Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2006 - Archívum III. (téma lezárva)

(#101) viharhozo válasza shev7 (#99) üzenetére

viharhozo
(PH! addikt)

Az egy igazi flugos futam volt. Itt volt MS sarga zaszlo gyanus elozese, Montoyat nem tudtak megtankolni, aztan rossz gumit kapott, es kicsuszott, tobbszor eleredt az eso etc.

Mindettol fuggetlenul szerzett harom pontot, es a vegen legalabb 12 pont kellett volna neki a VB-cimhez, tehat nem itt ment el a dolog.

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#102) Atlantis válasza shev7 (#98) üzenetére

Atlantis
(VIP)

Én nem így látom. Mike normális javaslatot tett, mire Integra arrogánsan visszakérdezett. Szerintem nem mike kezdte.

>>>>>Creo CAD System ; Mercedes GP - Die deutsche Kraft<<<<<

(#103) Kraptor

Kraptor
(PH! addikt)

Egykicsit off..

Indycarban, hogy emelik fel a kocsikat? Valami teleszkópos megoldás lehet, te tudja valaki pontosan, hogy mükszik?

(#104) shev7 válasza viharhozo (#101) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

Kiminek meg nem Nurburgringen...

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

(#105) Motion_Blur válasza -Mike- (#86) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Na neee!! Hát ez iszonyat durva! :Y

Látszik, hogy tuadosan csinálta azt, amit csinált (azt hitte, hogy az az ív:DDD), de a sárga vonal sem tűnt fel neki? :D

[Szerkesztve]

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#106) shev7 válasza Atlantis (#102) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

Igerem utolso, es befejezem. ''ilyen képet is csak te tudsz linkelni'' ez mi, ha nem szemelyeskedes? Inkabb nem irom le, hogy en erre mit valaszolnek...

''Nem ez az első esete Integrá-nak'' nem vonom ketsegbe, mint moderator te biztosan jobban atlatod, nem kovetem Integra minden hozzaszolasat, hangsulyozom nem olvastam mit reagalt, de jelenleg tulzonak erzem a reakciodat. Tenyleg befejeztem...

Privát ment.

Atlantis

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

(#107) Pierre válasza viharhozo (#101) üzenetére

Pierre
(kvázi-tag)

''Mindettol fuggetlenul szerzett harom pontot, es a vegen legalabb 12 pont kellett volna neki a VB-cimhez, tehat nem itt ment el a dolog.''

A mondat első felével üteöd a másodikat. Ha nincs az a kaotikus esős verseny, akkor a végére a háromeseélyes kb egyforma ponttal állt volna, hiszen az utolsó előtti futam előtt a következők voltaka pontok:
MSC 82
MOY 79
RAI 75

A rajtsorrend pedig:
RAI 1.
MOY 4.
MSC 7.

Ha így értek volna be, akkor mind a háromnak 84-85 pontja lett volna...

To Fisha: Montynak matematikailag volt döntő az USA GP

[Szerkesztve]

Hous Bin Pharteen

(#108) Fisha válasza shev7 (#104) üzenetére

Fisha
(senior tag)

De mar hogyne?
A montis eset csak a pillanatnyi allast befolyasolta. Elhiszem, hogy lelektanilag donto lehetett, de matematikailag nem.

Kiminek matematikailag is dontonek bizonyult.

[Szerkesztve]

(#109) shev7 válasza Fisha (#108) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

En csak azt ketlem, hogyha Nurburgringen Schumi nem szerzett volna pontot, akkor minden pontosan igy alakult volna. Akkor meg pl ''utolso par elore fuss'' rendszer volt az idomeron.

Ugy vagyok ezzel mint foci kozben, ''ha az bemegy nyerunk'' Mert szerintem ez nagyon nem igy van, mert ha az bemegy, minden maskent tortenik...

(#110) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

Cora Schumacher:

[link]
[link]
[link]
[link]

[kép]

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#111) Peat;) válasza shev7 (#109) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

A kimi vs montoya témához veled kapcsolatban: Az a5.hu oldalon minden futam után vannak grafikonok, elemzések, ezt egyértelmű hogy nem nézed meg vagy csak ritkán mert nem írnád hogy montoya is van olyan jó mint kimi. Tények nélkül pedig talán csak annyit lehet írni hogy neked szimpatikusabb montoya és ő is tud nagyokat menni. Ha a tényeket néznéd, akkor amióta együtt vannak a mclarenben nem volt olyan verseny amit mindketten befejeztek és montoya összességében gyorsabb lett volna (én így emlékszem de ha volt max 1-2 és akkor kimi hátulról indult) Az összességében gyorsabbot úgy értem, hogy ki érte el a gyorsabb kört és az összes körök számát tekintve ki teljesítette a több gyorsabb kört. De köridőátalgot is lehetne számolni, az csak 1 szám lenne/versenyző de ezt sajnos még nem láttam egy oldalon sem. Amikor montoya a williamsnél volt sokszor ralfnak is sikerült elvernie jónéhányszor. A csapatoknak montoya nem kell még red bullnak se most úgy néz ki. Tehát ezek szerint ők is kimi után sorolják. Én meg inkább a tényeknek és a több évtizedes tapasztalattal rendelkező emberkékre (és a saját szememre) alapozom a véleményem hogy a mezőnyben ma 3 pilóta van aki kiemelkedik. Ettől még vannak pilóták akiket szeret az ember, pl verstappen örök kedvenc volt, de most is david kezd ilyen szerepet betölteni, de a szimpatikusabb nem mindig jobb a másiknál.

Egyébként a pontok és helyezések alapján akkor barichellót is sorold oda még meg sok olyan embert (pl villneauve akkor jobb pilóta mint ő mert vb volt) akik csak jókor voltak jó helyen. Mert kimi nem jó helyen van és mégis mutat olyan dolgokat amivel felhívja magára a figyelmet (most nem a piálásra gondolok). Az autót meg rohadt jól be tudja állíttatni. A fejlesztésekben nem vesz részt annyira ez igaz, de ahogy alája raknak valamit rögtön a maxot hozza bármilyen körülmény között pont mint msch vagy alonso.

(#112) Bernardo20 válasza Motion_Blur (#110) üzenetére

Bernardo20
(senior tag)
LOGOUT blog

nem semmi!! :Y pedig már nem mai csirke! ;]

Motorola Atrix Multimédia Dock eladó!

(#113) b-type válasza Peat;) (#111) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

Monty-ban olyan mintha nem lenne meg a tűz,..ami pedig régen nagyon is megvolt.
Megnyerte már a magáét, Kimi-nek pedig még egyetlen nemzetközi bajnoki címe sincsen.
Monty idejött bemagolta az új pályákat, odatette magát, és nem sikerült, utána pedig már csak néha tette oda magát, jelenleg pedig autózik.
Sajna ez kifelé vezető út, de unéz ki nem nagyon bánja.

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

(#114) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

[link]

(#115) Fisha válasza shev7 (#109) üzenetére

Fisha
(senior tag)

Ok, igy mar ertem mire gondoltal, bar en nem teljesen igy gondolom, de filozofiai melysegu vitahoz vezetne a tovabbi polemizalas, igy inkabb nem vagnek bele :)

(#116) Fisha válasza Motion_Blur (#114) üzenetére

Fisha
(senior tag)

:) Ez jo.

Legjobb az uvegen gyaloglo Kimi figura.

[Szerkesztve]

(#117) brownus válasza Motion_Blur (#110) üzenetére

brownus
(PH! addikt)

Ő hol is versenyez?

htc iS - CM7.2rc2 ॐ

(#118) viharhozo válasza Pierre (#107) üzenetére

viharhozo
(PH! addikt)

Montoya azon a versenyen utkozott, kicsuszott es o (vagy a csapat) piszokul elgumizta magat (esos vs intermediate). Ergo elsodlegesen nem a Birkaval valo utkozes dontott (merthogy ez volt a kiindulo allitas).

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#119) Motion_Blur válasza brownus (#117) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Valami Seat márkakupában asszem :F

(#120) brownus válasza Motion_Blur (#119) üzenetére

brownus
(PH! addikt)

igen, ez rémlik nekem is, vki írta, de hogy melyik F1-es topikban passz...

htc iS - CM7.2rc2 ॐ

(#121) shev7 válasza Peat;) (#111) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

Igazad van, nem nezem az a5-os grafikonokat, csak nagyon ritkan. Az viszont nem igaz, hogy Monty szimpatikusabb mint Kimi, egyszeruen igazsagtalannak erzem, amit itt paran Montyval kapcsolatban allitanak. ''A csapatoknak montoya nem kell még red bullnak se most úgy néz ki.'' Ez peldaul oreg hiba, Montynak sokkal tobb munkaja van a jelenlegi autoban Mint Kiminek. Most sajat velemeny jon: Talan ezert is van az, hogy Kimi gyorsabb es lerobban alatta az auto. Monty valoszinuleg jobban tudja, hogy hol a hatar ennel a konstrukcional. De biztos nincs igazam, mivel en egy egyszeru rajongo vagyok, es nem nezek at mindig minden statisztikat.

A nyilatkozatokbol az jon le, hogy Kimi nem ugy all hozza a dologhoz ahogy kene. ''Mert kimi nem jó helyen van és mégis mutat olyan dolgokat amivel felhívja magára a figyelmet'' Hat sajnos utobbi idokben csak a kieseseivel hivja fel magara a figyelmet. Tudom, sarkitok, Utolso helyrol 3. lett elismeresre melto teljesitmeny. De az eremnek mindig ket oldala van. Lehet ugy nezni, hogy milyen peches, hogy lerobban alatta az auto, illetve milyen szerencses, hogy vegigbirja.

''A fejlesztésekben nem vesz részt annyira ez igaz, de ahogy alája raknak valamit rögtön a maxot hozza bármilyen körülmény között pont mint msch vagy alonso.'' Pedig jobban tenne, mert akkor tudna mi a max amit ki lehet az autobol hozni, es nem probalna tobbet ;)

Attol, hogy kritikat mertem megfogalmazni Kimivel kapcsolatban nem azt jelenti, hogy Montynak szurkolok, mert ez kozel sem igaz. Engem is zavar, hogy ''le van maradva'' Kimitol mikozben az auto ''ra van fejlesztve''. Probalom valamennyire realisan latni a dolgokat, persze biztos sok dologban tevedek, de talan jobb ez igy, mint elvakult drukkernek lenni, es most nem rad gondoltam.

(#122) shev7 válasza viharhozo (#118) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

Ok, de ettol fuggetlenul badarsag azt allitani, hogy Kiminek meg Nurnburgringen ment el a VB.

(#123) Motion_Blur válasza brownus (#120) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Seat Leon Szuperkupa :)

(#124) Flashcash válasza shev7 (#121) üzenetére

Flashcash
(PH! addikt)

Az hogy Kimi nem vesz rész olyan mértékben az autó fejlesztésében mint Montoya nem kritika, régebben amikor Ayrton Senna és Prost versenyzett a McLaren csapatnál, ott is Prost végezte az autó tesztelését finomítását, ettől függetlenül nem vitatja senki Senna tehetségét.

F1 videók : http://tamas13.ultraweb.hu

(#125) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Hála Istennek David valóban Superman lett tegnap délután! :R

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#126) shev7 válasza Flashcash (#124) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

En sem vitatom Kimi tehetseget. Csak amit most csinal, az nem tesz jot a csapatnak. Bar az is igaz, hogy ez a csapat nem erdemel semmit sem Kimitol, sem Montytol...

(#127) Calogero válasza Flashcash (#124) üzenetére

Calogero
(PH! addikt)

régebben amikor Ayrton Senna és Prost versenyzett a McLaren csapatnál, ott is Prost végezte az autó tesztelését finomítását ettől függetlenül nem vitatja senki Senna tehetségét

Azért vegyül figyelembe Prost nyilatkozatát ''Senna volt az a pilóta aki mindig elsőnek érkezett és utolsóként hagyta el pályát ha az autó beállításáról/versenyre való felkészülésról volt szó, gyakran ő adott tanácsot a szereklőknek hogy mit hogyan merre.''
Forrás: Senna Emlék DVD (2 lemezes)

Számoljunk el végtelenig! --> http://logout.hu/bejegyzes/maykol/szamoljunk_el_vegtelenig/friss.html

(#128) AMD Power válasza kíváncsi (#60) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Motion_Blur mit szólsz milyen ügyes volt MS. Végülis a 6-ik lett , szerintem ez jó eredmény ahoz képest , hogy a boxból rajtolt!

[Szerkesztve]

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#129) Flashcash válasza Calogero (#127) üzenetére

Flashcash
(PH! addikt)

Ugyanezen a DVD-n találsz más részeket is.

F1 videók : http://tamas13.ultraweb.hu

(#130) shev7 válasza AMD Power (#128) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

Szemet AntiSchumacheres, kisebbited itt a mester erdemeit. OTODIK lett. :))

(#131) Integra

Integra
(Jómunkásember)

kis seggfagyasztás:)
[kép]
aztán jól alágyújtották az igazit :DDD :( :)

(#132) -Mike- válasza Motion_Blur (#105) üzenetére

-Mike-
(őstag)

Azt vágod hogy a következő körben is ott ment? Lámagecc...

Complicated human being.

(#133) Peat;) válasza shev7 (#121) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Ezen a széthajtósdin csak mosolyogni tudok, nem kezdem elölről amiket tavaly leírtam már (többször jött a technikai hiba mint ami a túlhajtásból eredhetne pl pénteki napokon, szerelői hibák, olyan részek adták meg magukat a kocsiban amelyek vagy működnek vagy nem nem igazán terhelhetők túl, de most a hétvégén is vmi kábelköteg gyulladt valószínűleg azért mert a szerelők rosszul rakták össze a cuccost a kasztni alatt)

Amit még nem írtam pl.:

Amikor a saubernél volt semmi baj nem volt a technikával alatta. Amikor a közepesen lassú mclaren volt alatta és közel volt a vb címhez semmi baj nem volt.

Mika alatt ugyanolyan szar volt az utolsó évében már a mcalren. Montoya alatt tavaly is elszállt párszor a cucc. David alatt szintén anno(jóval kisebb terhelés mellett..:) ). A gumikat tavaly nagyon kiímélve tudta használni. -> nem veri oda a cuccost stb, persze hibázott de pl montoya sokkal többet fékezte el magát. A motornál beépített elektronika van amivel nem lehet szétbaszni, max az eszement váltásokkal (bár szerintem erre is van módszere a csapatoknak) de ha belső kamerát mutatnak nem jellemző hogy szarul váltana. Tavaly tudod mikor nyomta maxon az autót? Amikor büntetéseket kapott a motorcsere miatt. Érdekes módon ilyenkor a max terhelésen és ''széthajtási vezetés'' alatt bírta a technika. Na meg ilyenkor aztántényleg sokat szélárnyékban ment ami a motornak nem tesz jót. Túl sok a kizáró érv :F . A másik hogy montoya minimálisan vesz többet részt a tesztelésben és tényleg lassabban megy. Ez a sokkal több munkája van benne elég fura dolog, akkor hogy építik kimire az autót? :U A legtöbb munkájuk meg a tesztpilótáknak van benne mert ez a dolguk.
Lassabb alatt elvileg ritkábban száll el a cucc ez így van. A probléma az hogy a csütörtöki napon amikor Kiminek kigyulladt az autója az a kemény 2. körben történt meg ha jól emlékszem. 2 kör alatt széthajtani egy f1-es kocsit? Hát én se értek hozzá de ez badarság.

Idén hényszor halt meg a technika kimi alatt? Nem sokszor, de pl. egyszer pénteken(motor) és egyszer egy csütörtöki nap problémája jött elő a versenyen. Hmm szóval széthajtja a mcalrenes 7 kör/péntek kb toyota tempójú tesztelés alatt amikor a beállításokat végzik? Nem értek hozzá de szerintem nem..
Tavaly a ferrari is sokat szenvedett és év elején sokszor meghalt hát a mclaren ezt csinálja évek óta bizonyára ebből jön hogy akkor a pilótával is baj van.
Szokott hibázni néha néha ezt fel lehet hozni ellene, szereti ellógni a melót ez is igaz, de ez mellett ha teljesíteni kell a legjobbak között van amit el is ismersz de ez a széthajtási téma már tényleg lol. Montoyával meg valami baj van, nem véletlenül nem akarja a többi csapat, nem ez az igazi énje amit csinál. Pedig tavaly év végén teljesen magára talált 1-2 hónapra.

[Szerkesztve]

(#134) rocket válasza SzalaiG (#39) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Montoya amikor meg a williamsnel volt kb. 5x esett ki az elrol motorhiba miatt.

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#135) rocket válasza viharhozo (#45) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Jobban fekszik Montynak amikor egy auto nem magat vezeti, hanem kemenyen kell gepeszkedni, a cart az pont ilyen, emlekszem versenyekre eurosporton amikor mutattak belso kameraallasbol Montyt, eszmeletlen volt mit gepeszkedett ossze, es mar akkor is milyen elozeseket csinalt :)
V8 motorok se kedveznek a stilusanak, es valahogy a mclarennel nem kezelik a helyen, jot fog tenni neki egy verfrissites, a helyeben a redbullhoz mennek, ott megvan az esely arra, hogy jo autot kapjon, jovore jon az elso Adrian Newey altal tervezett auto :)

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#136) shev7 válasza Peat;) (#133) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

Ha jol gondolom a versenyen ugyanaz volt a baja az autonak mint a szabadedzesen. En meg azt nem hiszem el, hogy miutan egyszer meggyulladt a szerelok ugyanugy elb@sztak volna, persze minden lehet.

''A motornál beépített elektronika van amivel nem lehet szétbaszni, max az eszement váltásokkal (bár szerintem erre is van módszere a csapatoknak) de ha belső kamerát mutatnak nem jellemző hogy szarul váltana.'' De mar korabban Pa is emlitette, hogy ok, hogy le van szabalyozva a max fordulat, de nem mindegy, hogy mennyit jaratod a motort a max fordulat kornyeken.

''Tavaly tudod mikor nyomta maxon az autót? Amikor büntetéseket kapott a motorcsere miatt. Érdekes módon ilyenkor a max terhelésen és ''széthajtási vezetés'' alatt bírta a technika.'' Megint nem statisztikakra, csak az emlekeimre tamaszkodom, de a kov versenyen meg is pusztult a motor, vagy meg a szabadedzes alatt. Ami egyenes kovetkezmenye lehet annak, hogy amit az elozo versenyen csinalt az nem tett jot a motornak.

''A másik hogy montoya minimálisan vesz többet részt a tesztelésben és tényleg lassabban megy. '' Nem talalom a cikket de RD nyilatkozta, (asszem meg januarban) hogy Montoya mekkora segitseg volt az uj auto tesztelesenel. Illteve Monty nyilatkozta azt, hogy sokkal tobbet dolgozik/dolgozott a tesztelesen mint Kimi.

''Montoyával meg valami baj van, nem véletlenül nem akarja a többi csapat, nem ez az igazi énje amit csinál.'' Erre meg no comment.

Roviden. Ok, legyen, nem hajtja szet a motort, csak ennyire peches, ettol fuggetlenul csak elonyere valna, ha ''jobban eggyutt elne a csapattal''

(#137) Peat;) válasza shev7 (#136) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Jaja de ezzel a csapattal már nem tud együttélni szerintem, túl sokszor csalódott bennük. Én egy webber-raikönnen párosnak örülnék a reanultnál, a két elismert tehetség de a 2 legpechesebb pilóta is :) Montoya akkor meg maradhatna mclarennél és megkapná a saját magára kialakított autóját. A nem igazi énjét úgy értettem hogy vmi probléma van vagy a csapattal vagy a családi hátterében. Nekem is kifejezetten tetszett amiket a williamsnél csinált de tök motiválatlan mostanában, most is megelégedett volna a 4. hellyel még webbert se támadta :(

(#138) escie

escie
(őstag)

nem tudom, felmerült-e már Alonso zseniális/mocskos húzása, amivel -az én elméletem szerint- megnyerte a futamot.
mégpedig a feltorlasztós módszerre gondolok, mikoris magára engedte Kimit, aki megelőzni nem nagyon tudta, ezért a nagy rohanás után vissza kellet fogni a gépet, illetve még a hűtés sem volt az igazi, a kvázi szélárnyék miatt, így tűlhevülhetett. aztán a SC alatt persze ki is nyiffant.
azért gondolom, hogy így történt, mert idén még nem nagyon durrant el motor a McLaren-nél.

le merném fogadni, hogy Briattore ötlete volt.

[Szerkesztve]

''You took the part that once was my heart. Why not take all of me?'' - NOFX

(#139) Pompi válasza shev7 (#136) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az ehavi F1racing Magazinban is olvasható, hogy Montoya sokkal jobban oda tette magát az MP4-21 tesztelésénél és azóta is, mint Kimi. Sajnos most nincs kéznél az újság, hogy pontosan tudjak belőle idézni.

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

(#140) shev7 válasza Peat;) (#137) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

''most is megelégedett volna a 4. hellyel még webbert se támadta :( ''

Es ilyenkor vagyok a leginkabb merges ra. Mert ok, hogy azt mondom, hogy kimeli a technikat, de meg meg sem probalta. Pedig ugy vartam ideny elejen, hogy Monty is belerazodott az ''uj'' csapatba, es jo kis Kimi-Monty harcok lesznek. El tudom kepzelni, hogy azutan amennyit dolgozott az auton szarul esik neki, hogy nem szamolnak vele jovore. Hat nemtom, hogy mire fog menni a csapat az Alonso-Hamilton parossal. Egy ujonc, meg egy VB aki ''megszokta, hogy jo autot kap''.

''Én egy webber-raikönnen párosnak örülnék a reanultnál, a két elismert tehetség de a 2 legpechesebb pilóta is :) '' En nem orulnek. Briattore nagyon rossz hatassal van mindenkire... Lehet, hogy VB-t csinalna belole/beloluk de ha ez azzal jar, hogy felveszik Briattore stilusat, akkor kosz, inkabb nem. Webber is nem veletlenul utastotta vissza...

(#141) shev7 válasza escie (#138) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

ez az osszeeskuveselmelet mar nekem is sok. En inkabb azt a velemenyt osztom, hogy mivel hasznalt gumit kapott nem tolta neki nagyon, hogy tovabb birja.

(#142) shev7 válasza Pompi (#139) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

akkor megsem beszelek hulyeseget.

(#143) shev7 válasza Pompi (#139) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

akkor megsem beszelek teljesen hulyeseget.

(#144) Pompi válasza shev7 (#140) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

''Webber is nem veletlenul utastotta vissza...''

Szerintem ha nem bírná a stílusát, akkor ő lenne a managere?! Vagy más ha ''csak'' manager és más ha ő a csapatfőnököm is?! Ebben is van valami...

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

(#145) shev7 válasza Pompi (#144) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

Ezt el is felejtettem...

''Vagy más ha ''csak'' manager és más ha ő a csapatfőnököm is?! Ebben is van valami...''

Vegulis igen. Mert amig a managerem, addig valamilyen szinten en vagyok a fonoke. Viszont ha o a csapatfonokom...

(#146) brownus válasza escie (#138) üzenetére

brownus
(PH! addikt)

érdekes de ügyes húzás ha igaz. és inkább zseniális, csak segített a meklárennek a határok kitolásában:) tútóták... :DDD

htc iS - CM7.2rc2 ॐ

(#147) escie válasza shev7 (#141) üzenetére

escie
(őstag)

ez nem összesküvés elmélet, láthattunk már efféle gonoszkodás Alonso-tól.
nameg volt olyan, hogy rádión szóltak valakinek, hogy ''előzd meg, vagy maradj le, mert nincs hűtésed!'' mikor már tizedik köre próbált valakit megelőzni, úgy, hogy bele volt bújva teljesen...
szóval létezik ez az elégtelen hűtés dolog.
ha meg az abroncsot is kímélte, hát akkor kellemest a hasznossal összekötötte, a fene enné meg... :DDD

''már nekem is''
miért ki vagy te? ezt nem értem...

brownus
,
jahh, tútóták, igen... :))

[Szerkesztve]

''You took the part that once was my heart. Why not take all of me?'' - NOFX

(#148) shev7 válasza escie (#147) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

szóval létezik ez az elégtelen hűtés dolog. Ezzel 100%-ig tisztaba vagyok.

''már nekem is''
miért ki vagy te? ezt nem értem...

Valaki aki nagyon nem csipi az Alonso-Briattore parost.

Abban igazad van, hogy siman elkepzelheto lenne, hogy ez van mogotte, de ha igy lenne, mar funek fanak eldicsekedtek volna ''zsenialis'' huzasukkal...

(#149) DaveNo1 válasza escie (#138) üzenetére

DaveNo1
(senior tag)

igazából egy kábelköteg gyulladt fel mert nem volt jó a hűtés a lassu körözgetés alatt...ha jól tudom ugyanez történt a csütörtöki szabadedzésen is kimivel...tény ha nem lett volna SC akkor v.színü megnyerte volna a versenyt...de megint sok lesz a ha :)

(#150) LOTR válasza Fisha (#116) üzenetére

LOTR
(PH! addikt)

és a legrosszabb, hogy csak 5 cent :D

One Ring to rule them all

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2006 - Archívum III. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.