Hirdetés

2010. szeptember 3., péntek

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2006 - Archívum III. (téma lezárva)

(#1) Loretto

Loretto
(MODERÁTOR)

Itt a folytatás, használjátok egészséggel.

Innen jöttünk: [link]

Időpontok, pályák: [link]

Az aktuális állás: [link]

Soirée...

(#3) shev7

shev7
(PH! kedvence)

Az elozo topic azzal ert veget, hogy Kimi-t sajnaljuk :)

Ma elgondolkodtam! En nem sajnalom. Az nem titok, hogy a McLaren fejlesztesevel Monty foglalkozik, Kimi gyakorlatilag le se szarja. Lehet, hogy ez az oka annak, hogy Kimi alatt tobbszor durran el a motor, mint Monty alatt. Monty tudja, hogy hol az a hatar, amin lehet autozni, Kimi meg nyomja, es probal tobbet kihozni. De sajnos ebbol nem lehet. Lehet Kiminek is inkabb kvantumleptekkel :)) kellene haladni, akkor tobb pontja lenne a csapatnak...

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

(#4) Vigneau válasza Loretto (#1) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)

Remélem, megcsípem a 2. hsz.-t. :B

Nem jött össze...

Kimi-t én is sajnáltam. De a jövőbe nézve csak csapkodhatom a fejem a falhoz, hogy Fernando hozzájuk írt alá...

[Szerkesztve]

Te mondd, hogy rablótámadás - a Te hangod mélyebb...

(#5) RAM

RAM
(PH! addikt)

ollésasa :P

Csak tisztán

(#6) Probiker válasza shev7 (#3) üzenetére

Probiker
(senior tag)
LOGOUT blog

De azzal senki sem törödik, hogy pl: Red Bull Racing-el Culthard a 3.-let :)

[Szerkesztve]

Live for Speed.... by Lada :)

(#7) ToBeY

ToBeY
(PH! kedvence)

Végre megnyílt az új topic.

Dlink Dl-604 router és Dlink 360T modem eladó

(#8) Barohawk válasza shev7 (#3) üzenetére

Barohawk
(tag)

Szerintem ha valaki versenyzik akkor annak nyomnia kell a pedált. Hiába van 50 gomb a kormányon amit ide oda állítgatnak a cél akkor is az hogy nyerjen.
Vajon kit érdekel ha mondjuk Kimi elmondhatja hogy ő pl 10szer volt második.
Csak a győzteseket jegyzik

''Stressz nélkül az élet unalmas lenne''

(#9) Barohawk válasza Probiker (#6) üzenetére

Barohawk
(tag)

Culthardnak csak gratulálni tudok a 3. helyért. Nem sok ilyet láthatunk sajna:(

(#10) válasza Barohawk (#8) üzenetére

(PH! addikt)

10 második hellyel már szinte vbt lehet nyerni, azt meg már jegyzik.
Viszont ami tényleg senkit nem fog érdekelni 5 év mulva, az hogy háynszor esett ki vezető helyről...

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#11) Sünke

Sünke
(lelkes újonc)

Az, hogy valaki a versenyen védi a pózícióját az nem feltartásnak minősül! ( úgy mint Schumi imolában ) Ezt hívják autóversenynek. Sajna nem tudom mikor, de Senna időszakába történt, az idősebbek biztos emlékeznek rá. Senna 25 körön keresztül tartotta fel a mezőnyt itt Monacoban, úgy, hogy 4 s -al lassabb volt körönként. De ő szabályosan csinálta, nem volt sikánlevágás mint tavaly Alonso esetében. Az is ért volna egy stop and go -t.
Bevallom Schumi fan vagyok, de nem elfogult. Szerintem őt ne is próbálja senki se megvádolni és összehasonlítgatni mással, főleg nem Alonsoval, mert ő már rangidős a Forma 1 -ben. Sok futam, sok tapasztalat van körülötte. Együtt versenyzett a nagyokkal, akkor amikor még a mostanihoz képest nem volt gyerekjáték F1 -es autót vezetni. És egy elmaradott csapat pilótájaként 2 VB címet is szerzett. Ja, és már 7 -nél jár.
Majd meglátjuk az Alonso meddig jut...
És az köztudott, hogy most a renaulté a legjobb verda, gyors és megbízható, jók a gumik, stb...
Nekem nem a büntetéssel van a bajom, hanem annak a mértékével. Mert azt csak Schumi tudja, hogy éppen mi is történt, ( szerintem hibázott egyet, mert az előző szektorban rossz volt a körideje és javítani szeretett volna, nyomta a gázt. Majd elfékezte magát, és az ellenkormány azért volt, hogy nehogy a falnak gyűrje az autót ( azt kellett volna csinálnia, de csak lightosan, akkor rá se figyeltek volna) ). A büntetés max. 10 rajthelyes lehetett volna, mert nem volt olyan súlyos eset, és elég kétes szituáció volt.
Amúgy a Stewartok még soha nem ültek F1 -es autóban élesba, nem tudják milyen mikor az autó csúszik. :o

Az AMD -ért és az ATI -ért előre...

(#12) Integra válasza Probiker (#6) üzenetére

Integra
(PH! félisten)

a mi zsótink is lett már így nyolcadik :)

"Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen." "The story of life. Boy meets girl. Boy gets stupid. Boy and girl live stupidly ever after"

(#13) Loretto válasza Barohawk (#8) üzenetére

Loretto
(MODERÁTOR)

Azért talán ennél bonyolultabb a dolog.

Soirée...

(#14) Sünke

Sünke
(lelkes újonc)

De azért nem volt semmi, hogy a bokszból az 5. helyig felhozta magát.
Lehet, hogy öreg, de még Schumi a legjobb. :C

Az AMD -ért és az ATI -ért előre...

(#15) shev7 válasza Probiker (#6) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

dehogynem. Superman a dobogon :)

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

(#16) shev7 válasza Barohawk (#8) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

viszont azzal ha itt sajnaljuk kitorolheti a segget, attol meg a moci lerobban alatta. Talan neki is kicsit bele kene folynia a fejlesztesekbe...

(#17) Barohawk válasza Loretto (#13) üzenetére

Barohawk
(tag)

Lehet hogy ez így túl egyszerű és csak én szeretném azt ha mindenki tövig nyomná a pedált ;]

(#18) Probiker válasza shev7 (#15) üzenetére

Probiker
(senior tag)
LOGOUT blog

Na ez meg a másik. Nemtudja valaki, hogy miért volt a RedBull-nál mindenki Superman? :DDD
Vagy csak poénbol? :F :)

(#19) RAM válasza Probiker (#18) üzenetére

RAM
(PH! addikt)

nem hallgattad a szakkomentárokat? :))

Csak tisztán

(#20) shev7 válasza Probiker (#18) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

''Az elmúlt évekhez hasonlóan a Red Bull Racing alakulata az idei Monte-Carlói Nagydíjat is új festéssel kezdi majd meg. Míg tavaly a Csillagok Háborújának III. epizódját, idén a Superman visszatér c. amerikai filmet fogják népszerűsíteni.''

(#21) viharhozo válasza shev7 (#3) üzenetére

viharhozo
(PH! addikt)

Ezt mar tobbszor cafoltak az illetekesek. Rajko mindig vmi hulyeseg miatt esik ki, aminek az eselye minimalis. Peches, ez van. Lapaj maniaja ez a 'szethajtotta az autot' szoveg. Ezeket a gepeket nem lehet szethajtani. Ma is azert esett ki, mert a SC mogotti lassu tempo miatt vmi kigyulladt a gepben.

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#22) Loretto válasza Probiker (#18) üzenetére

Loretto
(MODERÁTOR)

Szárnyakat kaptak :DDD

Soirée...

(#23) Probiker válasza RAM (#19) üzenetére

Probiker
(senior tag)
LOGOUT blog

A versenyt csak a végefele láttam :(((

mod: ''shev7'' Köcce :R

[Szerkesztve]

(#24) shev7 válasza viharhozo (#21) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

jaja, Monty gepe meg valamiert nem gyulladt ki.

Cafolhatjak az illetekesek. Ha joltudom mult futamon nem ment szabadedzesre mert nem volt kedve. Elotte meg mikor jott az uj fejlesztesu motor azt nyilatkozta (asszem szinten penteken) nem tudja milyen motor lesz az autoban, meg nem beszelt a mernokeivel. Hat ezekre no comment.

''Ezeket a gepeket nem lehet szethajtani.'' Erre szinten.

(#25) Barohawk válasza shev7 (#24) üzenetére

Barohawk
(tag)

DE Montoya eredményei sehol nincsenek Kimihez képest, pedig ő is nagy raménység volt.

(#26) Vigneau válasza shev7 (#24) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)

Lehetséges, hogy Kimi jobb lába nehezebb, mint Monty-é. Mansell lába sem volt annak idején autókímélő. ;)

Te mondd, hogy rablótámadás - a Te hangod mélyebb...

(#27) SzalaiG

SzalaiG
(PH! addikt)

Up!

alonzi eddig csak 1 v 2 lett 7 futamból. Nem rossz!

Go Schumi! Go!!! Nagyon bele kell húzni, mert ha alonzi mindig második akkor ez így kevés még akkor is ha Schumi mindig nyer. Jó lenne, ha más is meg tudná verni a rönyót nem csak a Ferrari!

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

(#28) shev7 válasza Barohawk (#25) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

ez megint tulzas:

1. Fernando Alonso.........64p
2. Michael Schumacher...43p
3. Giancarlo Fisichella.....27p
3. Kimi Räikkönen...........27p
5. Juan-Pablo Montoya....23 p

(#29) viharhozo válasza shev7 (#24) üzenetére

viharhozo
(PH! addikt)

Aruld mar el nekem, hogyan 'hajtjak szet' a motort, amikor a fordulatszam maximuma szabalyozott! Mit csinal vele?

(#30) SzalaiG válasza shev7 (#28) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

Hát:

1. Fernando Alonso.........64p 91%
2. Michael Schumacher...43p 61%
3. Giancarlo Fisichella.....27p 38%
3. Kimi Räikkönen...........27p 38%
5. Juan-Pablo Montoya....23p 32%

Ez a gáz. Ha valaki a megszerezhető pontok 91% megszerzi akkor azt nehéz lesz megverni, de bízom Schumiban! Ha nem fújnak ellene akkor meglesz a 8x. :)

(#31) Pierre válasza Barohawk (#25) üzenetére

Pierre
(kvázi-tag)

Azért ennek nézz utána mégegyszer. Nem kell ám átvenni a Gyulai-Héder-Palik-Czollner féle okosságokat.

[Szerkesztve]

Hous Bin Pharteen

(#32) Barohawk válasza Pierre (#31) üzenetére

Barohawk
(tag)

Már keresem de ha jól emlékszem tavaly több pontot szerzett mint Montoya

(#33) viharhozo válasza shev7 (#28) üzenetére

viharhozo
(PH! addikt)

Nezopont kerdese. Tavaly 112-60-ra nyert Rajko.

Montoyanak a gyereke szuletese ota (erdemes megnezni, kikopott apja) egyertelmuen motivacios problemai vannak, teljesen visszafogott lett.

[Szerkesztve]

(#34) Barohawk válasza viharhozo (#33) üzenetére

Barohawk
(tag)

Legalább van aki mellém áll :R

(#35) DaveNo1

DaveNo1
(senior tag)

Montoya tényleg nem annyira jó mint volt. Emléxem mikor még a régi időmérőrendszer volt jó soxor nyert ott Williamsel, tavaly is volt néhány jó pillanata McLarennél, de egyébként mostanság senki. Ha kipotyognak előle, dobogót eléri.

(#36) SzalaiG

SzalaiG
(PH! addikt)

Remélem Coulthard megkapja jövőre az egyik RB3-at: [link]
Megérdemelné! :R

(#37) Pierre válasza Barohawk (#32) üzenetére

Pierre
(kvázi-tag)

Valóban, Kimi, aki negyedik évét töltötte a Mekinél több pontot szerzett, mint az akkor odaszerződő Montoya. Fordítva érdekes is lett volna, hiszen nem Montoyára volt szabva az autó, de amint ráhangolták, mindjárt nyert is három futamot.

Ha az egész karrierjüket nézed (2001 óta van F1-ben mindkettő) akkor nagyjából egál a két pilóta. Mindketten voltak közel VB-címhez, kb ugyanannyi futamgyőzelem, pole-ok, pontok, stb.

[Szerkesztve]

Hous Bin Pharteen

(#38) SzalaiG válasza viharhozo (#33) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

Úgy tűnik van valami abban a szóbeszédben, h minden gyerek +1mp. De akkor mi van Schumival? Vagy mi lenne a gyerekei nélkül? ;]

(#39) SzalaiG válasza Pierre (#37) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

De míg Monty mindig jó kocsiban volt addig Kimi állandóan peches. :))

(#40) Pierre válasza SzalaiG (#39) üzenetére

Pierre
(kvázi-tag)

Mert Monty alatt nem állt meg a MEki és egyszer sem mentek bele tehetségtelen lekőrözöttek igaz? :D

Barohawk: add el a sapit egy Alonso drukkernek :DDD

Btw, nem tom ki marad Meki drukker, mert nem hinném, hogy bármelyik pilóta is ott maradna év végén

[Szerkesztve]

Hous Bin Pharteen

(#41) ToBeY válasza SzalaiG (#38) üzenetére

ToBeY
(PH! kedvence)

Nézd meg a 94-es dolgait Shcuminak.Azt kéne most is csinálnia ;] ha én nem nyerhetek kifoglak lökni hogy te se nyerj esete:DDD

Dlink Dl-604 router és Dlink 360T modem eladó

(#42) Barohawk

Barohawk
(tag)

Száz szónak is száz a vége én McLaren szurkoló vagyok.
Szimpatikus nekem Kimi is és Montoya is, csak azt bánom hogy Alonso a McLarenhez megy.
Most mit csináljak a sapimmal amit vettem?

[Szerkesztve]

(#43) b-type válasza viharhozo (#29) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

- mondjuk sokat van szélárnyékban.
- vereti az alját rázókőveken.
- sokat van az egyébként maximalizált fordulaton.
Természetesen nem gondolom hogy Kimi így csinálná, csak példaként hoztam.

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

(#44) DaveNo1 válasza Barohawk (#42) üzenetére

DaveNo1
(senior tag)

alfonzo megszívja jövöre mekinél. mekit elhagyták a meghatározó emberei (vezető mérnök, aerodinamika vezetőtervező)és nehéz dolog lesz jó kocsit építeni, már azon sem lepődnék meg ha alfonzo azt csinálná mint Button tavaly...

(#45) viharhozo válasza Pierre (#37) üzenetére

viharhozo
(PH! addikt)

2001-ben mindketten gyenge autoban ultek. 2002-ben es 2004-ben a Ferrarinak nem volt ellenfele, szinten egal. 2003-ban gyakorlatilag haromeselyes volt a cim, JPM megis harmadik lett.

Jo pilota, lattam nehany tengerentuli versenyet, igazi allat volt, itt viszont nem jott ossze neki. Rajko jobb, de vonzza a balszerencset.

(#46) matyics

matyics
(őstag)

Jobbra fel. :R

Ha Isten azt akarta volna, hogy ne maszturbáljunk, akkor rövidebb kezet csinált volna

(#47) hobizoli válasza SzalaiG (#39) üzenetére

hobizoli
(PH! kedvence)

Ijenkor eszembe jut, hogy miert mindig RB alatt fekudt le a Ferrari? A valasz az volt, hogy mert o a 2. szamu pilota es nem kapja meg azt a technikai hatteret, mint MS....elnezve az utobbi par evet, a McLaren-nal ez hogyisvanez?

hobizoli