Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2006 archivum I. (téma lezárva)

(#401) válasza AMD Power (#400) üzenetére

(PH! addikt)

Nem egy frászt!:))
Emlékszem olyan hszedre, amiben azon filoztál, hogy milyen sz@r lesz ha visszavonul kockafej... Azért valld be most egy kicsit megkönyebbültél...:)
Egyébként én is örülök neki, mióta elment a McLarentől egész szimpatikus.

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#402) válasza AMD Power (#400) üzenetére

(PH! addikt)

sorry, repetáztam :B

[Szerkesztve]

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#403) AMD Power válasza (#402) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Persze , hogy nagyon ''féltem''! De őszintén szólva nem lepődök meg azon , hogy maradni fog.

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#404) Nowhereman válasza b-type (#395) üzenetére

Nowhereman
(őstag)

Nem tudom, de nem azokat az eltüntetendő depresszioós terekkel rántják meg magukat az előzéshez az élelmesebbek...
Kezdd olyan érzésem lenni, hogy a FIA olyat fog lőni, mint Mao a verébirtással...

Utánam a kondenzcsik!

(#405)

(PH! addikt)

Egyébként vicces, egy hszben linkeltem 3 hírt, arra jött válasz, hogy Schumi motorozott, arra is, hogy Kockafej marad, de a szabályváltozások senkit nem érdekelnek.
Bulvárosodunk?:)

(#406) kisza25 válasza (#405) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

engem érdekelnek, ma hallottam, hogy visszahozzák a kerékcserét meg új időmérő rendszer lessz amit sajnos nem értettem tisztán,mert éppen melóztam+a 2007-es hátsószárnyról is hallottam,meg, hogy a hátsó kerekek méretét akarják növelni

ELADÓ Llano A8-3500M mobil processzor 4magos 1500Mhz/2400Mhz turbo TDP 35W##Aerocool Qs-200 midi gamer ház##

(#407) válasza kisza25 (#406) üzenetére

(PH! addikt)

Igen és visszajön a slick gumi is 2007-től.
Mindenki ezért sírt már évek óta, most lehetne örülni.

[link]

(#408) Motion_Blur válasza (#407) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Üdvözlöm a hírt :DD

Minden összejön, hogy Schumi visszatérhessen :R

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#409) ByB

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez az új szárny elrendezés, ugyan ötletében érdekes, de finoman szólva is radikális, amellett, hogy rondácska csöppet - [link] :U

Micsoda véletlen, hogy a Ferrari-nak és az FIA-nak is stratégiai partnere az AMD! ;]

(#410) simonzé válasza D.Orion (#375) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hill a Tyrellnél nyomult a Hungaroringen, amikor asszem váltóhiba miatt elment mellette Villeneuve. '96-ban történt? Ekkor mondta imádott (blöáááá!) P.L. szellemi fogya... foglalkozású ekkor mondta, hogy ''Hova tűnt Démonhill? Hova tűnt Démonhill?''

Szerk: Ja, Hill volt az első addig, miután megelőzte MS-t az esélytelen Tyrellel.
Felhívnám mindenki figyelmét, hogy pár hét múlva megjelenik a 20 éves Hungaroringről szóló könyv! F1 rajongóknak kötelező darab!

[Szerkesztve]

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#411) simonzé válasza D.Orion (#375) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mansellre visszatérve: Piros színben valóban versenyzett, mégpedig tudtommal mégpedig Ferrarival. A McLarennél nem volt soha, pláne '95-ben. Az F1 pályafutása 1994-ben ért véget Ausztráliában, amikor a csapattársa (Williams) Daemon Hill és MS (Benetton Ford) összeakadt a táv felénél, és kiütötték egymást az első helyért folytatott harcban. Ezzel MS megnyerte első bajnoki címét. Mansell meg a versenyt, mégpedig asszem Berger előtt.

Istenem, micsoda nagy nevek: Mansell, Berger... és alig 11 éve még nyomultak.

Senna mondta Mansellről, hogy ő az egyetlen versenyző, akit egyszerre láthatsz mindkét oldali visszapillantóban. :DD Sajátos előzési technikája volt az biztos!

(#412) Markgx10 válasza simonzé (#410) üzenetére

Markgx10
(őstag)

Az 1997-ben volt :U :

''In 1997, Damon almost achieved the impossible, bringing his little fancied Arrows to within a lap and a lap of victory, before having to slow with a throttle failure, handing the win to his ex teammate at Williams, Jacques Villeneuve.''

Üdv:

Márk

The Spartans do not ask how many, but where they are. :)

(#413) bobace válasza simonzé (#410) üzenetére

bobace
(őstag)
LOGOUT blog

Arrows és 1997 de amugy igy volt :R
na ugy látom mark megelözött :B

[Szerkesztve]

Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.

(#414) simonzé válasza simonzé (#410) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Waze, tényleg a McLarennél fejezte be Mansell.

Látjátok, ne kérdezzetek olyat, amire nem tudjátok a választ, és nem jártok így mint én. Most meg égek, mint a Reichstag... :B :DD

(#415) D.Orion válasza simonzé (#411) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Ez ararnyos megjegyzés, még nem hallottam, de tetszik nagyon.
Jah csak a te kedvedért kerestem egy ilyet: [link] <Ez bizony egy McLaren és piros fehér :) Nah akkor ki, hogy emléxik? :)

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#416) simonzé válasza bobace (#413) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na jó, már nekem ennyi elég az égésből. De annyit azért még tudok, hogy Yamaha motoros volt az ótó. Mármint az Arrows.

Vagy már az sem úgy van? :D

(#417) bobace válasza simonzé (#416) üzenetére

bobace
(őstag)
LOGOUT blog

még jo hogy nem Yamada :C

Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.

(#418) simonzé válasza D.Orion (#415) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jówanna, nem kell tovább alázni. Már így is a földön fexem. :DD Waze, ez a Mclaren-Mansell téma teljesen kimaradt nekem. :B :B :B

(#419) Pierre válasza simonzé (#418) üzenetére

Pierre
(kvázi-tag)

Ha ez megvígasztal, ezt a McLarenes affért már én is elfelejtettem. :) De nem véletlen, ránézve erre a bálna Mekire... :DD

Hous Bin Pharteen

(#420) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

Nah ezt a Mansell témát már kibeszéltük, mi már tuti örök ídőkre emlékezni fogunk erre. Sztem a következő kérdést tegye fel az aki elsőként helyesen megválaszolta ezt a Mansell témát ;)

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#421) róland

róland
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Végre egy kis izgalom lesz a boxban is. Lehet megint taktikázni a kerékcserékkel. :)

Unalom volt kerékcsere nélkül az idei év.

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#422) bobace

bobace
(őstag)
LOGOUT blog

elég ipari lesz az uj időmérő: [link]

(#423) Tom5 válasza Motion_Blur (#399) üzenetére

Tom5
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hmmm....Raikkonent?!?!Érdekes...érdekes lenne...Tetszene!!!Tetszik ,hogy tervezik és visszavezetik a slik gumik használatát+a kerékcseréket!!!Sokkal izgalmasabb úgy a verseny!!!Szerintem... :DD

"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."

(#424) AMD Power válasza Tom5 (#423) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Remélem tényleg jobb lesz így az időmérő. Mert ez a mostani valóban nem volt az igazi. A kerékcsere meg szerintem amúgy is hiányzot! :B

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#425) Pierre

Pierre
(kvázi-tag)

Ha már az összes F1-es portál a CDG-szárnnyal van tele:

Azon gondolkodom, hogy ha a két hátsó szárny eltérően van beállítva, ami a pályák adott iránya (óramutatóval megegyező vagy ellentétes) miatt szerintem nem hülyeség, nem kavarja meg ezt a szép elméletet? Szerintetek? Vagy ez nagy marhaság?

[Szerkesztve]

Hous Bin Pharteen

(#426) Motion_Blur válasza Pierre (#425) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Szerintem nem szabad (majd) aszimmetrikusan állítani a két hátsó szárnyat;)

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#427) Motion_Blur válasza Tom5 (#423) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Raikkonennek opciója van 2007-től az egyik Ferrariba, volt már olyan pletyka is, miszerint Jean Todt-ék 5 évre akarják szerződtetni Kimit.

Talán 2007-től kezdetét veszi egy II. ''MS-korszak'' Raikkonennel?

[Szerkesztve]

(#428) b-type válasza Motion_Blur (#426) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

érdekes gondolat..
tengelyirányban lényegesen eltérő leszorítást nem is hiszem hogy láttam már, persze lehet hogy a szerelőcsávó aki kiállásnál ráállít a szárnyra ha kell, átballagva a túlsó oldalra elfelejti hogy mennyit is tekert az előbb...és egyáltalán lefelé vagy felfelé..? ..na mindegy tekerek vmit hogy lássák hogy dolgozom..:D

egyébként volt benne egy mondat, mármint a cikkben,..csak nehogy átessenek a túlsó oldalra, és most meg túl sok legyen az előzés...:))
túl sok..
még a végén szana és szételőzik magukat a pilóták..:)

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

(#429) Flashcash válasza bobace (#422) üzenetére

Flashcash
(PH! addikt)

Nem tudom hogy érdekesebb lesz-e ez az új időmérő rendszer. Ha a motoroknak még mindíg két versenyhétvégét kell kibírnia akkor nem fognak sok kört menni ebben az 50 percben.

Az első 15 percben nagy lesz a forgalom mennek egy közepes időt hogy megelőzzék az utolsó ötöt.
Hasonlóan a MotoGP jelenlegi időmérőjéhez inkább az lesz majd izgalmas hogy ki tud egy két tiszta és gyors kört futni.

F1 videók : http://tamas13.ultraweb.hu

(#430) brownus

brownus
(PH! addikt)

[link] :D

azért van némi F1 vonatkozása:)

htc iS - CM7.2rc2 ॐ

(#431) Integra válasza Flashcash (#429) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

nagy viccparádé lesz ez az új időmérő is
aztán majd mikor már mindenki röhög megint az egészen, akkor majd kiállnak a sok évtizednyi tapasztalattal rendelkező fia okosok és szépen megmagyarázzák, hogy...
semmi értelme:)

(#432) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

''Barrichello egy cseppet sem fél Buttontól''

Szerintem Rubens jó lesz jövöre de Button jobb nála!

[link]

[Szerkesztve]

(#433) brownus

brownus
(PH! addikt)

[link] :U na persze...

[Szerkesztve]

htc iS - CM7.2rc2 ॐ

(#434)

(PH! addikt)

Érdekes, ha senki sem akarja, minek vezették be? (V8-as motor)
Viszont úgy tűnik a katalizátort egy ideig nem fogják, legalábbis amíg Mosley-n múlik...:D
[link]

(#435) Sirpi

Sirpi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Többen mondtátok, hogy radikálisan csökkenni fog a leszorítóerõ a dupla hátsó szárny miatt. De ha megnézitek, ez az új szárny kiér a kerék széléig, most meg a kerék belsõ oldaláig se:
[kép]

Szóval nem érzem, hogy sokkal kisebb lenne ettõl a leszorítóerõ. Mindössze máshova fog kerülni az autón.

Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!

(#436) AMD Power válasza szatocs (#26) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Én nem tartom valószínűnek! Bár én ezeken a V10-n nőttem fel! :R

(#437) Tom5 válasza Motion_Blur (#427) üzenetére

Tom5
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha MS visszavonul,nekem Ő.lesz a kedvencem!Szimpi a srác!Tud a ''gyerek'',Ferrariban a helye!!!Láttam a 2007-től bevezetni kívánt ''futurisztikus''hátsó szárnyakat!Hát egen...érdekesen néz ki.... :U

"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."

(#438) PumPi válasza simonzé (#411) üzenetére

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

Tévedés, nézzél után 2futamra beugrott Bludell helyett 95ben Monacoba meg Barcelonába.

Ok, továbbolvastam.:)

[Szerkesztve]

Vorsprung durch Technik..

(#439) Motion_Blur válasza Sirpi (#435) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Igazából esőben fog látszani a legjobban, hogy mi változott;) De ettől még messze vagyunk...

(#440) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

Nincs meg valakienk MS gyorsköre a Hungaroringen?:U (qualin)

(#441) Integra

Integra
(Jómunkásember)

bari: miért félnék buttontól?
[link]
lesz itt nagy rivalizálás meg adok-kapok jövőre!!!!

(#442) PumPi

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

Gondolkodtam sokat, egy nehezebb kérdésen, igazából sajna olyan nem jutott eszembe amit ne lehetne megnézni az archivumba, mondjuk én az előzőt se onnan kerestem.:)
Egy egyszerűt azonban mégis feltennék, miért tiltották el 94ben több futamra MSCHt? Illetve melyik volt a lotus utolsó versenye?

Vorsprung durch Technik..

(#443) JagdPanther

JagdPanther
(fanatikus tag)

utálom ezt a hülye mózlit. összevissza változtatgatja a szabályokat kénye-kedve szerint és minden sz@r lesz ugyis. MIÉRT NEM VÁLTJÁK LE A P*CS@'BA?!?!?!?! :(((

6910p

(#444) Motion_Blur válasza PumPi (#442) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Mert Briatore már akkor is tisztességes ember volt..

Egyszer azt hiszem, hogy a fenéklemez távolsága a talajtól volt szabálytalan.

(#445) Integra válasza JagdPanther (#443) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

valszeg nem tudják.
és jó pénzeket keres..

(#446) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

Egy hülye kérdés:

Bernie Ecclestone-nak mi értelme van? Mármint ki Ő (azon kívül, hogy a Forma1 mindenható ura), és mit csinál?

Miért nem elég az FIA és Mosley?

(#447) Vigneau válasza Motion_Blur (#444) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A faléc vastagsága a futam utáni ellenőrzés során nem érte el az előírt vastagságot.

A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...

(#448) Motion_Blur válasza Vigneau (#447) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Köszönöm :B

(#449) Integra válasza Motion_Blur (#446) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

van pár tuti papírja a széfben, ennyi elég válasznak, nem?:))

(#450) Vigneau válasza Motion_Blur (#448) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Kérlek. ;) '94-ben volt, nagyjából a Belga GP tájékán.

A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2006 archivum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.