Az előző versenyen sem előzte meg Massát, pedig pont előtte volt.
Alonso jól rajtol, de akkor sem lehet boritékolni a biztos előrejövetelt. Schumi se ma kezdte.
Mekiseknek:
Én tényleg szeretném, hogy javuljanak fel a mekik, jó lenne ha pontokat lopnának Alonsotól, de szerintem most pont olyan szezonotok lesz mint nekünk tavaly.
Pont ugyanígy reménykedtem minden péntek után, hogy ''na majd másnap, biztos csak spórolás, taktika volt'' aztán jött az időmérő, ott is lehetett még reménykedni, hogy biztos teletank, versenybeállítások stb, de aztán a versenyen sem volt semmi. Akkor meg lehetett reménykedni, hogy majd a következő futamon. Mindig volt mire fogni, hogy épp miért nem sikerült, de aztán sosem történt semmi.
Nem azt mondom, hogy rossz a meki, meglesz nekik a konstruktőri 3-dik hely, dobogós helyezések, esetleg futamgyőzelem is becsúszhat, de kétlem, hogy lenne esélyük beleszólni a vb cím sorsába. Egyszerűen nincs meg a kocsiban az erő, tényleg pont ugyan ez volt tavaly is a Ferrarival, mindig voltak ''jelek'' de aztán eredmény nulla.
''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman