Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2006 - Archívum III. (téma lezárva)

(#1001) shev7 válasza Petya25 (#1000) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

raadasul az adott hatarnap mar el is mult, nem?

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

(#1002) maszat válasza Nowhereman (#999) üzenetére

maszat
(senior tag)

Mi volt a 88-as szezonban? :B

(#1003) c.zsolti

c.zsolti
(őstag)

Az FIA véget akar vetni a flexi szárnyaknak: [link]
Kiváncsi leszek kinek, hogy fog változni a teljesítménye...
[link]

[Szerkesztve]

...

(#1004) joshua7 válasza maszat (#1002) üzenetére

joshua7
(PH! kedvence)

16-ból 15 McLaren győzelem. Egyetlen kivétel a monzai kettős Ferrari siker volt.

Semper Fi

(#1005) válasza c.zsolti (#1003) üzenetére

(PH! addikt)

Ezzel az a gáz, hogy a Ferrari meg a McLaren valóban lassulni fog ettől, mert nekik így hajlik a szárnyuk.
De úgy tudom, hogy a Renaultnak nem a két lap hajlik, hanem az egész hátsó szárny a felfüggesztésnél, így ez nekik nem jelent semmiféle hátrányt...

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#1006) c.zsolti válasza (#1005) üzenetére

c.zsolti
(őstag)

Na ezt nem hiszem, hogy a ferrari hagyni fogja...
Majd megóvják a renault eredményét a futam után. :)

[Szerkesztve]

...

(#1007) Peat;) válasza (#1005) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Honda meg Toyotának ha hajlik is csak akaratukon kívűl amilyen bénácskák :), legalább közelebb rázódna a mezőny, mert ez így nagyon szar..reanult alonsoval kiröhögi a mezőnyt, ami egy dolog de utána sincs semmi izgalmas, talán mclraen-ferrari csata lesz mert elindult jó úton a merci ennyi..utánuk tavalyi modellek versenyeznek kb..

[Szerkesztve]

(#1008) maszat válasza joshua7 (#1004) üzenetére

maszat
(senior tag)

Nagyon verték a mezőnyt. De ezt nem érzem problémának, mivel csak az utolsó versenyen dőlt el a VB.
Ellenben ez nem mondható el az utóbbi évek Ferrai és Renault sikereiről.

(#1009) válasza Peat;) (#1007) üzenetére

(PH! addikt)

Én pont az utolsó versenyen úgy láttam, hogy a Hondának is hajlik a hátsó szárnya.

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#1010) Skipp válasza -Mike- (#995) üzenetére

Skipp
(senior tag)
LOGOUT blog

Megkönnyebbültem, hogy maradhatok, és hogy learathatom az elmúlt két évi munka gyümölcsét. Szeretnék jövőre harcba szállni az egyéni és a konstruktőri bajnoki címért.

Természetesen... ez így lesz bizonyára. :D

Légy pontos! Mérj mikromiliméterben, jelölj krétával, vágj baltával!

(#1011) -Mike- válasza Skipp (#1010) üzenetére

-Mike-
(őstag)

Ezzel nem téged akart megnyugtatni hanem a szponzorait.

Complicated human being.

(#1012) ToBeY válasza Skipp (#1010) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Ki tudja?Ha jövőre szar lesz a meki ismét, és a ferrari se lesz toppon,viszont a renaul-t aládob egy ütős technikát, simán lehet VB-ok szvsz!

(#1013) Integra

Integra
(Jómunkásember)

[kép]

(#1014) PumPi válasza ToBeY (#1012) üzenetére

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

Hehe ahhoz most is stabilan kellene futószalagon szállítania a dobogós helyeket. Simán a Schumi előtt kellene lennie, Alonso teljesítményehez képest. Nem, szerintem nem kap más technikát, tehát más probléma van ott.
...

Vorsprung durch Technik..

(#1015) ToBeY válasza PumPi (#1014) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Nem tudhatjuk csapaton belűl ki milyen technikát kap.... Lehet jövőre Fisico megkapja a full technikát:)

(#1016) Skipp válasza ToBeY (#1012) üzenetére

Skipp
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát nemtom, szerintem kicsit túl sokat ígér, aztán keveset ad.

A későbbi hszedre: nem tudom elhinni, hogy más technikát kap mint Alonso. A renaultnak mint csapatnak szerintem sokkal jobb lenne, ha a két pilótájuk futkozna elől, a 3. futamon eldőlne a konstruktőri vb, mert szarrá alázná mndkét pilóta a mezőnyt. Meg mégiscsak nyert egy futamot az év elején és akkor azt mondták, hogy nono srác túl jó vagy, kivesszük alólad a technikát? Talán van egy kis párhuzam a Sumi-Bar párossal...

(#1017)

(PH! addikt)

Ez a második számú pilóta rossz technikát kap, nehogy megverje az elsőt a legnagyobb faszság ami f1-es körökben kering. És az a fura, hogy ahhoz képest jól tartja magát a köztudatban.

(#1018) SzalaiG válasza Skipp (#1016) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

Hülyeség. Egyszerűen gyengébb, mint alonzi.

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

(#1019) -Mike- válasza SzalaiG (#1018) üzenetére

-Mike-
(őstag)

Körönként 3-4tizeddel.

Complicated human being.

(#1020) SzalaiG válasza -Mike- (#1019) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

Talán több is. Ezért lenne jó, ha évente egyszer mindegyik menne egy egyforma kocsival 10kört. Akkor kiderülne melyik mit tud.

(#1021) válasza SzalaiG (#1020) üzenetére

(PH! addikt)

Akkor sem derülne ki.

(#1022) Skipp válasza SzalaiG (#1018) üzenetére

Skipp
(senior tag)
LOGOUT blog

Így van, sztem is hülyeség.

A Sumi-Bar párost csak azért hoztam fel, hogy ott is aszondták, h nem egyenlő a technika. De az egy másik történet másik véleményekkel. :)

(#1023) -Mike- válasza (#1021) üzenetére

-Mike-
(őstag)

Pontosan. Hogy ki mikor gyorsabb függ autótól, pályától és attól is hogy kinek milyen napja van.

Complicated human being.

(#1024) Nowhereman válasza (#1017) üzenetére

Nowhereman
(őstag)

Ha f@xság akkor számold össze, hogy mondjuk sumák hányszor figyelte lelátóról az edzést, mert mondjuk elfelejtették összerakni a váltót! Az ilyesmi barikának jutott. A Ferrarinál pedig mindig megfigyelhető volt a második pilóta hirtelen felgyorsulása, ha az első betegszabira ment.../bár most ilyesmire nincs szükségük/

Fisinél más van. Ott nem a kocsiban és a tehetségben van a különbség, hanem a mentális állapotban. Alonso folyamatosan kitudja nyomni a 100%-ot, Fisichella nem.

Utánam a kondenzcsik!

(#1025) Petya25

Petya25
(őstag)

Mi a hiba a képen? [link]
Aki tudja, megmondhatja melyik évben volt piros ötös a Williams orrán...

Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis

(#1026) PumPi válasza SzalaiG (#1020) üzenetére

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

1forma kocsival mennek nem?:D
Ilyen alapon senki nem mondja meg mikor egyforma, 1szerűbb ha abból indulunk ki, hogy 1forma, ki hogy állatja be, az meg, versenyzői kvalitás, bennevan a körönként 5tizedbe.

Vorsprung durch Technik..

(#1027) Calogero válasza Petya25 (#1025) üzenetére

Calogero
(PH! addikt)

Williams Renault FW14
1991
Nigel Mansel viselte a piros 5 számot

Számoljunk el végtelenig! --> http://logout.hu/bejegyzes/maykol/szamoljunk_el_vegtelenig/friss.html

(#1028) bagyulajuve válasza Calogero (#1027) üzenetére

bagyulajuve
(őstag)

yeah én is 91-re tippelek, Nigal Mansel ő a legnagyobb számomra

His second stint with Williams was even better than the first. Back in the familiar 'Red 5', he won five races in 1991, most memorably in the Spanish Grand Prix. In this race he went wheel to wheel with Ayrton Senna, with only centimetres to spare, at over 320 km/h (200mph) down the main straight. Quite a different spectacle was offered following Mansell's victory in the British Grand Prix at Silverstone. Senna's car had come to a halt on the final lap, but, rather than leave his rival stranded out on the circuit, Mansell pulled over on his parade lap and allowed Senna to ride on the Williams side-pod back to the pits. However, an unreliable semi-automatic gearbox meant that he finished second in the Championship, behind Senna.

[Szerkesztve]

Juve - Back in Serie A with a vengeance ***** Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz! Hegyen-völgyön lakodalom ünnep lesz!

(#1029) Petya25 válasza Calogero (#1027) üzenetére

Petya25
(őstag)

Tökéletesen talált. :C
Én fényképeztem még anno itt kint a ringen.

A hiba is megvan?

Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis

(#1030) Calogero válasza Petya25 (#1029) üzenetére

Calogero
(PH! addikt)

Box számozásra gondolsz?

A kép balfelső sarkán van a 5 szám a Ferrari box fölött?

Vagy netán a 2 Renault nem ugyanaz, mint ha Patresse kocsicsja más lenne.

Számoljunk el végtelenig! --> http://logout.hu/bejegyzes/maykol/szamoljunk_el_vegtelenig/friss.html

(#1031) Csepy válasza Petya25 (#1029) üzenetére

Csepy
(senior tag)

Esőgumik a Hungaroringen?
Sosem esett még a 20 év alatt, mikor a GP volt!

Regards: Csepy

szerk: bocs, ezek intermediate gumik és Mansell bal elsője fordítva van felrakva (a gumi), nem forgásirányba. A jobb első jó!

[Szerkesztve]

╔═════════════════════════════════════════════════╗ ║Tel: 30/570-8393 XXI. században mobilszám nélkül nincs üzletelés. ║ ╚═════════════════════════════════════════════════╝

(#1032) -Mike- válasza Petya25 (#1029) üzenetére

-Mike-
(őstag)

Az a hiba hogy én akkor nem voltam ott és nem próbálhattam ki. :P :)

Complicated human being.

(#1033) Petya25 válasza Csepy (#1031) üzenetére

Petya25
(őstag)

Rájöttél! :C Az esőgumi nem lenne gond, de hogy fordítva van feltéve az elég gázos.
Gondolom csak promo célokra gurították ki a kocsit csütörtökön és nem figyeltek a forgásirányra a kerekeknél.

(#1034) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Formula-1 2007: továbbra is sok a tisztázatlan kérdés

[link]

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#1035) Integra

Integra
(Jómunkásember)

olyan ritka az ilyen kép, hogy premier plánban linkelem:)
[kép]

(#1036) shev7 válasza AMD Power (#1034) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

a ferrarinal kihagytak Coulthardot :) Ha a talalgatasoknal MS befert a Redbullba, akkor Coulthard is befer a Ferrariba :)

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

(#1037) AMD Power válasza shev7 (#1036) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Hát kb! MS Red Bull-ban..... nevetséges! :DDD

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#1038) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Kovalainen a Red Bullnál köthet ki

[link]

Vicces egy cikk..! :U

(#1039) joshua7 válasza Integra (#1013) üzenetére

joshua7
(PH! kedvence)

Talán jobb lesz, mint az apuka. :) :U

Semper Fi

(#1040) joshua7 válasza Petya25 (#1025) üzenetére

joshua7
(PH! kedvence)

92-ben is piros 5-ös volt. Sőt, talán mindig, amikor a Williams-ben ment 5-ös rajtszámmal. :F

Semper Fi

(#1041) Nowhereman válasza AMD Power (#1038) üzenetére

Nowhereman
(őstag)

Egy ordító hiba a szerződési linkedről már ki is derült. Egy újonc a hangulatember mellé szörnyű kockázat... Szóval Brios is érzi, hogy ha jövőre Kimit vagy Webbert nem tudja lenyúlni, jobb ha idejekorán lelép...
Egyébbként nem értem, hogy a független csapatok miért nem alkotnak egy közös frontot a Cosworth mögött, mert gyakorlatilag az lnne az egyetlen lehetőségük, hogy ne váljanak a gyári csapatok játékszereivé...

Utánam a kondenzcsik!

(#1042) Petya25 válasza joshua7 (#1040) üzenetére

Petya25
(őstag)

Erre így konkrétan nem emlékszem, 92-ben világbajnok lett, majd visszavonult. Hogy előtte milyen számmal futott azt nem tudom.

(#1043) SzalaiG válasza Integra (#1035) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

Dobj még fel párat, ha van mert a Hugom nagyon imádja. Thanx!

(#1044) Nowhereman válasza SzalaiG (#1043) üzenetére

Nowhereman
(őstag)

Ne kínozdd!!! Szerintem egy fél napja ráment, míg összehamisította ezt is... :D

/integra: ;) /

Utánam a kondenzcsik!

(#1045) Integra válasza Nowhereman (#1044) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

azért értek egy keveset a photoshop-hoz mi?! :D

(#1046) joshua7 válasza Petya25 (#1042) üzenetére

joshua7
(PH! kedvence)

Valahol nincsenek fölrakva a fotóid?
Érdekelnének nagyon. :)

Semper Fi

(#1047) SzalaiG válasza Nowhereman (#1044) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

:D ;] :)) :Y :DD :C

(#1048) Nowhereman válasza Integra (#1045) üzenetére

Nowhereman
(őstag)

akkor hozz össze egy fekete zászlót 1-es számmal, valamint egy pódiumot Webber-Kimi-Sumák felállással...- aztán csak imádkozni, hogy make it happen!...

Utánam a kondenzcsik!

(#1049) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Ki vezeti jövőre a másik McLarent?

[link]

Jó kérdés..! :U

(#1050) Petya25 válasza joshua7 (#1046) üzenetére

Petya25
(őstag)

Amilyen maki vagyok, a forma1-es korszakomból minden képemet odaadtam már réges régen egy újságíró haveromnak. Kivételt képezett ez a kép és egy Hondás Senna, azt felteszem majd még.

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2006 - Archívum III. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.