nem mintha sajnálnám, de alonsóval mi van?
>>> Viva la Anarchia! <<<

nem mintha sajnálnám, de alonsóval mi van?

8.
”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

Nehéz,mint a mekik.
Jól éreztem a williamsaket.

igen, pont ezért kérdem
volt valami gáz a körében, feltartották, vagy valami? ennél jobb szokott lenni...

Nagyon nem gyenge a két Williams. ![[kép] [kép]](http://www.sg.hu/kep/faces/eljen.gif)
Nem lesz egyszerű futam holnap...ez biztos.
”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type
(#556) Motion_Blur válasza b-type (#555) üzenetére

Faszom a Ferrariba, hogy nem bír normális motort tenni Schumi alá! 
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
(#558) Pierre válasza Motion_Blur (#556) üzenetére

Nemcsak neki, 4-ből 3 ferkó motort kicseréltek (Schumi, Massa, DC), meleg van 
Szerk: mindjárt robban az interjúszoba
, nem is, a lift ég le mindjárt...
[Szerkesztve]
Hous Bin Pharteen
(#559) Motion_Blur válasza Pierre (#558) üzenetére

Nem a meleg a hibás, hanem valami gyártási hiba lehet, amit még ők sem tudnak pontosan. Hogy lehet így elkezdeni egy idényt?? Gratulálok!!!
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
Meglátjuk. Nem kell túldramatizálni a helyzetet
Legalább végre minden mindegy alapon végigtolhat egy versenyt Schumi meg Massa is. Levezethetik a feszültséget
Egyébként kicsit kétlem, hogy Alonso egyel kevesebb kiálláson lenne. Persze holnap meglátjuk.
Lenovo Thinkpad + Samsung 830 SSD

Maláj Nagydíj – időmérő edzés:
01. - Fisichella - Renault (M) 1:33.840 - 22 kör
02. - Button - Honda (M) 1:33.986 + 0.146 - 19 kör
03. - Rosberg - Williams-Cosworth (B) 1:34.626 + 0.786 - 19 kör
04. - M.Schumacher - Ferrari (B) 1:34.668 + 0.828 - 23 kör
05. - Webber - Williams-Cosworth (B) 1:34.672 + 0.832 - 18 kör
06. - Montoya - McLaren-Mercedes (M) 1:34.916 + 1.076 - 18 kör
07. - Raikkonen - McLaren-Mercedes (M) 1:34.983 + 1.143 - 18 kör
08. - Alonso - Renault (M) 1:35.747 + 1.907 - 22 kör
09. - Klien - Red Bull-Ferrari (M) 1:38.715 + 4.875 - 16v
10. - R.Schumacher - Toyota (B) 1:34.586 + 0.746 - 10 kör
11. - Coulthard - Red Bull-Ferrari (M) 1:34.614 + 0.774 - 12 kör
12. - Barrichello - Honda (M) 1:34.683 + 0.843 - 14 kör
13. - Trulli - Toyota (B) 1:34.702 + 0.862 - 12 kör
14. - Villeneuve - BMW-Sauber (M) 1:34.752 + 0.912 - 10 kör
15. - Heidfeld - BMW-Sauber (M) 1:34.783 + 0.943 - 10 kör
16. - Massa - Ferrari (B) 1:35.091 + 1.251 - 3 kör
17. - Speed - Toro Rosso-Cosworth (M) 1:36.297 + 2.457 - 6 kör
18. - Liuzzi - Toro Rosso-Cosworth (M) 1:36.581 + 2.741 - 7 kör
19. - Albers - MF1-Toyota (B) 1:37.426 + 3.586 - 7 kör
20. - Monteiro - MF1-Toyota (B) 1:37.819 + 3.979 - 6 kör
21. - Sato - Super Aguri-Honda (B) 1:39.011 + 5.171 - 6 kör
22. - Ide - Super Aguri-Honda (B) 1:40.720 + 6.880 - 6 kör

1. Nem tolhatják végig minden mindegy alapon, mert a köv versenyre is ezzel a motorral kell menjenek.
2. Dugattyú hiba volt a motorokban(könnyen eltörhet, repedhet) erre már rájöttek. Azt nem tudom, hogy volt-e idő javítani az új motorkban.
3. Egész jó Schumi ideje, szerintem meg van tankolva rendesen. Mondjuk a mekik is.
Alonso viszont valamit elronthatott, nagyon lassú Fizikóhoz képest(vagy ennyivel nehezebb lenne?)
szerk: ja és Barikánál és Ralfnál is motorcsere van, szal Schumi ugrik két helyet előre.
szerk2: Coulthardról nem is beszélve
[Szerkesztve]
''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman
(#563) b-type válasza Motion_Blur (#559) üzenetére

azért még nincs lefutva a verseny, Alonso sem indul előlről, a két Mergán (sem) nem lesz egyszerű átvergődnie.
MS fel fog jönni, a kérdés az hogy meddig.
Button nagyon jó volt...a Honda unéz ki nagyon ütőképes alatta.
(#564) Flashcash válasza Motion_Blur (#561) üzenetére

Viszont MS nagyon szerencsés a visszasorolásokkal.
Visszamegy ugye a 14. helyre, de előtte van Ralf Schumacher,Coulthard, Barrichello őket is visszasorolják, így már a 11. helyről indulhat.
Remélem a két Williams hosszabb távon is versenyképes lesz és nem lesz unalmas az eleje sem. 
F1 videók : http://tamas13.ultraweb.hu
(#565) Motion_Blur válasza Pá (#562) üzenetére

Fizikó holnap nem lesz benn az első 6-ban
.
''Dugattyú hiba volt a motorokban(könnyen eltörhet, repedhet)''
Gratula! Most jön ki az, hogy ilyen 10-20 köröket teszteltek naponta, a Renault meg pl. 100-140-et....
Remélem azért 4-5. helyre fel tudja hozni magát!
[Szerkesztve]

A Honda nekem is gyanús, bár Integra úgyis jön és aggódik a pace meg a taktia miatt, nekem ez most Honda gyanús versenynek tűnik elsőre. Persze meg kell várni holnap az első boxkiállásokat. 
Hous Bin Pharteen

Ntm tom, Alonso elég megbízhatóan vezet, ha nincs technikai problémája, akkor sztem ez taktika...tehát nehezebb az autója mint Giancarlo-nak

Szerencse a szerencsétlenségben? Ez most kicsit Alonsos volt.
(Amikor Kimi azért szerencsés, mert már a szebadedzésen meghal a motorja, így nem a versenyen áll le)
''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman
Schumi az előző versenyen nem gyötörte szét a motort, mégis cserélni kellett. Szóval szerintem spórolgatni felesleges, mert múlthéten azt tette, és végsősoron se első nem lett, sem a motor nem lett megspórolva.
Lenovo Thinkpad + Samsung 830 SSD
Hát a Williamsek előtt le a kalappal tudnak valamit.
És Roseberg is bizonyított, ahogy mondták: ''Fog ő még nagy balhét csinálni ott''.
Palik meg a drótköteles szövegével hozta magát 
Bár a meki motorok, hát
, kicsit gyanúsak, jó mondjuk 37 fok, és 50 fokos padlófűtés hozzá.
[Szerkesztve]

Ezt azért ne kiabáld el, én nem lennék nyugodt 37 fokban egy 2. futamot teljesítő McLaren motorral sem. 
[Szerkesztve]

Kispolski : ~ 1 tonna 
en nem mondok semmit 
I ♥ my Pit bull
(#573) Motion_Blur válasza C^^ (#570) üzenetére

Palik: ''Időmérőre fel vannak húzva a motorok olyan 800 lóerő környékére''
Ez beteg...
''AlonsoFan'' Gyula meg már a 20 perces etap elején elkezdte megmagyarázni, hogy ha Schumi fut egy jó kört az biztos azért lesz, mert neki nagyon könnyű lesz az autója...inkább bizonyítani a Clio kupában a kis ****! 

Mi van McLarenekkel? Nem bírják a meleget, vagy más taktika?
Flashcash :Merci motor.
[Szerkesztve]
(#575) Pierre válasza TheSilencer (#572) üzenetére

Igen, nagy saccolóművész a Palik, én meg azt hittem, azért hozza fel a kispolákot mert mindkettő kb 600 kiló, de aztán tévedtem 
to Kephamos: nem biztos, hogy kevesebbszer jönnek ki a Mekik, de hogy később az szerintem biztos 
[Szerkesztve]
Hous Bin Pharteen
(#576) C^^ válasza Motion_Blur (#573) üzenetére
De ez mivan ? Mi az hogy felvannak húzva ? Meg a kispolákkal az összehasonlítás.... 
Kephamos: Szerintem biztos, és ezért izgulok a holnap miatt. 37 fok + 50 a pálya, alul felül trópus
[Szerkesztve]
(#577) TheSilencer válasza Pierre (#575) üzenetére

en mindig is tudtam h kib** nagy lamer
, de hogy ekkora
...
hogy ulhet egy ilyen bohoc ott
a majd 70eves Nagymamam is rohogott rajta...
I ♥ my Pit bull

Úgy értettem csak nem sikerült leírni. 
Van egy a tavalyi gumiszabályok miatt a gumit alig evő autójuk, van egy tavalyi szabályok miatt tartós Michelin gumijuk,kímélni akarják a motorjukat.
Szerintem ebből az következik hogy egy boxkiállással kevesebből megoldják a holnapi futamot.

ez a palik bolond 1000 kilo egy kis polski ?
looolllll
*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*

Basszus, Button megint lemaradt a Pole-ról, pedig már azt hittem megvan.
Remélem most összejön neki a dobogó.
Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis

biztos ez? pont ezen gondolkodtam, hogy ''milyen'' sorrendben kapjak a hatrasorolast...
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

Mi is röhögtünk rajta egy sort itthon, kb 600 kiló lehet a kispók. 
Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis

905-920kg + egy 80kilós sofőr. 
(#584) SzalaiG válasza Motion_Blur (#573) üzenetére

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.
(#585) Kephamos válasza TheSilencer (#577) üzenetére

Tényleg nem értelek titeket... Ti még meglepődtök valami, amit Palik mond? (Én kb. a fürdőszobaszőnyeg óta nem is figyelem, hogy mit mond, mert úgyis csak azt mondja el, amit az f1.com-on olvasott, meg csupa idiótaságokat. Ja, meg vagánykodik a Live Timingal, hogy ''az időmérő kompjúterünk'')
Most a v8 vagy nemtom mi miatt, nagyon kiegyenlített eddig szinte minden(ki), lehet hogy csak azért mert ''másfél'' futamon vagyunk túl, de nekem nagyon tetszik eddig ez az idény.

tetszeni nekem is nagyon tetszik eddig, vhogy frissebb az egész, közelebb is vannak az autók, ezáltal még jobban tudnak domborodni a pilóták az egyéni teljesítményükkel...már csak az egyforma gumi..azaz egy hivatalos gumi beszállító lenne amit én szeretnék.

szerintem a mekik nem fognak brillirozni ha tippelni kellene elso kanyar utan 1 fis 2.rai 3.alo (vagy forditva
) 4.button
És ahogy hallom nem sokat halkultak, szólnak még szépen mindig.
A közös gumiszállító azért lenne jó, mert annyi vita nem lenne. Vagy mégtöbb 
De mint minden, ez is 2 esélyes.

Szerintem is jó így a forma1, csak attól tartok, hogy pár év múlva megint lesz 1-2 csapat, ami(k) sokkal jobbak lesznek a többiekné, és ezáltal megint unalmas lesz a f1. 
Hát csak a meleget bírják, mert ma is látszott rajtuk, legalábbis kimi autója nekem fura volt...
És a verseny hosszabb mint az időmérő. 
(#592) Motion_Blur válasza C^^ (#589) üzenetére

Jövőre már csak Bridgestone lesz 
Kimi autója majdnem elérte a 20.000-es rpm-et
Végig 19.300-500 körül forgott..durva 
[Szerkesztve]

Nem biztos.
Bár szerintem előről logikus elkezdeni a visszasorolásokat. De az is lehet hogy mindenkit hátulról visszasorolnak majd pl. az azonos helyezések között az időmérőn elért eredmény alapján tesznek különbséget.
[Szerkesztve]
(#594) salieri. válasza Motion_Blur (#592) üzenetére

a versenyen meddig fog igy forogni 
Remélem a végéig 
De nagy megpróbáltatás lesz az biztos. 

Nemtudom a Meki hogy fogja viselni a meleget. Viszont Alonso furcsa volt sztem elbaromkotta a körét, na mindegy majd első kanyarban okosabbak leszünk...

Alonso pont nem az a fickó, aki csak úgy ''elbaromkodja'' a körét, mondjuk szerintem egyik pilóta sem az.
A másik, hogy nem mutatták, szóval honnan veszed ezt a baromkodást, nem tudom...
Van saját életem...

Akkkora ökörség ez az új időmérő, hiszen a végén egyszerre 10 autó megy gyos kört és így csak egyet, legfeljebb kettőt lehet mutatni a tvben. A McLarenek köreirő pl. teljesen lemaradt a nép. 

Montoya átigazolhat a Red Bull istállóhoz: [link]

énsem tudom csak gondoltam valamire, mondjuk rontott...,de az is lehet hogy feltartották amit kétlek mert ha látja hogy közel van valakihez akkor fogja magát és lemarad. Nemtudom remélem nem valami technikai hiba és a rajtnál kijavítja egy pár hely feljövetellel.
mod. Azt én is tudom hogy nem az a húittegyfalmennyünkneki pilóta Alonso ézért képzelheted tiszta ideg voltam hogy Hová tűnt....?
[Szerkesztve]