Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2006 - Archívum III. (téma lezárva)

(#151) LOTR válasza Motion_Blur (#119) üzenetére

LOTR
(PH! addikt)

[link]

tehát miniből seatba

[Szerkesztve]

One Ring to rule them all

(#152) Integra válasza LOTR (#151) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

szépen megy előre a létrán.. :DDD

[Szerkesztve]

(#153) Firestormhun

Firestormhun
(fanatikus tag)

Montoya azért tesztelt többet télen, mert Raikkonennek egészségügyi problémái voltak. (Ha jól emlékszem térdműtétje volt.)

...

(#154) -Mike-

-Mike-
(őstag)

MS-el pár kör onboard kamerából [link]

Complicated human being.

(#155) -Mike-

-Mike-
(őstag)

Alexander Premat(GP2) egy köre onboardból szintén [link]

Complicated human being.

(#156) shev7 válasza Firestormhun (#153) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

csuklo, de ha jol emlekszem akkor pihi van nalluk, es akkor senki nem tesztelt.

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

(#157) matyics válasza Motion_Blur (#110) üzenetére

matyics
(őstag)

Úgy látom nagyon ráérsz! :)

Ha Isten azt akarta volna, hogy ne maszturbáljunk, akkor rövidebb kezet csinált volna

(#158) matyics válasza -Mike- (#85) üzenetére

matyics
(őstag)

[link]

Hogy megnyugodj! :))

Ha Isten azt akarta volna, hogy ne maszturbáljunk, akkor rövidebb kezet csinált volna

(#159) matyics

matyics
(őstag)

Azért volt aki mégis pezsgőzött! :(((
[link]

(#160) Chili7

Chili7
(őstag)

Ron Dennis : ''Az első bokszkiállás után világos volt számunkra, hogy Kimi autójában hét körrel többre elegendő üzemanyag van, mint Alonsóéban. De amikor bejött a biztonsági autó Webber leállása miatt, akkor elvesztettük ezt az előnyünket.''

Én: Ezt az a csákó is tudta, aki indokolatlanul küldte be az SC-t!

[Szerkesztve]

(#161) Pierre

Pierre
(kvázi-tag)

Montoya: ''A tavalyi évben az utolsó helyről indultam, és mégis a negyedik pozícióban végeztem - mondta a kolumbiai versenyző. '' [link]

Ezt már el is felejtettem, de nem negyedik lett, hanem ötödik, mint Sumi. :DDD

Hous Bin Pharteen

(#162) viharhozo válasza shev7 (#136) üzenetére

viharhozo
(PH! addikt)

De mar korabban Pa is emlitette, hogy ok, hogy le van szabalyozva a max fordulat, de nem mindegy, hogy mennyit jaratod a motort a max fordulat kornyeken.

Ezt igazandibol ertelmezni se tudom. A maximalis fordulat kornyeken huzamosabb ideig kizarolag a hosszu egyenesek vegen jar a motor. A koztes reszeken folyamatos a valtas. Remelem, azt senki sem hiszi, h Rajko nem tud valtani.

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#163) brownus válasza Integra (#152) üzenetére

brownus
(PH! addikt)

a végén hamarabb lesz vb mint ralf :D

htc iS - CM7.2rc2 ॐ

(#164) shev7 válasza viharhozo (#162) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

Azt nem, de hogy Monty valamit maskepp csinalt, az biztos.

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

(#165) Motion_Blur válasza -Mike- (#154) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Itt jól lászik, hogy annál a bizonyos sikánnál tényleg nem kell visszaváltani :)

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#166) Motion_Blur válasza -Mike- (#132) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Jaja. Azért ez nagyon durva :( Ha jön valaki a bokból, akkor simán ráhúzza?

Csapat nem szólt neki azonnal?

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#167) Motion_Blur válasza -Mike- (#155) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Itt nincs TC :F

(#168) LittleG

LittleG
(tag)

[link]
Még jó hogy nem ismeri el, ha hibázott a döntéshozásnál. Egy bírónak az a karrierje végét jelentené.

(#169) Motion_Blur válasza LittleG (#168) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Csak nem spanyol az úriember? :U

(#170) Chili7 válasza LittleG (#168) üzenetére

Chili7
(őstag)

A linkelt oldalon jobb oldalt lévő szavazásról jut eszembe, hogy;
egy Schumacher-rajongónak, az nagy trauma lenne, ha kiderülne, hogy hibázott a kanyarban, és azután azt sikerült rögtönöznie, hogy akkor le is parkol egy kicsit?

Én valami ilyesmire gyanakszom! :F

Motion_Blur: Joaqím???? Ez dúúrva! A másik meg Pedro, a harmadik meg Raúl, vagy José?

[Szerkesztve]

(#171) Motion_Blur válasza matyics (#157) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]

(#172) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

Az Ezüstnyilak csapata szeretné megtartani a finn pilótát, ám a sorozatos problémák miatt nem lesz egyszerű feladat. A Mercedes sportigazgatója, Norbert Haug nem hiszi, hogy a monacói kudarc rontott volna a helyzeten. ''Természetes, hogy Kimi nem fog ujjongani örömében, de ha az autója sebességére gondol, akkor boldog lesz. A jelenlegi helyzetben nem beszélhetünk a bajnoki címről, de ha újabb előrelépéseket teszünk, akkor talán sikerül őt meggyőzni arról, hogy maradjon.''

Ezt ugye nem gondolja komolyan :F

Na mindegy, Kimi válasza:

''Szép, hogy az emberek a világ egyik legjobb autóversenyzőjének tartanak, de én a bajnoki címet akarom, és ott szeretnék versenyezni, ahol biztosítják nekem a feltételeket ehhez.''

Rönyó, vagy Ferka.

(#173) válasza Motion_Blur (#169) üzenetére

(PH! addikt)

3 döntőbíró volt.
Egy angol, egy spanyol és egy francia. :U

Ezek után azt mondom, csoda, hogy Schumi ennyivel megúszta...

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#174) Motion_Blur válasza (#173) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Szééép!

(#175) SzalaiG válasza Chili7 (#170) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

Urak! Laza cigi!!!!!!

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

(#176) Chili7 válasza SzalaiG (#175) üzenetére

Chili7
(őstag)

Ezt mire mondod? És, hogy érted?

....még mindig nem esett le! :F :B

(#177) SzalaiG válasza Chili7 (#176) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

A három bírónak.
Mint egy rossz viccben.
1 angol 1 spanyol és 1 francia szivatják Schumit. Nem csoda, h alonzit nem piszkálták a sárgazászlónál be nem tartott szabályok miatt. Ő is spanyol és egy francia kocsiban ül.

(#178) Chili7 válasza SzalaiG (#177) üzenetére

Chili7
(őstag)

OK!
Reméltem, hogy nem a hsz.-em MSC-s részére vonatkozott, és hogy a cigi nem az enyém! :)
Lehet tudni, hogy Silverstone elött lesznek-e tesztek? Kíváncsi vagyok a Mekik teljesítményére!

(#179) Motion_Blur válasza Chili7 (#178) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Igen, holnaptól Barcelona-ban 4 napon keresztül ;)

(#180) válasza Chili7 (#178) üzenetére

(PH! addikt)

Elvileg Barcelonában, holnaptól.
Ha tényleg ott lesz akkor lehet nézni élőben a szokásos helyen.

12mp

[Szerkesztve]

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#181) SzalaiG válasza (#180) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

Most kéne egy kis erő a 2004-es mindent elsöprőből.
Jó lenne már a teszten éreztetni, h idén a Ferrari - Schumi páros lesz a VB!

(#182) válasza SzalaiG (#181) üzenetére

(PH! addikt)

Sztem Monacoban éreztette Schumi.
Az a baj, hogy az nem mérvadó arőviszonyok tekintetében.

(#183) Motion_Blur válasza (#180) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Gondolom a Ferrari párhuzamosan tesztel Fiorano-ban is nem? :U

szerk: nem, nem fognak :(

[Szerkesztve]

(#184) Screammm válasza (#180) üzenetére

Screammm
(őstag)
LOGOUT blog

mi a szokásos hely? :B

"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"

(#185) SzalaiG

SzalaiG
(PH! addikt)

Megörülök, ha a vgén pont ezen a pár pontotn múlik amit most vett el tőle ez a három kis köcsög.
Bíró szerintem csak oyan nemzetből kerülhetne ki aki pártatlan.

(#186) Motion_Blur válasza Screammm (#184) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

[link]

Jobbra alul, OnLine (Java)

(#187) Chili7

Chili7
(őstag)

Leggyorsabb körök:

5. Fisichella Renault 1:15.919 +0.776
6. Montoya McLaren-Mercedes 1:16.008 +0.865
7. Massa Ferrari 1:16.612 +1.469

:( :((( :((
A HOndák meg +2.1+

[Szerkesztve]

(#188) Motion_Blur válasza Chili7 (#187) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Már az idény elején sem nagyon értettem, hogy a Hondát miért veszik a Ferrari, a Renault és a McLaren mellé :F

Az, hogy 1 körön gyorsak nem jelent semmit.

[Szerkesztve]

(#189) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

[kép]

:DDD

(#190) matyics válasza Motion_Blur (#171) üzenetére

matyics
(őstag)

Látom bejön a csaj, mert melózol érte egy csomót! :))

(#191) Motion_Blur válasza matyics (#190) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Igazából nem nagy szépség, de vonzó, olyan k*rvás ;] Gondolom Ralfon kívül kezelgetik még páran :U

szerk: amúgy üdv újra itt! :R

[Szerkesztve]

(#192) -Mike- válasza Motion_Blur (#189) üzenetére

-Mike-
(őstag)

[kép]

Complicated human being.

(#193) Chili7 válasza Motion_Blur (#191) üzenetére

Chili7
(őstag)

Nem mertem eddig leírni, nehogy megsértselek, de ugyanez a véleményem!
De nyaktól lefele jól néz ki!

(#194) Chili7 válasza -Mike- (#192) üzenetére

Chili7
(őstag)

[kép]
[kép]
10-15 évvel korábban.

[Szerkesztve]

(#195) Pompi válasza shev7 (#142) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ugyan tegnap volt ez a téma terítéken, de este előkotortam az F1 Racinget.

Montoyáról:

''Igaz például, hogy az oly körültekintően kialakított ''laza latínó'' stílusával valóban kőkeményen dolgozik hosszú hónapok óta. Ezt McLaren-es nagyfőnöke Ron Dennis is megerősíti. ''A tavalyi évad vége óta - mesélte az F1 Racingnek Ron március elején - őszíntén mondom, hogy soha, de valóban soha nem láttam még pilótát olyan keményen dolgozni, mint Juan Pablo. Elhivatottsága megkérdőjelezhetetlen - az autóban és a pálya mellett egyaránt. ... A téli felkészülés folyamán, miközben Kiki Raikonnen egyetlen alkalommal sem látogatott el a McLaren Technology Center-be, Juan nem kevesebb mint kilencszer tette tiszteletét.''

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

(#196) ByB

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Gyalogos tempónál csúszott ki Schumacher - [link]

(#197) Chili7

Chili7
(őstag)

Az Monacói Nagydíj egyik stewardja (Joaqim) bevallotta, fájdalmas volt számára Schumachert elítélni, azonban elárulta, nem volt más választásuk, miután kiderült, hogy a hétszeres világbajnok 16km/h-s sebességgel haladt, mikor elvesztette autója felett az uralmát.

(#198) b-type válasza ByB (#196) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

Na igen, itt is fellelhető a csúsztatás frankón, de már ehh..
A közvetítés előtt mondták (ha vki mégsem tudja) hogy az egész F1 sorozat leglassabb kanyarja a pálmafás, ott fordulnak el mittomén 20-30km/h-val.
Akkor valószinűleg készpénznek veszek egy ilyen nyilatkozatot,..tény hogy ez is elég lassú kanyar, de amikor éppen a pole..a pályacsúcs környékén autózik valaki akkor biztos 16km/h-val egyszer csak eltaknyol..
répaság az egész, ha valaki hibázik, akkor valóban lelassúlhat 16km/h-ra, de annak van egy kiváltó oka, nem pedig 16km/h-nál cseszte el a dolgot.
:(

szerk: nem tudom, néha határozottan érzem hogy maga a lényeg nem is fontos, meg a minimális tájékozottség sem, csak valahogy oda lehessen csavarni amit az ember mondani akar,..de már annyira hogy semmi nem számít, nincs gondolkodás, nincs semmi, ..csak valahogy mondhassa már.

[Szerkesztve]

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

(#199) ByB válasza b-type (#198) üzenetére

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A leglassabb kanyar a Grand Hotel - [link] - és ott is 45 km/h a minimum sebesség...

ui.: Néha úgy érzem, hogy a tények már semmit sem számítanak! Vannak személyek, akik fedhetetlenek és hiába bizonyította a ''történelem'' többször is, hogy ugyanolyan gyarlóak, mint a többi ember, sőt... mégis isteni pátosz jár nekik!

[Szerkesztve]

(#200) b-type válasza ByB (#199) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

:)
Igen most lett Grand Hotel..de mindegy, nekem pálmafás kanyar marad még egy jó darabig.
itt van képen mégis ha vki most összezavarodna:
- [link]

szerk:Ezen a képen ott ahol MS meghibázta a kanyart ott 80-at írnak.
mindegy persze ez is, de 'a 16km/h-nál vesztette el az uralmát' óriási csúsztatás, pont jó főcímnek. :(((

[Szerkesztve]

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2006 - Archívum III. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.