Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2006 - Archívum III. (téma lezárva)

(#201) Pompi

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Tényleg kár minden szó, hiába minden tény és adat. Aki nem akarja elfogadni ami történt, annak minden csúsztatás, minden egy nagy összeesküvés Schumi és a Ferrari ellen, és persze akik döntöttek nem értenek hozzá és így persze nem hozhattak jó (?) döntést.

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

(#202) b-type válasza Pompi (#201) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

és uez visszafelé is.
Pedig ez az egész nem ilyen bonyolult, pl. szerintem..ahogy írtam rögtön és most is mondom, swindli volt, nem tudom hogy rögtönzött, tehát már megvolt a hiba és akkor már itt maradok, vagy az egész meg volt fejben..nem tom, de az én személyes véleményem az hogy ...ááá :D
De ez semmit sem számít..így gondolom és kész..
De amikor már ezt külsős..pl. lehetnék én is, el akarja dönteni, az már egy más téma szvsz.
Mert ők is 7-8órán keresztűl vitáztak az összes telemetriai adat birtokában.
Majd döntést hoztak...szerintem egy olyan esetben ahol nekik ezt nem szabad felülbírálni..
lehet mondani hogy fussák újra az utlsó 10percet, ..vagy mittomén, de nem elbírálni egy vezetési hibának látszó eseményt.
Mert ha ezt igen, akkor a többit miért nem, Klien telibetolta Kimi-t mert ő is nagyobbat fékezett (megblokkolt), pedig az előző kanyarokban nem fékezett ekkorát, ergo: szándékos volt. büntessék.

Szal nem tom, mindenki gondolhatja így, vagy úgy...de eldönteni nem lett volna szabad.
szvsz alapvetően nem muszáj az edzés utolsó percére futni a gyors kört, mert Monaco-ban bármi megtörténhet.

[Szerkesztve]

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

(#203) Chili7 válasza b-type (#202) üzenetére

Chili7
(őstag)

''szvsz alapvetően nem muszáj az edzés utolsó percére futni a gyors kört, mert Monaco-ban bármi megtörténhet.''
Csak így lesz könnyű autód az időmérőn, és a rajtnál (relatív) sok benzined egyszerre.

(#204) Pierre válasza Chili7 (#203) üzenetére

Pierre
(kvázi-tag)

így van, a jelenlegi szabályok szerint csak akkor lehet igazán jó taktikád, ha végig mész a harmadik szektorban és a végén új gumikon futsz egy gyors kört.

Hous Bin Pharteen

(#205) b-type válasza Chili7 (#203) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

persze, a logikájával semmi gond, de muszájnak nem muszáj...benne van a kockázat, főleg itt.
Ha MS-nek letört volna az első szárnya, akkor mennyivel volnának beljebb? akkor 'elvileg' verseynbalesetnek kezelik és sincs meg a pole a többieknek. Tehát kockázatos volt, jól csinálják meg minden, de akkor is benne van.

[Szerkesztve]

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

(#206) Pompi válasza b-type (#202) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

''szvsz alapvetően nem muszáj az edzés utolsó percére futni a gyors kört, mert Monaco-ban bármi megtörténhet''

Igaz, csak a jelelegi időmérési rendszer 3. etapjában sajnos az a helyzet, hogy ki kell autózniuk az üzemanyagot, így óhatatlanul az utolsó percekre marad a gyors körök megfutása. De ezt szerintem neked nem kell magyaráznom.

(#207) Chili7 válasza Pompi (#206) üzenetére

Chili7
(őstag)

Nem! B-type-ot én sem felvilágosítani akartam! De szerintem volt nekik (FA,KR) 1-2 tizeddel lassabb gyors körük. Lehet, 5 percel a kockás előtt, - abban az állapotban az volt a max amit ki lehetett hozni a néhány kiló +os autókból!

Ez van, a kockázatot az előző körükkel a minimálisra csökkentették! Az, hogy az utolsót nem bírták optimálisan befelyezni: I.J.! Mással is megesett már!

[Szerkesztve]

(#209) ByB

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Felkeltem, megnéztem a híreket és belinkeltem... A McLaren feltámadása volt még számomra érdekes, de az még röhejesebb, mint ez! Most megyek építek egy máglyát cipőkből és miközben ég, a barátaimmal körültáncoljuk, hogy a FőCipésznek több szerencséje legyen... Amúgy nyugodt vagyok! :DDD

(#210) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

Ha jól olvasom, akkor 1 nappal tolódik a tesztprogram, illtve csak 3 napos lesz :F

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#211) válasza Motion_Blur (#210) üzenetére

(PH! addikt)

Ja. Ma csak a Renault és a Honda tesztelt volna és valamiért tolták egy nappal.

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#212) Motion_Blur válasza (#211) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Foglalt a pálya, most nézem, hogy valakik tolják rajta :D

Series 600 :F

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#213) válasza Motion_Blur (#212) üzenetére

(PH! addikt)

Zsír, akkor nézem ezt. :D
Elég gagyik a köridők.:)

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#214) b-type válasza ByB (#209) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

Nincs itt gond :), linkeltek már ilyeneket is:
-[link]
:D
Ami az mellett hogy semmilyen forrásra nem hivatkozik, még téves adatokra alapoz, a szándékosan manipulatív megfogalmazásról és a logikátlanságról (Schummel Summi, akit mégis túl sokan kedvelnek a Németországban :) ) nem beszélve.
és akkor ez a 16km/h-nál eldobta a vasat cikk.
Tényleg az a helyzet hogy ha akar vmit találni az ember a nézőpontja kiszolgálására akkor a kiszolgáló média a helyzet magaslatán van :).

pláne hogy a linkelt oldal semmilyen szinten nem ismert/elismert sportoldal, de a hozzáállás az elég határozott..

[Szerkesztve]

(#216) ByB válasza b-type (#214) üzenetére

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a5.hu - f1hirek.hu - formula.hu - mindenhol megjelent a hírek, de gondolom egymástól szedik ezt a kamut... ;] Nekem nem kell keresgélnem ahhoz, hogy jó pilótának, de emberileg egy senkinek tartsam Schumachert és nem érzem missziómnak azt sem, hogy visszaadjam a szemed világát... :R

(#218) Pompi

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Te ismered? Mert ez alapján neked is ismerned kellene ahhoz, hogy istenként tiszteld...

(#220) zoa

zoa
(tag)

En is mint mindenki tudja a Ferrarinak szurkolok, de szerintem ezt a Monacot mindenkinek el kell mar felejtenie. ez van megtortent most nezzuk mi jon es ne a multon ragodjunk...

Kedvenc szinem a szivarvany

(#221) Pompi

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Én nem utálom. Nekem ilyen téren közömbös, elismerem a tudását. Egy rossz szót nem szóltam rá soha, sehol. Egyébként egyik versenyzőért se rajongok annyira, hogy ne tudjam szemellenző nélkül szemlélni a világot, nem úgy mint te (mégha azt gondolod, hogy nem így van, a hozzászólásaid másról árulkodnak).

Jópár versenyzőről lett itt írva elég lesúlytó vélemény a nyilatkozatai és a médiában látott viselkedése alapján, érdekes (vagy mégsem), hogy pont most kapod fel a fejed amikor hőn áhított sportolódról írja le valaki a saját véleményét.

Szerk: és kicsit üldözési mániád is van. Úgy látszik, hogy aki próbálja kívülről a kicsepegtetett információk alapján tárgyilagosan megítélni a dologokat az már mind útálja az embered.

[Szerkesztve]

(#222) b-type válasza ByB (#216) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

:D
Nem kell :)
Nekem még az avatárom is Monty oldaláról van, ..gondolom Monty drukker rögtön szúrja. :) ..bár a sisakot átfestettem.
szal kedvelem, őt is meg Heidfeld-et is..stb, de nem kardozok Monty oldalán,..sztem (bár ez megítélés kérdése) senki oldalán sem.
Inkább a túlzásokkal szoktam vitába szállni és az jöhet akárhonnan.
Én jobban ismerem a MotoGp világát mint az F1-et, és onnan tudom, hogy változnak az emberek, Capirossi pl.
..és tudom hogy a versenyben,..vagy akár egy VB cím terhe alatt sok minden beleférhetőnek tünik..utólag már nem biztos hogy az, de akkor ott amikor a döntést kell hozni akkor igen.
sokan hoznak döntéseket, jót-rosszat...pl. Talma is hozott tavaly egyet, és megszegte a csapatutasítást..ezt ki jónak, ki rossznak gondolja, biztos hogy volt pillanat amikor ő is bánta.
a felemlített Capirossi kilökte Harada-t az utolsó verseny utolsóelőtti kanyarjában, olyan helyzetben hogy ha 2.-nak fut be akkor is a japán pilóta a világbajnok,..tehát..elég egyértelmű volt, a csapatától kirugták (később őket beperelte és nyert 1vagy 2milla euro-t).
ÉS
mégis már évek óta bizonyítja hogy jó pilóta és jó versenyző..és minden, motorozik törött kézzel ájulásig, szal nagyon lehet kedvelni.
Nem tudom hogy végletesen el lehet-e kaszálni valakit, szvsz úgy gondolom hogy nem.
Abban viszont biztos vagyok hogy versenydöntések azok sohasem kristálytiszták.
Azért nem szeretem ha disznóznak vkit..meg ilyenek.
De csak akkor vitázok ha leírják :) bele a világba igyekszem nem monologizálni :)
be is fejezem :)

(#223) ByB

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Pontosítok: az emberi megnyilvánulásai a pályán váltják ki belőlem az automatikus undort és ezen ebben az életében már nem fog tudni változtatni... Adott elég okot rá, hogy sokan senkinek tartsák! Az egy dolog, hogy világbajnok, az pedig egy másik, hogyan vált azzá! :R

(#226) Pompi

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azt írtam, hogy a kicsepegtettet információk alapján tárgyilagosan... ami persze nem biztos, hogy azt jelenti, hogy mindent tudunk az ügyről.

Lehet, hogy neked furcsa, hogy valaki anélkül is tud valamiről / valakiről véleményt mondani, hogy akár imádná akár utálná azt.

Nem érdekel, hogy meghat-e vagy sem (nyilvánvaló, hogy az imádatod szőtte háló lehetetlenné teszi már a józan ítélőképességed), egyszerüen a véleményemet írom, és ne haragudj, de ne te mond meg nekem légyszíves, hogy mikor fejezzem ezt be.

Egyébként semmi bajom veled és a végtelen rajongésoddal egészen addig amíg pl. engem megpróbálsz arról meggyőzni, hogy zsigerből útálom imádatod tárgyát csak azért mert mást mertem írni, mint amit te.

[Szerkesztve]

(#227) ByB válasza b-type (#222) üzenetére

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én nem ismerem a MotoGP világát, a Forma1-t igen! Schumacher tett eleget ahhoz, hogy ki lehessen zárni nem fair küzdelem miatt! De sokan félreértenek, ezt a mostani szituációt nem éreztem szándékosnak és ugyan egyetértek, hogy meg kellett bűntetni, de nem ennyire. Az viszont nagyon tud zavarni, ha valaki a végletekig elvakult... ezt ne magadra értsd! :R

(#229) DaveNo1

DaveNo1
(senior tag)

1997 elvették az összes pontját nem fair küzdelemért utolsó futam után. Mostani futamon tul sulyos volt a büntetés, akár még VB befolyásoló is, de ahogy már előttem szóló tag mondta, ideje elfelejteni a történteket, hisz ugyanezt mondta Schumi és a Ferrari is...tul kell lenni az egészen és előrenézni. Majd Angliában megmutatják ki a legjobb ;]

(#230) Pierre

Pierre
(kvázi-tag)

Hűha, mi volt itt, eltűnt egy csomó hsz, csak a válaszokat látom. de el tudom képzelni :P

Hous Bin Pharteen

(#231) shev7 válasza Pierre (#230) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

ugylatszik valaki ingerult es/vagy meggondolatlan volt

[Szerkesztve]

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

(#232) k_zsolt válasza ByB (#227) üzenetére

k_zsolt
(tag)

Azert azt tegyuk hozza, hogy a Forma1-ben most o az aktualis ''celpont'', akit lehet mindenert okolni, szidni es dicserni, tul sokmindent megnyert mar o, csapjunk mar oda neki, menjen mar innen, hagyja kibonatkozni a tobbieket is ;)

(#233) shev7 válasza k_zsolt (#232) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

en inkabb azt erzem a buntetes mogott, hogy tul sok mindent ''meguszott'' legalabbis az ''ellendrukkerek'' biztos igy erzik. Hogy ugy mondjam ''kijart'' mar neki egy buntetes, megha ezt jogtalannak is erzem, sokan biztos jobban erzik most magukat, ha ez kell a sportnak, hat legyen :)

Bar en akor ereznem jobban magam, ha eltorolnek ezeket a hulye motorszabalyokat.

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

(#234) k_zsolt válasza shev7 (#233) üzenetére

k_zsolt
(tag)

Ez is igaz. En Raikonnent birtam a legjobban most. Kiesett a versenybol, utana visszagyalogolt a boxutcaig, atoltozott, aztan otthagyta a francba az egeszet es lepihent egy yachton, szart az egeszre :DD

(#235) shev7 válasza k_zsolt (#234) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

nem gyalogolt vissza a boxba :) ''munkaruhaban'' ment fel a yachtra...

(#236) DopeBob

DopeBob
(őstag)

Arra az esetre emékszik még valaki, amikor alonso Culthard előtt ment, joval a kanyar elott beletaposott a fékbe, szegény Culthard kikapta a kormányt és a kavicságyban végezte? :U

MZ/X

(#237) DopeBob válasza k_zsolt (#234) üzenetére

DopeBob
(őstag)

A vágás is nagyon jo volt :D verseny kozbe 5percenkét mutatják ahogy még mindig gyalagol :D jöt röhogtem rajta, pedig nagyon sajnálom hogy kiesett :(

MZ/X

(#238) Chili7 válasza DopeBob (#237) üzenetére

Chili7
(őstag)

Azt már megfejtettétek, hogy miért nem vette le a sisakját, mielőtt felment a Yacht-ra?

(#239) hobizoli

hobizoli
(PH! kedvence)

[link]

Na, ugyanott ment...? :U

hobizoli