Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2006 - Archívum II. (téma lezárva)

(#951) c4-eXp válasza Peat;) (#949) üzenetére

c4-eXp
(fanatikus tag)

Na én is kb. így vagyok vele. Mondjuk Fisit se nagyon komálom.

while (state(Korso) != _BROKEN) go(Korso, &Kut);

(#952) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

Ha elveszik a Ferrari és a versenyzőik eddíg szerzett pontjait, akkor befejeztem a Forma-1-et (valszeg Schumi-val együtt).

Annak, aki meg erre élvez, erre izgul, annak csak azt tudom írni, hogy: lesz*phat!

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#953) szeva000 válasza Peat;) (#949) üzenetére

szeva000
(PH! addikt)

Én nem is tudom elképzelni,hogy jövőre miként fogok a mekinek szurkolni.Ennek a ****házinak nem adok bizalmat.Majd marad egy pilóta és kész.

(#954) szatocs válasza Motion_Blur (#952) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Elveszik? A szárny miatt? Vagy mi miatt, most nem vagyok képben.

=== Szatocs ===

(#955) szeva000 válasza Motion_Blur (#952) üzenetére

szeva000
(PH! addikt)

Pedig van rá esély :(( Ráadásul nem is jók még a ferkák,úgyhogy nem értem teljesen az egészet.
De miért nem keresnek a rönónál is valamit???De szerintem minden csapatnál lenne probléma,ha akarnának találni

(#956) Peat;) válasza szeva000 (#953) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Szerintem kimi simán le fogja baszni a képét ha olyat csinál vele mint fisivel (amikor előtte volt tavaly és ordítozott a rádióba..aztán jól oda is baszta a gépet, a kis spanyol superman) Elnézést aki szereti, mert tudása van, megérdemli amiket elért ez benne a felháborító, hogy akkor minek kell mellé ilyen magatartás

(#957) szatocs válasza szeva000 (#953) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Már én is, ugyan húzódszkodva, de gondolkodtam ezen, elkezdek majd szurkolni egy Ferrarisnak? :( Nehogymár Kimi átmenjen...

=== Szatocs ===

(#958) Nowhereman

Nowhereman
(őstag)

A rönók toppon vannak. tempó + megvízhatóság.

A füstfelhő nagynehezen megérkezett. kb. mint számítottam. Azt leszámítva, hogy az elkerüli a Coswortokat! Pedig milyen jó lett volna végighallgatni, ahogy Palikban tudatosul, hogy Gyulája Webberen szépen megnyeri a nyaralásravalót!!!...
:O :O :O :O :O

Rosbergsonnak meg szerintem Frank tata már magyarázza azt is, hogy a csapattárson kivül még 20 pilóta van a versenyben...

Utánam a kondenzcsik!

(#959) C^^ válasza szatocs (#957) üzenetére

C^^
(őstag)
LOGOUT blog

Hát nehogymár Kimi átmenjen, meg Alfonz Mclarenes legyen. Ez az egész már a pénzről szól nem is a versenyről. Áhh semmi értelme.

(#960) c4-eXp válasza szeva000 (#955) üzenetére

c4-eXp
(fanatikus tag)

Nehogy már, most komolyan lehet, hogy elveszik a pontjaikat?:((

while (state(Korso) != _BROKEN) go(Korso, &Kut);

(#961) szatocs válasza Nowhereman (#958) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Hát ez a Williams kiesés ugyanolyan volt, mint a Hondák tavaly, meg azelőtt. Túlnyúzott, ezért jó nagy gőzzel elég.

=== Szatocs ===

(#962) ronaldo

ronaldo
(őstag)
LOGOUT blog

Enyhén nevetségesnek találom ezt a feljelentgetést. A Red Bull az elsőszámú Ferrari csicska? Akkor mondjuk mi van a Super Agurival ami fix, hogy azért óv, mert honda motorral szerelt. Mert elhihetitek, igazán csak 3-4 csapatot zavar, hogy a Ferrari jól megy. Egyébként meg a televíziós felvételről annyit, hogy mindeki tudja milyen minőségű az aszfaltréteg(egyáltalán nem tükörsima és egyenletes rétegről van szó) a kamera ugyanúgy remeghet, mint ahogy a szárny(az egész kocsival). Ráadásul erre a pár felvételre hivatkozva akarják megbüntetni. Még mindíg enyhén nevetséges. Meg hogy ki milyen barátságban van a FIA-val, arról annyit, hogy a Toro Rosso láthatóan előnyben van a v10-es erőforrás miatt, arra meg b{}sznak. De ha ez kell a Formula1-nek, akkor legyen :) Az biztos, hogy ha komolyan megbüntetik a Ferrarit(az eddigiek alapján a semmi miatt) akkor sok-sok millió nézőt biztosan veszíteni fog a ''száguldó'' cirkusz.

Lenovo Thinkpad + Samsung 830 SSD

(#963) szatocs válasza C^^ (#959) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Mondjuk azért nekik sem mindegy, hogy ki ajánl többet, meg lehet, hogy Kimi már vérfrissítésre vágyik, de az ő jégember szerepéhez a Ferrari nem illik, neki a legmegfelelőbb kétség kívül a McLaren.

=== Szatocs ===

(#964) Vukocska válasza Flashget (#870) üzenetére

Vukocska
(tag)

Mások is megpróbálkoztak (nem csak a Ferrari) olyan dolgokkal amik nem voltak szabályosak.
Pl.
Benetton: Túl vékony fenéklemez
McLaren: Szabálytalan fékek
Mclaren Ferrari: Buheráltak a tankoló berendezéssel
BAR: Benzintank mizéria.

Mindenki lebukott, és meg is kapták a megérdemelt büntetésüket.

(#965) joergie válasza Sianis (#945) üzenetére

joergie
(senior tag)
LOGOUT blog

Mellesleg ezt ugye úgy, hogy jóval elmarad a költségvetésük a konkurensekétől :R
Montoya meg szerintem direkt nem tolta telibe a Mekit, több van abban a verdában.
Ron Dennis megcsinálta magának. Jól tudja hogy Montoya hangulatember....

Ja igen, a köztvetítés szokás szerint kritikán aluli volt, beleértve Palik és Gyulám hülyeségeit. :(((

[Szerkesztve]

Website tesztelés online pénzkereset? http://mytesterjobs.com/user/index/ref/137589

(#966) szatocs válasza ronaldo (#962) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Tavaly a Hondát is meghúrcolták, pedig nem csak ők ''csaltak''!

=== Szatocs ===

(#967) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

Már Bahrein-ben is figyelték az első szárnyat:

[link] :(

Megvan a video is 2x sebességgel. Nem tudom eldönteni, hogy változik-e a szárnyállás...

[Szerkesztve]

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#968) szatocs válasza Vukocska (#964) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Asszem a Toyotának és a Hondának a fékjeivel is volt valami (nem biztos, hogy jól emlékszem).

=== Szatocs ===

(#969) szeva000 válasza Motion_Blur (#967) üzenetére

szeva000
(PH! addikt)

Ez flexibilis,erről nincs is mit vitázni szerintem

(#970) Motion_Blur válasza szeva000 (#969) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

[kép]

(#971) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Szerintem is elhajlik a szárny. :U

(#972) szeva000 válasza Motion_Blur (#970) üzenetére

szeva000
(PH! addikt)

Nem találtál valami konkrét leírást???Eléggé érdekesen műkszik,de azért bízzunk benne,nem lesz vele gond.Azért az durva lenne,ha elveszik a pontokat.Pedig ez hajlik,mozog???Mit is mondjunk???

[Szerkesztve]

(#973) Vukocska válasza szatocs (#968) üzenetére

Vukocska
(tag)

Nekem is rémlik valami, ezekben biztos voltam mert a két kedvenc csapatom is érintett volt benne (McLAren Ferrari)

Sőt szerintem is bibi van azokkal a szárnyakkal.
És hogy megőrizzük a ''sport'' tisztaságát akkor jöhet a pontvesztés és vele járó egyéb szanció (rajtrács hátra sorolosás, vagy verseny/versenyekről való eltiltás)

[Szerkesztve]

(#974) Motion_Blur válasza szeva000 (#972) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Ha tényleg szabálytalan, akkor a TV-nézők buktatták le őket :Y Persze reménykedjünk a legjobbakban :R

Kimi kilökése (?): [link]

(#975) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

Fastest laps:

1) 1.34.803 Alonso
2) 1.35.294 Fisichella
3) 1.35.566 Montoya
4) 1.35.604 Button
5) 1.35.647 M. Schumacher
6) 1.35.686 R. Schumacher
7) 1.35.751 Heidfeld
8) 1.35.954 Massa
9) 1.36.002 Villeneuve
10) 1.36.188 Barrichello
11) 1.36.380 Trulli

(#976) joergie válasza szatocs (#927) üzenetére

joergie
(senior tag)
LOGOUT blog

Igen , valóban sok szerencse kell egy egész hétvégén a maximumot nyújtva pole-ból megnyerni egy versenyt. :U Tavaly Fisi-t is elég balszerencse súlytotta, nem csak Kimi-t.

Monacoba meg várjuk a Toyotát, hogy felzárkózzon a többi élcsapathoz, tavaly ilyenkor Trulli elég jól szerepelt.

Klientől ez elég amatőr megmozdulás volt. Mostmár Kimi is kiteheti a Keep Your Distance
feliratot a hátsó szárnyra. :(

[Szerkesztve]

Website tesztelés online pénzkereset? http://mytesterjobs.com/user/index/ref/137589

(#977) szeva000 válasza Motion_Blur (#975) üzenetére

szeva000
(PH! addikt)

Nagyon bánom,hogy nem maradt bent Kimi,azért szerintem gond lett volna Alonsonak :) Mghát még gyorsabb lett volna a körideje is Montynál

(#978) Motion_Blur válasza szeva000 (#977) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

A Meki nem ellenfele a Renault-nak, még Raikkonennel sem.

(#979) Flashget válasza Motion_Blur (#952) üzenetére

Flashget
(PH! kedvence)

Annak, aki meg erre élvez, erre izgul, annak csak azt tudom írni, hogy: lesz*phat!

ezt kikre érted?

Milyen tápod van?''400 W Codegen'' Akkor mindenképpen csereérett, mert a pénztártól való távozás után 1 perccel a tervezett élettartama végére ért.

(#980) Motion_Blur válasza Flashget (#979) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Arra, aki ennek örül.

akinek nem inge... :U ;]

[Szerkesztve]

(#981) Flashget válasza Motion_Blur (#974) üzenetére

Flashget
(PH! kedvence)

http://rapidshare.de/files/15618709/asa_ferrari.avi.html

Milyen tápod van?''400 W Codegen'' Akkor mindenképpen csereérett, mert a pénztártól való távozás után 1 perccel a tervezett élettartama végére ért.

(#982) Flashget válasza Motion_Blur (#980) üzenetére

Flashget
(PH! kedvence)

ahha...végül is sumanoidoknak szar szembesülni azzal, hogy csak 1 hétvégés motorjuk van és inkább ebbe feccölt volna bele a ferkó nem a szárnyak buzulásába folytatni a kisded játékaikai a FIA védelme alatt..

[Szerkesztve]

(#983) Peat;) válasza Motion_Blur (#970) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Mozog, de ez csak egy kiegészítő szárny, szerintem csak ejnye bejnye lesz, meg kell csinálni normálisra max köv. futamon hátulról kell indulni és ennyi. Bár a hondánál se hittem volna ami történt. (de most ezzel emnnyit nyernek? 0.005 másodpercet? :) )

(#984) Race-Face válasza Motion_Blur (#978) üzenetére

Race-Face
(tag)

Raikkönen az elmúlt futamon szépen feljött az élmezőnyre, nemcsak helyezésben, időben is. Montoya az elmúlt futamon meg ugyanúgy nem produkált semmit, mint most, ergó rajta nem lehet lemérni a McLaren erejét.

Kelj fel és járjunk!

(#985) Motion_Blur válasza Flashget (#982) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Hú akkor te most nagyon örülsz :R

#986: én is most olvastam ;)

[Szerkesztve]

(#986)

(PH! addikt)

Mindjárt elolvasom a hszeket, de addig is kedves Flashget ajánlom figyelmedbe a jelenlegi helyzetet, mielőtt nagyon elszállsz: [link]

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#987) Peat;) válasza Motion_Blur (#980) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Ezen a fórumon azért normális a hangvétel úgy ahogy :U

(#988) Peat;) válasza Race-Face (#984) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Montoyának vmi el volt baszva, szóval én is reménykedek, hogy köv futamon monti és kimi is jól szerepel, a MERCEDESNEK meg nagy gratula! 19k fölött is pörgött és kibírta! :)

(#989) Skipp

Skipp
(senior tag)
LOGOUT blog

Nagy kár, hogy Kimi nem maradt bent, szerintem tudott volna gondot okozni elől :(
Ez az egész szárny-dolog nevetséges, pedig én utálom a ferrarit meg az egész Schumacheres bandát, de most egy ilyenbe belekötni... :F Ha emiatt agyonvernék a mezőnyt aszondom jó, kössenek bele, de azért mindenkinek van takargatnivalója max nem veszik észre :)
Közvetítés: 2szer kapcsoltam magyarra, először drága Lacikám valami olyan egyszerűt nem értett, hogy megrágtam a távirányítót (asszem talán azt mondták, hogy told neki, vagy hány kör múlva jöjjön ki vagy valami ilyen, nem emlékszem pontosan sajnos). A második az volt, amikor hiszékeny módon átkapcsoltam, és Fisichellát átkeresztelte Fernandonak a végén. Sajnálatos, hogy még mindig ott dolgozik... :(((

Légy pontos! Mérj mikromiliméterben, jelölj krétával, vágj baltával!

(#990) szeva000 válasza Peat;) (#988) üzenetére

szeva000
(PH! addikt)

Én sem hiszem,hogy a meki gyengébb lenne.Egyszerűen még nem sikerült semmi.Sajna.De akárhanyadik lett volna Kimi,még mindig jobb volna pár pont most,mert megint elmennek ezek a roha....

(#991) Motion_Blur válasza szeva000 (#990) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Egyértelmű, hogy gyengébb (sajnos)...nézd meg mit műveltek a Renault-k!! :(

(#992) szeva000 válasza Motion_Blur (#991) üzenetére

szeva000
(PH! addikt)

oszt még nem is füstöltek :)
pedig vááártam :D

(#993) Peat;) válasza Skipp (#989) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Kéne vmi netes petíció, szavazás mittomén hogy le-e váltsák Palikot. Mondjuk összes f1-es magyar oldal kirakna egy szavazást..érdekes eredmény születne..De ez tényleg szánalmas a retekklubbon hogy a hozzá nem értőt rakják oda, aki keveri a szabályokat/neveket/autókat, rossz a memóriája, lekezelő stílusban beszél a kollégájával (aki megint csak nem a megfelelő tudású)...

(#994) szeva000 válasza Peat;) (#993) üzenetére

szeva000
(PH! addikt)

Ez jutott nekem is eszembe.Nem gyűjtünk aláírásokat?
Azon agyaltam,ha az apja ilyen hülye,milyen lesz az a gyerek? :D

(#995) Flashget válasza Motion_Blur (#985) üzenetére

Flashget
(PH! kedvence)

tévedsz...

nem örülök, hogy az ilyen botrányokról, mellék zöngékről szól évek óta a F1..
nem örülök annak, hogy boxban előznek..
nem örülök, hogy 2 idiótának mikrofont adnak egy liftben..miközben akik értenek hozzá 5 percet kapnak egy 2 órás közvetítés alatt..

(#996)

(PH! addikt)

Egyébként a verseny második felében, mintha úgy láttam volna egy belső kamerás felvételen, hogy Montoya elhagyta a korábban mocorgó bal tükrét.

Ez másnak nem tűnt fel?

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#997) Peat;) válasza (#996) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Nem de akkor őt is büntetik mert nyert vele 200 grammot :)

(#998) Flashget

Flashget
(PH! kedvence)

Balance change key to 'illegal' Ferrari wings.
[link]

Ferrari: We'll bring new wings to Melbourne.
[link]

(#999) aesir

aesir
(PH! kedvence)

1. A tavalyi év után, mikoris kimondottan a Ferrari ellen hoztak szabályt, nevetséges a csapatot a FIA kedvencének nevezni.

2. Ennél sokkal nevetségesebb egy láthatóan sokat ígérő szezonban, egyáltalán nem unalmas versenyek mellett még mindig Palikot szidni. Olyan - amilyen. Természetesen itt mindenki sokkal jobban ért mindenhez mint más, de élőben végigközvetíteni egy futamot korántsem egyszerű, aki akarja próbálja meg nyugodtan, előre borítékolom az eredményt. Ezzel persze nem Palik hülyeségeit védem, mert azok védhetetlenek, de tessék, lehet valóban jobban csinálni. Ha valaki hitelt érdemlően bizonyítva az élő TV-adáshoz rögzíti a saját kommentárját, hogy hogyan is csinálja, akkor eljuttatom a felvételt az RTL-hez, és ott szakmailag értékelni fogják a munkáját.

Van saját életem...

(#1000) szeva000 válasza (#996) üzenetére

szeva000
(PH! addikt)

Szerintem nem hagyta el,én úgyláttam.De mindegy,mert a ferkák nem előzték volna meg soha :)

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2006 - Archívum II. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.