Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2006 - Archívum II. (téma lezárva)

(#901) salieri.

salieri.
(őstag)

asszongya nincs a rönónal egy nagy alak hat akkor bob bell meg pat symonds ki akkor ? :U looll palik :(((

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*

(#902) slayer006 válasza _Volkovy_ (#893) üzenetére

slayer006
(PH! addikt)

nana a McLaren F1 -ben pölö BMW motor van
pedig én McLaren / Kimi rajongó vagyok ....

[Szerkesztve]

Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.

(#903) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#904) C^^ válasza slayer006 (#902) üzenetére

C^^
(őstag)
LOGOUT blog

Akkor viszont UPPOLOK 1et :D

(#905) szeva000 válasza salieri. (#899) üzenetére

szeva000
(PH! addikt)

Nézzed azt a lófejűt.Remélem jövőre nem kerül a mekihez.(bármi áron ezt a szerződést +kell semmisíteni)

(#906) slayer006

slayer006
(PH! addikt)

marsi anikónak üzenem, hogy ezt a palikot géppuskával kellene szaporítani ......... ;] ;] ;]

Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.

(#907) szatocs válasza szeva000 (#905) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Osztom a véleményed! ;]
Ron biztos nem fog vele ölelkezni, mint Briattore..., ő elvárja a jó eredményt, nem pedig megdicsér érte :))

=== Szatocs ===

(#908) szeva000 válasza slayer006 (#906) üzenetére

szeva000
(PH! addikt)

:D :D :D

(#909) c4-eXp

c4-eXp
(fanatikus tag)

Hát sajnos ez a futam közel se volt olyan jó, mint a bahreini. És még Schumi se tudott felállni a dobogóra. Bár ahhoz képest, hogy a 14. helyről indult, ez a 6. helyezés nem olyan rossz. De azért lehetett volna jobb is.:)

while (state(Korso) != _BROKEN) go(Korso, &Kut);

(#910) salieri.

salieri.
(őstag)

en orulok hogy elmegy alonso mehet hozzatok :DD

(#911) salieri. válasza szeva000 (#905) üzenetére

salieri.
(őstag)

egyebkent meg nem fejre adjak a pontokat eleg gyerekes megnyilvanulasod van :DD :DD

(#912) slayer006

slayer006
(PH! addikt)

Na kartársak, Reménykedjünk !!

(#913) c4-eXp válasza slayer006 (#906) üzenetére

c4-eXp
(fanatikus tag)

Ezzel én is egyet kell, hogy értsek.:D

(#914) csongi

csongi
(őstag)
LOGOUT blog

Sajnos a félelmem beigazolódott. Nem bírta ki Kimi autója :O De hogy csak egy fél kört bírt az fájt a legjobban

Nem szép, de legalább jó öreg!

(#915) Flashget válasza C^^ (#888) üzenetére

Flashget
(PH! kedvence)

9 csapat írt a FIA-nak, hogy intézkedjen a flexi Ferrari szárny miatt, mert különben Melbournban már hivatalosan tiltakoznak..

[Szerkesztve]

Milyen tápod van?''400 W Codegen'' Akkor mindenképpen csereérett, mert a pénztártól való távozás után 1 perccel a tervezett élettartama végére ért.

(#916) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Remélem ha Alonsó átül a mekibe akkor rászáll Kimi balszerencséje ;]

(#917) C^^ válasza slayer006 (#912) üzenetére

C^^
(őstag)
LOGOUT blog

Én szerinem van esély rá, hogy jó legyen a meki. Bár most Alonso nagyon elhúzott.

(#918) slayer006 válasza salieri. (#911) üzenetére

slayer006
(PH! addikt)

Na ez :( gyerekes ??
Alonso nem hozzánk JÖN, hanem a McLarenhez MEGY !!

(#919) RAM válasza Flashget (#915) üzenetére

RAM
(PH! addikt)

kivolt az at egy különc? :

Csak tisztán

(#920) prmcsk

prmcsk
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én sem szeretem a rönót, meg alfonzót, de már most kijelentem:

Ha nem történik valami csoda a többi csapatnál, a rönó és alfi világbajnok lesz.
Tudom, hogy március van az ilyen kijelentésekhez, de túl stabilak és túl jó sofőrjeik vannak.

Tavaj is ugyanezt írtam, csak kb. szeptember környékén....... :DDD

Egy hőzöngő "hazafi" apukának mondom, az orvosi egyetem, tandíj, vagy hűség kapcsán: A fiad legújabb és szükségtelen divat mobiljáért aláírsz 2 év hűséget egy cégnek, a hazádért ugyanezt nem teszed meg ? És lett nagy csend...

(#921) ToBeY válasza RAM (#919) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Lehet a red bull mert motort kap a ferraritól :F

(#922) C^^ válasza csongi (#914) üzenetére

C^^
(őstag)
LOGOUT blog

Nem kimi hibája volt, szerintem bírta volna a talicska. Csak nagyon rossz az a kanyar és elkapták hátulról.

(#923) salieri. válasza slayer006 (#918) üzenetére

salieri.
(őstag)

hat gyerekes megnyilvanulas volt reszerol hogy lofeju ... szvsz :U megha az is nem arra adjak a pontokat ... kül. en sem szeretem alonsot de megse nyilvanitom igy ki velemenyem es orulok hogy atmegy a mercihez ennyi..

(#924) Flashget válasza RAM (#919) üzenetére

Flashget
(PH! kedvence)

valszeg aki detto flexizik...

Milyen tápod van?''400 W Codegen'' Akkor mindenképpen csereérett, mert a pénztártól való távozás után 1 perccel a tervezett élettartama végére ért.

(#925) slayer006 válasza RAM (#919) üzenetére

slayer006
(PH! addikt)

red bull --> 1es számú ferrari csicska

(#926) DopeBob

DopeBob
(őstag)

háááát, ez igen szar volt :(

az F1nek kéne a leggyorsabb versenysportnak lenni, hulyeség a tobbmotoros hétvége :( meg szvsz még veszélyesebb is

MZ/X

(#927) szatocs válasza prmcsk (#920) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

A túl jó sofőr azért az egyik pilótára nem igazán illik, inkább most szerencséje volt...

=== Szatocs ===

(#928) csongi válasza C^^ (#922) üzenetére

csongi
(őstag)
LOGOUT blog

Senki nem ért hozzá. Egyszerűen beállt a hátulja az utónak mint, Massának az előző futamon. Ha jól láttam.

Nem szép, de legalább jó öreg!

(#929) Race-Face

Race-Face
(tag)

Azért zárójelben megjegyezném Massát, aki a 21. helyről jött fel, és még Schumachert is megelőzte.

Kelj fel és járjunk!

(#930) szatocs válasza DopeBob (#926) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Ez azért kell, hogy visszakorlátozzák a sebességet, meg a teljesítményt, mert akkor csak 1 hétvégét kéne kibírni a motornak, lehetne hajtani rendesen. De ez meg kinek jó, ha egy hétvégén minden autó végigmegy, ha csak nincs valami baleset, a rá következőben meg már csak a mezőny fele megy végig.

=== Szatocs ===

(#931) C^^ válasza szatocs (#930) üzenetére

C^^
(őstag)
LOGOUT blog

Hát én speciel utálom mikor kiesik valaki. Igaz kell az izgalom miatt.

(#932) szatocs válasza Race-Face (#929) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Ezt Schuminak a boxban rontották el, elba**ott ott vagy 3 másodpercet, mikor szarakodtak vele.

=== Szatocs ===

(#933) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Legutóbb is ha boxba 1mp kevesebbet tölt,talán megnyeri a futamot is. :U

(#934) joergie

joergie
(senior tag)
LOGOUT blog

Renault 1-2, jipiii :R :C :R Tavaly hiába vártuk :B
Én hülye meg nem fogadtam Fisichellára, pedig mondtam ám, hogy nagyon motivált ;)
Az nagyon jó fej volt, mikor ott álltak egymással szembe Fisi, Briattore, meg Alonso, hogy mitcsináljanak. Akármit mondtok, meg tudtak mosolyogtatni, amire a McLarennél nem lennének képesek.
Raikonnen, Williams: no comment :(
És a Ferrarik is egész jó helyen begurultak, bár Palik nemtudom miről beszélt, amikor a hétvége alatt lezajlott 3-4 motorcsere- nameg ugye mindkét redbull elvérzése - ellenére azt mondta, hogy megbízható a Ferrari :F

[Szerkesztve]

Website tesztelés online pénzkereset? http://mytesterjobs.com/user/index/ref/137589

(#935) Sianis

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Miért nem szeretitek a Renault-t? Azért mert stabil / jó F1 kocsikat gyárt? A többiek is azt gyártanak, de valakinek mindíg nyerni kell, olyan nincs, hogy valaki ne nyerjen. Ez egy verseny, és mindíg az győz, aki ott a legjobb tud lenni. A Merci is nyerhetne, Honda is nyerhetne ( látjuk, hogy jók ). Én nem utálom egyik csapatot sem, hanem a Renault-t szeretem. Sajnos még mindíg az a baj, az emberek nagy részével, hogy aki nem az én kedvencem az ''sz@r'' és nem az a lényeg, hogy nekem jó-e, hanem, hogy akinek nem én szurkolok, annak legyen rossz. Miért nem lehet, rendesen szurkolni, elfogadni azt ahol van, annak örülni ami van és nem az utálni, gyűlölni amiért nem az van amit mi akarunk.

"Mo-mo-mo-move your legs like a monkey man"

(#936) szatocs válasza C^^ (#931) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Essen, de akkor ne a mezőny első részéből, hanem a végéről, hogy legalább a lekörözésnél se zavarjanak már.

=== Szatocs ===

(#937) joshua7 válasza Face8814 (#897) üzenetére

joshua7
(PH! kedvence)

1 't' betűvel több: Piquet :)

Semper Fi

(#938) szatocs válasza joergie (#934) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Ezt a megbízhatót én sem értettem, eléggé kiakadtam rajta: könnyű így megbízhatónak lenni, ha minden hétvégén másik motort tépek.

=== Szatocs ===

(#939) Face8814 válasza joshua7 (#937) üzenetére

Face8814
(őstag)
LOGOUT blog

Thx! :DDD
Fogalmam sem volt, hogy hogyan kell helyesen leírni, így csak saccoltam. :DDD De azért majdnem bejött! :DD

Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju

(#940) ToBeY válasza Sianis (#935) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Tipikis eset ''dögöljön meg a szomszéd tehene is'' :DDD

(#941) b-type válasza salieri. (#899) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

Egy jó rajtot inkább a rajtoltató elektronika (term. az autóban) határozza meg, mint az erő...az erő akkor számít ha nehéz az autó, és akkor is inkább a rajt utáni 50-100méteren, itt pedig látványosan, rögtön gyorsabb volt a Renault.
..egyébként számomra is nagy meglepetés volt hogy Alonso ennyire könnyedén lerajtolta mindkét Mergát. :( Viszont nagyon szépen csinálta.

Tovább most nem is írok, majd csak du, mert nagyon ki vok bukva a közvetítésen...egyszerűen hihetetlen hogy a két közvetítőnk perceken keresztül olcsón gúnyolódnak azon hogy hogyan-milyen 'kemény' kűzdelemben fogja Massa majd elengedni MS-t, ezen heherészve, a humortalan gúnyokon felmászva/tornászva magukra irányítják a figyelmet a közvetítendő műsor megfelelő szintű kommentálása helyett.
..majd miután nem jött be...ez az egész gáz dumájuk önmagába fullt azzal hogy nem történt meg a csere, eszükbe sem jutott ezért elnézést kérni bárkitől is aki esetleg hallgatta őket.
Komolyan döbbenet, hogy milyen szinvonalat képesek hozni ebbe a kanál vizükben amit F1 közvetítés címen neveznek meg.
na eh.
Heidfeld-ért kár, ahogy mindenkiért aki kiesett persze, de azért ő szép meglepetés lett volna a bímerrel.
Button tényleg a lekörözésnél bukta el a helycserét, éérdekes volt hogy mennyire nincs tekintettel rá Speed, bár kemény pozicióharcban volt, de azért mégis bosszantó.

[Szerkesztve]

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

(#942) c4-eXp válasza Sianis (#935) üzenetére

c4-eXp
(fanatikus tag)

''Miért nem szeretitek a Renault-t?''

Egyszerűen azért, mert Alonso nagyon nem szimpatikus. Ez van.:DDD

(#943) szatocs válasza Sianis (#935) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Hát én jobban szeretném, ha verseny menne a pályán, mert ezen a hétvégén minden volt, csak az nem. Én két-három csapatot favorizálok, de én ettől még a többi csapatot is tisztelem (legfeljebb nem örülök neki, ha nem ők nyernek). De annak, amikor valamelyik balfa** kiüti a másikat, és amiatt kell befejeznie a versenyt (nem csak erre a versenyre gondolok), hát akkor fejbe tudnék lőni minden bénát. Annyi mentsége lehet az ilyeneknek, ha önhibájukon kívül, műszaki hiba miatt okozzák a bajt.

=== Szatocs ===

(#944) TheSilencer válasza c4-eXp (#942) üzenetére

TheSilencer
(PH! addikt)

nem kell szeretni senkinek vazz, csak ismerjek el,ennyi...
sztem mar tett le eleg dolgot az asztalra, es ne kezdjetek hogy a kocsi igy meg ugy...
nekem sem a kedvencem, de akkor is :
Renault power ;] :C :R

[Szerkesztve]

I ♥ my Pit bull

(#945) Sianis válasza szatocs (#943) üzenetére

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Volt erre példa hány éven keresztül? Ferrari elindult élen volt befejezte. Ezt hányszor néztük 5x - 6x ? Sumi is volt ideges...van is róla egy remekbeszabott videó, mikor 10 embernek kellett megfékeznie, mert kissé dühös volt. Mikor visszajött a Renault nem volt a legcsúcsabb, aztán fejlesztettek és jók lettek. Hát fejlesszenek a többiek is...nem hinném, hogy a Mercinek, Ferrarinak..had ne soroljam...nincs pénze...

"Mo-mo-mo-move your legs like a monkey man"

(#946) DopeBob válasza szatocs (#930) üzenetére

DopeBob
(őstag)

ezt nemértem...

És ez most kinek jo? Hány autoban ment tonkre a motor? Mennyivel jobb lett volna, ha pl nem esnek ki a Williamsek? :S

MZ/X

(#947) c4-eXp válasza TheSilencer (#944) üzenetére

c4-eXp
(fanatikus tag)

Mondtam én, hogy nem ismerem el? Csak azt mondtam, hogy nem szeretem.

(#948) szatocs válasza DopeBob (#946) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Ezt írtam én is, hogy minek az ilyen szar szabály. Nem jó ez semmire, mert azt érték el, hogy van egy jó hétvége, a következő meg szar. Most a néző csak minden második versenyt nézzen? Vagy mit gondol ez a hülye FIA?

=== Szatocs ===

(#949) Peat;) válasza Sianis (#935) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Fisivel nicns bajom közömbös pilóta, nekem ott a csapatvezetővel és alonsval van bajom. Olyan szinten elszálltak maguktól hogy 100 kiló súlyelőnnyel indul az autóban a spanyol superman(képregényt cisnálnak róla ő persze ezt is normálisnak gondolja), beszólt rossinak rossi visszaszolt hogy akkor motor, ralli és f1 géppel döntsék el ki a jobb alonso megfutamodott..., schumacher nem szállt el ennyire soha mint alonso 1 vb után. Az egész renaultöt alonso miatt utálom én leginkább, ha elmegy lehet megkedvelem, de ne a mclarenhez jöjjön :(((((((((((((

Ja tavaly meg sorba nyilatkozta hogy gyorsabb volt mint raikonnen, miközben raikönnen utolsó helyről 2. lett alonso meg előtte nem sokkal lett 1., amikor kiminek eldurrant a felfüggesztés utolsó körben(vezető helyről mögötte jóval lemaradva a spanyol superman) akkor is asszem ezt mondta :gyorsabb voltam, jobbak voltunk...undorító.

[Szerkesztve]

(#950) szeva000 válasza Sianis (#945) üzenetére

szeva000
(PH! addikt)

Engem sem a rönó idegesít legjobban,hanem az a kis.......De ha elintézed,hogy jövőre ne a mekinél versenyezzen,azt nagyon megfogom köszönni.(Főleg ez idegel legjobban)

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2006 - Archívum II. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.