Igazad van, nem nezem az a5-os grafikonokat, csak nagyon ritkan. Az viszont nem igaz, hogy Monty szimpatikusabb mint Kimi, egyszeruen igazsagtalannak erzem, amit itt paran Montyval kapcsolatban allitanak. ''A csapatoknak montoya nem kell még red bullnak se most úgy néz ki.'' Ez peldaul oreg hiba, Montynak sokkal tobb munkaja van a jelenlegi autoban Mint Kiminek. Most sajat velemeny jon: Talan ezert is van az, hogy Kimi gyorsabb es lerobban alatta az auto. Monty valoszinuleg jobban tudja, hogy hol a hatar ennel a konstrukcional. De biztos nincs igazam, mivel en egy egyszeru rajongo vagyok, es nem nezek at mindig minden statisztikat.
A nyilatkozatokbol az jon le, hogy Kimi nem ugy all hozza a dologhoz ahogy kene. ''Mert kimi nem jó helyen van és mégis mutat olyan dolgokat amivel felhívja magára a figyelmet'' Hat sajnos utobbi idokben csak a kieseseivel hivja fel magara a figyelmet. Tudom, sarkitok, Utolso helyrol 3. lett elismeresre melto teljesitmeny. De az eremnek mindig ket oldala van. Lehet ugy nezni, hogy milyen peches, hogy lerobban alatta az auto, illetve milyen szerencses, hogy vegigbirja.
''A fejlesztésekben nem vesz részt annyira ez igaz, de ahogy alája raknak valamit rögtön a maxot hozza bármilyen körülmény között pont mint msch vagy alonso.'' Pedig jobban tenne, mert akkor tudna mi a max amit ki lehet az autobol hozni, es nem probalna tobbet 
Attol, hogy kritikat mertem megfogalmazni Kimivel kapcsolatban nem azt jelenti, hogy Montynak szurkolok, mert ez kozel sem igaz. Engem is zavar, hogy ''le van maradva'' Kimitol mikozben az auto ''ra van fejlesztve''. Probalom valamennyire realisan latni a dolgokat, persze biztos sok dologban tevedek, de talan jobb ez igy, mint elvakult drukkernek lenni, es most nem rad gondoltam.
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''