Innen biztosan kevesen tudnák végigcsinálni de Wébert nyugodtan beültethetnék a liftbe.
Complicated human being.

Innen biztosan kevesen tudnák végigcsinálni de Wébert nyugodtan beültethetnék a liftbe.
Complicated human being.

Ez akkor is ocsmány, ha vigyorgó szmájlit teszel mögé.
Van saját életem...
Nah, ezen azért jól látszik a hajlás...
=== Szatocs ===

Tavaly elég sok kifogás érkezett Gáborra is innen, hogy ''száraz''. Tudod, vannak közösségek, akiknek senki sem elég jó.
Van saját életem...

Valaki elmondná miről szól a cikk amit Flashget belinkelt?

Tudod mennyire érdekel????? 
Akkor először Palikot kéne mgvizsgálnia a retekklubnak,hogy alkalmas e közvetíteni élő adást.Ha szerintük igen,akkor fogadja is a mocskolást,mert megérdemli
(#1007) Motion_Blur válasza szeva000 (#1000) üzenetére

Ha van 10 kör, a Ferrarik ott hagyták volna.
Egyébként megint bizonyított a Bridgestone, Schumi hátsó gumijának belső harmada fullra kopott, mind a két keréken 
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

Tudom és értem, hogy sót kell csinálni meg úgy kell torokból nyomni, hogy akinek csak a háttérben zümmög az f1 az is gyorsan besiessen a konyhából hogy most mi van, mi történik. A felháborodás ''Lackó'' ellen csak az F1-hez értő emberektől származik. De elkell fogadni, hogy ők (mi) vagyunk kevesebben. Így én már elfogadtam a sok hibáival együtt. De azt nehéz lesz nekem bemagyarázni, hogy Czollner mivel jobb Wébernél. : )
Complicated human being.
(#1009) Pá válasza Motion_Blur (#1007) üzenetére

Akkor nézd meg a két Renault első gumijait a verseny után. Cafatokban lógtak.
''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman
(#1010) Motion_Blur válasza Pá (#1009) üzenetére

De egyenletesen koptak, és nem vesztettek miatta a tempóból
Asszem Alonso-é volt nagyon elkopva.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
Nem az az állítás, hogy Mi jobban csinálnánk, hanem hogy van alkalmasabb ember is, mint pl a többek által említett Wéber Gábor. Mellesleg elég részrehajlóak voltak(Renault), illene pártatlannak maradni.
Website tesztelés online pénzkereset? http://mytesterjobs.com/user/index/ref/137589

Az ilyenfajta mocskolódás egyáltalán nem Palikot minősíti. Tőlem mocskolhatod nyugodtan ily módon (a meg sem született gyermekével), ez rólad állít ki emberi aljassági bizonyítványt.
AZ RTL-Klubnak pedig elsősorban azt kell megvizsgálni, hogy ki alkalmasabb Paliknál, és azt ültetni oda, ha vállalja. Előtted is ott a lehetőség, bizonyíts.
Van saját életem...
(#1013) Nowhereman válasza szatocs (#961) üzenetére

nem teljesen. Rosberg elfüstöléséig a legmegbihatóbbnak tűntek tesztek alapjá. a hondának nem vót ilyen imidzse egy pillnatig se...
Utánam a kondenzcsik!

Én is Palik védelmére sietek!!
Szerintem ez egy szar futam volt,és palik nélkül én elaludtam volna!!!
és az hogy néha oltári hülyeséget mond,az azért jó,mert legalább figyelnünk kell!! Nem hagy elpunnyadni!!Én szertem ha hülyeséget beszél akkor is!!!
Szerinted mennyivel lenne jobb,ha egy FULL hozzáértő szakembert halgatnánk??
a nézők 95%-a 10 kör alatt elaludna!!! vagy elkapcsolna!!
Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában

ez igaz, de a néhai benettonosok átvándoroltak a ferkohoz és tovább folytatták a megkezdett dolgaikat ![;]](/dl/s/v1.gif)
Milyen tápod van?''400 W Codegen'' Akkor mindenképpen csereérett, mert a pénztártól való távozás után 1 perccel a tervezett élettartama végére ért.

de ha már oda ültetik akkor 2x ne szopja be a gyíkot hogy az midland vagy meki miközben az első szárnyuk teljesen más...ehhez nem kell szakértelem se. 
Milyen tápod van?''400 W Codegen'' Akkor mindenképpen csereérett, mert a pénztártól való távozás után 1 perccel a tervezett élettartama végére ért.
(#1017) Nowhereman válasza aesir (#1012) üzenetére

ahogy mondod, ha az f1 száguldó cirkusz, pakik a bohóc - de azért jót röhöghetnénk ha valaki a képébe nyomna egy habostortát..
Utánam a kondenzcsik!
Nem a kommentár miatt szoktak elaludni az emberek ( legalább is én nem ), hanem a dögunalmas hosszú versenyek miatt. 
Ha jó a verseny kit érdekell a kommentár.
Nézz meg egy MOTO GP futamot. Fele olyan hosszú, és kb 150* több izgalom, akció, előzés van benne, mint az F1-ben, és még boxkiállás sincs egy futamon.
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju

Köztes állapot kéne szerintem.Mert az se lenne jó ha egy full ilyen kocsi buzi közvetítene, aki minden teknikai adattal unataná az átlag nézőt.De az is szörnyű hogy a Palik 2 kocsit és 2 pilótát nem tud megkülönböztetni!

Látom sokaknak feltünt a Palik hozzáértése...
aesir - a rötölö mikor megkapta az F1 közvetítési jogát, egyből megszünt, hogy a legtöbb futamot a helyszínről közvetítsék (ellentétben, korábban az m1 a helyszínről közvetített, csak pár távoli futamra nem küldték ki az embereket - akkoriban sokkal több infót tudtak mondani). ami show-t csinál a futam elött/után ez a csatorna, abból futná arra, hogy ezt a 2 idiótát kiküldjék és onnan lökjék a hülyeségeket...
Tavaly feljelentettem Palikot és a rötölöt az ORTT-nél, meg elküldtem a levél másolatát a csatornának (innen válasz nem volt), az ORTT kérte, hogy legközelebb hivatalos úton adjam be panaszom... akkor kifogásoltam, hogy csak sumival foglalkozott egész futam alatt és hogy végigordította a közvetítést... a rötölö meg én sem (én dolgoztam) jelent meg a tárgyaláson, de a társaság képviselője eljuttatott egy levelet az ORTT-nek, melyben közölték, hogy Palik szakszerűen közvetített és a futam nagy része sumi és egy másik pilóta (talán Alonso volt) között zajlott, ezért nem foglalkoztak azzal, hogy mi történik a mezőny elején és a végén... ezt a bizottság elfogadta és nem talált semmi kirívót
Most is készülünk egy feljelentéssel, de segítséget szeretnék kérni... szükségem lenne felvételekre az eddigi 2 futamról/edzésről/időmérőről, főleg olyanok, ahol Palik összebeszél mindent, holott egyértelműen látszik, hogy valótlant állít... illetve támogatom az aláírásos dolgot is, akár azt is csatolhatjuk
A tetoválás az amiért fizetnek az emberek, a fájdalom pedig ajándék mellé...

-Mike- mondja jól, azt kell megvizsgálni, hogy kinek is szól a közvetítés. Nyilván nem az aránylag hozzáértő 10%-nak, hanem a többi 90-nek, akik csak szórakozásból nézik a sportot. A hozzáértőnek teljesen mindegy mit mond Palik, észreveszi a tévedéseket.
Van saját életem...

pedig a VF+BP páros is full gagyi amiket mondanak ![;]](/dl/s/v1.gif)

sztem az lenne a legjobb ha Palik mellé beraknák Wébert mondjuk, és akkor talán kiegyenlítenék egymást. De nem biztos, mindenesetre 1 próbát megérne.
mai futam nem volt tul jo, Kimi
ugyhogy azt teszem mint mindig, remélem legközelebb összejön neki végre...
10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
(#1024) Motion_Blur válasza net84 (#1020) üzenetére

Gondolom Imoláról van szó.
Még jó, hogy Schumiról szólt, milvel a gyengébb autóval 2mp-et vert alfonzra!!! Szerintem nagyon jól közvetítette Palik! Egyik legjobb futama volt.

Emlékszem én is a régi szép mtv-s közvetítésekre. Amikor régebben Dávid Sanyáék a hungaroringi versenyen kaptak a mclarentől egy csipogót és azzal jelezte a futam alatt a csapat, hogy mikor fognak bejönni a boxban. Lapajék ráizgultak akkor nagyon a témára, hogy ''húú már megint csipog, egy kör és az egyik mclaren kifog jönni''. Azok voltak a jó idők na meg persze a helyszíni közvetítések. : )
Complicated human being.

én nem irom alá. 

tényleg Mi lett végülis Kimivel? Klien nekiment?mert neki is leszakadt az első kereke....
De kit érdekel Várhegyi, amikor olyan dolgokat látok a pályán, amitöl ''feláll a szőr a hátamon''! 
1 kör alatt több minden történik, mint 1 F1-es futamon. 
Ezért is hanyagoltam az utóbbi években az F1-et. 
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju

Ezt én is megszavaznám.
szerk: mármint a Palik Wéber párosítást. Mondjuk Kimit is
[Szerkesztve]
''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

ezzel csak az a bökkenő, hogy 90-10% lett az arány a 10-15 évvel ezelötti állapotokhoz képest..internet, külföldi csatornák megjelenése magyarországon stb..már az a kitétel sem állja meg a helyét, hogy ''Mariska néniknek ez kell'' mert az ordibálását a baromságait amiket mond már ők se nagyon viselik el, pedig nem 1 köztük Senna vagy prost rajongó volt, ha csak az ismeretségi körömből tájékozódok.

A helyszíni közvetítők ugyanazt a képet kapjták/kapják mint te a TV előtt, vagy Palik a liftben. A különbség csak annyi, hogy a helyszíni közvetítők megkapják a direkt köridő adatokat helyi kábelen, míg ezt a távolból közvetítő TV-társaságok Interneten kapják meg.
Tárgyi tévedés, hogy az RTL megkapta a közvetítés jogát, nem megkapta, hanem megvásárolta.
A feljelentést nem kommentálom.
Van saját életem...
Hát igen a hőskor! 
Akkor még bírtam Palikot. Szerintem akkor közel sem volt annyira elszálva, mint most. Ennek tükrében el sem tudtam volna képzelni egy F1-es futamot úgy, hogy ne a Dávid Palik kettős közvetítsen.

Nyilván jobban tudod nálam, ezért inkább nem is mondok semmit erről.
Van saját életem...
(#1034) net84 válasza Motion_Blur (#1024) üzenetére

már nem emléxem, de visszakereshetem (akkoriban nagyon sokat végigordított, asszem a harmadig ordibálós közvetítés után lett elegem)
Szerintem nagyon jól közvetítette Palik! - jóóól? miért is? csak ők ketten voltak a pályán?
pls nézz meg egy másik közvetítést, másik csatornán...

De abban azért szerintem mindenki egyetért, hogy jobb, hogy anno nem a tv2 kapta/vásárolta meg a közvetítés jogát. Egy pillanatra akkor megállt bennem az ütő, bár nem tudom mennyire gondolta komolyan. De belegondolni is rossz, amint Gundel közvetít. : )
Complicated human being.

Hat azt azert nem hiszem el, hogy nincs tobb info kinnt, mint a liftben. Kineznek az ablakon, latjak, ohgy esik-e az eso, vagy nem. Vagy legtobb helyen ralatnak a boxra. Illetve a Szujo ott szok rohangalni a boxban, tole is lehet kozben kerdezni mimerrehanyora...
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

Szerintem Gundel nagyon jó kommentátor legalábbis focimecseken jó szerintem..
(#1038) Motion_Blur válasza net84 (#1034) üzenetére

''csak ők ketten voltak a pályán?''
Mivel csak őket mutatta a kamera
Miről beszéljen?? Albersről?? Vagy a kiesettekről??? Neki az a dolga, hogy ordítson, és a nézőket is vigye magával!!! Értsd már meg!
Vagy jobban tetszik Kussolós Leoltott Alonsofan Gyula herélt nyöszörgése??

Kérlek nézz meg egy régebbi futamot, amit még az m1 a helyszínről közvetített...
képet kapjták/kapják mint te a TV előtt - meg a legtöbb helyszínen más kameraállásokat is láttak...

''csak ők ketten voltak a pályán?''
Csak őket mutatta a kamera. Paliknak erre nincs befolyása. Az meg hülyén nézne ki, ha miközben a Schumi - Alonso párharc megy a TV-ben, Palik a mezőny hátsó feléről tart előadást. Akkor nyilván ezért jelentenéd fel. Mert úgy tűnik nagyon ráérsz.

Mondjuk ha az elég ok erre hogy Lapaj közvetítésein nőttem fel majd maga mellé vette a fiatal Palikot és késöbb csatlakozott harmadiknak Frankl..ezt a triót én is élvezettel hallgattam.
De akkor nem volt más forrás csak az MTV és a népsport..meg a nagy késéssel megjelenő auto-motorsport.
ennyi..
azóta változtak az idők..
szóval Palik takarodj!

kibaszottul ráérek....
aláírom, hogy túlnyomó többségben őket mutatta a kamera, de egy szóval mondhatta volna, hogy mi van a többiekkel...
ja, hogy arról fingja sem volt, mert mást nem látott, hát ez gáz!
(#1043) Motion_Blur válasza Flashget (#1041) üzenetére

Nekem más a véleményem arról, hogy ki takarodjon és hogy honnan.
Miért kell ezt csinálni? 

Súlyos gondok lehetnek nálad odaát. Nézzél Live Timingot ott nyomonkövetheted a sereghajtókat. Ennyi erővel egy-egy motogp-s közvetítés után egy MÁV-Euro-s raklapnyi feljelentés érkezne Várhegyihez. A ''ténykérdéseivel'' engem kilehetne üldözni az univerzumból. : )))
[Szerkesztve]
Complicated human being.

Ugyanazt mondom neked is mint Flashgetnek, nyilván jobban tudod nálam (minden belső információ nélkül, pusztán a régi emlékekre alapozva), ezért nem fogok vitába szállni.
Ennyire nem érdekel az egész. Ez a hercehurca is megerősít abban, hogy mindhol vannak emberek, akik mindent jobban tudnak kívülről.
Részemről többször nem fogom szóvátenni Palikot, kimondottan élvezettel fogom figyelni, hogy kicsinyes emberek hozzászólásokon keresztül szidják egymánsak kontrázva, mert ''jó a csordához tartozni''.
Van saját életem...

Akkor nem en vagyok az egyeduli aki nem erti, hogy mit jelent nala, mikor azt mondja, hogy tenykerdes 
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

Jóhogy nem értjük mert olyan NINCS : ))), egy tény hogy lehet kérdés? : D
Complicated human being.
(#1048) Flashget válasza Motion_Blur (#1043) üzenetére

te mindig ilyen jobb kézzel fogod a bal füled válaszaid vannak? ![;]](/dl/s/v1.gif)
igazad van..én kérek elnézést, hogy a retek klub esélyt sem ad a Wéber-Szabó kettősnek legalább 1 futamra hogy közvetítsenek még akkor sem mikor Lacájuk valahol bóklászik terep rallyn...
'' A tavalyi év után, mikoris kimondottan a Ferrari ellen hoztak szabályt, nevetséges a csapatot a FIA kedvencének nevezni ''.
Háát ? Ez relatív....Úgy is mondhatnám: A FIA már nem tudta tovább leplezni
'' pártatlanságát ''a ferkával kapcsolatban, ezért egy látszólag, a ferka elleninek
tűnő szabályt hoztak, ha hoztak......
Sokaknak nem fog tetszeni, de kimondom: Sumi és a ferka minimum három
VB címet talált a szabályok szabad értelmezése és a FIA általi értelmeztetése miatt.
Hányszor is volt minimális pontkülönbséggel bajnok. Csak azt vegyük figyelembe,
hogy egy első, második hely között négy pont '' található '' Másról most ne is essen
szó.
Még mielőtt bármit gondoltok: Nálam még mindig Mansell a nyerő...
Egy hőzöngő "hazafi" apukának mondom, az orvosi egyetem, tandíj, vagy hűség kapcsán: A fiad legújabb és szükségtelen divat mobiljáért aláírsz 2 év hűséget egy cégnek, a hazádért ugyanezt nem teszed meg ? És lett nagy csend...