Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2006 - Archívum III. (téma lezárva)

(#251) ToBeY válasza hobizoli (#250) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Mi volt ez a mozdulat? :D

(#252) Sirpi válasza ToBeY (#251) üzenetére

Sirpi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Mielőtt arra gondolnátok, hogy célzott urológiai vizsgálatot akart végezni, ki kell ábrándítanom mindenkit. Ezt az exbarátnőm is csomószor megcsinálta velem, a két térdével hátulról meglökte a térdhajlatomat, amitől olyan érzésem volt mindig, mintha kiesne alólam a talaj. Poénos, ennyi.

Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!

(#253) viharhozo válasza hobizoli (#239) üzenetére

viharhozo
(PH! addikt)

Senki nem allitotta, h ugyanazon az iven ment volna. Azt magyarazd meg, miert rakja egyenesbe az autot a video 7-8. masodpercenel. Az auto mar majdnem all, miert nem fekez es fordul be?

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#254) hobizoli válasza viharhozo (#253) üzenetére

hobizoli
(PH! kedvence)

Senki? :U

SZVSZ, hogy a hatso kerek ne menjen fordulas kozbe neki a szalagkorlatnak

hobizoli

powered by MegaSquirt2 v3.0 standalone EFI system, www.diyautotune.com

(#255) ByB válasza viharhozo (#253) üzenetére

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Erre kétféle válasz létezik:
a - mert csak így tudta elkerülni, hogy a jobb hátsó kereke a falhoz érjen
b - ... :D

Objektíven inkább a 'b' variáció esélyes, ugyanis közelébe nem volt a falnak a jobb hátsó kerék. De ezt már csak ''félve'' írom le, mert hatan fognak ugrani, hogy én nem voltam ott, meg különben is, már megbüntették érte és nem kéne ezen rágódni... Szóval csak szelíd, szolíd off... ;]

(#256) shev7 válasza hobizoli (#250) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

Igy viselkednek leendo csapattarsak? :))

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

(#257) Dade

Dade
(kvázi-tag)

Azért ez se semmi! :DD
Kissé rossz minöségű a film. :(
[link]

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

''...Mordor éjfekete földjén, sűrű árnyak mezején...''

(#258) hobizoli válasza ByB (#255) üzenetére

hobizoli
(PH! kedvence)

A hatso kerek mindig kisebb iven fordul, mint az elso...hacsak nem 4 kerek kormanyzasu az auto

hobizoli

powered by MegaSquirt2 v3.0 standalone EFI system, www.diyautotune.com

(#259) Atticus

Atticus
(senior tag)

Aki esetleg nem ismeri azt, annak érdemes végignéznie.
Senna vs. Schumi

[link]

Hát igen... Senna... :)

Átmegyek rajtad, mint a Nílus Karnakon!

(#260) Korcsii válasza Dade (#257) üzenetére

Korcsii
(őstag)

lol... kár hogy élőben nem mutatták :) vagy volt? sajna csak a felét láttam vasárnap..

(#261) ToBeY válasza Korcsii (#260) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Ez egy régi video.nem most vasárnap történt. Kb február-március környékén láttam először

(#262) ByB válasza hobizoli (#258) üzenetére

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Már annyiszor leírtad ezt a butaságot, hogy muszáj kijavítanom: kétféle 4 kerék kormányzás létezik: vegyünk alapul egy régi Honda Prelude-t, ahol kis sebességnél ellenkező irányba fordulnak (első-hátsó tengely) a kerekek, ezzel segítve a fordulékonyságot, nagy sebességnél pedig azonos irányba fordulnak, ezzel növelve a stabilitást! És képzeld azt is tudom, hogy Schumi kocsija két kerék kormányzású, a hátsó kettő csak passzívan kormányzott, de ebbe már végképp nem mennék bele részletesen... :R

(#263) k_zsolt válasza Peat;) (#241) üzenetére

k_zsolt
(tag)

Hát en nem sisakban lattam a yachton. Legalabbis amikor a tv-re odapillantottam, akkor nem volt rajta mar.

(#264) Screammm válasza k_zsolt (#263) üzenetére

Screammm
(őstag)
LOGOUT blog

[link]

Atticus Senna :R

"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"

(#265) ByB válasza k_zsolt (#263) üzenetére

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sisak, overál le, vodka be... tenger, bigék... álom! ;]

(#266) k_zsolt válasza ByB (#265) üzenetére

k_zsolt
(tag)

Na jo, az álombol tessek felebredni, es holnap is a 8 ora muszakot lehuzni ;]

(#267) Dade

Dade
(kvázi-tag)

Ez is az F1-hez kapcsolódik, igaz egy kicsit másként :B
[link]

''...Mordor éjfekete földjén, sűrű árnyak mezején...''

(#268) viharhozo válasza hobizoli (#254) üzenetére

viharhozo
(PH! addikt)

Hagyjuk, vhogy nem ugyanazt latjuk a videon.

Asszem, ez azert orok emlek marad: a hétszeres világbajnok 16km/h-s sebességgel haladt, mikor elvesztette autója felett az uralmát. ;)

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#269) ByB

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A McLaren-t és a Toyota-t is kihagyták az F1 bizottságból - [link] Ebből még biztos lesz egy kis botrány! ;]

(#270) Integra válasza ByB (#269) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

és ez miért jó? mi célt szolgál?

(#271) Integra

Integra
(Jómunkásember)

vili megnősült :)
[kép]
[kép]

(#272) Integra

Integra
(Jómunkásember)

na ezt a felvételt érdemes letölteni.......
sumi és A kanyar :DDD
[link]

[Szerkesztve]

(#273) Screammm válasza Integra (#272) üzenetére

Screammm
(őstag)
LOGOUT blog

Én a gonosz [link]
;]

De tetszik a cím amit adtál neki :DDD.

[Szerkesztve]

(#274) Integra válasza Screammm (#273) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

elnézést, nem figyeltem:B
tanulságos video, az egyszer biztos... :)
igen, ez passzol az esethez, így mindenki emlékezni fog rá:DDD

(#275) ByB válasza Integra (#272) üzenetére

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Neee! Ebből egyértelműen látszik, hogy a fal közelében sem volt a jobb hátsó kerék!!! LOL (Hibázott, megbüntették, téma lezárva, de csak semmi elvakultság...!)

(#276) ByB válasza Integra (#270) üzenetére

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hogy mi alapján hagynak ki csapatokat, nem értem? :F Azonos nemzetiség, szerintem közel sem jelent azonos érdekeltséget... Holnap biztos jönnek majd a Dennis kommentek! ;]

(#277) Integra válasza ByB (#276) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

arra gondolok, hogy miért jó az, hol éri meg nekik, hogy kizárnak a döntésekből csapatokat.

(#278) Screammm válasza ByB (#276) üzenetére

Screammm
(őstag)
LOGOUT blog

Azt mondjuk se én se a cikkíró nem értem, hogy miért Williams és miért nem McLaren. Ti értitek? :F

(#279) ByB válasza Integra (#277) üzenetére

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nagyon sok technikai döntésnél csak 100%-os egyetértésnél lehet elfogadni a szabályokat -> minél kevesebb csapat annál nagyobb esély! :U (McLaren különben is elég ''kukacoskodó''.) De alapvetőleg indult hanyatlásnak az F1, kihal az egyediség és a high-tech a cirkuszból... Egyen gumi, egyen fék, egyen elektronika... meddig, miért? :O

(#280) Integra válasza ByB (#279) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

de akkor ne kizárjanak, hanem mondjuk kétharmados többség legyen
vagy sima többség, de hogy kizárnak csapatokat...
így is vagyonokat ölnek bele és akkor még a szavazati jogukat is megvonják, ez azért vicc.
nagyon elkéne már takarítani ezt a két vén trottyost...

(#281) válasza Integra (#280) üzenetére

(PH! addikt)

Nyugi, a Honda bent van. ;)

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#282) ByB válasza Integra (#280) üzenetére

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Teljesen egyetértek veled! Ezért leszek kiváncsi Denni kommentjére: ''Well, we are spending 400 millions euro in 2006... :DDD

(#283) Integra válasza (#281) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

de itt nem a hondáról van szó, hanem arról, hogy ez a kizárás absz etikátlan és ostoba dolog.
én attól nem leszek boldog hogy a honda a maradék 5 csapattal úgy alakítja a szabályokat hogy előnyt élvezzenek esetleg, ráadásul ez absz nem fér bele soichiro mester filozófiájába. ha nyer a honda, akkor olyan körülmények között nyerjen amit a többiek és elfogadtak és akkor én vagyok a legboldogabb ember 4 sure. azt is vágom hogy nem az ő döntésük, de én ilyen ötletet mint ez a csapat kizárás semmilyen formában nem támogatok

[Szerkesztve]

(#284) válasza Integra (#283) üzenetére

(PH! addikt)

Ezt én is így gondolom.

De ha már az élet másképp alakult, azért nem bánom, hogy a Ferrari a döntéshozók között van... :) Egyébként én sem értem miért a Williamset válaszották a Meki helyett ha már muszáj valakit kihagyni inkább a Mekit hagytam volna bent. :F

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#285)

(PH! addikt)

Ja, tudom már mindenkit töke tele van a témával, meg ez nem is kapcsolódik annyira szorosan hozzá, de egy kis adalék, főleg Schumisoknak lehet érdekes(egy másik fórumról másolom ide):

''Michael mindig nagyon gyors volt, sõt, õ volt a leggyorsabb. Volt azonban egy idõszak, amikor hirtelen a középmezõnyben találta magát. Nem értettük mi a gond, hiszen a gokart tökéletesen mûködött, jó volt a motor, és jók voltak a gumik is. Valamiért azonban mégsem ment neki. Egy napon aztán szerelés közben beszélgetésbe elegyedett vlem egy férfi. Egy trükkös berendezést kínált, amivel a porlasztó levegõbeömlõ nyílásának átmérõjét meg lehetett nagyobbítani, s a megnövekedett oxigénbeáramlásnak köszönhetõen a motor teljesítménye ugrásszerüen megnõtt. Ezt az alkatrészt a verseny elõtt észrevétlenül kicsavarták a porlasztóból, majd a verseny végén, a technikai ellenõrzés elõtt egyzserûen visszacsavarták.
Biztos voltam benne, hogy ez szabálytalan mûvelet, éppen ezért nagyon meglepõdtem, amikor tudatta velem, hogy rajtunk kívül már az egész mezõny ezzel versenyez. Hirtelen megvilágosodott elõttem Michael viszonylagosan gyenge szereplésének háttere. Úgy gondoltam megvitatom a dolgot Michaellel, mert bár nekem nem lett volna hozzá képem, de úgy gondoltam ha egyszer mindenki ezt csinálja, akkor lehet, hogy nekünk is csatlakoznunk kellene. Michael éppen a gokartját bütykölte, amikor óvatosan felvetettem a témát. ''Ahogy gondolja Dilk úr, megcsinálhatjuk, de akkor én abbahagyom a gokartozást'' - mondta tárgyilagos hangon, miközben villogtak a szemei igazságérzetétõl fûtve. Pár héttel késõbb a versenybírók észrevették a turpisságot, s Michael kivéteével mindenkit megróttak. Michaelnek igaza lett, mert volt benne annyi tartás, hogy nemet mondjon.
Én azóta nem tudom elképzelni, hogy Micael bármikor is tisztességtelen eszközökhöz nyúlt volna a versenyzésben, legyen az gokart vagy a Forma-1, mert meggyõzõdése szerint ezt tiltanhá a becsület. Ha történt is vlaha valami simli, akkor biztos vagyok benne, hogy az csakis Michael tudta és beleegyezése nélkül történhetett.''

Jürgen Dilk, Schumacher egykori menedzserének szavai.

(#286) szatocs válasza ByB (#269) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Érdekesnek tartom, hogy a Williams - et dominánsabbnak tartják, mint a McLarent...

=== Szatocs ===

(#287) szatocs válasza (#285) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Lehet, hogy akkor így gondolkodott, és feltételezem még most is, de én szándékosságot láttam a dologban. Nem hiszem el, hogy ott egy 7 - szeres világbajnok nem tud elfordulni akármilyen körülmények között. Nem hiszem egyébként, hogy kellett ez neki egy esetleges 2., de lehet, hogy első hely helyett. Sosem szerettem, és szurkoltam neki, de mindig is tiszteletben tartottam, mert nem sok ember éri el azt, amit ő, de ezzel a manőverével sokat kopott a szememben (nem mindtha ez bárkinek is számítana rajtam kívül).

=== Szatocs ===

(#288) ByB válasza (#285) üzenetére

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez egy igazi szívbe markoló sztori, ami talán meg se történt, de ha mégis: sok-sok évvel ezelőtt! :R

(#289) V.Stryker válasza szatocs (#287) üzenetére

V.Stryker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azt, hogy ott mi történt csak Schumi és az autó tudja...senki más. Minden más csak feltételezés és okoskodás. Én meg azt nem hiszem el, hogy egy hétszeres világbajnoknak ilyen olcsó trükkökre lenne szüksége, ahhoz hogy nagynak megmaradjon. Ő már nagy, és nagy is marad. Azt viszont már inkább valószínűnek tartom, hogy mindenki más megpróbálja lejáratni....irigységből....

Riasztók, kamerák, minden ami biztonságtechnika!!! Írj privit ha kéne valami!

(#290) brownus válasza hobizoli (#250) üzenetére

brownus
(PH! addikt)

hehe, a csapattársak:)

htc iS - CM7.2rc2 ॐ

(#291) LittleG válasza V.Stryker (#289) üzenetére

LittleG
(tag)

Agreed. :R

(#292) LittleG válasza hobizoli (#250) üzenetére

LittleG
(tag)

Schumi szinkron: -Beszóltál öcsisajt!!?? Lerúgom a lábad! :DDD

(#293) Peat;) válasza Integra (#283) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Egyetértek, a mai f1ben a két igazán f1-re ráállt és hagyományokkal rendelkező team a ferrari és mclaren. Erre kizárják az egyiket. Red Bull mire fog szavazni vajon? Semmi köze az f1hez csak marketing amit csinálnak :((( De ott a honda és toyota attól hogy japánok még elég más véleményen lehetnek, viszont 2 domináns csapat. Egyáltalán ez mér volt szükséges? De ez a williams...szerintem most jön egy újabb gyár (ami persze lehet hogy kivonul mint tette jaguar ha nem éri meg, mondjuk az asszem nem volt veszteséges..) és lecsapnak rájuk, kérdés h melyik, év elején már utalgattak rá hogy beszáll vki melléjük..
Poénként a torro rossot kellett volna választani ferrari helyett és teljes lenne a kép.. :)

(#294)

(PH! addikt)

Massa osztja a mezőnyt.
5mp-cel vezet.:)

Igaz vizes a pálya, de ez akkor is durva, nem hiába tesztelt a Ferrari annyit esőben a szezon elején.:)

szerk: alighogy beírtam a Renault utol is érte majdnem
szerk: már le is előzte:)

[Szerkesztve]

(#295) eXodus válasza (#294) üzenetére

eXodus
(őstag)

Hol nézed?

Le merem fogadni h ebben az évben egy igazán esős verseny sem lesz.

______________ Ingyen póker +50$-os kezdőtőkével! ________________ http://hu.pokerstrategy.com/u7ATCU ((Kérdés/segítség kell hozzá, akkor írj pü-t.))

(#296) válasza eXodus (#295) üzenetére

(PH! addikt)

[link] --> Java kell hozzá

Tudja valaki, hogy Badoer miért nem ment még egy kört sem? Massa már 55-nél tart.

szerk: most látom közben felszáradt a pálya, akkor kezdődhetne már a normális tesz is, nem csak ez a bénázás

[Szerkesztve]

(#297) DaveNo1 válasza (#294) üzenetére

DaveNo1
(senior tag)

vizes pályán Schumival a Ferrari verhetetlen, egyszer már igazán jöhetne esős futam, ne csak teszteken essen és legyen vizes a pálya... :U

(#298) szatocs válasza V.Stryker (#289) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Hát az ilyen megmozdulásai csak koptatni fogják a nevét, úgyhogy ne nagyon csináljon ilyet többet, ha azt akarja, hogy el felejtsék neki ezt. 16 km/h - nál volt az eset, teljesen más íven fordult, telemetriai adatok is igazolták az esetet, 50% - kal nagyobb fékerőt alkalmazott, és későn kuplungozott. Kicsit sok a véletlen egybeesés, nem hiszem, hogy ez mind egyszerre a véletlen műve lenne. Nem hiszem, hogy ennyit ér neki a pole, de ha csak egy pillanatra is megfordult ez a fejében, már rossz. Neki megfordult, és nem is tett másként. Nem kéne elfogultnak lenni azt hiszem, én nagyon tisztelem, habár nem neki szurkolok, de objektíven ítélem meg, hogy mi történt. Persze egy fannak nehéz beismerni, de nem rajtatok múlt, hogy mit tett a nagyágyú. Nem vonom kétségbe, hogy ő az egyik legnagyobb, de ilyennek nincs helye a pályán, azt hiszem...

=== Szatocs ===

(#299) shev7 válasza DaveNo1 (#297) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

Hacsak ki nem csuszik ;]

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

(#300) b-type válasza szatocs (#298) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

:Y :D
Azért bírom hogy bejönnek ezek a főcímek :D
Nem 16km/h-val akart fordulni, és nem 16km/h-nál ' veszítette el az uralmát' az autó felett.
Egy ilyen autó 16 km/h-s sebességnél nem tud megcsúszni, még egy útegyenetlenségen is inkább fentakad, mint megcsússzon.
4 darab óriási üzemmeleg gumiról beszélünk az autó sarkain, és kb. központos 600 kilóról.
..egy olyan kanyarban ahol 60-70-80-nal fordulnak el.

A telemetrián mért 16km/h megtalálható..közvetlenül a 0km/h előtt, szerepel ilyen mért adat a telemetrián, és valóban volt ilyen sebessége MS-nek míg meg nem állt, de köze nincsen semmi máshoz.

szerk: gondolom az 5km/h-s adat azért nem merült fel mert ott már egyáltalán nem volt kormánymozdulat,..vagy az már a cikkírónak is meleg volt. (ezt azért kétlem)

[Szerkesztve]

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2006 - Archívum III. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.