hátha erre fogadtál... 
Csak tisztán
(#851) RAM válasza TheSilencer (#846) üzenetére

hátha erre fogadtál... 
Csak tisztán

Mért bántjátok annyira? 
Azért mert a toyotás történetbe belekezdett 3szor és még mindig nem fejezte be? 
na az komoly volt
(#853) C^^ válasza TheSilencer (#846) üzenetére
De az tényleg nagyon rosz dolog mikor kiesik valaki.
Olyankor a szurkolónak el van cseszve az egész hétvégéje ha pl kinn van 1 versenyen.

a ferrarik beszurkultek nagyon
*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*

Az aláírásodra: Keresztben autóznak a boxutcán ...

Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.
Ja az is nagy volt, csak már nem győzöm eldönteni hogy melyik illik jobban oda.
Kéne egy Palik ''aranyköpései'' topic.

A két BMW elég szépen megy.
szerk: erre Heidfeld elfüstöl 
[Szerkesztve]
Semper Fi

Tehát amiről beszéltem (és biza látszik is a közvetítésben)
Rival teams says that the role of Ferrari’s suspect front wings is to balance the car between high and low speed corners.
As exclusively revealed earlier today on SpeedTV.com, the teams have been alerted to the fact that the upper elements of the front wings move out of position under load at high speed. Clearly visible in TV pictures, this is not apparently to do with reducing drag and improving straightline efficiency.
In fact what happens is that as the main front wing flexes downwards – as all wings do under load – a pin attaching the upper elements to the nose slides out of position. This creates a gap between the elements and the nose which allows a flow through of air that would not otherwise occur.
It is believed that the point is to adjust the balance of the car. In other words, when the already much-criticized flexing rear wing remains in its ''down'' position through high speed corners, this gap at the front helps to stabilize the car.
Through the slower corners the rear wing returns to its ''up'' position to create downforce. Meanwhile the gap created within the upper elements of the front wing closes, and the car is balanced once more. Rivals admit that it is a clever arrangement, but insist that this is a movable aerodynamic device that is completely against the rules.
We understand that the FIA’s Charlie Whiting agrees, and that he is well aware of the teams’ concerns.
Meanwhile in an unprecedented moves Martin Whitmarsh, Geoff Willis and Pat Symonds met with Ross Brawn this morning to discuss the situation. One well-informed source described Brawn as a ''very good poker player.''
There has been no action from the FIA today, and everything could kick off after the race.
If either of the Ferraris finishes then the FIA has the opportunity to pursue the matter in scrutineering.
If they don’t finish, then the story may move to Australia, in which case the onus is on Ferrari to turn up with something different.
In any case we understand that the team may already have been told that the flexing rear wing issue will be addressed before Australia.
Ferrari has already had a bad day after the FIA confirmed that Michael Schumacher will start 14th and not 13th, where the team had expected him to be.
If a Ferrari finishes, this could be a long day…
Milyen tápod van?''400 W Codegen'' Akkor mindenképpen csereérett, mert a pénztártól való távozás után 1 perccel a tervezett élettartama végére ért.

Nincs az a szerver, ami azt ''elbírná'' !!

Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.

nem lehetnek pontszerzők különben feljelentik őket!
Milyen tápod van?''400 W Codegen'' Akkor mindenképpen csereérett, mert a pénztártól való távozás után 1 perccel a tervezett élettartama végére ért.

Magyarul h a ferrari légterelői kilengenek 2mm-nél jobban?
Egynek annyi
- Azért ezek a motorok (nem csak a BMW) nem ilyen extrém hőmérsékletre vannak, legalábbis nem huzamosabb ideig.

magyarul flexis és ez tíltva van!
sumák kamerájából tisztán látni a jobb oldali szárnyon ezt így tévén keresztűl!

Ebből, egy keveset leírhatnál magyarul is lécci, mer ez a két ökör erről soha nem fog beszélni.

Tényleg azt gondolod, hogy eldobnak egy ilyen miatt 5 vb pontot? 
Hous Bin Pharteen

látszódik az biztos, de az autókat ellenőrzik verseny előtt, ez lehet csak a kamera miatt van
bár nemtom, majd kiderül mi lesz a vége ennek
[link]
Itt is látszik kicsit.

Lehet azért lassították ki a ferrarit jobb és bal oldalról is ??

most nagyon rászálltak a szegény ferrari-ra, valszeg igen, de sokat mutogatják az első légterelőit is...
Szemetek 

nem én abban hiszek, hogy végre kimondják rájuk a csaló banda jelzőt amit művelnek amióta a benettontól átvánbdoroltak jó páran és minden ebbéli fejlesztésüket illegálisnak a konkurenciáét illegálisnak nyilvánitotta az FIA!
2003-ban mutogattág a 0.5 pixeles képeket a mischlinről, hogy nézzék már miféle abroncs ez?..hát most videó van róla hogy flexis a szárny.

a két ökör semmit de Wéberben lehet bízni..talán olvasta már ő is.

megvan a kettos gyozelem

Fenébe! Szemét mákos Rönó miért nem tudtott legalább az egyik elfüstölni ![;]](/dl/s/v1.gif)

Szemét franciák.egy magyar ember,hogyan isteníthet egy francia autót?

Az a kérdés kik a Szemetek ??
A ferrari ?? Mert azzal maximálisan 1et értek

ez nem mak ..... ez erőőőő
Nah akkor most nézzük csak, ki is ment bele kimibe? Vagy ez hogy volt ? Remélem mutatják majd.

Csoda: Sumáker második maradt a Ferrarin belül 
My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

Gratula a Renaultnak. Megérdemelték a győzelmet.
Apró pozitívum nekünk: Ha a Merci kibírt két ilyen meleg versenyt, az már jelent talán valamit 
Hous Bin Pharteen

Elvileg Klien

orulok fisichellanak 

na akkor most majd lehet várni a fejleményeket.
kár, hogy a ferrari boxát nem mutatják mennyire örülnek a helyezésüknek ;)

Csak nem te is Kimi -s vagy ??
Mert akkor 1 NAGY UP Neked !!!

Erőt a fenéket soha nem volt az elmúlt 2évbe semi műszaki hiba így egy babettával is lehetne nyerni... Ha pl Kimi nem lenne olyan szerncsétlen, akkor nem lenen sehol a rönó vagy kicsit jobb lett volna a Ferrari tavaly

pontosan!Azért 2futamot csak kibírt a motor
Örülök is ennek.Kár Kimiért,ő ott lett volna az elején
Az a helyzet hogy drámaian jók a rönók.
ferrari-mclaren-honda mögöttük.
Ferrari kb a Merci szintjén.
Vorsprung durch Technik..

Buttonról senki semmit? ő is jó volt a 7végén, nyert volna inkább Ő 
Hát biztos meleg a hangulat...
Amúgy remélem a mekik bírni fogják, mert tulajdonképp raikkönen se az autó miatt szállt el.
Hogy a fenébe ne 

Hiiiiijaaaaa! Szép volt. Hát a rajt!!!! Kiminek ua mint bahraini időmérőn. Szimpla felfüggesztés törés.
[Szerkesztve]

De tulajdonképpen mi a fene volt Kimi-vel?Mert a Palik egy barom semmi értelmes infot nem mondott!
Mit is mondhatnék!
Renault
nagy király! 
Akkor csak meg veszem a hagosítást a Twingoba...
"Mo-mo-mo-move your legs like a monkey man"
Akkor most nézzük meg, hogy a Renault, a BMW és a Ferrari milyen utcai autókat prezentál, illetve hogy azokban hány százalékban található meg a pure átvett versenytechnika.![;]](/dl/s/v1.gif)
Szerintem Kimi jobb hátsó kerekével találkozott annak a versenyzőnek a bal
elsője, melynek törött felnis kerékcseréjét láthattuk. A neve nem jut eszembe.
Egy hőzöngő "hazafi" apukának mondom, az orvosi egyetem, tandíj, vagy hűség kapcsán: A fiad legújabb és szükségtelen divat mobiljáért aláírsz 2 év hűséget egy cégnek, a hazádért ugyanezt nem teszed meg ? És lett nagy csend...
Elvileg klien hátulról belement, mert már az előtte lévő kanyarba is úgy kapta vissza a kormányt, csak aztán túlkormányozta vagy nemtom, és nem tudta megtartani.

Klien ment bele
Hát, én még mindíg azt mondom, hogy sótlan ez az F1. 
Megnéztem nagyjából ezt a versenyt, de elég uncsi volt.
Vonatoztak, meg boxban előztek. Hébe hóba a pályán is volt ''valami'', de már közel sem olyan, mint régen a (h)őskorban.
Hol vannak a nagy csaták? ( Prost, Senna, Mansell, Berger, Pique ( elnézést ha rosszul írtam ), Patrese ...stb ) Nekem ők jelentették az F1-et. Azóta csak fokozatosan uncsibb lesz. 
PS. Ja, és Palik is egyre szarabb. Elvakult Súrmóher fun. És egyre nagyobb hülyeségeket mond! 
[Szerkesztve]
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
A Twingoban versenyszív dobog...ja vagy az az enyém? Na mindegy...lényeg, hogy repül... 
Amúgy maga kinek szurkol kolléga?
"Mo-mo-mo-move your legs like a monkey man"

mar hogyne lenne az ero nem lattad a rajtot ? ember mit neztel te ? meg a versenyen bizonyithatott volna montoya ...
Nagyon sajnáltam, hogy Kimi már az első körben kiállni kényszerült, igazán megérdemelne már egy első helyet! Button folyamatosan jól ment, de ez nem volt elég, már megint az a hülye rönyó nyert.
Palik pajti pedig reménytelenül pancser: nem tud megkülönböztetni egy McLarent egy Midlandtől, de ennél is nagyobb bénaságra utal, hogy egy Agurit összetéveszt egy BMW - vel. Még el sem kezdte fejtegetni, hogy melyik autó látható a képen, mikor én (meg gondolom sok millióan) már láttam, hogy melyik az. Lehet, hogy a színek nagyon hasonlóak, de könyörgöm, az Aguri már csak formára is eltér a BMW - től, a McLaren színelrendezését meg nem ártana egy kicsit megnézni, hogy nem úgy van elrendezve, ahogy a Midlandé. Már-már összehasonlíthatatlan, ha egymás mellé teszi a kettőt.
=== Szatocs ===