Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2006 - Archívum II. (téma lezárva)

(#51) Panky válasza sharpapa (#45) üzenetére

Panky
(fanatikus tag)

Nézd meg ez is kezdi....
Milyen lenne ez a topik ha mindenki a másik versenyzőt szidja. Nyugodjatok már le és haggyátok abba.
Te láttál már 94-es vagy régebbi versenyeket? Láthattad volna hogy nem voltak olyan készségesek a lekörözendők. Vagy veygük tavaly a Monteiro, Montoya párost. Vagy bármikor amikor a töketlenek miatt adták fel a nagyok.
Nem alaptalan. És te is valószínüleg, vagy bárki más is ezt tette volna ha egy vörös talicska kergeti.

Nem szólok többet erről többet. ;)

[Szerkesztve]

(#52) Panky válasza Motion_Blur (#50) üzenetére

Panky
(fanatikus tag)

Bocs de: Látod Barrichellonak nem kellett integetni A1 ringen, egyből elengette Sumikát.
Csak már rohadtul elegemvan abból hogy mindenki szidja Alonso-t

És most már tényleg vége a flame keltésnek.

[Szerkesztve]

(#53) b-type válasza Motion_Blur (#50) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

Hát figy, ha így áltok hozzá, akkor tök felesleges erről dumálni.
Nem mindegy hogy hol, a pálya melyik részén jelzik a lekörözendő pilótának hogy engedje el a gyorsabbat.
Pl. a futam ott is elment MS-nek, mikor kicsit elnyúlt Alonso-tól..és már jött volna lassan a mindent eldöntő kerékcsere..és akkor úgy értek utol lekörözendő versenyzőket, hogy abból a szituból Alonso sokkal jobban jött ki...gyakorlatilag visszabukta MS az addig összerakott kb. 2mp-t.
Csak ennyi múlik rajta.
és a pályamelósnak az a dolga hogy lengesse a zászlót, ha nem csinálja akkor minek jött, nézni?
Egyébként persze hogy jobban tudja a pilóta, ő azt is tudja hogy hol akarja/szeretné megelőzni, hol erre a legalkalmasabb pont azon az adott pályaszakaszon.

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

(#54) cain69

cain69
(őstag)

kimi megint miket gépészkedett! ;) úgy tűnik, jót tett neki, hogy a csapatot a johnny walkerrel szponzorálják. :DDD

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

(#55) szeva000 válasza Motion_Blur (#50) üzenetére

szeva000
(PH! addikt)

Idegbeteg kis ....... :)
Remélem valami csoda történik és jövőre nem lesz a meki pilótája

[Szerkesztve]

(#56) salieri.

salieri.
(őstag)

teljesen jogosan integetett alonso.... szvsz hiszen akkor kellett osszeszedni a gyors koret montdak is neki radion hogy good lap es meg palikek erre is valami meredeket forditottak :DD

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*

(#57) cain69 válasza Vigneau (#36) üzenetére

cain69
(őstag)

és ha nem, akkor mit tudnak tenni? de a fia úgyis gondoskodik majd arról, hogy aki nem fejleszt, az garantáltan utolsó legyen, csak éppen kellett egy bizonoys pont a kályhánál, ahonnan el tudnak indulni. szerintem.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

(#58) Motion_Blur válasza b-type (#53) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

De könyörgöm! Milyen messze volt még a lekörözendő versenyző??

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#59) b-type válasza Motion_Blur (#58) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

milyen messze?
A lekörözendő nem volt pozicióharcban, Alonso-nak viszont azon múlt a verseny, lengetni kell a zászlót és kész.

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

(#60) Vigneau

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Azt hittem, a fikázások kora már lejárt. De - ahogy látom - ez a topik se mentes tőle. :( Nem értelek Titeket. Mivel vagyunk előrébb, hogy a másik PH!-s kolléga kedvencét szóljuk le? Az F1 miatt vagyunk együtt, akkor ez is legyen a mozgatórugó. Tudom, most mindenki azzal jön, hogy szuverén joga megnyílvánulni, mert ez egy fórum. Ezzel nincs is baj, de gondoljatok bele, hogy ez nem egy MS, Kimi, vagy Alonso topik, hanem az F1-ről szól. Ez hoz össze minket, akkor tiszteljük is meg egymást ezen okból, hogy nem flémelünk feleslegesen. Köszönöm, hogy meghallgattatok. Remélem, senkinek sem tapostam bele a lelkivilágába.

A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...

(#61) Panky válasza Vigneau (#60) üzenetére

Panky
(fanatikus tag)

Igen hasonlót akartam elérni én is. Köszönöm az egyetértést.

Peace....

(#62) Motion_Blur válasza b-type (#59) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

:R a pályabírók nevében elnézést kérek alonsotól és tőled :R bocsánat, hogy elmondtam a véleményem, ezentúl bofogom a pofám

bye

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#63) szeva000 válasza Motion_Blur (#62) üzenetére

szeva000
(PH! addikt)

naaaaaaaaaaa!!Megfutamodsz? :D

(#64) Dzsekó válasza Motion_Blur (#62) üzenetére

Dzsekó
(őstag)

De legközelebb rendesebben végezzétek a dolgotokat.

KonicaMinolta új és felújított, színes és fekete-fehér A3-as méretű multifunkciós berendezések (másol, nyomtat, szkennel) eladása, bérbeadása és szervizelése karbantartási szerződéssel kedvező áron. Bővebb információ: 06-30-866-0563

(#65) szicsu válasza Motion_Blur (#62) üzenetére

szicsu
(őstag)

De ez nem befolyásolta a végeredményt , nem?

''Az alkotó élet titka az, hogy felnőttkorban is megőrizzük a gyermekkor szellemét.''

(#66) Race-Face

Race-Face
(tag)

Nico Rosbergre írtam még az előző topicban, hogy a legjobb körideje meg az előzései önmagukban még nem jelentenek semmit, mert három kiállásos taktikán volt, ellentétben pl. Coultharddal. Erre írták többen is, hogy az első kényszerből volt rögtön az elején.
Ez így igaz, de akkor rögtön jól tele is tankolták. A 27. körben jött ki kerékcserére és tankolásra, utána a 43. körben. Tehát volt egy elég rövid, 16 körös etapja, amit egy 14 körös követett. Természetesen csak ezeken a rövid szakaszokon tudott villantani, meg szépeket előzni.
Félreértés ne essék, nagyon örülök Rosbergnek, úgy tűnik, tényleg tehetséges pilóta, illetve örvendetes, hogy a williams ilyen gyors. Mert Webber is csak 25 századdal volt lassabb nála - egyenletesebben elosztott etapokkal.
Nico gyerekben inkább még az a fantasztikus, hogy gátlástalanul ment előre, nem volt benne tisztelet. Az, hogy mennyire gyors pilóta, majd kiderül. Mert az időmérőn most nem alakított túl nagyot. Mindegy, én szurkolok neki is.

Kelj fel és járjunk!

(#67) b-type válasza Motion_Blur (#62) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

?
Ne csináld már, láttad mennyivel előzte, meg Alonso MS-t.
Nem kell mindenáron Alonso vérét venni, ez egy nagyon kihegyezett szakasza volt a versenynek, ott dőlt el, ezt tudta Alonso, tudta MS, és tudnia kellett volna a pályamunkásnak is (Ponyvaregény párhuzam).

(#68) szeva000

szeva000
(PH! addikt)

Na ez a meki tényleg egy fényvisszaverő:)[link]

(#69) [amne]

[amne]
(senior tag)

Megmerem kockáztatni, hogy a pályabíró jobban tudja mikor kell a zászlóját rángatni mint te, de még azt is, hogy a felfokozott idegiállapotban lévő Alonsonál is. Teljesen természetes, hogy Alonso abban a szituációban ki volt akadva, bár visszanézve nem hiszem, hogy említésre méltónak ítélné a helyzetet.

Továbbá, az se követendő, hogy mindenkinek fél órával előre lengessenek, azzal zavarhatnak mást is, és akkor más drukkerek lennének olyan felháborodottak mint te.

Ja, b-type-nak szólt csak valamiért sikerült a válasz gomb mellé böknöm.

[Szerkesztve]

מת(נ)יהו

(#70) ToBeY válasza szeva000 (#68) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Ez szabályos hogy ennyire visszatükröződik?

(#71) szeva000 válasza ToBeY (#70) üzenetére

szeva000
(PH! addikt)

Szerintem nem gond.Úgysem fogják átfesteni pirosra :D
De tuti lesz olyan csapat aki szóváteszi

(#72) Kephamos válasza ToBeY (#70) üzenetére

Kephamos
(őstag)

Szerintem úgy van megcsinálva, hogy azokon a helyeken, ahonnan úgy tud visszaverődni a napfény, hogy más pilótákat zavarjon másfajta festéket ''kentek'' fel, ami nem ennyire tükrös.

(#73) Markgx10

Markgx10
(őstag)

Látom lett egy pár száz hsz mióta utoljára ránéztem a topicra (reggel :D)

Tehát én nagyon örülök, hogy a Ferrari versenyképes volt ma :R , nem volt a gumival sem különösebb gond, egyszerűen jobb volt ma az Alonso + Renault kombó. Ennek ellenére felér nekem a mai nap egy győzelemmel mert, megint versenybe voltunk a legvégéig a győzelemért, ami már régen volt utoljára.

Amik ezenkívül pozitív dolgok voltak ma: Raikönnen megint szenzációsan ment :R , Alonso is igazi vb-hoz méltóan vezetett (egyre jobban tisztelem őt is) és Nico Rosberg produkciója és a STR szereplése

Ami negatív volt számomra: Egyik kedvencem (akit Ferrariban szeretnék látni) Montoya produkciója Raikönnenhez képest, a két Toyota szenvedése, Massának az első bokszkiállása (légkulcsos) ami értékes pontokba került :O

Ennyi kb és már nagyon várom a hétvégét, bár Malayzia nem éppen egy Ferrarinak fekvő pálya volt eddig, de hátha változik a helyzet. ;)

Üdv:

Márk

The Spartans do not ask how many, but where they are. :)

(#74) szeva000 válasza Markgx10 (#73) üzenetére

szeva000
(PH! addikt)

Azért 7végén kíváncsi leszek hány motor marad életben.Kimi adott neki rendesen,Alonso és Miska sem igazán kímélhette a motort.

(#75) Peat;) válasza szeva000 (#74) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Da ha Kimit csak 10 hellyel büntetik akkor már simán nyeri a versenyt :DDD
Tényleg érdekes lesz, de nekem olyan hihetetlen hogy addig nem csempésznek be új motort a gépezetbe a csapatok...ezt hogy ellenőrzi a FIA?

(#76) sharpapa

sharpapa
(senior tag)

jó bocs de kikivánkozott belőlem, sosem szerettem a Renault-t. Egyébként láttam régebbi versenyeket, emléxem akkor nem voltak ilyen toleránsak. na mind1. Jó éjszakát.

"Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)

(#77) b-type válasza [amne] (#69) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

Fél óra?
kissé sarkos.
Ha jól tudom volt már példa nem egy arra hogy nem jeleztek a pályabírók a kék zászlóval.
Nálam valszeg jobban tudják.
Újra csak mondom, nem jelzett, vmint nem volt pozicióharcban a lekörözendő, tehát nem zavarta volna semmiben.
Csöppet sem vagyok felháborodott, ezt nem tom honnan nézted, Alonso volt felháborodott.
Az egyedül lekörözendő zavarása, és egy verseny bukása van szemben.
Na szal ha abban egyetértünk hogy Alonso jogosan volt kikattanva, és én nem vagyok felháborodva, akkor az egyetlen vitatható pont hogy szted a pályabíró jobban tudja mikor kell lengetni a kék zászlót mint Alonso...ezt viszont valszeg nem tudjuk meg...de volt már példa hogy a pályabírók nem tudták.

(#78) Panky válasza sharpapa (#76) üzenetére

Panky
(fanatikus tag)

Ez gondolom nekem szólt. Értem én, énse szeretem (mondhatni utálom) a Ferrarit, de előttetek nem hülye kisköcsög f*szozom le egyik pilótát sem mert ez nem azér van. Márk megtudta mondani a véleményét normálisan, senkit sem fikázott szerintem ez így jó.

Egyébként a Toyota kiábrándító volt. Nemértem, tavaly megcsillant a remény, hogy mégse lesz felesleges pénzkidobás a Toyota részéről, na de ez... Pedig sajnálom mert Trulli az egyik kedvenc versenyzőm.

(#79) Integra válasza sharpapa (#45) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

nem csípem alonsót de azért ha kifújtad magad akkor azért gondolkodhatnál egy picit mielőtt ezt írod.
a zászlólengető fiúk és lányok nem álltak a helyzet magaslatán, nekik morgott...

(#80) Integra válasza Motion_Blur (#62) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

nem kell, csak akkor tanácsos, ha hülyeséget beszélsz, mert leszáll a ferraris vörös köd a szemed elé és nem gondolkozol... :)

(#81) gézu

gézu
(őstag)

''Toyota: az autó kiegyensúlyozottsága ok,de nincs tapadásunk.Az a teljesítménytöbblet,amit tavaly év közepe óta felépítettünk,úgy tűnik elveszett.''
És a legszomorúbb,fogalmuk sincs,hogy mi az oka a tapadás elvesztésének. :(

“Commutare necesse est!”

(#82) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Tapadásról jut eszembe: a Bridgestone gumik egész jól szerepeltek. Pedig tavaly még nem voltak olyan jók.. Nem?

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#83) Bernardo20 válasza KrenAtesz (#82) üzenetére

Bernardo20
(senior tag)
LOGOUT blog

igen, ezt én is megfigyeltem! Szerencsére kezd kiegyenlitett lenni a gumiháború igy megjobban a tudásuk fog dominálni a pilótáknak.

Motorola Atrix Multimédia Dock eladó!

(#84) KrenAtesz válasza Bernardo20 (#83) üzenetére

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Akkor nem csak nekem tűnt fel. Másrészről meg hogy lehet gumit cserélni, lehet, az is közrejátszott

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#85) DigitXT válasza KrenAtesz (#82) üzenetére

DigitXT
(PH! kedvence)

Tavaly nem volt kerékcsere, muszáj volt keményebb keverékkel menni: abban voltak nem túl jók.:U Amúgy (még nem írtam ebbe a topikba:B): Alonsonak gratula, de jó tudni, hogy nem sokon múlott...;] És nagyon örülök, hogy végre verseny volt, így MS is örült a második helynek.:) Ja és Kimi 3. helyéhez meg: tud vmit a srác!:R

***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

(#86) válasza gézu (#81) üzenetére

(PH! addikt)

Épp ez volt tavaly a gond a Ferrarival.
Szerencsére Ők mostanra rájöttek a gondra.

Amúgy milyen teljesítménytöbbletről beszélnek? Az sosem volt nekik. :D

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#87) Bernardo20 válasza KrenAtesz (#84) üzenetére

Bernardo20
(senior tag)
LOGOUT blog

persze,biztos, hogy közrejátszott a kerékcsere..igy nekem szimpatikusabb az egész egyébként..kezd igazi versenyfeeling ránköszönteni!

mod:milyen szépen feléledt a totyik! ;)

(#88) KrenAtesz válasza Bernardo20 (#87) üzenetére

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

És ami a legfőbb, talán biztonságosabb is. Ha jól emlékszem, egy verseny hétvége alatt 7 garnitúra gumit lehet elhasználni. Ami azért elég jó.. És azért a biztonság is nagyon fontos az F1-ben..

(#89) Bernardo20 válasza KrenAtesz (#88) üzenetére

Bernardo20
(senior tag)
LOGOUT blog

további előny,hogy most már nem kell annyira spórolni a gumikkal igy dinamikusabban közlekednek a pilóták ergo több előzés és izgalmasabb verseny!!

mod:igen 7garnitúra jár egy hétvégre,jól emléxel!

(#90) KrenAtesz válasza Bernardo20 (#89) üzenetére

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Hát igen. Nekem a mai verseny kifelyezetten tetszett.
Kicsit más: annó a V10-es motorokat meddig forgatták el? Mert ahogy néztem, ezeket a V8-asokat simán elforgatták 19 ezerig..

(#91) szicsu válasza KrenAtesz (#90) üzenetére

szicsu
(őstag)

A V10 et is simán forgatták 19 ig:D

''Az alkotó élet titka az, hogy felnőttkorban is megőrizzük a gyermekkor szellemét.''

(#92) szeva000 válasza szicsu (#91) üzenetére

szeva000
(PH! addikt)

Majd jön ott a 20000 is :D Mármint 8hengernél

[Szerkesztve]

(#93) szicsu válasza szeva000 (#92) üzenetére

szicsu
(őstag)

20000 re nem nagyon pörgették, mert 2 hét végét kellett kibírnia a motornak....

(#94) Zoza24

Zoza24
(senior tag)

nekem az a véleményem,hogy a Ferrari csak a harmadik ha az autók teljesítményét vetjük össze...Látható a leggyprsabb körökből is,hisz a finn srác csak egy kiállást tervezett s pokoli gyors volt...nincsenek nagy különbségek,de a Renault és a McLaren gyorsaságban kb egy szinten vanmegbízhatóságban korántsem...A Ferrarit pedig egy hajszállal jobbnak érzem a Honda-nál...Arra viszont kíváncsi leszek mi lesz később,hisz Schumiék állandóan a továbbfejleszthetőségét dícsérik a kocsinak,úgy érzem nincs fenn minden elem a verdán,meg hát a Tombazis úr is hozta magával a tudást...Szóval kíváncsi vagyok év közben ki ugrik nagyobbat:)

Forza Italy!

(#95) szatocs

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Alonso integetéséről annyit, hogy lehet, hogy az autóban ő jobban látja, hogy kell-e már integetni a lekörözendőnek, főleg ha a pályabírók el is alszanak...

=== Szatocs ===

(#96) szicsu

szicsu
(őstag)

Azt magyarázzátok meg, hogy Kimi és Moni ugyan olyan kocsi, más taktika, és Kimi 18 helyet lépet előre,de Monty maradta a helyén:U

[Szerkesztve]

(#97) szicsu válasza szatocs (#95) üzenetére

szicsu
(őstag)

De akkor alonso kicsit sietni akart, mert tudta hogy szoros lesz....
De akkor sem kellett volna annyira integetnie....

(#98) KrenAtesz válasza szicsu (#91) üzenetére

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Akkor jó. Mert mikor a V10-es autót mutatták (mármint azt a csapatot, amelyik még a lefolytott V10-el indul), kicsit meglepődtem, hogy asszem 23e-ig volt skálázva a mutató :D

(#99) szicsu válasza KrenAtesz (#98) üzenetére

szicsu
(őstag)

az csak egy dolg, hogy meddig van skálázva:D

(#100) válasza Zoza24 (#94) üzenetére

(PH! addikt)

Vitatkoznom kell.

Nálam az erősorrend:
Renault - Ferrari - - Meki - Honda

A leggyorsabb körökből nem látszik semmi. Vagyis azok alapján a Williams a legerősebb, majd a Ferrari és csak utánuk jön a Renault...:)
Az meg, hogy Kimi 1 cserés taktikán volt nem jelent semmit leggyorsabb körök szempontjából, hiszen neki is volt üres tankos periódusa...

Ha olyan gyors lenne a Meki, akkor Monty sem ott lenne, ahol. Hondákkal ugyanez. Gyors, gyors, de azért megkapta Button a 20 mp-et Alonsotól és Schumitól...

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2006 - Archívum II. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.