Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2006 - Archívum III. (téma lezárva)

(#2001) rocket válasza viharhozo (#1994) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Felreertetted amit irtam (hozzateszem jogosan mert tenyleg felreertheto :) ), nem a motor megbizhatosagara utaltam, azzal most nincs akkora gond mint tavaly, de cserebe viszont nem eleg gyors a merci motor, mercinek meg nem nagyon sikerult megtalalnia az aranykozeputat a megbizhatosag es a gyorsasag teren.

Tavalyi ev utan lehetne kisebb az arca a mercedes elnokenek, mert nyilatkozgatni azt tud kemenyen ha nem tetszik neki valami, de tenni ellene ne igy tortenjenek a dolgok nem ;)

[Szerkesztve]

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#2002) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

Néhány video Montoyáról:

[link]
[link] [kép]
[link] szép csata Kimivel
[link] itt Schumit etette meg a buszmegállóban
[link] hát ööö :D

Kétségtelenül voltak szép megmozdulásai ;)

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#2003) Integra válasza Oliverda (#1999) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

hűha:))

(#2004) Integra

Integra
(Jómunkásember)

''i'm the bad guy'' :DDD
[kép]

(#2005) -Mike- válasza Integra (#2004) üzenetére

-Mike-
(őstag)

ingyé van a rayban, még jó hogy kemény...... ;]

Complicated human being.

(#2006) Pompi válasza Motion_Blur (#2002) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ez is jó kis összeállítás: [link]

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

(#2007) Motion_Blur válasza Pompi (#2006) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Szépen vezet(ett) Montoya. Finoman, lágyan, egyáltalán nem volt olyan agresszív, mint pl. Alonso, vagy Schumacher. Itt természetesen a kormánymozdulatokra gondolok.

A mezőnyből (vagy mondjuk az élmezőnyből) magasan Alonso vezet a legagresszívebb stílusban, igaz, hogy ehhez kell egy Renault, ami elbírja ezt - az elvileg gumigyilkos - techikát.

[Szerkesztve]

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#2008) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ezt: [link]

Na meg ezt: [link]

[Szerkesztve]

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#2009) -Mike-

-Mike-
(őstag)

azért ne felejtsük el hogy a 'fastest grand prix lap in history' is az ő nevéhez fűződik
[link]

Complicated human being.

(#2010) -Mike- válasza Oliverda (#2008) üzenetére

-Mike-
(őstag)

a Michael keresztnevűekkel úgy látszik mindig meggyűlik a baja... ;]

Complicated human being.

(#2011) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Liuzzi a Red Bullra bízza a sorsát

[link]

Szerintem a két Red Bull-s csapatnál jövőre se a Klien se a Speed nem fog versenyezni!

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#2012) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

JPM pályafutásáról egy kis összefoglaló: [link]

Nem tudom milyen érzés lehet, hogy többet nem ülhet F1-es autóba. Gondolom olyan, mint egyik pillanatról a másikra elveszíteni mondjuk a barátnődet. Igaz, hogy Montynak van más :D

(#2013) -Mike- válasza Motion_Blur (#2012) üzenetére

-Mike-
(őstag)

abban én nem vagyok olyan biztos hogy nem ül többet f1-es autóba, lehet rájön és egy év múlva visszajön egy gyengébb csapathoz vagy egy redbullhoz

Complicated human being.

(#2014) Oliverda válasza Motion_Blur (#2012) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem hiszem hogy többet nem ülhet F1-es autóba, inkább arról van szó hogy nem akar egy középmezőnyben tanyázó csapatnál végleg elszürkülni. Na meg ugye a család ámerikában van... Gondolom pacák Haug és társai már agyon baszogatták, én sem szívesen töltenék el további hónapokat feszültségben.

Amúgy nagyon kíváncsi vagyok, ha netán Kimi marad jövőre is, akkor majd ki lesz a favorit a csapatnál.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#2015) Motion_Blur válasza Oliverda (#2008) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Michigan 500: remélem Montoya nagyon megköszönte a lekörözendő versenyzőnek a szélárnyékot, ugyanis az döntötte el ;)

(#2016) Motion_Blur válasza Oliverda (#2014) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Kizártnak tartom, hogy Kimi maradjon a McLarennél. Biztos, hogy Alonso lesz az első számú pilóta. Szerintem de la Rosa kap helyet jövőre, ő fogja segíteni Alonsot.

(#2017) rocket válasza Motion_Blur (#2012) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Amerikaba haza megy mint ahogy mar tobb interjujaban is nyilatkozta, boldognak tunik a dontesevel, ez a lenyeg :)

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#2018) Motion_Blur válasza rocket (#2017) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Akkor ok! :)

Ezt egy másik fórumban olvastam:

''A kontraktus idő előtti felbontásában kulcsfontosságú szerepet játszik az, hogy a Daimler Chysler érdekeltségi körébe tartozó Mercedes- Benz résztulajdonosa a McLarennek. s az autóipari mamut szoros kapcsolatban áll, Chip Ganassi csapatával is. Az együttes a konszern alá tartozó Dodge autóival versenyez.
Így Chip Ganassi intézte el, hogy már az idén tesztelje az autót és minnél előbb versenyezhessen.''

(#2019) rocket válasza Motion_Blur (#2016) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Az negy meglepetes lenne, vannak nala nagyobb tehetsegek, szerintem iden se fog vegig de la Rose versenyezni Monty helyett, nem lennek meglepve ha Hamilton mar a francia nagydij utan atvenne a helyet :)

(#2020) b-type

b-type
(PH! nagyúr)

én is átlinkelek egy videót :)
- [link]
Francos franc hogy elmegy, de jó helyre megy, új kihívás...jó nagy vasak, más hangulat. :)

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

(#2021) rocket válasza Motion_Blur (#2018) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Ez se elkepzelhetetlen, tul nyugis ez az egesz ugy minden oldalrol nezve, igy valoszinuleg van valami a hatterben :)
Nem lennek meglepve ha meg iden indulna a Busch kupaban Monty, jovore pedig johet a Nextel kupa.
Egyebkent a legutobbi versenyt a Busch kupaban pont Casey Mears nyerte, akinek a helyet atfogja venni Monty a 42-es szamu kocsiban :)
[kép]

(#2022) Motion_Blur válasza rocket (#2021) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Az biztos, hogy JPM sok nézőt visz magával, így felértékelődik (reklám, stb...)
Ráadásul, ha beleültetik a tutiba...nem hinném, hogy ezt 2 nap alatt gondolták ki ;]

(#2023) rocket válasza Motion_Blur (#2022) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Bizony, nem gyenge marketing erteku ez a dolog azert, foleg europaban ahol egyre nepszerubb a NASCAR, ez egy ujabb nagy lokest adhat :)

(#2024) Csepy válasza Motion_Blur (#2012) üzenetére

Csepy
(senior tag)

Hm... A de la Rosa-s részt is már múlt idejű tényként kezeli a wikipédia; érdekes...

Regards: Csepy

╔═════════════════════════════════════════════════╗ ║Tel: 30/570-8393 XXI. században mobilszám nélkül nincs üzletelés. ║ ╚═════════════════════════════════════════════════╝

(#2025) Integra válasza rocket (#2021) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

szerintem montoya simán indulni fog mindenhol amit csak lehet, van akkora reklám értéke a palinak hogy ez reális legyen :)

(#2026) Motion_Blur válasza Csepy (#2024) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Hát igen, elég furcsa [kép]

Pár óra alatt átírták az egészet, mert amikor linkeltem még nem volt benne a jövő, mint múlt :D

(#2027) bdav

bdav
(őstag)

Ahogy Montoya mostanában ment, úgy jobb ha elmegy máshova, neki is + nekünk is. a látványos előzések hiányoznak, de ő se csinált nagyon olyat az elmult másfél évben (vagy csak ennyire rövid a memóriám), de idén semmiképp . videók klasszak azért nagyon :)

10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''

(#2028) Motion_Blur válasza bdav (#2027) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Hát igen, a Williams-nél eltöltött évek alaján szereti, aki szereti, az biztos. Ott csinált nagy dolgokat, főleg, amikor megérkezett az F1-be, és egyből el akarta verni Schumachert :D

(#2029) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

''Múlt heti ülésén a Formula One Commission belepillanthatott a 2007-es ideiglenes versenynaptárba, amelyben a Német Nagydíjnak jelenleg otthont adó Hockenheim állítólag egyáltalán nem szerepelt. Ez azt jelenti, hogy megtörtént, amire régóta számítani lehetett: Bernie Ecclestone száműzött egyet a két németországi futam közül''

A Formula-1 szépen lassan megszűnik európai sorozatnak lenni :(

(#2030) PumPi válasza Motion_Blur (#2029) üzenetére

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem meg asszem megszűnik létezni mint sportág, ost is már csak Schumi miatt nézem úgymond megszokásból, az időmérőket már meg se nézem, egyszerűen nem érdekel, a versenyt végigküzdöm, de semmi extra. Viszont legtöbbször csak akkor nézem ha tényleg nincs más dolgom, úgy is mondhatnánk a prioritási lista hátulsó felébe került a forma1.

Vorsprung durch Technik..

(#2031) joshua7

joshua7
(PH! kedvence)

Szomorú vagyok, hogy elmegy JPM. Máig emlékszem pl. a 2001-es brazil manőverére. :R
Az utóbbi időben viszont mintha kialudt volna benne a tűz. :(

Semper Fi

(#2032) Nowhereman válasza AMD Power (#2011) üzenetére

Nowhereman
(őstag)

Azért kissé szűkíthetne az arcon! A két tengerentúlin Speed kissé jobban nyomta nála...

Utánam a kondenzcsik!

(#2033) Fortissimus

Fortissimus
(őstag)

Villeneuve: nem rossz váltás a NASCAR[link]
Villeneuve számára sem idegen az elképzelés. ''Nem nevezném rossz váltásnak. Biztosan nem visszalépés lenne számomra.''

Te is fiam Vili????

''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY!

(#2034) Integra válasza Fortissimus (#2033) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

igaza van...
és az lenne az igazán durva ha sumi kimi is odamenne!

(#2035) Fortissimus válasza Integra (#2034) üzenetére

Fortissimus
(őstag)

:D

naja!!

de kizárt, h sumi amerikába menne, kimi pedig először lonzi száját akarja elkenni itt az F1-ben!

[Szerkesztve]

''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY!

(#2036) Integra válasza Fortissimus (#2035) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

még kőkemény versenyzés is lenne... bár az van most is dögivel:)

(#2037) Pompi

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szvsz az a Formula-1 - azaz a királykategória - jelenlegi helyzetét minősíti leginkább, hogy aktív pilóták lépnek át másik kategóriába.
Tényleg az lenne a legnagyobb (pofon) ha többen is ezt tennék... de sokak inkább ''áznak a húgyban''.

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

(#2038) Integra válasza Fortissimus (#2035) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

lehet hogy kizárt
de ha isten igazából versenyezni akarna akkor a nascarba menne

[Szerkesztve]

(#2039) Fortissimus válasza Pompi (#2037) üzenetére

Fortissimus
(őstag)

hacsak ''kicsit lehetnék pisis...'' :)

(#2040) PazsitZ válasza Fortissimus (#2035) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

Schumi ha abbahgyja az F1-ben fogja befejezni véglegesen ez tuti.
Kimi pedig szerintem őrülne annak, ha bejönne neki az amúgy (tavaly viszonylagosan) megérdemelt VB-cím.
Előre is elnézést, de szerintem Alonso nem sokkal többet tud, mint a most ismét szinrelépő De la Rosa! Szerintem érdemes lesz figyelni a teljesítményére!

S végül: Hajrá Webber and Williams! :)
és Hajrá Albers with Midland! :)

[Szerkesztve]

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#2041) shev7 válasza Motion_Blur (#2002) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

:C Motion is back :C

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

(#2042) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Baumgartner Zsolt utódját keresik

[link]

Jó lenne egy magyar az F1-be nagyon!

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#2043) b-type válasza AMD Power (#2042) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

van lehetőség hogy lesz, legalábbis Kiss Norbit és Michelisz Norbit is megkeresték már egy Euro F3000-es tesztlehetőséggel, és egy ebből eredő esetleges GP2-es tesztpilótasággal.
Wéber Gabi is nagyon jól menne, viszont némi korhátránya van már sajnos.
DE
ez pénz kérdése.
Kiss Norbi aki az eddigi 8 Clio kupás futásból 7et megnyert, szerintem nagyon is jól teljesítene ezen a vonalon, kívánom is neki hogy odakerüljön, de újra csak pénz és pénz. :(

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

(#2044) AMD Power válasza b-type (#2043) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Igen a Wéber Gabi is jó pilóta , csak sajnos már kicsit ''öreg''. De én szívesen látnám egy F1-s kocsiban. Szimpi gyerek...

(#2045) Motion_Blur válasza PazsitZ (#2040) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Alonso klasszisokkal jobb versenyző, mint de la Rosa + sokkal egyenletesebb a teljesítménye, a jelenlegi mezőny legkiegyensúlyozottabb pilótája (:()

De szerintem akkor csinálná jól a McLaren, ha idén versenyeztetné de la Rosa-t (ennek az évnek már úgyis mindegy), és jövőre betenné Alonso mellé hátvédnek. De la Rosa nagyon jól ismeri a kocsit, és most élesben is gyűjthet információkat. Kell egy olyan ember jövőre, aki úgy ismeri az autót, mint a tenyerét, és meg tudja mondani, hogy jó irányba fejlesztenek-e.

Bár nagy kérdés, hogy a két Michelines élcsapat mit tud kezdeni jövőre a Bridgestone gumikkal, illetve lesz-e idő teljesen új futóművet tervezni alá. Ha a Ferrari tartja az idei formáját, akkor előnyben lesz a köv. év első versenyein (meg persze nem kell foglalkoznia a gumikkal, fejleszthet más területen), és akár ott meg is nyerheti a vb-t. Schumi szerintem pont ezért fog hosszabbítani 1 (esetleg 2) évet. Az idei cím 99%, hogy Alonso-é, de láthattuk Indy-ben, hogy mennyit számít a gumi...

(#2046) PazsitZ válasza Motion_Blur (#2045) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

Oké oké, kicsit túloztam :) :)

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#2047) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Montagny: ez lesz az utolsó versenyem

[link]

(#2048) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

[link]

jobb klikk, cél mentése...

:D

Briatore Kimit akarja megkaparintani: [link] :(

[Szerkesztve]

(#2049) Oliverda válasza Motion_Blur (#2048) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ez alap. :D

Nincs meg a teljes vereseny?

(#2050) b-type válasza AMD Power (#2044) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

az sztem is :)

bővebben a tesztekről:
- [link]
- [link]

Kiss Norbi a PH-n is reggelve van csak ritkán jön.
mindkét Norbi a mai napig versenyzik szimekkel.

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2006 - Archívum III. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.