=== Szatocs ===

=== Szatocs ===
(#302) Fortissimus válasza szatocs (#299) üzenetére

szemébe lógott a szemöldöke
sztem Rossi nyerne, kisebb lenne a lemaradása f1-es autóban, mint A-nak a motoron, a rally autóban meg kb. egyforma gyorsak lehetnek
[Szerkesztve]
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY!
(#303) szatocs válasza Fortissimus (#302) üzenetére
Sajnos, én is így gondolom. Meg aztán egy autót mindig könnyebb vezetni, mint egy motort, meg hozzászokni is, Rossi meg már nem is tom mennyi ideje próbálgatja a Ferrarikat, Alonso meg csak most kezdené tesztelgetni, meg szokni a motort. A rally - s autóra kíváncsi lennék, remélem nem olyan szöcskékre gondolnak, mint amilyennel le szokták tudni az ilyen mérkőzést, legyen jó kis 300 LE - s rallyautó (igaz az nagyobb veszélyt is rejthet magában, ha jó kis fák közt mennének, de ugye még a pályáról sem volt szó)
=== Szatocs ===
Hát figyelj. Rossi meglepően gyorsan ment a Ferrarival a teszteken. Legalábbis ahhoz képest, hogy nem nagyon ment előtte ilyen kocsival. Azt meg kétlem, hogy egy kétkerekűn alfonzó úgy tudna dominálni. Szóval itt kicsit Rossi felé dől nálam a mérleg. a WRC-vel való kőrözgetés(kérdés mondjuk, hogy rendes rali terepre gondol-é) meg lutri. Bár ott megint kétséges alfonzó játéka, mert ha mellette van a navigátor, akkor ha azzal elkezd ordibálni, a végén rá is ugrik...
Lenovo Thinkpad + Samsung 830 SSD

Hát most a 2kedvencem versenyezne akkóóó.Máris reménykedem,hogy elrabolja őket egy UFO és jó messzire viszi

=== Szatocs ===

Ilyen is rég volt: A ferrariban motort cserélnek:[link]
''Egy magát megnevezni nem kívánó belső ember szerint Kimi Räikkönen már alá is írta a szerződését a Ferrari csapattal, ahol 2007-ben Michael Schumacher csapattársa lesz''
[link]
Nem tudom ezúttal elhiggyem-e, hogy Kimi aláírt, plusz Schumi is marad, aki mellett szerződése szerint bárki is csak 2 számú pilóta lehet...
Nekem még túl erős ez a mondat...
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY!
(#308) szeva000 válasza Fortissimus (#307) üzenetére

Maradjunk annyiban,hogy a motorcsere igaz. 
Én Kimi motorjától is félek eléggé

Na,megtaláltam az új háttérképem
[link]
[Szerkesztve]

Azé' ne feledjük, hogy a legtöbb spanyol kölyök segge alatt ott van a motor, szóval nem az alapoktól kezedené szerintem Szemöldök sem. 
Hous Bin Pharteen

![[kép] [kép]](http://hok.duf.hu/wade/smiley/kategoriak/r%F3ka-h%E1ny%E1s/vomit-smiley-023.gif)
ISMERŐS ARCOK
(#312) Bernardo20 válasza szeva000 (#309) üzenetére

ez valami szörnyű!!! 
Motorola Atrix Multimédia Dock eladó!

Én is: [link] 
Viccet félretéve. Kíváncsi vagyok a hétvégére. Lehetne eső is abban Barrichellonak lenne sok esélye még sztem. És örülnék ha már eljött Scuderia Fairplay-től akkor felmutatna vmit.

Ja. Chuck Norris nem fél a sötétben. A sötét fél Chuck Norristól. 
Sovány szakácsban sose bízz!
(#315) Bernardo20 válasza gabe_ (#314) üzenetére
megvan neked az egész Chuck Norrison gyűjtemény? már régóta vadászom,de még nem sikerült megszereznem..ha megoldható pls küldd át mailben! 
(#316) gabe_ válasza Bernardo20 (#315) üzenetére

Sajnos nincs, énis csak egy újságban olvastam egy párat. Ha esetleg sikerül +szerezned, akkor engem is érdekelne...
Sovány szakácsban sose bízz!
sry az OFFért, de ha már 2n kérik: [link]
ahogy elnéztem ez télleg az összes kábé...
Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

Ezen a nagydíjon nagy esélye van az esőnek és a motorhibának is
(#319) szeva000 válasza bolondember (#317) üzenetére

Na ebből merítek valami idézetet 

Na ezt a képet inkább nem kommentálom, mert abban nem sok szép szó lenne.
while (state(Korso) != _BROKEN) go(Korso, &Kut);

De most miért bántanád a kedvencemet??? 
Még a vérnyomásom is felment,mikor megláttam a képet 

Keresgélem, DE Nem találom pontosan azt a cikket amit erről olvastam,de az f1hireken is irnak róla.(szuper gazdaságos,gazdaságos,és teljes üzzemód)és a gazdaságosban voltak a gondok..
,
Lássuk meg mit hoz a hétvége és a többi nagydij!
Oksa renden elismerem én azért hohgy Montiban is van tehetség és még gondjai is lehettek,de neki néha megy,néha meg nem. Nincs elegendő motivációja.Illetve csak ritkán van neki,ezt már pár éve látni lehet azért rajta. én igy érzem.
gonoszkodás on: Valamit mindenkinek mondani kell Kimi mellet
gonoszkodás OFF.
Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában
(#323) Bernardo20 válasza bolondember (#317) üzenetére
THX!!! 
(#324) Fortissimus válasza szeva000 (#321) üzenetére

Na a vérnyomásom nekem is felment ....
Nemtom ha ő indult volna az utolsó helyről felállt volna-e a dobogóra?
Az jutott eszembe (nem vagyok Kimi ellenes!!!!!!!) hogy most Kimi tolta neki, ami a csövön kifért. Nem fog ez most motorilag visszaütni?
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

Ha szerencséjük van akkor szabadedzés vagy időmérő vagy netán megússza. Ha nincs akkor verseny.

miért egyértelmű hogy a Merga befosik? lehet hogy mindenki kinevette a Mercit a téli tesztek során miközben mi mind +mondtuk hogy ez itt az altatás.....talán mégis minekünk lesz igazunk?
nem kell mérget venni arra hogy +hasal a merci. 
ISMERŐS ARCOK

ne!....csak neked.... 
![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/060315/fernando-alonso_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
[Szerkesztve]
ISMERŐS ARCOK
Neeem!!! Nem ezt mondtam!! Csak mivel én azt tudom, h tavaly voltak motorproblémái, és mivel nem tudtam azt, h már tökéletes a motor, ezért kérdeztem, mert Ti tudjátok 
És megkaptam a választ: vsz nem lesz problémája 
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

hát ez gyönyörű.Miért akarod hogy idegbajt kapjak??? 
Ezt még nézni is borzasztó.Rájöttem,Alonso képével gyilkolni lehet 

a próféta szóljon belőled 
ISMERŐS ARCOK

milyen szép a szempillája...azt sasolod? ![;]](/dl/s/v1.gif)
ISMERŐS ARCOK
(#333) Bernardo20 válasza lacafaca (#332) üzenetére
én a szemöldökére izgulok!

Ez így kicsit erős hogy nem lesz problémája.
Mondjuk úgy hogy fifti-fifti az esélye, a mostani állapotokat tudva.
Valójában ha szerencséje van, nem versenyen hanem előtte(ez valószínűbb) vagy utána adja meg magát a technika alatta.
Website tesztelés online pénzkereset? http://mytesterjobs.com/user/index/ref/137589

hmmm ezt láttátok már?
[link]
[Szerkesztve]

reménykedj csak......
+lessz csapva a mezőny ![;]](/dl/s/v1.gif)
ISMERŐS ARCOK
Grrr

ugye ugye. bár előbbi postommal ellentétben nem szeretnék fight-olni flam-elni csak folyamatosan Alonso fikázó hsz-ek jönnek mennek és alig lehet normális Forma 1-gyel kapcsolatos dolgokat olvasni. Úgyhogy szeretnék megkérni mindenkit hogy az ilyen ''ez buzi, az buzi, ennek nagy a szemöldöke'' témájú hsz-eket mellőzze mert már sztem mindenki rájött hogy a másik kit szeret/utál drukkol/ignorál és nincs kedve kedvencét fikázó hozzászólások tömkelegét olvasni. Ezzel én is abbahagyom (hú hányszor ígértem ezt az előző pár oldalon...) ezzel való foglalkozást.

Szétrombol mindent a meki a 7végén.Az első 2hely meglesz 
De csak a Ferrari után ![;]](/dl/s/v1.gif)

így-így!!! kettős lenne az igazi...hadd ámuljon a világ 
ISMERŐS ARCOK

hehe, ez jó

a 2. motorjukkal nem voltak megbízhatósági problémák a téli teszteken, szóval én optimista vagyok e tekintetben 
10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''

Off camera: ''Hey!! Massa's on the line...he just had a spin and needs to pit!!''
''Put him in voice mail, we're busy.''![[kép] [kép]](http://imgfrm.index.hu/imgfrm/8/6/7/9/THM_0001348679.jpg)
''But Ross, if this element flexes at speed and stalls the wing.....''
''Charlie, Charlie...forget the wing. Nigel there has some photos of you, Max and the donkey from that little soiree you threw after the Autosport Awards that Mrs. Whiting might be very interested in.''![[kép] [kép]](http://imgfrm.index.hu/imgfrm/8/6/9/4/THM_0001348694.jpg)
Translation: ''Dear Felipe: Let this serve as a reminder to what happens to new Ferrari drivers who think they can beat me on equal terms.''![[kép] [kép]](http://imgfrm.index.hu/imgfrm/8/7/0/2/THM_0001348702.jpg)
''Mr. Schumacher....Mr. Schumacher.....Hi, remember me....your former #2?''
''Yeah, yeah...good to see you Eddie. Now get the hell out of my way.''![[kép] [kép]](http://imgfrm.index.hu/imgfrm/8/7/0/7/THM_0001348707.jpg)
''Okay boys, you know the drill: Sub-8 second stops for Michael...something under a minute or so for Felipe. Let's get it right!!''![[kép] [kép]](http://imgfrm.index.hu/imgfrm/8/7/1/8/THM_0001348718.jpg)
''Felipe, you're my team mate, and I respect you...but don't ever try to outqualify me again. Ever.''![[kép] [kép]](http://imgfrm.index.hu/imgfrm/8/7/2/5/THM_0001348725.jpg)
[Szerkesztve]

nm lesz itt probléma 
szerintem amit az a motor vasárnap kapott (és kibírta) az már mindent bizonyít. nm lesznek itt +bízhatósági problémák. 
ISMERŐS ARCOK

valszeg ilyen lesz minden autón merevítésnek és ezzel a szárny hiszti letudva![[kép] [kép]](http://imgfrm.index.hu/imgfrm/7/5/7/6/BIG_0001347576.jpg)

huhuhuhuhuuuu
most mondjam azt hogy nem is alaptalan. de nem mondom. sőt rágalom!
Egyébként funny honnan van?

Én ebben a szárny mizériában tényleg nem értem mivan. Ha leszakadásvezélyes a Renault szárnya akkor az ő bajuk nem? amúgy télleg nem értem mit kell akadékoskodniuk a Ferrarién... 
[Szerkesztve]

mert már a ferrári bepanaszolt másokat, és megbünteték őket,...
most a mások panaszolták be aferrarit, de nem jött nekik össze és most erőlködnek
''Az alkotó élet titka az, hogy felnőttkorban is megőrizzük a gyermekkor szellemét.''