Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2006 archivum I. (téma lezárva)

(#851) Lazsa Boy

Lazsa Boy
(fanatikus tag)

Fisichella magát tenné a Ferrariba [link]

A térerő legyen veletek!!!

(#852) Motion_Blur válasza gyomlosi (#849) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

2x ment el:B

[Szerkesztve]

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#853) Motion_Blur válasza gyomlosi (#849) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Szegénynek még erre is kellett figyelni:(

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#854) joergie válasza Lazsa Boy (#851) üzenetére

joergie
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát megmondom őszintén én már tavaly oda vártam volna, amikor még nem volt biztos, hogy a Renaulthoz kerül. Beleillett volna a Ferrari ''imizsébe''. Ezek szerint Ő maga is oda vágyik ;]

Website tesztelés online pénzkereset? http://mytesterjobs.com/user/index/ref/137589

(#855) Markgx10 válasza joergie (#854) üzenetére

Markgx10
(őstag)

Igen ő is az a típusú pilóta, aki aláírná a második számú ember szerződését jó pénzért, akkor dörzsölné a markát, aztán amikor egyszer el is kell játszania azt amiért kapja a nagy lóvét, akkor rögtön sírna a szája mint annak a majom Barichellonak. Remélem Button jövőre meggyalázza ;] , úgy örülök, hogy elment a Ferraritól, hogy el sem tudom mondani.
Amúgy már Barichellonál is volt szó róla, hogy a Ferrarinak, a Shellnek, meg a Bridgestonnak is nagyon fontos piac Brazília, Massánál is gondolom ez is belejátszik, ha csak kicsit is, de Fisicho nem képvisel semmilyen reklámerőt, nem csábítana semmilyen vásárlóréteget és mint idén kiderült nem is olyan jó pilóta, mint ahogyan én hittem benne évekig (megmondom őszintén azt hittem legyalázza Alonsót, de óriásit tévedtem :B ) szóval ő tuti soha nem megy a Ferrarihoz.
Viszont ha Rossiba belegondolunk milyen jó időket ment a V8-as Ferrarival és mekkora iszonyatos reklámereje van (a szponzorok tuti sorbanállnának) akkor szerintem valószínű (na meg már három komplett teszten van túl ami azért sejtet valamit, hogy ez nem csak egy kis kikapcsolódás Valentinonak), hogy minimum megpróbálnak vele szerződést kötni a Ferrarinál
Szerintem...
Üdv:

Márk

The Spartans do not ask how many, but where they are. :)

(#856) Motion_Blur válasza Markgx10 (#855) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Vale mindenképpen jó üzlet lesz;) Mekkora lenne, ha pl. 3-4 év múlva egy Ferrariban alázná a világot:R

Barrichello-ról ugyanúgy vélekedünk;] Massa-ra viszont nagyon kíváncsi vagyok;)

(#857) Markgx10 válasza Motion_Blur (#856) üzenetére

Markgx10
(őstag)

Massát már nagyon régen hangoztatom, remélem jövőre bebizonyítja, hogy nem véletlenül bízok benne annyira :U Remélem nem járok úgy mint a Fisichella féle tippemmel :D
Amúgy jó volt a vacsorád, reagáltam rá a gyúrós topicban :D

(#858) marcee válasza (#845) üzenetére

marcee
(PH! addikt)

(Nekem is feltünt, de az nem, hogy a másik ferkán nem ilyen és az okára sem jöttem volna rá soha.)

"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

(#859)

(PH! addikt)

Ha rosszmájú akarnék lenni most azt mondanám, biztos akkor is a hátsó kerekeivel volt elfoglalva, amikor bele ment Albers illetve kicsúszott a safety car mögül... ;]

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#860) Motion_Blur válasza (#859) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Elpártolsz a jó ''öreg'' Schumitól?:)

Jövőre összerak megint mindenkit és a tükör is a helyére kerül;]

(#861) válasza Motion_Blur (#860) üzenetére

(PH! addikt)

Dehogy pártolok, pont most, amikor a gödör alján van, innen már csak felfele vezet az út.
A részvényeidet sem adod el, amikor a legkevesebbet érnek és jövőre felmegy az áruk, nemde?:)

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#862) AMD Power válasza Markgx10 (#855) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

''Remélem Button jövőre meggyalázza ''

Megfogja nyugi! ;)

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#863)

(PH! addikt)

Ti hallottatok már róla?
[link]

(#864) Lazsa Boy

Lazsa Boy
(fanatikus tag)

Tizenegyen neveztek, az FIA vár [link]

(#865) Motion_Blur válasza Lazsa Boy (#864) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

22 autó megint:C Sok baleset:D

(#866) válasza Motion_Blur (#865) üzenetére

(PH! addikt)

Eltévesztetted a topicot, ez itt a Forma1, nem a roncsderbi... ;]

(#867) Markgx10 válasza (#863) üzenetére

Markgx10
(őstag)

Bourdais szerintem is nagyon gyors. Egyáltalán ezt kérdezted, mert lehet tök hülye vagyok? :F ;]

(#868) válasza Markgx10 (#867) üzenetére

(PH! addikt)

Azt kérdeztem, hogy nektek ismerősen cseng-e a név, vagy egyáltalán mit tudtok róla. Csak azért, mert én a Forma1-en kívül nem nagyon követek más szériákat, szóval most hallottam róla először.

(#869) escie válasza (#868) üzenetére

escie
(őstag)

persze, f-3000 bajnok volt pár éve.
tavaly Le Mans-ban is indult, de ha jól rémlik az autója feladta a harcot idő előtt..

''You took the part that once was my heart. Why not take all of me?'' - NOFX

(#870) Markgx10 válasza (#868) üzenetére

Markgx10
(őstag)

Tavaly és idén ő nyerte a Champ car szériát. Én a Eurosporton nézem a futamok 90%-át és irtó gyors a srác a többiekhez képest.

(#871) Motion_Blur válasza (#868) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

1-2 éve volt róla szó, hogy jön a Forma-1-be. Ne mondd, hogy nem hallottál róla!;)

(#872) válasza Motion_Blur (#871) üzenetére

(PH! addikt)

Nem hallottam róla. (vagy már azóta elflejtettem...:) )

Más: azt hallottátok, hogy a Jordan(bocs Midland) jövőre piros-szürke-fekete színű lesz?

(#873) Lazsa Boy válasza Motion_Blur (#865) üzenetére

Lazsa Boy
(fanatikus tag)

Jóhogy, az a legjobb az egészbe! De biztos nem maradunk baleset nélkül, mert benn marad valszeg a száguldó cirkuszba Sato mester :R :DD

(#874) Motion_Blur válasza (#872) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

A logo alapján elég gusztustalanul fog kinézni:(

(#875) Lazsa Boy

Lazsa Boy
(fanatikus tag)

Igy fog kinézni: [link]

(#876) aesir

aesir
(PH! kedvence)

Bourdais rettenetes, kb mint Loeb a WRC-ben :)
Van ő, meg van a mezőny.

Van saját életem...

(#877) b-type válasza aesir (#876) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

Bár állítólag Loeb sikereiben, az ő vezetési tudását meg sem kérdőjelezve (!), nagy szerepe van a Citroen rejtélyes hajtáslánc fejlesztésének.

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

(#878) Markgx10 válasza aesir (#876) üzenetére

Markgx10
(őstag)

:D Találó megfogalmazás, én is így látom. A kocsijának a főszponzora a McDonald's, és hát azok a szerelők ahogy rohangálnak kerékcserénél a nagy M-es ruhában, tisztára mint egy rossz McDonald's reklám :D

(#879) aesir válasza b-type (#877) üzenetére

aesir
(PH! kedvence)

Meglátjuk jövőre mire lesz képes Citroen nélkül:)

Van saját életem...

(#880) Markgx10 válasza aesir (#879) üzenetére

Markgx10
(őstag)

Pontosabban privát Citroennel, ha jól tudom :U

(#881) drobijani

drobijani
(lelkes újonc)

halihó
hallottatok arról a tervezeről, hogy állítólag a 2006-os idényben a hátsó szárnyat kettéosztják, mert így megszünik a kevert levegő a kocsi mögött és így sokkal több előzést láthatunk majd.
szerintem kész mészárszék lesz a pályákon!

''Embelek! Jeluzsálem népe, Lóma a balátotok!''

(#882) Markgx10 válasza drobijani (#881) üzenetére

Markgx10
(őstag)

Ha lesz is 2006-ban még biztosan nem, leghamarabb 2007-ben kezdenének vele.

(#883) drobijani válasza Markgx10 (#882) üzenetére

drobijani
(lelkes újonc)

szerinted jó az, hogy minden évben gyökeresen megváltoznak a szabályok??

(#884) Pompi válasza drobijani (#881) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Október végén, amikor ez a sajtóban megjelent elég sok szót ejtettünk itt erről a témáról. A 348-as hozzászólás környékén.

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

(#885) b-type válasza drobijani (#883) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

Nem, bár érthető, ha az előző évben nem megfelelő szabályokat hoztak, akkor azokat végül is jó ha megváltoztatják :)
szvsz görcsös akarás figyelhető meg ezeken a szabályalkotásokon, főleg a népszerűség megtartására, elnyerésére.
Egyenlőre abból élnek amit az F1 eddigi története során összeszedett ismertségben és elismertségben.
Nincsenek igazán nagy egyéniségek a pályán szvsz(!) MS nagy pilóta, Kimi nagy pilóta..és még sokan, de egyszerűen meg vannak fojtva az egyéni megnyilvánulásokban.
Mindenhol a kötelező szenvtelen lenyilatkozások, kötelező köszönetnyílvánitások...és ebben nagy szerepe van a bármilyen formában leközvetítő médiának.
Ha Kimi berántotta a piát egy éjszaka, akkor az olyan mértékig van kitárgyalva, hogy a Merga beszól Kimi-nek hogy többet ne rugjon be...
és ebben részt vesz a rajongótábor is, pl. Montoya esetében aki olyan szinten berágott hogy fellökte a kamerást.
Egyik oldalról elvárjuk hogy egy pilóta megfelelően viselkedjen, és jó sportdiplomata legyen,
a másik oldalről pedig hiányoznak az olyan erős egyéniségek akik ezt a sportágat a nők, a száguldás, a kűzdelmek miatt csinálták...tudtak különcök lenni, és nem hajoltak meg.

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

(#886) Motion_Blur válasza b-type (#885) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Szerintem MS, Kimi és Alonso is nagyon erős egyéniség. Persze ez az interjúk alatt nem jön le. Kicsit kezdenek ezek a megnyilvánulások egyre inkább protokollárisak lenni. Mindenki tudja, hogy mit kell mondani, egy szóval se több...ebben igazad van.

(#887) Motion_Blur válasza drobijani (#881) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Bele se merek gondolni, hogy mi lett volna idén Imolában, ha ilyen autókkal mentek volna a srácok;]

(#888) aesir válasza Motion_Blur (#886) üzenetére

aesir
(PH! kedvence)

Gyenge egyéniség nem marad meg tartósan a F1-ben sem, meg semmilyen versenysportban sem.

Úgyhogy nyugodtan felsorolhatsz mindenkit, aki már minimum a 2. évét tölti:)

Van saját életem...

(#889) b-type válasza Motion_Blur (#886) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

Persze biztos erős egyéniségek, de ha ez nem jön le az interjukban, akkor mit is látunk/gondolunk..?
Pl. a mostani GPM futamon, feltünt mikor mentek volna oda Mansell-hez a mért köre után a garázsban, és egy, azaz egy kézlegyintéssel tudatta hogy most nem fog nyilatkozni...biztos más is integet a jelenlegi F1-ben, na de ez olyan intés volt hogy sütött belöle: ' haver erre most nekem nincs időm, lehet menni balra elfelé...'

Szal sztem jelenleg minden olyan herélt hogy hiába mondod, mondom, mondjuk, mondják hogy erős egyéniségek....hol? Mert az 'erős egyéniség' az mindig az, ott mások mondják azt hogy oké.

[Szerkesztve]

(#890) Motion_Blur válasza aesir (#888) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Barikello, Pedro Diniz:DDD

(#891) tasselhoff

tasselhoff
(kvázi-tag)

Szerintem is vannak egyéniségek most is a forma-1 csak technika túl nagy szerepet kap. Én talán nem is a motorokat gyengíteném, hanem a mindenféle pilóta segítségeket. Váltsanak rendes váltókkal ne legyen kipörgésgátló. Ha megnézitek most bármelyik komolyabb csapat kocsiját versenyben és olyan kamera felvételében amiben látod, hogy a pilóta mit csinál , hát az olyan mintha sínautót vezetne. Emlékszem még a régi szép időkre Mansell,Prost,Senna nekik még a kocsival is küzdeni kellett.

(#892) b-type válasza tasselhoff (#891) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

Ha láthatóan egyéniségek, akkor gondolom megfogalmazható hogy miben egyéniek.
Mert miben?
- Kimi nyugodt, aham és még? mit lehet róla elmondani amitől ő egyéni?
- MS nyugodt, preciz, eltökélt, ritkán hahotázik (vagy ez Kimi?)...ez már valami, ezt lehet összeszedni az évtizedes pályafutása után.
- Alonso? Milyen egyéniség Alonso? szal tényleg érdekelne, hogy ki milyen téren látja egyéninek a kedvenc pilótáját.
Akkor meglenne hogy mitől egyéniek, és ha még erős egyéniségek is, akkor vmilyen szinten maguk hajlítják a szabályokat, azaz mások elfogadják hogy amit tesz azt csak elfogadni lehet.

[Szerkesztve]

(#893) tasselhoff válasza b-type (#892) üzenetére

tasselhoff
(kvázi-tag)

Például Sato szerintem egyéniség. Kicsit olyan mint amilyen a régi nagy kedvencem Mansell . Nem érdekli, hogy az autóval mi van a belét kitapossa. Például én nem értem, hogy miért mondják sokan, hogy veszélyes, azért mert győzni akar és ezért mindent megtesz, persze ezért sokszor hibázik de ez benne van. Vagy ott a Kimi aki szintén nagyon akar győzni és ez látszik is a vezetésén. Az engem nem érdekel, hogy milyen riportokat adnak, hanem csak az, hogy vezetnek. Ez a két ember pl be mer vállalni olyan dolgokat amik veszélyesek csak azért, hogy a dobogón álljanak. Emlékez vissza amikor leszakadt Kimi első kerek .

(#894) aesir válasza tasselhoff (#891) üzenetére

aesir
(PH! kedvence)

Igazad van sínautó, bárki tudná vezetni ezeket ugyanilyen gyorsan...

Még ostobáskodjunk egy kicsit.... még...

Van saját életem...

(#895) drobijani

drobijani
(lelkes újonc)

szerintem azért rossz ez az álandó szabályváltoztatásdi, mert így minden évben teljesen nulláról kell autót épíeni és a kiforrottabb technika mehet a kukába
nembeszélve arról, hogy akissapatoknak is olcsóbb lenne

(#896) válasza aesir (#894) üzenetére

(PH! addikt)

Nem kell ennyire kisarkítani.

Nyilván nem tudná akárki elvezetni a kocsikat, de abba sem köthetsz bele, hogy a sok technikai újítás miatt, nem jön ki annyira a pilóták közti különbség mint régebben.

(#897) aesir válasza (#896) üzenetére

aesir
(PH! kedvence)

A technikai fejlődés ezzel jár. Akinek ez nem tetszik az meg ne fikázza, hanem nézzen GP2-őt, A1-et vagy Champ Cart.

Vissza lehet butítani a F1 kocsikat is, meg mi is járhatunk lovasszekérrel.

Van saját életem...

(#898) b-type válasza aesir (#897) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

:)
Az a gond hogy szvsz a sorozat irányítói szeretnék hogy tetszen...ezért változtatgatnak, és bevallottan szeretnék izgalmasabbá tenni a versenyt.
Például ezért vették el jó pár éve a kétirányú adatforgalmat, hogy ne lehessen a box-ból beleszólni az autó viselkedésébe, és ezért vették el az aktív felfüggesztést.
Elvileg ez is a technika fejlődésével járna, hisz egy olyan autó ami folyton a kapott terheléseknek megfelelően állítja a kocsi futóművét az nagy technikai megvalósítás.
De ezeket nem engedik. Mert azért szeretnék emberinek megtartani ezt a sportot.

Ha egy csupa technikáról szóló versenysorozatot akarnak, akkor el kell fogadni hogy sokan nem fogják nézni,..én sem, szép dolgok a kütyük amíg kiszolgálják az embert (pilótát), de bizonyos határ átlépése után, ha túl sok minden kezd a technikáról szólni, és arányaiban kevesebb az emberi ügyességről, amiről alapvetően minden versengés ered, akkor én nem nézem. :(

(#899) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

''Briatore: Alonso az új Schumacher!''

[link]

Mivan ezekkel??? Ez a Briatore egy köcsö*! Remélem jövőre a földbe, döngölik ezt a 100Ft-s Renault-t! :((

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#900) drobijani válasza AMD Power (#899) üzenetére

drobijani
(lelkes újonc)

igazából (bár nem tartozom Renault-funok közé) szerintem arra akart rávilágíani, hogy a Schumacher érának végre vége (?)
szerintem tök természetesamit csinál, hiszen idén nem arról beszélünk, hogy Alonso nyert hanem arról, hogy Schumi vesztett!

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2006 archivum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.