Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2006 - Archívum II. (téma lezárva)

(#151) szeva000 válasza Markgx10 (#149) üzenetére

szeva000
(PH! addikt)

Én is így vagyok most vele.Nem szétrombolni a gépet csak ésszel,mert nem szabad a rönónak 2-3futam alatt óriási előnyt adni.Akkor baj van,ha így lesz.
A ferka ha jól megy a következő futamon,akkor szinte bizta végig harcban lesz a címekért.
Bár nagyon úgyérzem ezt a mekimotort másodjára igen jól összerakták,akkor viszont félhetnek is a többiek tőlük :)
A honda meg bármire képes lehet,ott sem számít semmi,a japánok őrültek :)

(#152) lacafaca válasza szeva000 (#151) üzenetére

lacafaca
(őstag)

a következő futam után ez lenne a legszebb eredmény (és ebben most ne azt nézzétek hogy kinek szurkolok, hanem a pontverseny állását :) )
1: Kimi
2: Sumi
3: Alonso
;] ....és 2 verseny után ott lennénk mint tegnap délben..... :))

[Szerkesztve]

ISMERŐS ARCOK

(#153) szeva000 válasza lacafaca (#152) üzenetére

szeva000
(PH! addikt)

erre megvan az esély :DD

(#154) lacafaca

lacafaca
(őstag)

Rosberg:„Mindig azt hallottam, hogy lehetetlen előzni a Forma-1-ben, de nekem ez nem okozott különösebb problémát.” na ez az igazi versenyzői kvalitás...... :R

ISMERŐS ARCOK

(#155) lacafaca válasza szeva000 (#153) üzenetére

lacafaca
(őstag)

ha Kimi pariban akar maradni akkor kénytelen kitaposni a Merci tűzfalát ;] nincs más lehetőség amilyen erős a mezőny.....

[Szerkesztve]

ISMERŐS ARCOK

(#156) szeva000 válasza lacafaca (#155) üzenetére

szeva000
(PH! addikt)

Dehát így lesz szép VB-nak lenni :) Megverni mindenkit szoros küzdelemben.

(#157) lacafaca válasza szeva000 (#156) üzenetére

lacafaca
(őstag)

így van. én is szoros és izgalmas versenyeket szeretnék látni az idén.....és győzzön a legjobb!!! :))

ISMERŐS ARCOK

(#158) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Gratula Button baratomnak.....! Alonso sikere viszont fajo tenyezo szamomra! :O

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#159) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

''Érdekességek a bahreini futamon''

[link]

DC-re tíz rajtpozíciós büntetés vár Malajziában

[link]

Hogy ez mekkor a baromsag....! :((

[Szerkesztve]

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#160) Kephamos

Kephamos
(őstag)

Klienről olyan kevés szó esik, pedig szerintem ő is vb lehet egyszer, ha igazán ütőképes autóhoz jut. Vagy ez csak az én véleményem?

(#161) Peat;) válasza (#109) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Baromira nem Montoyának nem volt jól beállítva az autója, Kimi azzal hogy 1szer jött ki keményebb gumit kapott ami SOKKAL lassabb (gondolj vissza a tavalyi ferrarira vagy gyors volt és elkopott vagy kemény és hátul csatáztak) mint egy puha keverék. A leggyorsabb kört meg a puha keverékkel futják általában. Egyébként érdekes volt látni hogy 5-6. kör tájékán ha jól emlékszem már 15 (ez rémlik nem biztos) másodperces hátrányban volt raikonnen mivel utolsó helyről nehéz autóval mégiscsak nehéz feljönni. (villeneuve mögött sokat vesztett nem tudtam egelőzni) Talán a verseny felétől tudott tiszta pályán menni. Ehhez képest kemény 19 másdperces lemaradással futott be a 3. helyen(montoya 37!!! ott valami galiba volt). Ezek alapján a versenytempója talán kiminek volt a legjobb. Szóval érdekes hogy hondával említed egy szinten a mclarent. Na meg 1 csapat nincs ami így bánik a gumikkal mint tavaly óta Mclaren, maga az autó nagyon verné a mezőnyt, remélem a motor mostmár megoldódik. Williams is érdekes lesz, ha képes gyors lenni egy autó az már nagyon jót jelent, csak állandósítani kell, de megvan a helyes irány.

(#162) Peat;) válasza Kephamos (#160) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Szerintem olyan mint Montoya/Ralf/Trulli egy két versenyen kiemelkedő aztán eltünik és csak 3-4 verseny múlva látjuk megint..viszont szépen fejlődik évről évre.

(#163) AMD Power válasza Kephamos (#160) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Jo pilota de en nem latok benne egy vb cimet! De persze sosem lehet tudni. :)

(#164) Pompi válasza AMD Power (#159) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

''''Érdekességek a bahreini futamon''
[link]

Azért ez a Johnnie Walkeres téma elég durva. Legalább ne rakták volna mellé a képet amin ott virít a Johnnie Walker felirat a kocsin... [link]... no comment f1hirek...

[Szerkesztve]

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

(#165) Kephamos válasza Pompi (#164) üzenetére

Kephamos
(őstag)

Én ''KEEP WALKING''-ot látok ott. :U

(#166) lacafaca válasza Pompi (#164) üzenetére

lacafaca
(őstag)

ez kész... :DDD
akkor a légbeömlőhöz mi a f@szt pingált fel Ron? ;]

[Szerkesztve]

ISMERŐS ARCOK

(#167) Pompi válasza Kephamos (#165) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hát most erre mit mondjak... nézzd meg a képet!
Még a cikkben levő kis képen is tökéletesen látszik.

[Szerkesztve]

(#168) Kephamos válasza Pompi (#167) üzenetére

Kephamos
(őstag)

Jaaa, hogy a bukócsövön, vagy min! :B

(#169) joergie

joergie
(senior tag)
LOGOUT blog

''ő nm taktikázik, nem pöcsöl, csak beül és tol egy padlógázt.......''
Ezért indul minden második versenyen a leghátsó traktusból :U Nem mintha ez sokat változtatna az eredményén :C
A többiek többé-kevésbé azért spórolgattak a verdával, Kimi viszont eléggé meghajtotta.
Mindenesetre remélem nem indul nagyon hátul, mert amúgy mégjobb versenyt láthatunk :R Ilyen szempontból az eredmény mellékes.
Azért megvárnám még Fisichellát, mert még most is jól teljesített a szar autóval, csak neki simizni kell a buksiját hogy több önbizalma legyen :B

Website tesztelés online pénzkereset? http://mytesterjobs.com/user/index/ref/137589

(#170) Pompi válasza joergie (#169) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

''A többiek többé-kevésbé azért spórolgattak a verdával, Kimi viszont eléggé meghajtotta.''

Kiváncsi lennék szerinted hogyan lehet spórolni illetve széthajtani egy F1 autó hátsó kerékfelfüggesztését...

(#171) Sirpi válasza shev7 (#117) üzenetére

Sirpi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Én a lefojtott szó helytelen írásmódjától (vagyis ly-nal írva :F) is ki tudok akadni, időről-időre egyesek szeretik így írni...

Szerintem jó verseny volt, és tényleg kíváncsi leszek, hogy Kimi mit fog produkálni valami normális rajthelyről. Amúgy az senkinek nem jutott eszébe még, hogy lehet, hogy így járt jobban? Csak mert ha még kibír az időmérőn tizenegynéhány kört a felfüggesztés, akkor a verseny elején láthattuk volna szétesni azt a szerencsétlen autót...

Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!

(#172) Kephamos válasza Sirpi (#171) üzenetére

Kephamos
(őstag)

Verseny előtt szerintem átvizsgálnak minden fontosabb alkatrészt, csak feltűnt volna, hogy valami baja van.

(#173) Sirpi válasza Kephamos (#172) üzenetére

Sirpi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ez ugye az időmérő legelső (még talán nem is mért) körében történt. Időmérő előtt nem vizsgálták át szerinted? Szóval lehet, hogy ez akkor se derült volna ki...

Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!

(#174) b-type

b-type
(PH! nagyúr)

Hát szó esett sztem Kimi teljesítményéről a futam után nem is kevés, és tényleg nagyon szép volt.
Vmint az is igaz hogy a fene tudja mire lesz képes ha elől lesz.
De tavaly is voltak ilyen húzásai, lenyügöző feljövései az utolsó rajkockából..
Ezzel együtt ez nem túl eredményes,..illyetve jóval eredményesebb lenne ha elől indulna.
Nem tudni mi ennek az oka, az autó nem mindig partner az biztos.

De egy igazi F1-es pilótának nem az az ismérve hogy kinyomja a szemét a verdának, ez tévedés, régebben nagyon is sokat taktikáztak az autóval, de még 'nem olyan régen' a turbós motoroknál is.
Ez igaz más technikai sportokra is, p. MotoGp/Tamada mikor a célegyenesben minden körben 320-ig kiforgatta a motort, szemben a többiek 310km/h-val...egészen addig míg meg nem állt.
Ha a tökig nyomás lenne a frankó, akkor azt a bizonyos gombot, ami egy ideig megnövekedett teljesítményt ad az autónak, leragasztanák.

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

(#175) Peat;) válasza b-type (#174) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Egy igazi f1-es pilóta adott beállások! mellett tudja hozni a max teljesítményt, pl ha kímélni akarják akkor rádióban bemondják hogy tekerje vissza a motort ettől még vezethet ugyanabban a ritmusban. Az én véleményem szerint igenis az a jó f1 pilóta aki kihozza a maxot az autóból, és ezeket úgy is kell vezetni, szét kell hajtani ha eredményt akarnak elérni és a csapat feladata úgy összerakni hogy ki is bírja. A pilóták is tudnak sok dolgot állítani, de olyat nem amitől 2 kör alatt elfüstöl a cucc/letörik a függesztés :U
Motogpben tamada azért ment 320-al mert talán úgy volt beálltíva a motor/ úgy kérte a többiek meg rábólintottak. Nem azért mert erősebben adta a gázt :F Nekem a Kimi féle jön be valakinek meg a taktikázós 2004-es Schumacher kinek mi..

[Szerkesztve]

(#176) lacafaca válasza Peat;) (#175) üzenetére

lacafaca
(őstag)

Az én véleményem szerint igenis az a jó f1 pilóta aki kihozza a maxot az autóból, és ezeket úgy is kell vezetni, szét kell hajtani ha eredményt akarnak elérni és a csapat feladata úgy összerakni hogy ki is bírja. A pilóták is tudnak sok dolgot állítani, de olyat nem amitől 2 kör alatt elfüstöl a cucc/letörik a függesztés
:R
dettó

szerintem 1 f1-es cucc bírjon ki egy f1-es pilótát, ne azon kelljen már agyalnia neki hogy mit bír a cumó....bírja. ezért f1.

ISMERŐS ARCOK

(#177) b-type válasza Peat;) (#175) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

Hát a fene tudja mitől jó pilóta vki, de az biztos hogy nagyon állandónak kell lennie.
Amikor Palik elemezgette a körönkénti 1-2tized tartását, amit bemondtak Alonsonak, az azért tényleg döbbenet, hiszen 1-2tized, az igen kevés :D
A mai pilóták más szempontból nagyok, mint a régiek, akik TC meg a sok elektronikai bizgentyű nélkül voltak képesek az állandó tempóra, az hogy ma a pilótánál ennyire kiszámítható legyen egy kör, hogy a töltendő üzanyag mennyiségét ilyen pontossággal állíthassák és így a tankolás időzítése félmásodpercen belül mozogjon..döbbenet.

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

(#178) szeva000 válasza lacafaca (#176) üzenetére

szeva000
(PH! addikt)

Akkor ennyi erővel,ha taktikáznák,én csak akkor indulnák,ha lerohadt a rönó motorja és kapott -10helyet :D
ez kb olyan,mint kivárni,meg visszavenni a tempóból.Kiminél ilyen nincs,nem is lesz.Ő ha elment elsőnek az utolsó körig hajtotta keményen a verdát.Így is kell!-és nyert +30mp-el :D

(#179) KrenAtesz válasza shev7 (#117) üzenetére

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Hupsz. Igazad van, ezt elírtam :B

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#180) válasza Peat;) (#161) üzenetére

(PH! addikt)

Meglátjuk.
Gyors a merci, nyerhet versenyeket, de nem látok benne potenciált a bajnokság megnyerésére, ugyanezt gondolom a Hondáról azért mondtam, hogy egy szinten vannak.

Egyébként az sem tűnt fel senkinek, hogy Schumi a második kiállása után 3 körig ugyanazt a tempót autózta megtankolva(igaz új gumikon), mint Alonso üres tankkal, hiszen Alonso tankolása még egy mp-cel rövidebb is volt és mégis nagyon együtt voltak. Azért ez se piskóta, tud még az öreg.:)

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#181) Shalala válasza Pompi (#164) üzenetére

Shalala
(senior tag)

Evvel a keppel mi a baj, nagyon nezem de nem latok semmi furcsat. Ennyire hulye vagyok ? vilagositson fel vki mert kivancsi vagyok :D

(#182) Pompi válasza Shalala (#181) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem a képpel van baj, hanem a szöveggel ami a cikkben mellette van.

Szerk: na most ránéztem megint a cikkre. Ezek szerint másnak is feltünt a dolog és ezért kiszedték belőle.
A lényeg az volt, hogy a cikk írója szerint ugyan az italmárkákat még lehet reklámozni (a cigivel ellentétben), de mivel arab országról van szó nagyon jó húzás volt a mekitől, hogy a johnnie walker feliratot nem, csak a keep walking felirat és a sétáló emberke került az autóra. A szöveg mellé pedig az általam is linkelt kép volt beszúrva amin tisztán látszik, hogy ugyan nagyobb méretben tényleg csak a keep walking felirat van, de felül a légbeömlőn azért ott a johnnie walker felirat is. Ennyi röviden és tömören :DDD

[Szerkesztve]

(#183) b-type válasza (#180) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

igen, ezt nem nagyon mutatták, pedig mindenki tudta hogy ott dől el a futam...jó lett volna nézni a képen egy összehasonlító köridőt (én akkor nem voltam gép előtt, csak tévé).
Ebben a pár körben kellett összeraknia Alonso-nak azt hogy MS elé kerüljön, itt volt az integetés is :).
Szal nem igazán mutatták a köridőket, de taposta MS az biztos.
Nem sok..nem sok a hátrány, tudják uazt az időt...de az előzéshez egy kicsit több kell, ezért is lett befutó a vége, pedig az autók közti időkülönbség egyébként nem indokolná hogy sima befutó lesz.

(#184) válasza b-type (#183) üzenetére

(PH! addikt)

Az engem is zavart, hogy szinte sehol nem mutattak időeredményeket, még az időmérőn is csak elvétve.

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#185) lacafaca válasza (#180) üzenetére

lacafaca
(őstag)

meglátjuk....ahogy írod....az tuti hogy Monti -Meki páros a tegnapi teljesítményével nem dobogóesélyes, nodemár nehogy ezt mond a Kimi-Meki párosról a tegnapiak láttán..... :o bárkit legyalult volna maga elől.

ISMERŐS ARCOK

(#186) Peat;) válasza (#184) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

A feliratokat én is nagyon hiányoltam már az időmérőről is.. :(

Utánanéztam az 5. körben volt már 20 másodperc hátrány kiminek, és a 1x körben sikerült végre megelőzni a bmw-t. Szóval biztos hogy ő tudta volna a leggyorsabban teljesíteni a versenytávot, de egy körön még tényleg nem elég gyors, ezen kell változtatni
Nem akarom elkiabálni de motorban még elég nagy hátrányban van a meki, egy újabb motor és nagyon verni fogja a többieket (most -50! lóerő a többi élcsapathoz képest állítólag)

(#187) szeva000 válasza Peat;) (#186) üzenetére

szeva000
(PH! addikt)

szerinted van hátrányban,szerintem meg nem.Hogyne lenne ott hátul -20mp.Azért számolgass kicsit és nem is nagy hátrány ez.Na de majd meglátjuk.remélem nekem lesz igazam :)

(#188) válasza lacafaca (#185) üzenetére

(PH! addikt)

Erről már nem akarok többet beszélni, térjünk rá vissza egy hét múlva.
Meg esetleg újra elővehetjük a témát a szezon végén is.:)

(#189) lacafaca válasza (#188) üzenetére

lacafaca
(őstag)

ok....visszatérünk ;)

dobd ide pls a linket arról az oldalról ahol a köridők és a legnagyobb sebességet összegzik. thx :R

[Szerkesztve]

ISMERŐS ARCOK

(#190) válasza lacafaca (#189) üzenetére

(PH! addikt)

Sajnos nincs ilyen oldalam(ahol az összes kör fent van). De ha valakinek van ne kíméljen, engem is érdekel.

(#191) lacafaca válasza (#190) üzenetére

lacafaca
(őstag)

nm te szoktad belinkelni a szektorokra bontott köridőket meg a top speedet? :F azt hittem... :B

ISMERŐS ARCOK

(#192) Peat;) válasza szeva000 (#187) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Olvasd el még1szer mire válaszoltál, azt írtam szerintem Kimi volt a leggyorsabb versenytempójú és még további fejlődés (motor) előtt áll a mclaren. :U Amúgy mclaren/kimi szurkoló vok, és épp védtem a mclarent azzal szemben aki azt írta hogy hondával 1 szint :)

(#193) válasza lacafaca (#191) üzenetére

(PH! addikt)

Nem tudom, nem hiszem.:)

Ugyan az összes kör ideje nincs itt, de néhány infó azért akad:
[link] - a hivatalos oldal

[link] - statisztikák a5

[link] - leggyorsabb körök, a5

[link] - boxkiállások, a5

(#194) Integra

Integra
(Jómunkásember)

ehh, megvan a kuplunghiba! drukkdrukk, reméljem jövő héten már minden klappol:)

(#195) lacafaca válasza (#193) üzenetére

lacafaca
(őstag)

:R

ISMERŐS ARCOK

(#196) szeva000 válasza Peat;) (#192) üzenetére

szeva000
(PH! addikt)

túúúdom,hogy mekis vagy :)
Egy picit félreértettem akkor,de nem gond,az a lényeg 7végén jól menjenek :)

(#197) fokukac

fokukac
(PH! kedvence)

hehe, a rönó bocsánatot kért fisichelllától...

[link]

Pleased to meet you - Hope you guess my name

(#198) escie

escie
(őstag)

ööö,
hány futamot kell (kéne) kibírnia egy motornak idén?

ha valaki írta már, akkor bocs, nem találtam...

''You took the part that once was my heart. Why not take all of me?'' - NOFX

(#199) szeva000 válasza escie (#198) üzenetére

szeva000
(PH! addikt)

Mint a múlt évben,2hétvége 1motor.
Szegény Coulthardnak nem jött be.Minusz 10 hely a 7végén :((

(#200) joergie válasza szeva000 (#199) üzenetére

joergie
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha egy körrel hamarabb áll le a kocsija, akkor ugyebár nem kapna büntit?! :F
Neki is jól kezdődik az idény :(

Website tesztelés online pénzkereset? http://mytesterjobs.com/user/index/ref/137589

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2006 - Archívum II. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.