Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2006 archivum I. (téma lezárva)

(#51) AMD Power válasza (#50) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Kíváncsi leszek, mit tud majd mellette Rubens!?:U

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#52) PÁ 2

PÁ 2
(újonc)

Szerintem felesleges tippelgetni, hogy Rubens vagy Button a jobb, mert úgyse tudjuk, hiszen eddig nem ugyanolyan kocsiban ültek. AZ viszont tény, hogy Sumi mellett Rubens elveszett a Ferrarinál, bár ez a csapat hibája is. Ha Button tényleg olyan jó pilóta, akkor jobb lesz, mint Barrichello.

(#53) gabe_ válasza joshua7 (#46) üzenetére

gabe_
(senior tag)

Zsóti nem nyerte meg az F1 ''előszobáját''... sem. ennyi :U

Sovány szakácsban sose bízz!

(#54) scang

scang
(senior tag)

grat. Alonsonak!
Eszméletlenül ment ezen a hétvégén, első moxkiállásig majd 20 másodpercet vezetett, és utána is utolérhetetlen volt.
Abban igaza volt, hogy ha ez a kocsi lett volna alatta, több győzeleme is lehetett volna:)
Remélem jövőre jó kocsit hoz a Renault is meg a Meki is, a többiekkel együtt.
Legyen frankó verseny, nem kiesések, bedöglések, stb...
Ha már azt boncolgatjátok, hogy mivan, ha a Kimi nem esik ki ennyiszer(akkor most vb lehetne) azt is gondoljátok át, hogy ezt a Renault-ot nem fogta volna meg, mert kivételesen a megbízhatóság melett piszok gyors volt az utolsó futamokon.
Szvsz Kimi és Alonso simán egy súlycsoport, nem tennék eggyikre sem hogy ő nyer, ugyanabban az autóban.

Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.

(#55) RIV

RIV
(tag)

Azért ne gondolja senki, hogy aero dinamikára alig kell fejleszteni. Más (méretű) motor, más súly, más egyensúly.Szerintem egy teljesen új kasztnit kell majd tervezni.

A titoktartás egy olyan szilárd halmazállapotú anyag, amely alkoholban oldódik.

(#56) RIV

RIV
(tag)

Az egykori versenyző, Jean Alesi első alkalommal erősítette meg azon híreszteléseket, melyek szerint neki is köze van ahhoz a japán nagyvállalathoz, akik azt tervezik, hogy a 2007-es idényben új Formula-1-es csapatot indítanak útjára.
A francia pilóta korábban nem kívánt nyilatkozni ez ügyben, és elsiklott azon kérdések mellett is, hogy kapcsolatban áll-e a Direxiv cégóriással, akik a legfrissebb értesülések szerint a McLaren régebbi karosszériáira építve, Mercedes-Benz erőforrásokkal meghajtva szeretnék megkezdeni a 2007-es idényt.
A McLaren jelenlegi tesztpilótája, Alexander Wurz, és a csapat pártfogoltja, Lewis Hamilton neve merült már fel az esetleges versenyzői ülésekkel kapcsolatban, ám ezek még csak kósza találgatások.

A versenyistállónak igyekeznie kell a belépéssel, hiszen további két csapat is részt szeretne venni a királykategóriában az elkövetkezendő években, így az sem elképzelhetetlen, hogy nem lesz már elég hely a csapatoknak, mivel a jelenlegi Concorde Egyezmény kimondja, maximálisan 12 gárda vehet részt a megmérettetéseken.

A titoktartás egy olyan szilárd halmazállapotú anyag, amely alkoholban oldódik.

(#57) BuktaSzaki

BuktaSzaki
(lelkes újonc)

Remélhetőleg javul a közvetítés szinvonala is. Mindíg azt hittem, Paliknál senki nem lehet bénább, de igen. Czolner Gyula simán lepipálja. Különösen jó, mikor vinnyogó, idegesítő fejhangon elkezd jujujuj-ozni.
Szakmai hozzáértésről nem is beszélve. Tegnap is, pl a bal felső sarokba kiírják, hogy ki mennyi helyet lépett előre vagy hátra a RAJThoz képest, erre asszongya, az előző körhöz képest, így nem is érthette, miért jött fel az ötödik helytől fölfele mindenki 1 helyezést...:DD

A jövő évvel kapcsolatban, nemtom ez mennyire lesz így, de ilyet szóltak tegnap, hogy lesz aki elindulhat visszafolytott v10-essel. ez azért elég fura lenne.... mi az, hogy visszafolytott? és hogy ellenörzik, hogy tényleg vissza van-e folytva? Bár az eddigi tesztek alapján az idei minardi pont versenyképes lenne a jövőévi ferrarival :DD

(#58) Motion_Blur válasza BuktaSzaki (#57) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Igen, használhatnak V10-es motorokat, csak visszafolytva, azaz rpm-limittel. Eddíg csak a Minardi jelezte, hogy ezt a megoldást választja.

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#59) Motion_Blur válasza PÁ 2 (#52) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Button jobb pilóta, mint Barichello. Ez elég egyértelmű.

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#60) busman

busman
(PH! addikt)

Jobbra fel...

¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿

(#61) Pompi válasza Motion_Blur (#58) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Csak közben ugye Minardi nem is lesz jövőre. A Red Bull-nak meg lesz 8 hengeres motorja.

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

(#62) simonzé

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mostmár biztos, hogy Schumacher a király.
Kína után övé a leghülyébb balesetek listáján is az első két hely... :DD:DD:DD

Wáááááz. Két ilyen ''baleset'' egy egész karrierre is sok, nemhogy egy versenyre... Egyenesen nevetséges volt, amit művelt. Ennyire még Zsákvilnőv sem volt szerencsétlen, mint Sumák ezen a hétvégén...

SÚÚMÁÁHEEER ÉÉOÉÉOÉÉÉ! :C:C:C:C

A Hispán viszont hibátlant futott. Kimi egy kicsit unottnak tűnt, de Fisi is odatette magát. Ralfon meg rendesen meglepődtem. Gratula neki, meg Webbernek is!

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#63) eXodus válasza simonzé (#62) üzenetére

eXodus
(őstag)

Igazad van Vilnöv CSAK a saját csapattársába ment beleés CSAK kilökte pontszerző helyről.
Azért a hülyeség árad...

[Szerkesztve]

______________ Ingyen póker +50$-os kezdőtőkével! ________________ http://hu.pokerstrategy.com/u7ATCU ((Kérdés/segítség kell hozzá, akkor írj pü-t.))

(#64) Sirpi válasza Motion_Blur (#58) üzenetére

Sirpi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Egyrészt jobbrafel, másrészt pedig visszafojtva, bocs, de rossz nézni, hogy ketten is elírtátok :B

Amúgy fura lesz most több, mint 4 hónap F1 nélkül, a fiúk nagyon elkényeztettek minket idén a 19 verseny alatt. Bár kicsit csalódott vagyok, mert amióta 88-ban Senna odament, a McLarennek drukkolok, és Kimit is nagyon bírom (ja, és Senna halálától Hakkinen feltûnéséig nem néztem F1-et...). Mondjuk úgy tényleg nem lehet konstruktõri címet nyerni, hogy Montoya az utóbbi 4 versenybõl 3-on is kiesik... Remélem, jövõre jobban megy majd nekik.

[Szerkesztve]

Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!

(#65) Motion_Blur válasza simonzé (#62) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

''Egyenesen nevetséges volt, amit művelt''

Lehet, hogy neked az, akkor biztos a 7 világbajnoki cím is nevetséges, mert valahogy csak összehozta ez a ''szerencsétlen'' nem?

(#66) scang válasza Motion_Blur (#65) üzenetére

scang
(senior tag)

lehet, hogy erős ez a nevetséges jelző, de sajna így van.
Sumi elb..ta!
Ilyet pont tőle nem vártam volna.

(#67) Motion_Blur válasza scang (#66) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Miért neki nem szabad hibáznia?

(#68) eXodus válasza scang (#66) üzenetére

eXodus
(őstag)

Button a felvezető körben ment bele az előtte lévőbe.(kiesett) (és még lehetne sorolni ilyen történeteket más pilótákkal...)
Mindenkinek vannak ilyen pillanatai.
Megtörtént. Ez van. Mással is történt hasonló(még rosszabb is)
Olyan pillanatban volt a ''baleset'' amikor nem gondolta volna, persze hogy ilyenkor történnek a ''különleges'' (bal)esetek....

[Szerkesztve]

______________ Ingyen póker +50$-os kezdőtőkével! ________________ http://hu.pokerstrategy.com/u7ATCU ((Kérdés/segítség kell hozzá, akkor írj pü-t.))

(#69) scang válasza Motion_Blur (#67) üzenetére

scang
(senior tag)

dehogynem, ezzel nincs is semmi gond, de a helyzet akkor is siralmas
főleg két amatőrszintű ''baki'' egy órán belül.
ha Sato csinálta volna még mindig itt kamikázéznátok.
ha meg valamelyik minardis akkor meg azt hurrognátok.
egyszerűen be kell ismerni, hogy Sumi ezt nagyon-nagyon elcseszte, és mázlijára dobogos lehet.

(#70) Motion_Blur válasza scang (#69) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Persze, elcseszte és? Szerintem a Ferrariból az évad döntő hányadában kihozta a maximumot, arról nem tehet, hogy Montoya nem vett részt pár futamon, és szerencsétlen is volt.

Mind1, túl van ragozva.

(#71) b-type válasza Motion_Blur (#67) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

én szinte biztos vagyok benne, hogy nem hibázott.
Azon a véleményen vagyok amit talán Wéber Gabi mondott, hogy nem látta, azaz a holttérben volt Albers.
De kivűlállóként mindenképpen az ő számlájára írható az eset,...ha valaki nem a megfelelő tempóban közlekedik a pályán, márpedig MS esetében tempó helyett vánszorgásról lehet beszélni, akkor a lehető legkörültekintőbben szabad csak kereszteznie a versenyívet.
Anno Assen-ban, Max Biaggi rajtgyakorlatot végzett a pálya versenyvonalán miközben Melandri még repülő körön volt...egy szóval sem mentegettem a tettét, hiba volt.
Másfelől biztos vagyok benne, hogy ő abban a tudatban volt hogy már vége az időmérő edzésnek,..ennek ellenére Melandri még éppen átfért a rajtvonalon, és belecsapott az utolsó mindent bele körébe. Érthető módon be volt rágva Biaggi-ra, amikor útban volt neki.

és ezzel visszakanyarodnék az elöző topicban tárgyalt bocsánatkérésekhez, ..nem tudom MS bocsánatot kért-e Albers-től, Biaggi viszont nagy valószinűséggel nem kért Melandri-tól.
Mert úgy cselekedett ahogy bármikor máskor cselekedne, tehát ha azt gondolta MS hogy nem jön mögötte senki, belenézett a tükörbe, és nem látott senkit maga mögött, akkor nyugodtan hajtott rá a versenyvonalra,..miközben a takarásban lévő Albers már nem tudta kikerülni, és belecsapodott.
Ezt összekapcsolva egy versenyzői öntudattal, ami 90%-os arányban minden versenyzőnek minimum a kétszerese az átlagemberének, érthető számomra ha nem kér bocsánatot, én simán benézem neki, és egy másik versenyzőnek is be kellene tudnia néznie, ami miatt mégsem sikerül általában, az pont az hogy nála is megvan ez az önérzet.
ilyenkor jönnek a zaftos nyilatkozatok,...de egy versenyzőnek még simán el lehet nézni, egy versenyzőt bíráló átlagembernek nehezebb.

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

(#72) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Schumi rontott , és? Ez van ö is csak egy ember! Ennyi!:U

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#73) Motion_Blur válasza b-type (#71) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Van valami ''íratlan'' szabály arra, hogy a rajtrácsra való felvezető kört milyen tempóban kell megtenni? Mert olyan volt, mintha Albers szinte versenytempóban érkezett volna meg a Ferrari mögé. Ezzel nem MS-t akarom mentegetni...

(#74) b-type válasza Motion_Blur (#73) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

természetesen van...abban az esetben ha a versenyívet használod, és mások is vannak a pályán,
tehát ha nem magányosan tesztelsz...csak gondold végig.
Az ha vki a versenytempóban közlekedik az versenyvonalon az a kiszámíthatóbb, nagy valószinűséggel nem fognak hátulról belerobbanni.

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

(#75) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

Ha még nem lett volna:

Kínai Nagydíj – Leggyorsabb körök:

01. K. Raikkönen - McLaren Mercedes MP4-20 - 1:33.242 - 56.kör
02. F. Alonso - Renault R25 - 1:33.536 (+ 0.294 ) - 45.kör
03. G. Fisichella - Renault R25 - 1:33.563 (+ 0.321 ) - 54.kör
04. C. Klien - Red Bull Racing RB1 - 1:33.727 (+ 0.485 ) - 43.kör
05. R. Schumacher - Toyota TF105B - 1:34.035 (+ 0.793 ) - 44.kör
06. F. Massa - Sauber Petronas C24 - 1:34.094 (+ 0.852 ) - 43.kör
07. M. Webber - BMW Williams FW27 - 1:34.271 (+ 1.029 ) - 53.kör
08. A. Pizzonia - BMW Williams FW27 - 1:34.560 (+ 1.318 ) - 52.kör

Azért ez a Klien gyerek tudhat valamit;)

(#76) bcs válasza b-type (#71) üzenetére

bcs
(fanatikus tag)

szerintem mindketten hibáztak. mert sumi túl lassan ment (és szerintem magabiztosan, hogy majd úgyis kikerülik), és nem figyelte a tükröket (a tükrök mérte, elhelyezése, és látószöge elég komolyan szabályozva, tehát látnia kellett volna, hogy mögötte jönnek. albers meg azért, mert figyelmetlen volt, és belecsattant. itt most nem az volt, hogy valaki túl nagyot fékezett, és emiatt beleszaladtak, hanem albers egyszerűen átgázolt sumin.

(#77) Pompi

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

BTW hurrogjatok le, de minek kellett 2006-os topikot nyitni, amikor úgyis a kínai futam visszahngjáról megy a diskurzus és még fog is pár napig?!

(#78) simonzé válasza Motion_Blur (#67) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egy hétszeres világbajnoknak két ekkorát?

NEM!

Egyébként ezen a futamon igenis nevetséges volt, amit művelt. Az előző versenyen viszont én is elismertem, hogy szépen védte a pozícióját Alonso, és Kimi előtt, amíg lehetséges volt. Most viszont szétesett, de nagyon. Méltó befejezése ennek a szezonnak. :)

(#79) b-type válasza bcs (#76) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

Bármilyen szinten vannak szabályozva a tükrök elhelyezése, előfordul a holttér,..ha olyan tükör lenne amiből mindent látsz, akkor az valészeg akkora lenne, hogy előrefelé kitakarná a láthatóságot, és így drasztikusan lerövidülne a versenytempó (remélem ez a javaslat nem jut az FIA fülébe)
A másik, Albers nem tudott mit tenni, ha megy a tempójában, és ráfordulva arra a szakaszra egy embert látna a pályaíven, azt is elcsapná...kb. annyira nem számít arra vki hogy egy 30-al siető autót lát a versenyíven.
Ne legyen félreértés, a versenyíven nincs 30-al száguldó autó, sok helyen lehet, pálya szélén, soderágyban, de még akár a szervízúton is, de nem a pályaíven.
Egy sérült autó persze keresztezi néha verseny közben is, ha még be akar vánszorogni a pit-be, de ilyenkor nagyon óvatosnak kell lennie.
Egy felvezető körben sok pilóta ráhangolja magát a versenyre, vagy éppen a pálya tapadását teszteli, Albers nem körrekordott futott abban a körében, egyszerűen MS annyira lassú volt, innen a sbességkülönbség.

(#80) simonzé válasza Motion_Blur (#75) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jaja! A Klien féle leggyorsabb körön ledöbbentem... Egy RedBullal leverte (átmenetileg) a Mclarenes, meg Renault-s köridőket??? Tudhat valamit. Ráadásul Frentzen után végre újra itt egy szimpatikus német... ;)

(#81) Pompi válasza b-type (#79) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

''Egy sérült autó persze keresztezi néha verseny közben is, ha még be akar vánszorogni a pit-be, de ilyenkor nagyon óvatosnak kell lennie.''

És ilyenkor ugyebár van sárga zászló is. Tehát a többiek is odafigyelnek.

(#82) Pompi válasza simonzé (#80) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Egy szimpatikus német, aki osztrák :)

(#83) simonzé válasza b-type (#79) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mondhatunk bármit, Schumi azzal hibázott, hogy nem nézett tükörbe.
Különben annak idején Prost Professzor asszem Brazíliában egy esőversenyen kiment legelni a felvezető körben. Mondjuk az egy esős verseny volt.

(#84) simonzé válasza Pompi (#82) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pláne. :B

(#85) gézu válasza Pompi (#82) üzenetére

gézu
(őstag)

anschluss rulez;]

“Commutare necesse est!”

(#86) Markgx10 válasza simonzé (#62) üzenetére

Markgx10
(őstag)

Most másodszor mondom öregem, hogy te vagy a nevetséges, sőt annál már több. De írogatsz, hogy idegesítő a Ferrarisok fanatizmusa, meg hogy elveszítik a realitásérézküket, de úgy látom a hsz-od alapján neked sohasem volt. Személyesen biztosan nem lennén barátok sőt...

The Spartans do not ask how many, but where they are. :)

(#87) Motion_Blur válasza simonzé (#78) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Jövőre lefagy a mosoly;]

(#88) bobace válasza simonzé (#84) üzenetére

bobace
(őstag)
LOGOUT blog

na Zé ez enme esett jol, ezt még sok db-i ph-s nevében mondom, dehát te ugyis mindenkibe belekötsz:(((
Akkor is jövőre visszatér SCHUMI!!!! És az a balfasz Montoya meg tudjon rá hogy nem birta beelőzni a pontversenyben:DD

Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.

(#89) Agamemnón válasza Pompi (#77) üzenetére

Agamemnón
(lelkes újonc)

Ott a pont. 1 hétig még lehetett volna hagyni az idei topikot, amíg lefut ez a futam is, meg kibeszélődik az évad vége.
Meg azokat a HSZ-eket birom még, amikor 5 percen belül van ugyanattól a tagtól 2. OTT VAN AZ A ROH*DT MOD GOMB.

Hú de sok elfogult Schumi fan van itt:R De legalább nyugodtnak tűnt, 10 évvel ezelőtt tuti szétvert volna valamit/valakit.:C

bobace: Erről csak annyit, hogy Montoya 4 versennyel kevesebbet futott.

[Szerkesztve]

(#90) bobace válasza Agamemnón (#89) üzenetére

bobace
(őstag)
LOGOUT blog

nem vagyok elfogult csak ő a kedvenc! el kell ismerni h itt a fiatal és igen tehetséges generácio.Montoyárol meg annyit, hogy minusz 4 verseny ide v oda azért illet volna megelőznie a ngy öreget, de én örülök a legjobban hogy nem

Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.

(#91) simonzé válasza Markgx10 (#86) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Most nehogy meg akarjatok győzni, hogy ezek nem amatőr hibák voltak... És én nagyon örültem nekik, mert szégyen-nem szégyen - nem kedvelem MS-t. De nagyon nem. Ettől függetlenül baromi jó versenyző, de nagyon örültem, hogy 5 év után végre nem egysíkú (ráadásul piros) volt az F1. Pont a realitásérzékem miatt látom, mit művel ez az ombre...

Különben ha te ilyen gyorsan ítélsz, akkor tényleg nem leszünk barátok. Több MSfan barátom van, most is velük néztem az F1-et. Végre én örültem, ők kevésbé. Jópár éven át ez fordítva volt. Kíváncsian várom mi lesz jövőre.

(#92) simonzé válasza Motion_Blur (#87) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tudod mit? Úgy legyen!

(#93) Korcsii válasza Agamemnón (#89) üzenetére

Korcsii
(őstag)

Agamemnón, Pompi és minden topikellenző:

Én azért nyitottam ezt a topikot, hogy a 2006-tal kapcsolatos dolgokat ide írjuk.Szerintem is lehetett volna még hagyni a másikat, de egy mod bezérta (félig igaza volt). De nem volt nagy tiltakozás, így úgymaradt.
Szerintem még ki lehetne nyitni a másikat, és oda írni a kínai és 2005-ös dolgokat, ide meg a 2006-osakat.

Topiknyitó (és Schumi fan:) )

[Szerkesztve]

(#94) Markgx10 válasza simonzé (#91) üzenetére

Markgx10
(őstag)

Nem is akarok én veled barátkozni elhiheted, csak azt pofázom, hogy ne szidjad már MS-t! Drukkolj akinek akarsz, hangoztasd is, örülj, hogy most nektek állt a zászló, de ne fikázd a Ferrarit, MS-t meg az fórumos Ferrari drukkereket!!!! Ez túl nagy kérés? Ez nem egy fikázós fórum, de a PH-s rangod alapján neked ez tudnod kellene.

(#95) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Ezt én se nagyon értem! Miért nem büntették meg öket?

Bővebben: link:F

(#96) Motion_Blur válasza AMD Power (#95) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Minek tökölt annyit?:D

(#97) Pompi válasza AMD Power (#95) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Montoya miatt biztosan nem veszett pozíciót, maximum csak egy kis időre, mivel Monti majdhogynem a Safety Carral együtt végérvényesen távozott a pályáról sajnos.

(#98) AMD Power válasza Motion_Blur (#96) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Tudod , hogy van! Egy Brit úriember....!:DDD

De most komolyan ez a SC dolog akkor , hogy is van?:B

(#99) Motion_Blur válasza AMD Power (#98) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Nekem az volt furcsa, amikor az egyik Jordan előreengedte Buttont. És a gombos srác meg is köszönte:Y

(#100) Markgx10 válasza AMD Power (#98) üzenetére

Markgx10
(őstag)

Meg a jó öreg Davidünknek az az egy pont 50.000 dolcsijába került (annyit kap pontonként, ha jól tudom) :D

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2006 archivum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.