Egy lefojtott V10-es, ami asszem a Red Bullban volt..
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever
Egy lefojtott V10-es, ami asszem a Red Bullban volt..
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

Én is úgy tudom, de mintha Crosvorth feliratot láttam volna za oldalán...
Én is láttam valamelyik oldalán, de elvileg redbuci, lehet hogy túl kevés volt a matrica 

Toro Rosso azt használja amit tavaly a Red Bull, tehát V10-es Cosworth motor lekorlátozva. Mellesleg a tavalyi Red Bull kasztniban.
''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

ha az az ertelemzes el, amelyik szerint Schumi 11. Akkor eleg 10 egymast koveto pilotanal motort cserelni 
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
Az a poén, hogy az a motor, amúgyis 2hétvégére lett tervezve, magas fordulatszámmal, így szerintem -elviekben persze- 3futamot is kibírna.
Vorsprung durch Technik..
Ha nagyon bepipulnak a FIA-ra akkor megcsinálják 
ÁÁ majd repülőrajtot vesz, azt meg van oldva 

a klubbon, most azt mondtak, hogy Schumi 14. kivancsi vagyok honnan vettek.
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
5letnek nem rossz, de soha nem fogjá megcsinálni, üzlet, biznisz, nem pedig általánoiskolás bratyi...
Hülye lenne, mondjuk a williams kicserélni, hogy a riválisoknak jó legyen.... Perszecsak ha tudják hogy tutimegbízható.
Vorsprung durch Technik..

Eső várható a futamra: [link]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
Persze hogy nem fogják, de nézne mindenki az biztos.
Nem gondoltam komolyan.
(#763) Motion_Blur válasza shev7 (#759) üzenetére

Biztos a Gyula kérte, hogy ezt a variációt mondják...
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
(#764) c4-eXp válasza Motion_Blur (#761) üzenetére

Hát ennek nagyon örülnék. Meg gondolom Schumi is.
while (state(Korso) != _BROKEN) go(Korso, &Kut);
Kíváncsi leszek a holnapi versenyre!!! 
Hajrá Schumi!!! 
"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."

A 2 meki és a williamsek lesznek elől.Ennyi
Nehogy ne tudj aludni,inkább elmondom 

Márpedig tényleg onnan indul.
Semper Fi
(#768) Motion_Blur válasza joshua7 (#767) üzenetére

Van erről hivatalos FIA közlemény?
(#769) szeva000 válasza Motion_Blur (#768) üzenetére

Majd 4órával a futam előtt lesz a hivatalos rajtlista
(#770) SzalaiG válasza Motion_Blur (#761) üzenetére

Csak legyen igazad s akkor Schumi nyer! 
"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

Persze!A többi versenyző meg csak ott van.Álmodj még 

Nem tudjátok véletlenül, ismétlik a holnapi futamot? Azt hallottam reggel lesz, olyan korán nem szeretnék felkelni.
Reggel mosolyogva ébredtem, egy Barkassal álmodtam. Szóba hoztam otthon, hogy vehetnénk egyet. A párom hallani sem akar róla, pszichológushoz küldene.
Persze. RTL klub, 2kor

Biztos 2 felé megismétlik,de akkor már tele lesz a hírekkel.Én csak azért nézem meg élőbe, mert addigra már minden ifót tudni fogok a futamról,és úgy már szar leülni megnézni
(#775) Motion_Blur válasza rebel56 (#772) üzenetére

Korán?? 8 óra neked korán van? 
Ezzel énis így vagyok, ha már tudok mindent az nem ugyanaz.

Na asszem én is erőt veszek magamon, és felkelek időben, mivel az ismétlés idejében más elfoglaltságom lesz. Meg élőben amúgy is izgibb.
while (state(Korso) != _BROKEN) go(Korso, &Kut);

Köszönöm a válaszokat!! Távol tartom magam minden hírforrástól az ismétlésig, nehogy megtudjam az eredményt..
Motion_Blur: ez lesz a második nap a héten mikor kialszom magam, így eléggé! 
Reggel mosolyogva ébredtem, egy Barkassal álmodtam. Szóba hoztam otthon, hogy vehetnénk egyet. A párom hallani sem akar róla, pszichológushoz küldene.
én meg teljesen elfelejtem hogy a hétvégén is futam,és lecsúsztam az időmérőről

De holnap felkelek reggel 
Rajtsorrend merre?
[Szerkesztve]
over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
(#780) C^^ válasza Overlocker (#779) üzenetére
Nyugi az izgi része holnap lesz.
Annyira egetrengető dolgok nem történtek. (Roseberg megint bizonyított, a williamsek meg jók).
MOD: nekem megvan videón, átküldöm valahogy msn en 
[Szerkesztve]
(#781) C^^ válasza Overlocker (#779) üzenetére
Maláj Nagydíj – időmérő edzés:
01. - Fisichella - Renault (M) 1:33.840 - 22 kör
02. - Button - Honda (M) 1:33.986 + 0.146 - 19 kör
03. - Rosberg - Williams-Cosworth (B) 1:34.626 + 0.786 - 19 kör
04. - M.Schumacher - Ferrari (B) 1:34.668 + 0.828 - 23 kör
05. - Webber - Williams-Cosworth (B) 1:34.672 + 0.832 - 18 kör
06. - Montoya - McLaren-Mercedes (M) 1:34.916 + 1.076 - 18 kör
07. - Raikkonen - McLaren-Mercedes (M) 1:34.983 + 1.143 - 18 kör
08. - Alonso - Renault (M) 1:35.747 + 1.907 - 22 kör
09. - Klien - Red Bull-Ferrari (M) 1:38.715 + 4.875 - 16v
10. - R.Schumacher - Toyota (B) 1:34.586 + 0.746 - 10 kör
11. - Coulthard - Red Bull-Ferrari (M) 1:34.614 + 0.774 - 12 kör
12. - Barrichello - Honda (M) 1:34.683 + 0.843 - 14 kör
13. - Trulli - Toyota (B) 1:34.702 + 0.862 - 12 kör
14. - Villeneuve - BMW-Sauber (M) 1:34.752 + 0.912 - 10 kör
15. - Heidfeld - BMW-Sauber (M) 1:34.783 + 0.943 - 10 kör
16. - Massa - Ferrari (B) 1:35.091 + 1.251 - 3 kör
17. - Speed - Toro Rosso-Cosworth (M) 1:36.297 + 2.457 - 6 kör
18. - Liuzzi - Toro Rosso-Cosworth (M) 1:36.581 + 2.741 - 7 kör
19. - Albers - MF1-Toyota (B) 1:37.426 + 3.586 - 7 kör
20. - Monteiro - MF1-Toyota (B) 1:37.819 + 3.979 - 6 kör
21. - Sato - Super Aguri-Honda (B) 1:39.011 + 5.171 - 6 kör
22. - Ide - Super Aguri-Honda (B) 1:40.720 + 6.880 - 6 kör
(#782) Overlocker válasza C^^ (#780) üzenetére
Rosebergnek már múltkor is szurkoltam,utolsó körökbe -1s-eket vert a többire 
Sztem komoly esélyei lesznek később 
mod: Most látom harmadik
, na így tovább, a végére csak meglesz az első hely
,bár schuminak is adnék egyet,hogy szépen távozzon. 
Msn-t inkább kihagynám
,de köszi
Már nemsok van a futamig 
Jah,thx a sorrendet! 
[Szerkesztve]
over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
Én is élőben akarom megnézni, mert úgy jobb, de szívesen aludnék inkább délig. Még eldöntöm 

Én általában megnézem az ismétlést is (az élőt is persze
), dupla élvezet 

Én nem is tudom megérteni,hogy egy futamot miként lehet már felvételről megnézni.
8óra koránkelés?Ma 5kor volt a szabadedzés,pénteken meg 4kor,azt is láttam,azután 6kor munkába estig.Kis sz.gép éjfélig itthon és ismét 5kor kelés.Ez megy hétről hétre.
Nápolyin nevelkedettek,erre csak ezt szoktam mondani 
(#786) C^^ válasza Motion_Blur (#784) üzenetére
Énis, bár mindig filózok hogy inkább alszok, és majd megnézem az ismétlést, de akkor meg csalódottan ébredek

Szal mind2, de legalább az élő.

mert mindenk ielárulja mi történt,
goto bed
Csak tisztán

szeva000: 
Csak azért is: Hajrá Schumi!!!
"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.
Ez nem a rajtsorrend, hanem az időmérő eredménye!
Overlocker gondolom a rajtsorrendre kiváncsi - [link]
(Alsó táblázat!)

de a meki nyer 

Az indexen azt felejtették el hogy Ralf Schumacher motorját az időmérő után cserélték ki ezért automatikusan az utolsó helyre kerül.
Ez a FIA előzetes rajtsorrendje: (Ha Massa motorját valóban mégegyszer kicserélik akkor ő lesz az utolsó.)
1. Fisichella 2. Button
3. Rosberg 4. Webber
5. Montoya 6. Raikkonen
7. Alonso 8. Klien
9. Trulli 10. Villeneuve
11. Heidfeld 12. Speed
13. Liuzzi 14. M Schumacher
15. Albers 16. Monteiro
17. Sato 18. Ide
19. Coulthard 20. Barrichello
21. Massa 22. R Schumacher
F1 videók : http://tamas13.ultraweb.hu
már csa ár perc és ezdnek!mondjuk én nem szurkolok senkinek de jó nézni!
Én maradok a focinál!FORZA BARCA
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

Jó sorrend, tetszik. 
Ha Alonso nem tudja megfogni a Mergákat a rajtnál, akkor valszeg beszorul, MS elvileg mindenkit meg kell tudjon fogni egész Alonso-ig,..bár nem lesz egyszerű átugrani 6 versenyzőt, és a rajtnál legalább kettőt kellene fognia.
Term. lehet hogy az első két sor megszökik, de ..bármi lehet a rajtnál..nagyon szűk a kivezető kanyarkombináció ehez az élmezőnyhöz, és mindnek kell figyelnie hátra is.
Ha viszont összejönnek, akkor bitang első nyolc lesz.
[Szerkesztve]
”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type
Mindegy... 
[Szerkesztve]
"Mo-mo-mo-move your legs like a monkey man"

Én csak attól félek,hogy Miskát még a rajtnál meg is előzik.Nem egy rajtzseni szegény
Na de hátha most jobb lesz.A mekik szerintem a rajtnál igencsak megszorongatják a williamseket,lehet helycsere is lesz.A múltkor is látszott Montoya autóján,hogy erre nehezebb autóval is képesek.Persze nem kéne a rajtnál összetörni

Igen, ez is előfordulhat tényleg,
én abból kombinálok, hogy a McLaren-nél Alonso-t próbálják fogni mint a pontversenyben vezetőt, tehát a két Merga összefog, és zárják az utat..hiszen Alonso is jó rajtra képes, tehát a Mergák Alonso-t fogják nem annyira előre figyelnek, MS feszül hogy feljöjjön, az eleje pedig vívja a maga csatáját.
[Szerkesztve]
”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

leszakad az ég 
Csak tisztán

Ki, mennyit tankolhatott vissza?
[link]
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY!
A mekik jól tudnak rajtolni, és az lenne a jó hogyha mindenki másra figyelne, mert hátrébb vannak, és nem az első sorban.
[Szerkesztve]