Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2006 archivum I. (téma lezárva)

(#901) escie válasza AMD Power (#899) üzenetére

escie
(őstag)

Schumacher: Briatore az új Alonso
Alonso: Schumacher az új Briatore
ekkora vacak egy beszólást. :DDD

Briatore lehet, hogy ''köcsö*'', de úgy néz ki, hogy eléggé érzi, hogyan kell vb-ot nevelni. mellesleg a Benetton is szépen felfutott, de gondolom semmi köze hozzá.
meg ugye nem is brit, hanem a dicső brit szigetország pottyantós budijában, Európában született.
God shave the Queen! ;]

mellesleg nekem sem szimpi, Alonso-val együtt, sőt.

--
drobijani,
azt úgy írjuk, hogy XY fan, mint fanatic, a fun az más tészta...

[Szerkesztve]

''You took the part that once was my heart. Why not take all of me?'' - NOFX

(#902) Markgx10 válasza escie (#901) üzenetére

Markgx10
(őstag)

''Schumacher: Briatore az új Alonso
Alonso: Schumacher az új Briatore''
:DDD Ettől lefeküdtem ;]

The Spartans do not ask how many, but where they are. :)

(#903) tasselhoff válasza aesir (#897) üzenetére

tasselhoff
(kvázi-tag)

Mond neked minden fehér vagy fekete. Én nem azt mondtam, hogy a technika ne fejlődjön, hanem azt, hogy vannak olyan segítségek amiket azért nem kéne alkalmazni mert a verseny hangulatát rontják. Szerintem sokkal látványosabb ha azt látom, hogy milyen ügyesen vezet egy versenyző pl ellenkormányoz, megcsúszik és szépen korrigál, vagy el tud indulni egy több száz lovas autóval és ezeket ő csinálja és nem az elektronika.

(#904) escie válasza aesir (#897) üzenetére

escie
(őstag)

végül is, a turbót is eltávolították, meg aktív futómű sincs, sőt, a fékrendszer is eléggé le van korlátozva. attól még nem kell gyeplő a kocsi vezetéséhez. :)

gondolj bele, ha kitiltanák ezeket a segéd-dolgokat, ki kellene találni valami újat, hogy könnyebben, gyorsabban lehessen vezetni. tehát egy kicsit felpezsdítené a technikai fejlődést. (esetleg, de csak filózok...)

félreértés megint ne essék, én az F1 F1-szerűsége mellet vagyok. végül is királykategória, legyenek hát király autók, a lehető legújabb fejlesztésekkel, a lehető leggyorsabban.

[Szerkesztve]

(#905) neduddki válasza aesir (#879) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

Az lesz az eges ha prici Cinronyban megnyeri a vb:- )))

udv

neduddki

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#906) Nowhereman válasza b-type (#889) üzenetére

Nowhereman
(őstag)

Kissé túldramatizálod a helyzetet./bár mondjuk Alonsot erős egyéniségnek nyilvánitani tényleg durva/ Azért még nem minden pilótának szált fejébe a sztáralür, vannak, akik nem primadonnáskodnak megállás nélkül. Pl. Heidfield vagy Weber. De ezek a szürkeegerek valahogy kevéssé vonzák a helyi istenek kegyeit. Ami persze fontos dolog a reklám miatt. De valjuk be, a hétköznapi emberek is szoktak olyanokat egymáshoz vágni, hogy csak na - csak nem lesz belőle szalagcim.
Mansellről meg - szerintem akármelyik sakkbajnok mutatott volna legalább ilyesmit, ha két sakklépés közt akarnának vele interjút késziteni. És szerinted az őreg Nigel gondolatban már nem a következő kört gondolta végig? - Itt és itt kissé késöbb fékezni...
Mondjuk, ha rádtörik WCajtót, te sem fogsz kedélyesen diskurálni...

Utánam a kondenzcsik!

(#907) b-type válasza Nowhereman (#906) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

:))
ezt az üzenetet valszeg véletlenül, elküldted privátban is :)
Ezt válaszoltam rá:
''
Sztem félreértettél
Én Mansell gesztusát szimpatikusnak találtam, sőt nagyon is, és ahogy a hsz-ben kifejezni szerettem volna, engem nem zavar ha valaki vad, vagy életunt, vagy beszólogat..
Annál inkább zavar ha semmilyen, és a mostani pilóták olyan semmilyenek.
Elképzelhetetlen hogy egy pilóta rágyújtson, mégha dohányzik is, vagy térdig érő vörös szakálla legyen, vagy pl. skót kockás szoknyába rohangáljon...ezek mind sarkított példák, amivel a jelenlegi uniformizáltságot akarom láttatni.
Nem kell hogy így legyen, de annyira agyonnyomják őket a közszereplés terhével, hogy már semmi olyat nem csinálnak ami bármiben is félreérthető lenne
Nincs olyan pilóta aki emberien nyilvánulna meg, jól berágna és elküldené a p'icsába a riportert, ha hülyeséget kérdez, vagy a kamerát ha éppen nincs kedve szerepelni...nincs ilyen.
Amikor Monty fellökte azt a csávót, akkor is azon jajjongott a fél világ hogy milyen bunkó, pedig akkor annak is meg volt az oka sztem.
''

[Szerkesztve]

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

(#908) escie válasza b-type (#907) üzenetére

escie
(őstag)

teljes mértékben osztom véleményed, valóban elég sótlan egy banda lett az F1...:U

(#909) aesir

aesir
(PH! kedvence)

''God shave the Queen!''

Én meg ettől feküdtem el.

Van saját életem...

(#910) Lazsa Boy

Lazsa Boy
(fanatikus tag)

Nem lesz Forma-1 Monzában :F :O [link]

A térerő legyen veletek!!!

(#911) Motion_Blur válasza Lazsa Boy (#910) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Ha ez megtörténik, akkor számomra vége az F1-nek.

Se szvsz nem merik megcsinálni.

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#912) róland válasza Lazsa Boy (#910) üzenetére

róland
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Lám, máshol se jobbak a bírók. Valahol mindig sikerül kifogni egy ...-t. :(

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#913) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

''A Motorcycles News magazin értesülései szerint Rossinak jövő májusáig kell döntés hoznia arról, csatlakozni szeretne-e a Ferrari istállóhoz a jövőben. Az olasz gárda ugyanis pozitív válasz esetén már most megkezdené az intenzív tesztprogramot vele, hogy a lehető leghamarabb felvegye a királykategória ritmusát.''

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#914) Markgx10 válasza Lazsa Boy (#910) üzenetére

Markgx10
(őstag)

Végül pénzzel úgyis megoldják valahogy, egy pár köcsög olasznak nevezett (ha igazi olasz lenne nem tenne ilyet) majom miatt, nem hiúsulhat, meg az egyik legtörténelmibb futam. Azért azt a bírót egy fanatikus tifosi csoport rendelkezésére bocsátanám egy órácskára ;]

(#915) Motion_Blur válasza Markgx10 (#914) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

''az autóversenyzés felesleges, veszélyes és társadalmilag haszontalan tevékenység''

Ez is igazi olasz lehet, meg a helyiek is...

(#916) Lazsa Boy válasza Lazsa Boy (#910) üzenetére

Lazsa Boy
(fanatikus tag)

Hát igen, nem értem én se. Mert a WTCC autói ''megfelelnek'' a feltételeknek, de az F1-esek nem. :F

Szerk:
F1-essel száguldozik a Honda elnöke :D [link]

[Szerkesztve]

(#917) Motion_Blur válasza Lazsa Boy (#916) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Hallottál már ''közelről'' F1-es masinát akár alapjáraton is?;]

(#918) Lazsa Boy válasza Motion_Blur (#917) üzenetére

Lazsa Boy
(fanatikus tag)

Hallottam már! Először élvezed, hogy hallod. Utánna meg élveznéd ha hallanál! De engem nem zavarna, ha a házamtól nem messze köröznének a F1-es gépek!

Team Espana [link]

(#919) joergie válasza Lazsa Boy (#918) üzenetére

joergie
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezt szerintem akkor jelentsd ki, miután 10 évet lehúztál a monzai pálya mellett.
Csak a renaultról hallottam ilyesmit saját oldalukon, hogy hangosabb a moci, mint egy boeing 747-es leszálláskor.

Website tesztelés online pénzkereset? http://mytesterjobs.com/user/index/ref/137589

(#920) Motion_Blur válasza Lazsa Boy (#918) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Mi fanatikusak vagyunk, de sajnos a monza-i ''anti-tifosik'' nem azok:(

Odamennék a háza elé egy F430-al és addíg ugattatnám neki, amíg vissza nem vonja a bejelentést;]

(#921) kribe válasza Motion_Blur (#920) üzenetére

kribe
(őstag)

Én szívesen elcserélném a csendes kis lakásom egy Monzai pálya mellettire :D

My soul was removed, to make room for all this sarcasm.

(#922) Lazsa Boy válasza Motion_Blur (#920) üzenetére

Lazsa Boy
(fanatikus tag)

Na mindegy. Remélem lesz futam. De az a lényeg, hogy idén is megyek ki a mi jó kis pályánkra süketülni, örömmel :DD

(#923) válasza Lazsa Boy (#910) üzenetére

(PH! addikt)

Fogadok, hogy 3 nyugdíjas nénike műve ez. Annyira idegesítenek az ilyen emberek, elb*****a sokmillió ember szórakozását, csak mert 3 nap(bocs összesítve kb 10 óra) hangzavart nem képes elviselni. Ráadásul nem is éjjel hanem a délután közepén. Mi a f@**t fáj ez nekik? Remélem most ku****a meg vannak elégedve magukkal.

Bocs. Előre moderálom magam.

szerk: Sorry, én még másik forrásból hallottam a hírt és azt hittem, hogy kizárólag a Forma1 fáj nekik, most elolvastam ezt is és látom, hogy minden autóversenyt betiltanának. Így érthetőbb, de akkor is kár lenne a Monzai nagydíjért.

[Szerkesztve]

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#924) RIV válasza (#923) üzenetére

RIV
(tag)

Szerintem mikor oda költözött is autóversenyek folytak a pályán. Nézve, hogy mióta is vannak ott versenyek. Így tudhatta, hogy az ilyen sportok zajjal járnak. Kérdem, akkor mi a p****nak vett ott lakást. Én ha nem bírnám elviselni évente kb. 15 hétvégén zajló versenyek zaját, akkor nem ott veszek lakást, hanem 1 km-rel odébb!

A titoktartás egy olyan szilárd halmazállapotú anyag, amely alkoholban oldódik.

(#925) róland válasza RIV (#924) üzenetére

róland
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem a pálya megnyitásakor házak sem voltak a közelben. Nagyon sok versenypályát a települések határában húztak fel, jó pár km-re a legközelebbi házaktól. Csak a későbbiekben a település terjszkedésével a pálya mellett is lakóházak épültek. Azért ezen is el kellene gondolkodni.

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#926) Nowhereman válasza b-type (#907) üzenetére

Nowhereman
(őstag)

Hát elégé meglepődtem, hogy Mansellt emlitetted a sirálmaid közt, mert ritka egy emberi pilóta volt. A mostani gyerekek némelyike müszaki malőr esetén simán kidobják a kormányt, ő meg annak idején szépen visszatette, és még a kocsit is megsimogatta, majd visszafelé még autógrammokat is osztogatot/és milyen poziciókról és milyen gyakran/. Szóval bevallom nekem a taposdszét stilusa valahogy nem tetszett eleinte, de az ahogy a sorozatos balsorsot viselte - teljesen megváltoztatta a véleményem róla.
Szerintem azért vannak egyéniségek, de valahogy pont ugy változott a fiatal társaság mint ahogy az életben. Felszinesebb lett.
De mondjuk némiként engem is megdöbbent néha, hogy hogyan nyilatkoznak. Az ilyen ''egy másodperccel lassabb nálam'' nyilatkozatokat nem állom.

Utánam a kondenzcsik!

(#927) b-type válasza Nowhereman (#926) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

sirámaim? :D
Lehet mondani tényleg :)
azokat az időket 'sírom' vissza, amikor ízzadva, szétesve száltak ki az autóból, mert az egész távot végigkűzdötték,..és a pilóta vigyorog mert ő kűzdötte végig a legjobban.
Egy ilyen vezetésnek sztem sokkal nagyobb az ereje, és ezt nem betámadóan mondom a mostani pilótákra, de minnél nagyobb a pilóta háttere, az általa elvégzett eredmény, annál nagyobb az egymás iránti megbecsülés sztem. De lehet hogy nem jól gondolom.
Saját tapasztalatból merítek, ha egy melóban irgalmatlant tóltunk egymás mellett, akkor jó volt egymásra nézni, és jóval bensőségesebb volt a viszony...de mivel ez saját kútfő, ezért bőven lehet hogy téves elgondolás.

Amikor Aesir írta a technikai sportot, akkor elgondolkoztam azon, hogy ha ezen a vonalon előre tekintek, előbb utobb el kell érkeznie annak a pillanatnak amikor egy pilóta felteszi a kérdést a mérnőkének, hogy elképzelhető hogy nélküle is elvezethető az autó?
és ha igen,
Milyen köridővel, és egy versenyen milyen körátlaggal?
...és ha olyan választ kap, amit a technikai fejlődéssel elkerülhetetlen, akkor vajon csak azért marad benne az autóban, mert különben leesik a nézetség?
Vagy meghozzák a döntést, hogy mi minősül vezetési segítségnek (tehát ami valójában a pilóta hibáit, vagy esetleges hibáit korrigálja), és mi az ami valóban technikai fejlődés.
A vezetési segítségeket elsősorban a szériagyártású autóknál tudják használni, mert ott létjogosultsága is van, változó körülmények, úthibák, kiugrik az őz mittomén, és mert nem mindenki versenyző aki a kőzúton közlekedik.
De sztem ami kiváltja a versenyző feladatát az nem való egy versenysportba.

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

(#928) Nowhereman válasza b-type (#927) üzenetére

Nowhereman
(őstag)

Nyugodtan lökd a rizsát! Ha nem komálnám a szöveged akkor nem diskuránék veled! :D
Ha mondjuk ezt vesszük, akkor bizony nagyobb teljesitmény állt tavaly Zsoltika mint Sumimisi mögött/minden bizonnyal tényleg többet küzdött a járgyánnyal/... no nem teljes a kép, mert azért még ma is be kell tenni az autót előzéskor, ami most messze nehezebb, mert ugye nehezebb az elől haladót hibára késztetni. Talán emiatt is van, ogy mig a maiak egy-két ponton néznek ki körönként, addig Fittipaldi kvázi minden kanyart megjátszott... Szóval szerintem a vén Nigelnek igaza van abban, hogy ha jó versenyt szeretnének, akkor egyszerübb és jobb lenne azt a sok kütyüt kidobni az ablakon.
Viszont tény, hogy az autógyárak amiatt vannak benne a mókában, hogy reklámozhassák magukat, mutatván, hogy ők jobb verdát csinálnak. A kütyük meg ebbe tartoznak bele, még akkor is, ha néha inkább csak csingilingi értékük van a használatban. De tény ha benne van az f1-ben, hát egy menő srác sznobkocsijában is kell hogy legyen némi felárért. A verseny pedig némiként olyan, mint a holdutazás: a munka java nem a versenyen, hanem a versenyig történik. Sajnos a pilóták tesztelési munkáját nem mindig ők aratják le. Emlékszel anno, hogy a szabadedzésen a mérnökök mindig pl. Berger körül legyeskedtek, majd mikor kezdet pontért menni a móka, akor valahogy Mansellre és/majd/ Sennára figyeltek. Engem kifejezetten bosszantott, ahogy Bergert kezdték kezelni a Ferrarinál Mansell érkezése után, főleg, hogy oroszlánrésze volt abban, hogy a Ferrari a köröztekmégből élcsapattá tudott válni. Szóval az volt az utolsó Ferrari drukker évem. Szóval Berger messze jobb tesztpilóta volt náluk/sőt sokak szerint a mezőny legjobbja/, és szerintem versenyképességben sem maradt el tőlük, csak ugye nem volt közel sem olyan népszerü mint Senna. Valahogy olyan pankráció izü a dolog.
Viszont tény, hogy a reklámérték sajnos fontos tényező. Sok pilótát a szponzorok visznek bele a tutiba. Kartikeyan mögött is főleg ez áll: egzotikum, a TATA pénze, miliárdos drukkertábor, és nem rosz, de nem egy világrengető teljesitmény. A japán pilóták egytől-egyig dettó, habár Sató egy fagyasztóval egybeépitett bukósisakban talán már hasznavehető pilóta lenne. És mondjuk egy meztelenseggü, messze tehetségesebb ausztrálnak meg éveken keresztül kellett alázni a csapattársakat, hogy nagynehezen kapjon egy kvázi harcképes verdát...
Mondjuk a Eddie Jordannal készitett egésznapot bemutató interjufilmet láttad?
érdekes volt, amit a pilótákról meg mindenről mondott, vagy hogy Irwine melletti érvként megemlitette, hogy ''el lehet vele adni a lapot''...

[Szerkesztve]

Utánam a kondenzcsik!

(#929) b-type válasza Nowhereman (#928) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

Akkor jó, nyugi vagyok :D
Láttam a filmet, meg is lepett hogy Jordan úr milyen egyszerűen pörgette a tárgyalási részt a Benson n' Hedges céggel...ha jól tudom ők akarták Irvine-t.

Az biztos hogy nyomnak az autógyárak, sajnos egyre jobban érvényesítik az akaratukat...és szvsz annál jobban teret veszít a pilóta.
Nem tudom, hát' égnek nem az én felelőségem lavírozni az autógyárak, a népszerűségi mutatók, és a biztonságra való törekvés között.
Viszont kritikusokra is szükség van..:D

(#930) Phix válasza Nowhereman (#926) üzenetére

Phix
(tag)

A mai F1 ''egyéniségekkel'' kapcsolatban lényegében b-type-pal értek egyet, különösen a #883-ban leírtakkal. Bár a főbb kérdésekben egy követ fújtok, egy mondatodon megakadt a szemem:
''Szerintem azért vannak egyéniségek, de valahogy pont ugy változott a fiatal társaság mint ahogy az életben. Felszinesebb lett.''

Szerintem épp ellenkezőleg. Bár a mai pilóták között is vannak erős egyéniségek, nem felszínesek, hanem ellenkezőleg, kizárólag egyetlen dologra koncentrálnak 100 százalékosan - hogy minél jobb autóversenyzők legyenek. Ezért nem tudjuk meg, hogy milyen emberek. Ez részben nyilván a fokozódó szponzori nyomás miatt is van, mindenki csak eladhatóbb ''terméket'' szeretne faragni belőlük, zavaró személyiségjegyek nélkül (szem elől tévesztve, hogy a fogyasztói kötődést épp az tudná hatákonyabban kialakítani, ha az emberi oldalával tudnának azonosulni a rajongók).
A régi, legendás Formula-1-es pilótáknak viszont épp ez a ''felszínesség'' volt a védjegyük, az a fajta hedonizmus és életigenlés, ami a száguldó cirkusz minden sarkában ott volt, ettől volt az F1 az, ami - legenda. Amíg Piquet, Irvine, De Cesaris a pályán is és a pályán kívül is ízig-vérig Formula-1-es pilóták voltak, gyorsan vezettek, Monacoban éltek, playmate-eket szögeltek és saját yachtjukon itták hülyére magukat, addig a mai fiatal, túlzottan steril profizmust mutató srácok mindent a versenyzésnek rendelnek alá és jólfésült nyilatkozatokat adnak.

Zavarba ejtő felismerés volt, de miközben az iméntieket írtam, elgondolkodtam, kivel kezdődött a folyamat... Ki volt az első ''csak'' pilóta? Fura, de nekem istenként tisztelt személyes kedvencem, Senna ugrott be. Ő volt az, aki pénteken beült az autóba, ment egy pole pozíciót, szombaton ki sem jött a pályára, mert minek, vasárnap elindult a versenyen, három kör múlva már senki nem látta, nyert, díjat vett át, pezsgőzött - és eltűnt. Egyetlen egy alkoholmámoros bulijára emlékszem, amiből botrány lett, azon kívül semmi vadság nem volt ebben az emberben - aki ettől függetlenül az F1 legnagyobb pilótája lett.

[ Jövő héten újabb érdekességekkel jelentkezünk a tudomány és a technika világából ]

(#931) Phix válasza escie (#901) üzenetére

Phix
(tag)

Világbajnokot nevelni? Briatore vagy a Benetton nem csinált világbajnokot Schumacherből – Schumacher csinált világbajnokot belőlük.

[ Jövő héten újabb érdekességekkel jelentkezünk a tudomány és a technika világából ]

(#932) Motion_Blur válasza Phix (#931) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Teljesen egyetértek! Ahogy a Ferrariból is Schumi csinált bajnok csapatot;)

(#933) Markgx10 válasza Motion_Blur (#932) üzenetére

Markgx10
(őstag)

Meg Montezemolo, meg Todt, meg Brawn, meg Byrne. Szerintem... :U

(#934) Integra

Integra
(Jómunkásember)

[kép]

(#935) Motion_Blur válasza Markgx10 (#933) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Igazad van, de szvsz Schumi nélkül ment volna a legnehezebben a fejlődés.

(#936) Markgx10 válasza Motion_Blur (#935) üzenetére

Markgx10
(őstag)

Ez egészen biztos

(#937) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

[link]

San Marino GP, aki nem látta volna:D

(#938) PumPi válasza Motion_Blur (#937) üzenetére

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

Így az idény végén magyarázza meg nekem valaki pontosan hogy ott mi történt egy fél versenyre?:D és utána miért nem történt?:D

Vorsprung durch Technik..

(#939) Motion_Blur válasza PumPi (#938) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

A Mester megmutatta:D

Aki V10-est akar hallgatni: [link] és [link] ááááhhhh :Y

[Szerkesztve]

(#940) AMD Power válasza Motion_Blur (#939) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Istenem ez a hang! :O Komolyan mondom egy ilyen motor hangtól el is lehet élvezni! :DDD

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#941) kribe

kribe
(őstag)

Nincs valahol videó az új V8-asok teszteléséről? Esetleg csak hang? Kíváncsi vagyok már rájuk...

My soul was removed, to make room for all this sarcasm.

(#942) PumPi

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

Kérdeznék valamit, pl. 94ben miért volt 3féle motor a forma1be??
akkor nem volt megszabva hogy V10 and nothing more?
Miért használt, a ford pl. V8at? mert eggyértelműen gyenge volt ugye.
A Ferrarit hogy miért használta a V12t, tudom.:)

Vorsprung durch Technik..

(#943) escie válasza Motion_Blur (#939) üzenetére

escie
(őstag)

az a második video, vazzz, előjöttek a Hungaroringen belémégett érzések.
leizzadtam, vérnyomás, pulzus a plafonon, remeg a kezem, és ordíthatnékom van. a 'ringen legalább tudtam ordítani, most meg fejhallgató max-on, szülők meg lesnének, hogy megőrültem. :DDD
--
mennyivel másabb, hogy nem egy óriási teleobjektíven keresztül nézi az ember. a nagy tele teljesen felborítja az arányokat, lassabbnak tűnnek a kocsik, pedig tejóég hogy gyorsulnak. (száját tátó/fejét fogó szmályli)
--
hehe, a jordan úgy látom rajtautomatával indult... :)

viszont a V8-nak fel kell kötnie a hengerfejét, ha a vetekedni akar a V10 acélfúvosokkal... ;] van egy sejtésem, hogy vissza fogju sírni, de ne legyen igazam...

(#944) Motion_Blur válasza escie (#943) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Aha, nagyon durván visszaadja a gyorsulást, amit egy helikopter kamerájáról soha nem fogunk visszakapni, mert nem lehet nagyon mihez hasonlítani + nincs hang!. Nekem ez a legnagyobb bajom a közvetítésekkel, hogy szinte nincs hang, vagy ha van, akkor nagyon halk:( A váltások sebessége is érdekes:D

(#945) escie válasza Motion_Blur (#944) üzenetére

escie
(őstag)

''A váltások sebessége is érdekes''
jaja... ;] főleg az első körben, pont egy fékpontnál ülve. egytizedmásodpercenként deja vu, nagyon durva... miután széthúzódik a mezőny, már jobban tud figyelni az ember egyenként a kocsikra...

a másik nagy élmény nekem a rázókövek hagja volt, amikor nagy sebességgel mennek át rajta. leírhatatlan, ilyen nagyon mély búgás, teljesen átható hang. ezt még csak élőben sikerült hallanom, a közevetítés nem nagyon adja vissza...

(#946) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

A Ferrari Bahreinben körözött:

Sakhir – 1. tesztnap [link]
Sakhir – 2. tesztnap [link]

(#947) Motion_Blur válasza escie (#945) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Látom Te sem vagy ''százas'' (akár csak én:D).

(#948) cain69 válasza escie (#904) üzenetére

cain69
(őstag)

naná, hogy nem kell gyeplő, elvégre nincs benne tengelykapcsoló. illetve van, csak a pilóta nem tudja kapcsolni. ;)

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

(#949) Lazsa Boy

Lazsa Boy
(fanatikus tag)

Bevonták Fisichella jogosítványát [link]

(#950) Lazsa Boy válasza Lazsa Boy (#949) üzenetére

Lazsa Boy
(fanatikus tag)

148 az neki nem is olyan sok :D

Ralf Schumacher 2009-ig a Toyotánál [link]

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2006 archivum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.