jó lehet valamire. Go Kimi Go! nyomd le a vörösöket-kékeket :))
Amugy a Renault télleg gyíkul megy, a legjobb az lenne ha Kimi maradna ahol van, hátha jövőre jó lesz a merci (páratlan év jön ráadásul már most is jönnek fel :) )

[Szerkesztve]

10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''

(#3019) lacafaca válasza Motion_Blur (#3016) üzenetére

lacafaca
(őstag)

de ne feledd ha nem szereznek 1 jó pilótát akkor bajban lesznek 2008-tól...szal elég bonyolult dolog ez.

ISMERŐS ARCOK

(#3020) Motion_Blur válasza lacafaca (#3019) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Addígra kiképzik Liuzzit, vagy mittomén :D

(#3021) bdav válasza lacafaca (#3019) üzenetére

bdav
(őstag)

mindenképpen bajba lesznek mert ha elmegy MS, akkor megy Todt, Brawn is és szvsz egy como más ember is.

10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''

(#3022) Chili7 válasza lacafaca (#3012) üzenetére

Chili7
(őstag)

Hát nem tudom! Lehet, hogy a Renaultnak vannak a legjobb befagyasztott motorjai. Nem?

(#3023) lacafaca válasza bdav (#3018) üzenetére

lacafaca
(őstag)

hidd el hogy nem véletlenül nem lépett még mindig....nem hüle. most hogy a rönyó buktázik szerintem azt az ajánlatot le is csukja. tuti hogy a ferrari v a merci lesz a választása. a gumi miatt én a ferkát támogatom, de ha a merga marad akkor legalább a majomarcot fogja lealázni legalább 17x ;]

ISMERŐS ARCOK

(#3024) Chili7 válasza bdav (#3021) üzenetére

Chili7
(őstag)

Todt már aláírt asszem!

(#3025) Motion_Blur válasza bdav (#3021) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Igen, ennek a brigádnak kéne felépíteni az utódcsapatot, de szeritnem most 110%-ban csak a vb-címre gondolnak és nem a jövőre :)

De kár, hogy Trulli hátulról rajtol, szvsz ő is megverte volna Lonzót :(

(#3026) lacafaca válasza Motion_Blur (#3020) üzenetére

lacafaca
(őstag)

:DDD

ISMERŐS ARCOK

(#3027) Chili7 válasza lacafaca (#3023) üzenetére

Chili7
(őstag)

A gumi meg egyforma lesz!

(#3028) lacafaca válasza bdav (#3021) üzenetére

lacafaca
(őstag)

van ott annyi della hogy bárkit maradásra bírjanak. és azért szerintem nem fog többet lezülleni a csapat mint anno 1x éve.....

ISMERŐS ARCOK

(#3029) Motion_Blur válasza Chili7 (#3027) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Igen, de ennyi év tapasztalat és közös munka után a Ferrarinak nem kell futóművet tervezni a jövő évi gumikhoz (kivéve, ha bedobják a slick gumikat) :U

[Szerkesztve]

(#3030) lacafaca válasza Chili7 (#3027) üzenetére

lacafaca
(őstag)

hát nm ezt mondtam? :U és evvel arányosan előny a ferkánál...... ;)

ISMERŐS ARCOK

(#3031) Flashcash

Flashcash
(PH! addikt)

-Ha holnap Kimi autója elfüstöl vagy műszaki hiba miatt leáll bepereljük a McLarent. :)
-Ha holnap Button vagy Barrichello folyamatosan visszaesik a verseny alatt a rajtpoziciójából és versenyképtelen lesz akkor a Hondát is bepereljük. :)

Szoros versenyt és izgalmas futamot akarnak látni a nézők végre. :)

F1 videók : http://tamas13.ultraweb.hu

(#3032) bdav válasza lacafaca (#3023) üzenetére

bdav
(őstag)

sztem kicsit túl van lihegve a gumikérdés abból a szempontból h. Micselin vagy Hídkő (lásd Williams idén. nem ezen mult nekik, voltak jók is a bridgeval). Az már gázosabb hogy az egész hétvégén csak kétféle keverék lesz, mert azt a Ferrarira fogja szállítani a Bridge. Amugy MS ugyis ott marad, akkor a probléma egyszerűbb, de ha mégse, akkoris nagyon remélem hogy nem oda megy.

[Szerkesztve]

(#3033) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

A jó öreg David megint hozta azt amit kell! Egy biztos , holnap nem ö lesz az első aki kijön tankolni! ;) (3. etap 1:16.326)

[Szerkesztve]

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#3034) lacafaca válasza bdav (#3032) üzenetére

lacafaca
(őstag)

hát hová? csak a ferrari és a merci van......én + azt remélem de nagyon hogy a csótányékhoz nm m1.......az lenne élete legnagyobb tévedése.....

ISMERŐS ARCOK

(#3035) bdav válasza lacafaca (#3034) üzenetére

bdav
(őstag)

maradjon csak a Mercinél, ott van a helye :)

AMD: jaja DC rulz, 7-8 ra simán jó lehet ha meghúzzák amit Indyben (az nagyon tetszett nekem :) )

(#3036) ronaldo válasza Motion_Blur (#3011) üzenetére

ronaldo
(őstag)
LOGOUT blog

Lonzi is futott a második etapban egy 1:14.746-ot(amivel egyébként negyedik lett volna), amitől jóval elmaradt a harmadik részben. Szóval ott is van benzin. Meg amilyen faszmákja van lonzinak, bemákol egy második-harmadik helyet. :(

Lenovo Thinkpad + Samsung 830 SSD

(#3037) ALI_G válasza PazsitZ (#2988) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

PH-ztam, nem figyeltem. Mit is mondtak?

(#3038) Motion_Blur válasza lacafaca (#3034) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Jaja, azt nyilatkozta, csak nem a lóvé érdekli, hanem a technika és a versenyképesség alapján fog dönteni.

Szerintem Ferrari vagy Renault, és hiába erősebb most a Ferrari, neki valszeg nem lesz ott helye :( Megy Brióshoz :(

(#3039) AMD Power válasza bdav (#3035) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Jók lesznek holnap!! 2 pont járna nekik megint! :R

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#3040) lacafaca válasza bdav (#3035) üzenetére

lacafaca
(őstag)

túl sok a csalódás.......

[Szerkesztve]

ISMERŐS ARCOK

(#3041) ALI_G válasza Chili7 (#2997) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ne légy telhetetlen, így is 7500-at kaszáltál.

(#3042) Motion_Blur válasza ronaldo (#3036) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Hogyan? Schumi, Massa és Kimi tuti, hogy előtte lesznek, persze ha minden jól megy, nem lesz se eső, se rajtbaleset, se semmi ;)

(#3043) lacafaca válasza Motion_Blur (#3038) üzenetére

lacafaca
(őstag)

mentse + attól az isten :Y

ISMERŐS ARCOK

(#3044) lacafaca válasza Motion_Blur (#3042) üzenetére

lacafaca
(őstag)

prsze nem feltétlenül ebben a sorrendben :P

ISMERŐS ARCOK

(#3045) Motion_Blur válasza lacafaca (#3044) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Ha Kimi jól megy, és bírja a merga a tempót, akkor egy 2. helyet megengedünk neki, egye fene ;]

Csak mind2 Ferrari a dobogón álljon! :)

(#3046) bdav válasza lacafaca (#3043) üzenetére

bdav
(őstag)

még mindig inkább mint a Ferrari...

Holnapi befutóval kiegyeznék így: 1. Kimi 2. MS 3. Button

[Szerkesztve]

(#3047) -Mike- válasza lacafaca (#3023) üzenetére

-Mike-
(őstag)

most hogy a rönyó buktázik szerintem azt az ajánlatot le is csukja.

ez mekkora lol... szted mert a renaulnak most a legutóbbi 2 verseny nem ment így már a francia csapat nem is érdekli? húzzá sapkát mielőtt napra mész....

Complicated human being.

(#3048) lacafaca válasza Motion_Blur (#3045) üzenetére

lacafaca
(őstag)

ám legyen...sumáknak kellenek a pontok és azért 1 kis segítség elm1 az idei szezon úgy sem kimiről szól......de a 2. hely stipi-stopi!!!! a pole után +érdemelt! :)

ISMERŐS ARCOK

(#3049) PazsitZ válasza ALI_G (#3037) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

Erre gondoltam: [link]

[Szerkesztve]

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#3050) lacafaca válasza -Mike- (#3047) üzenetére

lacafaca
(őstag)

szerintem ez a mai teljesítmény mindent elárul a rönyóról....sajna (hál isten) kikapták alóluk a bűvészcuccot és innentől ennyit tudnak.....ez a LOLEER koma.....

[Szerkesztve]

ISMERŐS ARCOK

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2006 - Archívum III. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.