Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2006 - Archívum II. (téma lezárva)

(#3001) -Mike- válasza Motion_Blur (#2998) üzenetére

-Mike-
(őstag)

Csak ott volt esélyük. Ez mostanáig tartott (amit többen meg is jósoltak tavaly, nem tudom mostanában mit kell ezen annyit csodálkozni). Egyértelmű hogy a koszvort előnyben volt az elején, de a többiek mára már beérték őket. Ennyi. Most már a szélcsatornában tudnának ügyeskedni, amit gondolom meg is tesznek, de az is csak max Monacora érkezik meg. Addig marad a kínlódás meg a szerencsével pontszerző helyre befutás.

Complicated human being.

(#3002) Motion_Blur válasza Chili7 (#3000) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Én bajtársi szövetségesként tekintek a McLaren-re a Renault legyőzése érdekében! ;) De sajnos nem tartanak ott, ahol tavaly. 1 éve ilyenkor Raikkonen körönként 0,5-1 mp-et adott Alonso-nak Barcelona-ban. Most nincs erre esély.

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#3003) TheSilencer válasza Motion_Blur (#3002) üzenetére

TheSilencer
(PH! addikt)

aruld mar el mi a bajod a Renault-tal, azon kivul h remek autokat csinal /F1-ben nem kell magaraznom sztem...
az, h veri a Ferrarit, v csak alapjaraton gyulolod?

[Szerkesztve]

I ♥ my Pit bull

(#3004) Chili7 válasza Motion_Blur (#3002) üzenetére

Chili7
(őstag)

Hétvégén okosabbak leszünk!
Hátha Dennis-ék nem csak kábítanak!
Én is azt vettem észre magamon, így 8-10 év után, hogy MSC-nek drukkolok!
Eddig mindenki másnak, pl: tesójának, Barikának, hogy győzze már le valaki!
Egyébként nincs vele semmi bajom, csak túl sokat nyer/nyert!

(#3005) Motion_Blur válasza TheSilencer (#3003) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

:F

Simán Ferrari drukker vagyok, amióta az eszemet tudom. Ennyi.

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#3006) Peat;) válasza Motion_Blur (#2994) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

A köridők mutatják ezt de mind1, majd hétvégén kiderül mi a pálya. A ''versenyképtelen'' mclaren ha megveri a ferrarit akkor a ferrari nemtom mi lehet, mondjuk egy talicska? :P

Felőlem ok a mcalren ferrari csata de szvsz alonso megint elől lesz :/

(#3007) Motion_Blur válasza Peat;) (#3006) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Hmm...rosszul fogalmaztam. ''Versenyképtelenség'' alatt érsd azt, hogy nem tudja felvenni a Renault-al a versenyt.

A Ferrari se tudná, ha nem lenne ott Schumacher. Sokat számít a pilóta.

(#3008) joergie válasza TheSilencer (#3003) üzenetére

joergie
(senior tag)
LOGOUT blog

Túl alacsony költségvetésből csinálják a legütőképesebb verdát a mezőnyben, ez a baj! :C

Website tesztelés online pénzkereset? http://mytesterjobs.com/user/index/ref/137589

(#3009) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

A mai szabadedzések mikor lesznek,neten lehet figyelni az időket?

(#3010) Calogero válasza Motion_Blur (#2987) üzenetére

Calogero
(PH! addikt)

De nem versenyképes a Meki.

Miért a Ferrari az?
Attól hogy jól mentek az előző pályán még nem jelent semmit.
Sőt ha ott második lett volna Schumák akkor tűzre dobtam volna a Ferraris zászlómat.

Sajnos csak 1 versenyképes autó van a mezőnyben, az pedig Alonso + Renault páros :(

Számoljunk el végtelenig! --> http://logout.hu/bejegyzes/maykol/szamoljunk_el_vegtelenig/friss.html

(#3011) Markgx10 válasza ToBeY (#3009) üzenetére

Markgx10
(őstag)

Ha még nem lett volna:

1. szabadedzés :[link]

The Spartans do not ask how many, but where they are. :)

(#3012) DigitXT válasza Markgx10 (#3011) üzenetére

DigitXT
(PH! kedvence)

Öhm, hol vannak a Renault-k?:B Csak a második edzésen jönnek ki, vagy mi?:F

***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

(#3013) DigitXT válasza Calogero (#3010) üzenetére

DigitXT
(PH! kedvence)

Attól hogy jól mentek az előző pályán még nem jelent semmit.
De, pontosan annyit jelent: ott versenyképesek voltak.:) Kérdés most mi lesz.:R

***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

(#3014) Markgx10 válasza DigitXT (#3012) üzenetére

Markgx10
(őstag)

Asszem úgy szokták. Sajnos (mármint nekem sajnos :D) nekik elég egy edzés is a beállítások megtalálásához, gumiválasztáshoz stb.

(#3015) DigitXT válasza Markgx10 (#3014) üzenetére

DigitXT
(PH! kedvence)

nekik elég egy edzés is
Azért Fisico beszívta picit legutóbb az időmérőn, amikor azt hitte, hogy elég volt.:DDD

(#3016)

(PH! addikt)

Eddig jó.
Néztem livetimingen, Schumi az utolsó 5 percben jött csak ki 2 gyors körre és azonnal gyors tudott lenni, legalábbis a két Hondánál és Kiminél mindenképpen látványosan gyorsabb volt, sőt ha a tesztpilótákat nem számítjuk akkor nyerte az edzést.

Igaz a Renault nem volt kint, szóval ez eddig csak fél siker, sőt azt hiszem a második edzésen Alonso lesz a jobb, mert nem hiszem, hogy Schumi egynél több garnitura gumit akar elhasználni pénteken.

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#3017) Fisha válasza (#3016) üzenetére

Fisha
(senior tag)

Szvsz total felesleges ezeket az edzeseket nezni, persze szorakozasnak lehet, hogy jo valakinek, de semmilyen kovetkeztetest nem lehet levonni belole..

(#3018) válasza Fisha (#3017) üzenetére

(PH! addikt)

Ez igaz, de attól még jó látni, hogy elöl van Sumák.:)

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#3019) Markgx10

Markgx10
(őstag)

[link] eddig nem annyira rossz :U

(#3020) tierbatyo

tierbatyo
(senior tag)

Hát McLaren megint szánalom. :( Ehh....

Take a look to the sky just before you die

(#3021) DigitXT válasza Markgx10 (#3019) üzenetére

DigitXT
(PH! kedvence)

Szoros lesz, hajrá MS!:C

(#3022) RAM

RAM
(PH! addikt)

Wurz szokás sz. odabaott neki :)

Csak tisztán

(#3023) c.zsolti

c.zsolti
(őstag)

megint a ferrariknak a legnagyobb a csúcssebessége... :)

...

(#3024) Fisha válasza c.zsolti (#3023) üzenetére

Fisha
(senior tag)

Szerintem az europai repulouton atfestettek a mekiket ferrariva, es viszont. :)

(#3025) Motion_Blur válasza Calogero (#3010) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

''De nem versenyképes a Meki.

Miért a Ferrari az?
Attól hogy jól mentek az előző pályán még nem jelent semmit.''

;)

(#3026) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

Na szóval akkor hogy is van ez a McLaren-nel? :U Gondolom mindenki látta az eredményeket.

Végsebesség tekintetében Schumi és Massa magasan verik a mezőnyt.

A versenyen megint Alonso, Schumacher párharc lesz.

[Szerkesztve]

(#3027) válasza Motion_Blur (#3026) üzenetére

(PH! addikt)

Az lenne a legjobb ha Schumi az időmérőn Alonso elé kerülne, mert ilyen végsebességkülönbséggel Alonso nem nagyon fogja tudni megelőzni a pályán.

(#3028) rocket válasza Motion_Blur (#3026) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Holnapi idomerot megkene meg varni a mclarennel kapcsolatban, nem biztos, hogy ures tankos koroket futottak :)

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#3029) escie válasza Motion_Blur (#3026) üzenetére

escie
(őstag)

''Na szóval akkor hogy is van ez a McLaren-nel? :U Gondolom mindenki látta az eredményeket.''

húú, ma volt a verseny?? a francba, lemaradtam. eddig mindig vasárnap volt.

:U

''You took the part that once was my heart. Why not take all of me?'' - NOFX

(#3030) DigitXT válasza (#3027) üzenetére

DigitXT
(PH! kedvence)

Remélem most is (mint valójában mindig) a cél a pole.:) Csak maradjon gumi a versenyre is!:R (Múltkor ugye ezért húzta magára Alonso-t kicsit idegbajos perceket okozva a nézőknek.:DDD Szerencsére ők tudták, mit kell/nem kell tenni.:D)

(#3031) DigitXT válasza escie (#3029) üzenetére

DigitXT
(PH! kedvence)

eddig mindig vasárnap volt
Az új időmérő miatt viszont már ''miniversenyt'' szombaton is láthatunk.:)) Mondjuk a szabadedzések eredményeiből messzemenő következtetéseket valóban nem kell levonni: ezt még csak nem is közvetítik, tkp. bármit tesztelhetnek.:DDD

(#3032) escie válasza DigitXT (#3031) üzenetére

escie
(őstag)

igazad van, persze. :)

de komolyan mondom, a blikkben -amit seggtörlésre sem szívesen használnék- nincsenek ekkora szenzációhajhász marhaságok. :D
Motion már diszkvalifikálná a McLaren-eket. ugyan, Kimi még ki sem józanodik ilyenkorra. :DDD

de tudom én honnan fúj a szél. ha rosszul mennek a McLaren-ek, akkor nagyobb eséllyel kerül Kimi el a onnan a Ferrarihoz. :)

''You took the part that once was my heart. Why not take all of me?'' - NOFX

(#3033) joergie válasza (#3027) üzenetére

joergie
(senior tag)
LOGOUT blog

Azt hiszed rajtnál nem előzné meg?! Renault(Alonso) ellen már nem elég ha csak szimplán előtte van ;)

Website tesztelés online pénzkereset? http://mytesterjobs.com/user/index/ref/137589

(#3034) Peat;) válasza Motion_Blur (#3026) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Nyihi téli teszteknél is mennyi ilyen hozzászólást olvastam, meg olyat h ferrari egész jó. Aztán mégse az lett :U Ja meg az örök tesztgyőztes hondától is sokat vártak

(#3035) válasza joergie (#3033) üzenetére

(PH! addikt)

Az előző versenyen sem előzte meg Massát, pedig pont előtte volt.
Alonso jól rajtol, de akkor sem lehet boritékolni a biztos előrejövetelt. Schumi se ma kezdte.

Mekiseknek:
Én tényleg szeretném, hogy javuljanak fel a mekik, jó lenne ha pontokat lopnának Alonsotól, de szerintem most pont olyan szezonotok lesz mint nekünk tavaly.
Pont ugyanígy reménykedtem minden péntek után, hogy ''na majd másnap, biztos csak spórolás, taktika volt'' aztán jött az időmérő, ott is lehetett még reménykedni, hogy biztos teletank, versenybeállítások stb, de aztán a versenyen sem volt semmi. Akkor meg lehetett reménykedni, hogy majd a következő futamon. Mindig volt mire fogni, hogy épp miért nem sikerült, de aztán sosem történt semmi.
Nem azt mondom, hogy rossz a meki, meglesz nekik a konstruktőri 3-dik hely, dobogós helyezések, esetleg futamgyőzelem is becsúszhat, de kétlem, hogy lenne esélyük beleszólni a vb cím sorsába. Egyszerűen nincs meg a kocsiban az erő, tényleg pont ugyan ez volt tavaly is a Ferrarival, mindig voltak ''jelek'' de aztán eredmény nulla.

(#3036) válasza Peat;) (#3034) üzenetére

(PH! addikt)

Bocsi, szerintem a Ferrari egész jó.
A hondára meg már akkor megmondtam(meg még páran akik figyelték a teszteket), hogy a versenytempó sehol sem lesz, ez tisztán látszott ha valaki nem csak a leggyorsabb köröket nézte.

(#3037) joergie válasza (#3035) üzenetére

joergie
(senior tag)
LOGOUT blog

Imolánál csak a ''monte carlo-i pálya'' keskenyebb, erre ennyit tudok mondani. Egy szélesebb pályán több a lehetőség, ugyebár.

(#3038) válasza joergie (#3037) üzenetére

(PH! addikt)

A rajtnál ez annyira nem számít, azért voltak előzések, Barikát pölö mindketten lehagyták.
Abban persze igazad van, hogy más pályán könnyebb lenne, de én meg azt mondom, hogy még akkor sem garantált.

(#3039) DigitXT válasza (#3038) üzenetére

DigitXT
(PH! kedvence)

azért voltak előzések, Barikát pölö mindketten lehagyták
Azért az picit ijesztő volt a Renault erőfölényére nézve, hogy Alnosonak szemmel láthatólag vissza kellett picit vennie ott, hogy elférjen.:O Aztán a verseny közben MS rutinján múlt csak, és a pálya ehhez partner adottságain, hogy nem lépte le. De hát ettől szép sport is ez az F1, remélem izgalmas versenynek nézünk elébe!:R

(#3040) Peat;) válasza (#3036) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

A még páran között én is voltam, egy pénteki beállítós/tesztnapra erősen alapozó erőegyensúlyt kinyilatkoztató hozzászólásra reagáltam nem neked címeztem. Így nem is igazán értem mindig lehurrogtam a hondát hogy virít a teszteken.

Más: Az egész jót csak te gondolod, szerintem a ferrarinal se ezt gondolják..majd kiderül ez a mclaren dolog is, de előző évi ferrarival hasonlítgatni a helyzetüket már röhejes. Előző idényben a dobogó is véres munkával volt meg a ferrarinak és csak azokon a pályákon amelyek feküdtek az autónak. Nemtom hogy provokálni próbálsz-e vagy komolyan gondolod. Mind1, vasárnap után megnézem miket írtok, mert egy meki tuti dobogón lesz ha nem löki ki Klien vagy más Kimit, meg stb előre nem látható estek. Egyetlen verseny után a ferrarit a reanult szintjére teszitek, én elkövettem ezt a hibát Bahrein után de nekem volt rá okom az előző év alapján, remélem Ti nem csalódtok, de akkor nagyon meglepődnék, ha ferrari most is nyerne és/vagy megverné a mekiket, bár minden lehetséges. Viszont vannak negatív irányú túlzásaitok a mclarennel szemben ami nem szép. Én se írom hogy a ferrari a tavalyi szinten van pedig ha a mclaren odasüllyedt szerintetek akkor a ferrari még mindig ott van mivel mclarenest többet láttam dobogón eddig.. pl csak a gumik miatt szídom a csapatot, de a saját csapatomat is szoktam kritizálni motor miatt, meg Imolában hogy a szurkolókat átbaszták.

(#3041) aesir válasza Peat;) (#3040) üzenetére

aesir
(PH! kedvence)

Azért az kicsit vicces, hogy tutira veszed a McLaren dobogót, persze csak akkor, ha ... és itt írsz egy olyant, ami minden lehetséges esetet betakar kudarc esetére.

Tényleg szar ügy, hogy vannak a fórumon negatív kritikák a Mclarennel szemben, de nem vettem észre, hogy mondjuk akár a Renaulttal szemben, vagy akár Satoval szemben a negatív kritika különösebben zavarna. Ezért ez a ''nem szép'' (negatív kritikád mellesleg) az elfogulatlanság jegyében nem igazán helytálló.

Másfelől meg engedtessék meg mindenkinek, hogy olyan kritikával, vagy észrevétellel éljen egy erre nyilvánvalóan alkalmas fórumon, amilyennel akar. Sajnálatos eset, hogy ezzel az lelkedbe taposnak egyesek, de ez oda-vissza is igaz. Hirtelen csak 'joergie' jut eszembe mint Renault fan, nézd meg neki mit kell kiállnia ilyen szempontból cca másfél éve, mégsem teszi szóvá... mert valójában nem ez számít.

Van saját életem...

(#3042) ByB

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kicsit visszaolvasva a topikba, látom újra téma lett a McLaren lehúzás! :U Emlékszem szezon előtt is jött a sok okos, hogy örüljenek a fanok, ha kibír egy versenyt a motor és láss csodát, kettőt is kibírnak! ;] Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy jobb a helyzet, mint tavaly, de két dolog:

- A Ferrarival várjunk még vagy két versenyt mielőtt mindenki az életét áldozva újra esküt tegyen, hogy visszatértek a csúcsra!

- A McLaren-nel meg legalább az időmérő edzést várjuk meg és ne a péntekből ítéljük meg a hétvégéjüket!

Ezekután lehet ömlengeni és lehúzni, de leginkább a topik színvonalát kellene emelni, mert ez így egyenlőre elég harmatos!!! :(

üdv
Bence

(#3043) válasza Peat;) (#3040) üzenetére

(PH! addikt)

Ne légy paranoid és olvasd el mégegyszer amit írtam.
Segítek: nem azt írtam, hogy a meki a tavalyi Ferrari szintjén van, hanem hogy ugyanaz az effektus, reménykedés aztán pofára esés.
Azt is írtam, hogy simán jók a harmadik helyre, csak nem érzem bennük azt az átütő erőt, ami ahhoz kéne, hogy megfogják Alonsot.
Eddig lement 4 verseny, abból egyen sem voltak Renault szintjén, a Ferrarinak kétszer volt problémamentes versenye, mindkétszer futamgyőzelemért harcolt és eddig úgy néz ki a mostani versenyen is nekik lesz egyedül reális esélyük befogni Alonsot.

(#3044) ByB válasza aesir (#3041) üzenetére

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Természetesen a pozitív és negatív kritika, tényekkel alátámasztva, kultúrált formában még építő is lehet, de ami itt megy: túlzások, beszólások, felesleges lehúzások... :( (Csapatoktól függetlenül!) Sokan hagyták itt ezt a topikot, (közülük páran visszatértek) akik értői és szeretői a témának, csak nehéz olyannal vitatkozni, akinek mindig igaza van és csak két szavas tőmondatokat használ... :R

(#3045) tierbatyo

tierbatyo
(senior tag)

Sajnos a Mekivel kapcsolatban nagyon pesszimista vagyok. Tavaly amikor bombaerős volt a kocsi, akkor azt minden egyes alkalommal a többiek tudtára adták: Nesztek ezt kell megfognotok, ha nem durran el a motor! Szinte az összes szabadedzést megnyerték a tesztpilóták és Kimi is mindig elől volt nagyon könnyedén. Most ennek nyomát sem látom, 10-ben nincsenek szabadedzésen.

Take a look to the sky just before you die

(#3046) aesir válasza ByB (#3044) üzenetére

aesir
(PH! kedvence)

Autóversenyben tényekről maximum akkor beszélhetsz, ha már múlt időt kell használnod, akkor sem mindig, a többi pusztán feltételezés.

Szintén viccesnek tartom, ha valaki egy kicsit is rosszat mond a McLarenről, vagy a főisten Raikkonenről, akkor egyből hirtelen lesz itt egy csomó igazság bajnoka.

Van saját életem...

(#3047) ByB válasza aesir (#3046) üzenetére

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tényekről, tényleg csak múltidőben lehet beszélni, de feltételezés és feltételezés között is hatalmas különbség van, nem is beszélve a hangnemről! Amiket írtam, abszolút csapat és pilóta függetlenül gondoltam...!

''Szintén viccesnek tartom, ha valaki egy kicsit is rosszat mond a McLarenről, vagy a főisten Raikkonenről, akkor egyből hirtelen lesz itt egy csomó igazság bajnoka.'' - és az ilyen apróságokra gondoltam, ezek nem sokban járulnak hozzá a színvonal emeléséhez, illetve a közös hangnem megtalálásáshoz... :(

(#3048) aesir válasza ByB (#3047) üzenetére

aesir
(PH! kedvence)

Nehogy félreértsd, egyáltalán nem vitatkozni akarok.

Színvonal emelése... érdekes egy téma. Ha ez abban merül ki, hogy egyfolytában finomkodni próbálunk, nehogy megsértődjön valaki, akkor pont a fórumozás sava-borsa veszik el. Nem véletlenül vannak emotikonok, amik az érzelmek kifejezésére szolgálnak.

A közös hangnem, pedig már megbocsáss, de nem más, mint egymás f*szának szopkodása egészen csillogóra. Nem hiszem, hogy egy akár érzelmileg túlfűtöt vitában közös hangnemet kell keresnem azzal, akivel nem értek egyet. Ha ez ellenkezik a fórum alapszabályaival, akkor nyilván bannolni fognak, bár ez azért egyéb aggályokat is felvetne bennem.

Most is fenntartom, fura, hogy ez a dolog ilyen intenzitással a McLaren kapcsán jön fel, pl. Sato kapcsán pedig egyáltalán nem.

Kicsit divat lett a McLaren, még inkább divat lett Raikkonen, legalábbis addig amíg a médiahiszti által keltett ''Iceman'' kultusz össze nem omlik.

Van saját életem...

(#3049) Chili7

Chili7
(őstag)

Néhány meki-fannak az fáj, hogy a ''főisten Raikkonen'' - bár az elmúlt évek alapján megérdemelné, - de nem tudja ( úgy tűnik ) idén sem behúzni a vb címet!
többek közt nekem is!
Ez a két f**z, Dennis, meg Haug, folyton tüzeli a közvéleményt, hogy mindjárt megverik a rönót, ahelyett, hogy szép csendben mindenki elfogadná, hogy jelen pillanatban a fejlesztések úgy sikerültek, hogy csak a 2-4 helyre jó a csapat!
A Hondánál egész más a kommunikáció. Nem is jön itt a topikba senki, hogy ''miazhogynemabátönnyer''.
Emlékszem 3-4 éve jött egy West cigis szóróanyag, és áradoztak a Mclaren-ről, ( a rönó még sehol nem volt ) hogy valami motor-szabálymódosítás miatt csak 10%-ott gyengült a járgány. És el voltak szállva maguktól! Soknak tűnt nekem az a 10%, de gondoltam nem értek hozzá. Na hát úgy is indult a szezon 8-10-ikek voltak! Ez jellemző a Meki-re, most is csak mellébeszélnek, mert fogalmuk sincs, hogy fogják utól érni a Renault-ot.
Remélem én tévedek!
[kép]
Viszont k***a jól néz ki!
mod: bár ez még gyors is volt!

[Szerkesztve]

(#3050) válasza Chili7 (#3049) üzenetére

(PH! addikt)

Az a baj, hogy sokan megérdemelnék, de csak egyet osztanak.

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2006 - Archívum II. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.