Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2006 archivum I. (téma lezárva)

(#5001) Panky válasza Sianis (#4994) üzenetére

Panky
(fanatikus tag)

Én sem értem miért kapták föl a népek ezt hogy persze annak szurkolok aki győz. A Ferrarisok miért drukkolnak akinek? 2002 óta nekik drukkolok bár akkor még Puttonynak, aztán 2003 óta Alonso és tavaly végre nyert. Nem úgy mint Sumi hogy egy másik dimenzióban nyomta, hanem a többiekkel.

A Twingónak 20k-s fordulaton hasonló hangja lenne ;)

(#5002) Kephamos válasza szatocs (#4996) üzenetére

Kephamos
(őstag)

Úgy tudom, hogy az elektronika ad egy kis gázfröccsöt.

(#5003) rlazol válasza ronaldo (#4995) üzenetére

rlazol
(őstag)
LOGOUT blog

mindkettőt feltartották kulcsszituban, szerintem nem azon múlt. Alonso spanyol, ilyen a vérmérséklete, ez nem arcoskodás, hanem tűz. Délen természetes, hogy kimutatod az érzéseid, nálunkfelé viszont a profi nem mutat érzelmet-ld Schumi. Nem kell ennek nagy feneket keríteni.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#5004) neduddki válasza aesir (#4991) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

A cosworth honan szbaditota eszt a motort??? leporoltak vmit, vagy egyszeruen csak maganszorgalombol, vagy esetleg Sir Frank kerte fel Oket... sajna amunka miatt nagyon elmarattam az infokkal:- (((

udv

neduddki

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#5005) Panky válasza szatocs (#5000) üzenetére

Panky
(fanatikus tag)

De a többi se jobb. A Barna kell nekünk! Azt se tuggya mellik az eleje az autónak. :F

(#5006) Sianis válasza Panky (#4997) üzenetére

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Végre valaki, aki nem szidja azt aki első lett? Komolyan sokan azt hiszik, hogy Alonso azért nyert, mert intett, hogy a tőle tényleg lassabbak engedjék el? Szerintem nem volt semmi ''őfelsége'' dolog benne. Jövőre meg a tisztelt McLaren-es kollégákhoz igazol ugye? Akkor is így megy majd a szitkozódás, vagy akkor már ő lesz a jó, mert ott fog győzni?

"Mo-mo-mo-move your legs like a monkey man"

(#5007) rlazol válasza szatocs (#4996) üzenetére

rlazol
(őstag)
LOGOUT blog

annak az összehasonlításnak semmi értelme nem volt, mert Alonso előrébb volt, így értelemszerűen hamarabb fékezett. Akkor lenne érdekes, ha a térben jelölnék a fékezés helyét és hosszát.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#5008) Panky válasza Sianis (#5006) üzenetére

Panky
(fanatikus tag)

Hát nemtom. Én szeretem a Mclarent főleg Hakkinent meg Coulthardot bírtam ott, csak a mostani agyhalott Kimi, meg a Wimbledon Monty nem szimpik. Majd kíváncsi leszek jövőre kit raknak Alonso mellé.

Tényleg kinek milyen F1-es erekjéi/fan cuccai vannak?

(#5009) Neo...

Neo...
(tag)

Sztem bárki bár mit is mond Amit ma Kimi tett nemsok pilota tudná megtenni !
PL :
Massa minden teszten elverte Sumit, és mikor a boxban volt és 45mo ig sz@rakodtak akkor asszem 12 helyre esett és a végén asszem a 8. helyen végzett,
Kimi a 21. helyről 3. szal erről ennyirt !

'' a kisgyerekek fikázzák azokat e rappeseket akiken felnőnek, - ez így nem oké!'' by: Hősök

(#5010) Sianis válasza Panky (#5001) üzenetére

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Meg azzal nyerték meg tavaly még a szívemet, ami megerősített, hogy nekik szurkolok továbbra is, hogy mikor mások 16k-18k-s fordulaton mentek, a Renault 14k-s fordulattal tudta ugyanazt. Tehát azért a mérnökök ott vannak a szeren rendesen... :) Néha megkapom a fejemre, hogy ''biztos te is azért vagy Renault-os, mert ők most a bajnokok'' ... én meg nem győzöm mondani, hogy nem, azért vagyok Renaultos, mert tetszik a csapat és KÉSZ!

(#5011) Sianis válasza Panky (#5008) üzenetére

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem meg nagyon tetszik az idei McLaren vas...adnak ott rendesen a szépségre is, nagyon vadítóan néz ki :) Kimi szimpatikus gyerek, jó pilóta, lesz ő még VB is, talán idén... :F

(#5012) Peat;)

Peat;)
(PH! addikt)

Nagyon jó meccs volt, és mindenki ott végzett ahol megérdemelte, Montoya meg szedje össze magát hamar, így beégni Kimi mellett...

Hajrá McLaren! Kimi hülye lesz ferrarihoz menni, ott nincs pia és már most gyors ez a talicska :)

(#5013) User1 válasza Sianis (#5010) üzenetére

User1
(tag)

''mások 16k-18k-s fordulaton mentek, a Renault 14k-s fordulattal tudta ugyanazt'' :DDD

(#5014) shev7 válasza Sianis (#5006) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

Igen, mert a stilusa nem tetszik, nem az hogy nyer. En kifejezetten elvetem a mai futamot. Mikor Schumi vezetett szurkoltam, hogy Alonso elozze meg, mikor Alonso vezetett, akkor meg Schuminak szurkoltam. :)

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

(#5015) User1 válasza Peat;) (#5012) üzenetére

User1
(tag)

Montoya qrva gyenge volt!!! csalódás.

(#5016) Panky válasza Sianis (#5010) üzenetére

Panky
(fanatikus tag)

Az a 14k kicsit erős. Maradjunk a többi 20-21k, Renault 18k-19k. Egyébként tényleg kisebb fordulaton hozott nagyobb nyomatékot.
Meg végre egy csapat amibe van szín. (két értelemben is) Trullit sajnálom hogy elment a pénztemetőhöz, mert beleillett abba a közegbe. Hasonlóan neki is elhunyhatott a fodrásza.

(#5017) shev7 válasza Sianis (#5010) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

mikor mások 16k-18k-s fordulaton mentek, a Renault 14k-s fordulattal tudta ugyanazt

Ezt ugye nemm ondtad teljesen komolyan...

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

(#5018) Sianis válasza User1 (#5013) üzenetére

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezzel mi a gond? Asszem így volt nem? :F :F Homályosíts fel, ha nagyot tévedek, de bennem ez a dolog rémlik fel...

MOD: Ennyire harmadnapos lennék? Miért emlékszem 14k-ra? Az tuti, hogy jóval alattuk voltak...de ekkorát tévednék? Hát elfogadom, ha tényleg így van, sorry, hogy én vagyok a madár... :P

A mostanin, hogy voltak a fordulatok, valakinek info, hogy mennyit pörögnek az újak?

[Szerkesztve]

(#5019) Race-Face

Race-Face
(tag)

Azért nem semmi ez a futam szezonnyitónak. Megmondom őszintén, kevésbé kiegyenlített erőviszonyokat vártam.
A McLaren érdekes kérdés. Raikkönen nagyon tudott menni úgy is, hogy az egy tankolásos taktika miatt vagy nehezebb autóval kellett mennie, vagy amikor már könnyebb volt, addigra a gumik fáradhattak el. Ugyanakkor Montoyának nem jött össze. Valószínűleg az is boríthatta nála taktikát, hogy az edzés után neki két körét érvénytelenítették, ennyivel kevesebbet tankolhatott rá. Lehet, hogy eredetileg őt is egy kiállásra tervezték.
Rosberg gyerek: szerintem inkább látványos volt, mint ügyes. Nála a három kiállásban ''kódolva volt'' a nagyobb versenytempó, így nem csoda, hogy lenyomta pl. az egy kiállásos Coulthardot. És mire ment vele? Webber gyorsabb volt az időmérőn, illetve előtte végzett a futamon is.
Olyan ez, mint tavaly az egyik futamon de la Rosa ''ámokfutása'', mindenkit megelőzött, aki elé került, aztán a következő kanyarban kicsúszott. Az is látványos volt, de nem eredményes.
A Renault és a Ferrari meglepően együtt van, szerintem a többség nagyobb Renault-előnyre számított. Kérdés, ha Raikkönen alatt hibátlanul megy majd a szekér az edzésen és a futamon is, hogy alakulnak az erőviszonyok.
Azt hiszem, a következő futamot is nagyon várhatjuk... :)

Kelj fel és járjunk!

(#5020) shev7 válasza User1 (#5015) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

Meg mindig azon gondolkodom, hogy igaza volt azzal kapcsolatban, hogy motort kellett volna cserleni nalla.

(#5021) Integra

Integra
(Jómunkásember)

kezdem rohadtul unni, hogy mindig igazam van:(((

na mint mondtam?
rönó nyert, ferka dobogós, bridge jó volt, kimi félelmetes, ő a nap igazi győztese (megint) a honda meg a legszarabb csapat taktikai szempontból, egyszerűen drámai..
így lenne ötösöm a lottón.... :)

külön respect nikconak, nagyot alkotott elsőre, toyota meg muhaha.

ja és azért milyen már, hogy megint fizikó és megint massa szopott, a két első számú pilótánál meg megint minden klappolt... :))

[Szerkesztve]

(#5022) b-type válasza Neo... (#5009) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

Ja, csak éppen egész más a rajtnál hozni tíz poziciót, vmint a rajt utáni 1-2 körben, mint amikor már széthúzodott a mezőny és az autók közti távot is le kell kűzdeni.
Nagy volt amit ma Kimi művelt, de azért nem kell mindjárt lehúzni egy másik pilótát.
Nagy volt amit Kimi művelt és pont, a többi duma nem fair.

[Szerkesztve]

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

(#5023) Panky válasza Sianis (#5018) üzenetére

Panky
(fanatikus tag)

lásd #5015

(#5024) szatocs válasza rlazol (#5007) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Mivel egész közel voltak egymáshoz, ezért egy kis utána''gondolással'' láthatsz belőle valamit. Túl sok értelmét én sem látom, de néhány érdekes dolgot meg lehet azért belőle tudni.

=== Szatocs ===

(#5025) szatocs válasza Panky (#5005) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem is ő a legjobb, ő nem is idegesítő, és több háttérinformációval is rendelkezik.
Sztem ő még utána is néz a dolgoknak, nem csak beül arra a két órára, hogy :''én hű de jó vagyok, mert én mindent le tudok kommentálni''.

=== Szatocs ===

(#5026) Panky válasza szatocs (#5025) üzenetére

Panky
(fanatikus tag)

Mondjuk szimpatikailag (hú..) a Barna a legszimpibb aztán Gyulám, Szabó Róbert, Palik, Wéber Gábor. Szvsz..

wupsz kicsit félreérthető lett a #5004. Lemaradt: A többi azt se....

[Szerkesztve]

(#5027) szatocs

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

[link]
Sato ki is esett, meg nem is :DD

=== Szatocs ===

(#5028) Panky válasza szatocs (#5027) üzenetére

Panky
(fanatikus tag)

mert belül volt a 90%-on.

(#5029) Integra válasza Panky (#5026) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

mivel a német rtl-en reklám van időnként, kénytelen vagyok addig ezeket a barmokat hallgatni, én nem értem mit lehet rajtuk élvezni, iszonyatosan sötétség uralkodik abban a liftaknában, vagy honnan közvetítenek, szégyen és gyalázat, a motorsport szembeköpése

(#5030) aesir válasza neduddki (#5004) üzenetére

aesir
(PH! kedvence)

Szerintem sosem tudjuk meg:) Bár meglepne, ha a Cosworthnak éppen nem lett volna egy 2.4 literes V8 blokkja, amiből aztán lehetett játszani. Nincs mosz időm utánakeresni, de annyi rengeteg versenyszériából amiben részt vettek eddig, biztos volt már valahol ilyen:), vagy nagyon hasonló.

Figyelted mikor Rosberg üldözte a célegyenesben Klient, milyen hangja volt mikor kipörögte magát? Azt hittem lerobbantja a hengerfejet, nagyon komoly volt:)

Van saját életem...

(#5031) szatocs válasza Panky (#5028) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Nem azért, Ide sehol nincs a táblázatban.

=== Szatocs ===

(#5032) aesir válasza Race-Face (#5019) üzenetére

aesir
(PH! kedvence)

Ne felejtsd el, hogy Rosberg az elején ki is csúszott. Azért lett 3 kiállás. Mindenképpen dícséretes ahogy ment, és ennek tükrében gyorsabb volt Webbernél.

Van saját életem...

(#5033) Panky válasza szatocs (#5031) üzenetére

Panky
(fanatikus tag)

Mert Ide kábelünk kiesett. Sato is, csak teljesítette a verseny 90%-át ezért nem kiesettnek sorolják.

[Szerkesztve]

(#5034) joergie válasza Sianis (#5010) üzenetére

joergie
(senior tag)
LOGOUT blog

Az tavaly előtt volt, amikor még 107 fokos volt a hengerek egymáshoz mért állása, és valóban előbb adta le a maximális nyomatékot, mint a többiek(viszont a teljesítménye még mindig elmaradt az akkori élcsapatoktól). Ezért nyert Alonso a Hungaroringen :R
De tavaly már ők is ugyanazt a 90 (vagy nemtom) hány fokos elrendezést használták.

Website tesztelés online pénzkereset? http://mytesterjobs.com/user/index/ref/137589

(#5035) szatocs válasza Panky (#5033) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Értem én, csak a táblázat szerint két Sato van...

=== Szatocs ===

(#5036) Neo... válasza b-type (#5022) üzenetére

Neo...
(tag)

Ez igaz, én nem pilotát fikáztam csak kiemeltem kimi tudását !

'' a kisgyerekek fikázzák azokat e rappeseket akiken felnőnek, - ez így nem oké!'' by: Hősök

(#5037) Panky válasza szatocs (#5035) üzenetére

Panky
(fanatikus tag)

Hehe télleg. Na a kiesett lesz a Ide, és Sato pedig aki kiesett csak 90%
[link]

(#5038) ronaldo válasza Sianis (#5006) üzenetére

ronaldo
(őstag)
LOGOUT blog

Alapvetően unszimpatikus a feje. Tőlem akár még a Hellokittyben is versenyezhet, akkor is utálni fogom.

Lenovo Thinkpad + Samsung 830 SSD

(#5039) Integra válasza aesir (#5030) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

hát az ember annál ott a legvégén tényleg úgy érezte, hogy na most vagy lerepül az egész teteje a motornak vagy nem, de pengeélen táncolt az tuti, klassz volt:))

(#5040) joshua7 válasza Race-Face (#5019) üzenetére

joshua7
(PH! kedvence)

Marhára nem 3 kiállással ment Rosberg! Az első kör végén kénytelen volt kimenni egy nem tervezett stopra, ő is 2 kiállással versenyzett, csak emiatt tűnt háromnak!.

Semper Fi

(#5041) Sianis válasza joshua7 (#5040) üzenetére

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az is 2x mp veszteség nem?

(#5042) válasza szatocs (#4996) üzenetére

(PH! addikt)

Eltérő a vezetési stílusuk.
Alonso a klasszikus módszert követi, kanyar előtt fék, majd a második felétől kigyorsít.
Schumi pedig kicsit később fékez, és a gázt azért nyomogatja a kanyar közben, hogy azzal stabilizálja a kocsit, ez még a gokartból maradt meg neki. Így kockázatosabb, viszont ha bejön gyorsabban tud menni a kanyarokban.

Erről olvastam is egy cikket, most rohanok el de ha madj hazajöttem megkereshetem, ha érdkekel.

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#5043) neduddki válasza aesir (#5030) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

Annira azert nem ment jol a Cosworthnakl folag az utobbi ekek mizeriaj avislet meg ugye eleg e atarsasgot /tudo ez ojjan fojjosi pletyka, a J epulet kornyekn olege tajekzott emberek masznalnak :- ))) cosworthal amugy is jo a kapcsolatujk:- ))) neha gyunegy egy ksi pletyka:- )))/ szova ahhoz kepest oleg jok voltak... valoban nem tunik egy frisssen osszerakott joszagnak...
a hangja valoban utos votl, mongyuk a vege fel a reno-anl volt egy erdeks hangjelenseg ugy 17.5-18 kornyeekn amire felkaptam afejjem, de elmutl, valoszinuleg fazisban volt a mikrofonnal vagy narivle az auton utanan szepn lecsendutl...

Kernem itt sorban azllni aszt a sirosszaju bagast aki vegig sirta hogy 8 hengeres motorok meg nem is lesz verseny meg lassuk lesznekmeg minden, eg ez nem f1...
kernem kifejteni a msotani velemenyuket:- )))

udv

neduddki

mod: Integra: aha ertem Te voltal az egyik:- )))

[Szerkesztve]

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#5044) Integra válasza neduddki (#5043) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

tesókám, ezt az embernek nincsen kedve végigolvasni, ez most nagyon rébuszosra sikerült:DD

(#5045) kapcs-ford válasza rlazol (#5003) üzenetére

kapcs-ford
(őstag)

Spanyolország több nemzetiségből áll, (a nagyobbakat említsem pl. katalán, baszk,gall etc..) pl. Alonso külföldön spanyol de spanyolországban ő asztúriai [link] . Mint minden nemzetiségnek meg van az önálló tradíciója, nyelvjárása illetve saját nyelve ezért téves az hogy : ''Alonso spanyol, ilyen a vérmérséklete'' .
Pl. spanyolországban sem mindenhol természetes az , hogy kimutatod az érzésedet sőt talán egyik országot sem kellene így általánosítani.

''nálunkfelé viszont a profi nem mutat érzelmet''
Ez meg ugyancsak egy buta kijelentés mert verseny után Schumi-val és Alonso-val is madarat lehetett volna fogatni, talán Schumi-val egyszerre többet is. ;)

Aláírás

(#5046) joshua7 válasza Sianis (#5041) üzenetére

joshua7
(PH! kedvence)

De. Ráadásul első szárnyat is cseréltek neki! Ha levesszük ezt az időt (38mp volt az összidő), sokkal előrébb végzett volna.

Semper Fi

(#5047) Fortissimus

Fortissimus
(őstag)

Nagyon jó verseny volt, Kimi-nek külön gratula!!! :C
Nem sokan tudták volna a 3. helyre behozni a verdát...

Nektek bejött a Live Timing? Nekem végig halott volt. Tavaly soha nem volt ilyen...

Remélem Paliknak is nemsoká beindul a versenyszezon, hátha nem érne rá hétvégenként

''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY!

(#5048) _XXXXX_ válasza joshua7 (#5046) üzenetére

_XXXXX_
(tag)

Ha elvileg 2 kiálláson volt eredetileg, de kikellett mennie már az elején, akkor szerintem töltötek bele egykis üzemanyagot is (nem vagyok benne biztos nem emlékszem már, vagy lehet nem is mutatták) Akkor borult a taktika és kevesebb üzemanyaggal tudott menni, mint az eredeti terv szerint. Ha nem kell kiállnia többször, lehet előrébb végzett volna, de a több üzemanyag miatt lasabb lett volna :) Ezért lehet előrébb lett volna, de sokkal nem :)

FiveOmens clan

(#5049) szatocs válasza (#5042) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Igen, ezt is meg lehet figyelni, de elsősorban azon ''csodálkoztam'', hogy még a kanyar megkezdáse előtt, a visszaváltásoknál, minden sebességnél van egy kis gáz, hogy kímélje a motort. Na most ezt így lábbal igen nehéz lenne csinálni, könnyen elfáradna a láb ennyi és ilyen gyors visszaváltásnál, úgyhogy ez a motor elektronikája lehetett.

=== Szatocs ===

(#5050) szatocs

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Egyébként az összes motornál egy kis olyan hang is volt, olyan 17-19 ezerig, mintha folyamatosan rázókövön mennének, néha úgy hallatszott, mintha berezonálnának, ami a V10 - esnél nem volt meg. Mikor a Hondánál hallottam először, már féltem, hogy Button kiállni kényszerül, és már csak vagy 1-2 köre van hátra, de utána a többi autónál is hallottam (Ferrari, McLaren, Renault, stb.)

=== Szatocs ===

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2006 archivum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.