Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2006 archivum I. (téma lezárva)

(#501)

(PH! addikt)

A Ferrari tesztel...:) [link]

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#502) Motion_Blur válasza (#501) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Ezek szerint a 2004-es modellt fejlesztik tovább, a 2005-ös mehet a kukába;)

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#503) Markgx10 válasza Motion_Blur (#502) üzenetére

Markgx10
(őstag)

Érdekes lenne :U Vallelungáról egyébként tudtok V10-essel elért eredményeket? Azt tudom, hogy a Minardi, meg nagyritkán a Ferrari tesztel itt, de köridőkre nem emlékszem. :F
Üdv:

Márk

The Spartans do not ask how many, but where they are. :)

(#504) AMD Power válasza Motion_Blur (#483) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Hát igen az öregek összetartanak! :DDD Az nem volt szándékos szerintem , a telemetria is azt írta , hogy nem fékezet!

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#505) Motion_Blur válasza AMD Power (#504) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Csak 60%-on nyomta a gázt 100 helyett:D Mindegy....az már a múlté;)

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#506) AMD Power válasza Motion_Blur (#505) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Schumi milyen ideges volt mi?:) David jól elverte volna ott a boxban! ;)

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#507) RAM válasza aesir (#499) üzenetére

RAM
(PH! addikt)

Rossz kislány. :D

Csak tisztán

(#508) escie válasza AMD Power (#504) üzenetére

escie
(őstag)

na, azért nem volt teljesen tiszta DC sem. ő maga mondta néhány éve, hogy belátta, milyen csúnya dolgot csinált Schumival 98-ban.
ez azután volt, hogy Alonso kiugratta őt, már nem emléksze mikor, melyik GP-n.
le is itta magát rendesen, én meg azóta rühellem Alonsot. :DDD

''You took the part that once was my heart. Why not take all of me?'' - NOFX

(#509) AMD Power válasza escie (#508) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Együt ittatok vagy mi? :DDD

(#510) escie válasza AMD Power (#509) üzenetére

escie
(őstag)

hát hogyne. én itthon, ő meg valahol máshol és máskor.

nem, csak olvastam egy interjút. :)
--
Motion_Blur,
ja, úgy rémlik nekem is. hírhedt eset volt... és itt pedig fékezett Alonso, csak egy kicsit korábban, magyarán, ha DC nem elég ügyes, mindketten kiesnek, rosszabb esetben megsérülnek, stb...
emlékszel, hogy szállt el DC. nem volt sima ügy.

jó srác ez az Alonso, nem? :U

[Szerkesztve]

(#511) Motion_Blur válasza escie (#508) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Talán Nürburgring, a sikán előtt nem?:U

(#512) Motion_Blur válasza AMD Power (#506) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Nem biztos, tavaly láttam egy filmet a német RTL-en Schumi-ról, és pont arról volt benne szó, hogy mennyit súlyzózik (mutatták is ''action'' közben, eléggé ki van gyúrva;))

(#513) AMD Power válasza Motion_Blur (#512) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Az , hogy kinek mi a nagy és a kigyúrt az relatív. Számomra egy 70kg-s ''kigyúrt'' ember nem egy nagy szám! ;)

Arról nem is beszélve , hogy attól mert valaki ki van gyúrva attól még üthet úgy mint egy lány! :DDD

[Szerkesztve]

(#514) válasza AMD Power (#513) üzenetére

(PH! addikt)

És az miért fontos, hogy üt? Bunyózni akarsz Schumival, vagy mi?:)

szerk: ja semmi, látom Kockafejjel akarjátok összeereszteni
Minden tiszteletem Schumié, de ha Coulthard lefejeli, ott nincs kegyelem:D

[Szerkesztve]

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#515) AMD Power válasza (#514) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Nem akarok vele verekedni! :DDD : Nem vagyunk egy súlycsoportban! ;)

(#516) Motion_Blur válasza escie (#510) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Én úgy emléxem, hogy kb. a 300-as tábla környékén, amikor DC full szélárnyákban volt Alonso egyszerűen lelépett a gázról egy pillanatra és DC nem tudott mit csinálni, elrántotta jobbra a kormányt, nehogy felöklelje és a fűben kötött ki.

Akkor is nagy zsivány volt Alonso...

(#517) AMD Power válasza Motion_Blur (#516) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Én is emlékszek rá! Úgy üvöltöttem, mint egy állat! Alonso kapta az ''áldást'' tőlem...!:((

(#518) escie válasza Motion_Blur (#516) üzenetére

escie
(őstag)

igen, valahogy így volt. sajna nincs meg a futam. :(
''zsivány''? nekem hirtelen egész más dolgok jutottak az eszembe, nagyon eufemizálnom kellett volna gondolataimat, hogy ilyen kis mókás szót tudja kimondani rá. :DDD

(#519) Motion_Blur válasza escie (#518) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Én sem értem, hogy miért ezt írtam. Talán a g.ci jobb lett volna;]

(#520) aesir válasza Motion_Blur (#516) üzenetére

aesir
(PH! kedvence)

Teszem hozzá pont Coulthardnak nem lehet ellenvetése az esettel kapcsolatban. Ő megcsinálta ugyanezt Schumival, hogy ''kicsit előbb fékezett''.Ráadásul Ő lekörözésre váróként, míg Alonso versenyben. Alonso manővere hihetetlenül pimasz és kockázatos volt, de a zsenialitását nem lehet tagadni.

Van saját életem...

(#521) AMD Power válasza aesir (#520) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

De ha esetleg Davidnek valami baja lett volna a manőver miatt akkor mivan? Akkor is zseniális ez a kis ....? :U

(#522) aesir válasza AMD Power (#521) üzenetére

aesir
(PH! kedvence)

És ha Schuminak valami baja lett volna Spaban abban a monszunban? Ott tényleges ütközést okozott Coulthard.

Ezek az emberek azért Forma1-es versenyzők, mert ''kicsit jobban vezetnek'' mint mások. Ugyan a F1-ben már jó ideje nem divat az előzgetés, de az autóverseny erről szól. Ha szépen visszagondolsz, volt előzési baleset-haláleset bőven. Például Didier Pironi sem volt egy szent ilyen téren (Gilles Villeneuve mesélhetne ha élne, pironi is mesélhetne ha élne), de zsenialitását nem vitatja senki.

Alonso manővere az egyetlen lehetséges megoldása volt annak az üldözésnek, és tökéletesen (természetesen a saját szemszögéből) meg is oldotta.

A ''mi lett volna ha'' pedig nem kategória a versenysportokban sem, az életben sem.

Van saját életem...

(#523) AMD Power válasza aesir (#522) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Jó de azt David nem szándékosan csinálta. Alonso drága meg viszont igen! És ha ott akkor David belemegy a falba és X baja lesz... Akkor Alonso-t a következő magyar nagydíjon fejbe lőtem volna! ;)

(#524) aesir válasza AMD Power (#523) üzenetére

aesir
(PH! kedvence)

Dehogynem szándékosan csinálta, ne légy már ilyen elvakult:)

Nem volt előtte senki azaz látott rendesen, lengetik neki a kék zászlót, Schumi jön mögötte (akinek a világbajnokság múlott ezen Hakkinennel szemben, aki ''véletlenül'' Coulthard csapattársa), és akkor nem szándékosan fékez korábban a kanyar előtt.

Naneee.

Van saját életem...

(#525) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Ez nagyon jó kis cikk! Érdemes elolvasni!:DDD

Button szexista

[link]

(#526) RIV válasza AMD Power (#525) üzenetére

RIV
(tag)

Szerintem egy köcsög. Nem azért kellene valakinek a forma 1-be kerülnie mert férfi. Ha bizonyít, akkor tőlem nő is lehet. Mutattak már jó dolgokat az autósportokban a nők is.

A titoktartás egy olyan szilárd halmazállapotú anyag, amely alkoholban oldódik.

(#527) RIV

RIV
(tag)

''A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnöke, Max Mosley elmondta, nem kíván már olyan aktívan részt venni a motorsport futtatásában azt követően, hogy a holnapi nap minden bizonnyal újabb négy évre megválasztják, miután nincsenek ellenfelei.''
Én szívesen elvállalnám, csak nem kérnek fel rá!

(#528) AMD Power válasza RIV (#526) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Szerintem meg konzervatív úgy mint én. Nem azt mondom , hogy soha ne legyen az F1-ben nő , de szerintem nekik a konyhában van a helyük! :DDD

(#529) brownus válasza AMD Power (#525) üzenetére

brownus
(PH! addikt)

ezt megkapta :D

htc iS - CM7.2rc2 ॐ

(#530) RIV

RIV
(tag)

Bizzál benne, hogy ezt egy nő sem hallotta!!!
Amúgy nézd meg a Dakart. Ott is vannak nők, sőtt még ....

(#531) aesir válasza AMD Power (#528) üzenetére

aesir
(PH! kedvence)

Ilyen szemlélettel Neked pedig a középkorban lenne a helyed :DDD

Van saját életem...

(#532) AMD Power válasza aesir (#531) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Szerinted én ezt a konyhás dolgot komolyan írtam? :B

(#533) aesir válasza AMD Power (#532) üzenetére

aesir
(PH! kedvence)

Én ugyanolyan szmájlit tettem a végére mint Te :B

Van saját életem...

(#534) AMD Power válasza aesir (#533) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Ok!

Szerintem amúgy tényleg nem biztos , hogy bírnák fizikailag a nők az F1-t! :F

(#535) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

Nők is tudnak vezetni anno a rallyban ki is nyert az első 4kerék meghajtású Audi quattroval? Csak enm egy német hölgy, és egy német hölgy ült mellette az anyósülésen is. Erről ennyi. Ha valaki tud vezetni akkor tök mindegy, hogy milyen nemhez tartozik. Ez olyan, mint mikor a II. világháborúban a feketéket az hajókon nem engedték a fedélzeti gépágyukhoz, mondván, hogy a fekete szemmel nem lehet jól látni a víztükröződés miatt. :Y
Szerk.: Jah ez kicsit off.

[Szerkesztve]

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#536) Motion_Blur válasza AMD Power (#534) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Ha ki van gyúrva, akkor bírja:D

(#537) Nowhereman válasza D.Orion (#535) üzenetére

Nowhereman
(őstag)

Persze hogy versenyezhetnek a nők is. Csak szimplán a nonplusultra kategoriába bármiről is legyen szó, ritkán kerülnek be. Szimplán a a két X kromoszóma kijavitja egymást. Legyen az vérzékenység, szinvakság, vagy zsenialitás. Lenni lesz, de sosem lkesz az F1-ben/vagy akár a sakk vb-n/ 50-50 az arány. Mert azért a csúcsért már nem lehet átlagos képességekkel küzdeni...

Utánam a kondenzcsik!

(#538) D.Orion válasza Nowhereman (#537) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Bocsi, de ezt most mégegyszer, mert nem értem a légyegét. Kicsit sok a nem odaillő rag. thx, peace

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#539) Pompi

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Tegnap az autókiállításon végre beszereztem egy Team McLaren Mercedes polóvert :D
Igaz nem official, de legalább megfizethető volt, és ahogy néztem a hivatalos oldalt ugyanaz a design, már ha ezt lehet annak nevezni.
Voltak még Ferraris cuccok is hasonló kivitelben.
A Honda standon meg official BAR-Honda cuccok dögivel, a szerelő overáltól kezdve minden, de hát csillagászati áron, pedig ugye jövőre már nem is lesz BAR, úgyhogy ki kéne söpörniük az árukészletet.

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

(#540) Pompi

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ja és kint volt egy-egy Toyota és Renault F1 autó.
Képek itt: [link]

(#541)

(PH! addikt)

Mansell megmondja:[link]

(#542) Motion_Blur válasza (#541) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

''Hagyjátok, hogy újra akkor váltsanak, amikor akarnak. Ha elrontják, akkor rögvest kínálkozik egy előzési lehetőség. El kell venni a kipörgésgátlójukat, ha valaki megcsúszik, akkor ott az újabb előzési lehetőség. Vissza kellene adni a sportot a versenyzők kezébe, és máris nincsen szükség erre a sok vacakra.'' :R:R

(#543) Motion_Blur válasza Pompi (#540) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Nekem nagyon bejön Trulli sisakja (a legszebb sisakja szvsz neki van;)), de Trullit utálom:D

(#544) AMD Power válasza Motion_Blur (#542) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Van benne valami! Kíváncsi lennék ki , hol érne célba....! :U

(#545) Csepy válasza Pompi (#540) üzenetére

Csepy
(senior tag)

A Toyota A 2003-as versenygép (TF103), a Renault pedig nem is igazán renault, hanem egy Benetton (Supertec) 2000-ból.

Regards: Csepy
[kép]

╔═════════════════════════════════════════════════╗ ║Tel: 30/570-8393 XXI. században mobilszám nélkül nincs üzletelés. ║ ╚═════════════════════════════════════════════════╝

(#546) Pompi válasza Csepy (#545) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem írtam sehol, hogy idei gépek, csak, hogy ki volt állítva 1-1 gép :DDD
A Renult első szárnyáról rögtön levágtam, hogy nem mai darab, a Toyota ügyben annyira nem (sem) vagyok jártas, nekem úgy tünt hasonlít az idei géphez, legalábbis az idén a boxutcában készített felvételeimhez hasonlítva.
De köszönöm szépen a pontos adatokat!

(#547) shev7

shev7
(PH! kedvence)

fizetési lista 2006ban. Érdekesség, hiába ér Alonso 1000%kkal többet most, hogy világbajnok. (mondta Briattore mint menedzser) mint csapatfőnök mégsem adott neki emelést.
[link]

Ha télleg ennyit keres, hogyhogy nem vitte senki? Tudom a pénz nem minden, de azért elég sokat számít.

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

(#548) válasza shev7 (#547) üzenetére

(PH! addikt)

A Ferrari jó cserét csinált Massával, csak ezen megspórolt vagy 13 milliót.

Briatorét meg nem értem, mert mint csapatfőnök még ok, hogy nem emel, de egyben Alonso managere is, akinek elvileg minél magasabb fizuért kéne harcolni. Elég hülye helyzet, én Alonso helyében kirúgnám. Aztán repülne Alonso is a Renaulttól...:)

Monty miért kap csak feleannyit mint Kimi?

(#549) D.Orion válasza (#548) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Monty sztem ép most beszélget el a saját menedzserével, hogy jó lenne ha nem csak azt a vodkaívó faszt pénzelnék hanem őt is, mert legközelebb még ennyire se lesz előzékeny a társával szemben. :)) Jah egyébként szeretem Kimit ez csak vicc volt, de tényleg sokat keres.

[Szerkesztve]

(#550) Vigneau válasza shev7 (#547) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem semmi ez a lista. Ezek szerint a Schumacher névnek jó csengése van, különösen Ralf-ra nézve... :Y

A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2006 archivum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.