Nem kell 
Nekem még az avatárom is Monty oldaláról van, ..gondolom Monty drukker rögtön szúrja.
..bár a sisakot átfestettem.
szal kedvelem, őt is meg Heidfeld-et is..stb, de nem kardozok Monty oldalán,..sztem (bár ez megítélés kérdése) senki oldalán sem.
Inkább a túlzásokkal szoktam vitába szállni és az jöhet akárhonnan.
Én jobban ismerem a MotoGp világát mint az F1-et, és onnan tudom, hogy változnak az emberek, Capirossi pl.
..és tudom hogy a versenyben,..vagy akár egy VB cím terhe alatt sok minden beleférhetőnek tünik..utólag már nem biztos hogy az, de akkor ott amikor a döntést kell hozni akkor igen.
sokan hoznak döntéseket, jót-rosszat...pl. Talma is hozott tavaly egyet, és megszegte a csapatutasítást..ezt ki jónak, ki rossznak gondolja, biztos hogy volt pillanat amikor ő is bánta.
a felemlített Capirossi kilökte Harada-t az utolsó verseny utolsóelőtti kanyarjában, olyan helyzetben hogy ha 2.-nak fut be akkor is a japán pilóta a világbajnok,..tehát..elég egyértelmű volt, a csapatától kirugták (később őket beperelte és nyert 1vagy 2milla euro-t).
ÉS
mégis már évek óta bizonyítja hogy jó pilóta és jó versenyző..és minden, motorozik törött kézzel ájulásig, szal nagyon lehet kedvelni.
Nem tudom hogy végletesen el lehet-e kaszálni valakit, szvsz úgy gondolom hogy nem.
Abban viszont biztos vagyok hogy versenydöntések azok sohasem kristálytiszták.
Azért nem szeretem ha disznóznak vkit..meg ilyenek.
De csak akkor vitázok ha leírják
bele a világba igyekszem nem monologizálni 
be is fejezem 
”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type