Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2006 archivum I. (téma lezárva)

(#4001) PumPi válasza Csepy (#3996) üzenetére

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem nem gond a német, de én falramászok a német közvetítéstől, jobban szeretem a Palikot, sokkal színesebben közvetít mint azok a német faszok, lehet mond hülyeségeket, de nekem akkor is jobban bejön.
Aztán futam után természetesen átkapcsolok az interviewkra.:D

Vorsprung durch Technik..

(#4002) User1 válasza Kephamos (#3999) üzenetére

User1
(tag)

pedig működik

(#4003) Kephamos válasza PumPi (#4001) üzenetére

Kephamos
(őstag)

Ha nem éppen hülyeséget beszél, akkor azt mondja el, amit az f1.com-on olvasott.

(#4004) Motion_Blur válasza koob (#3987) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Ezt már jó pár hónappal ezelőtt kijelentette :U

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#4005) Retropoint

Retropoint
(tag)
LOGOUT blog

Mi sem bizonyítja jobban a Michelin erősödését,hogy a Bridgestonos Toyotára Coulthard a Red Bullal másfél másodpercet vert!

HP minipc eladó http://prohardver.hu/e.php?mod=74&id=69754

(#4006) simonzé

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Már csak párat kell aludni, és kezdődik az utóbbi 20 év legizgalmasabnak ígérkező szezonja! :C :C :C

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#4007) Motion_Blur válasza simonzé (#4006) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Nekem nem izgalom kell, hanem boldogság :D Forza Scuderia :R

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#4008) shev7 válasza Motion_Blur (#4007) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

No offense, de sosem szerettem az ekkora elvakultsagot.

Szerintem sokkal jobb egy futam, ha az utolso meterekig kuzdenek, mintha a masodik helyezettet is lekorozve gyoz valaki (fuggetlenul attol, hogy ki)

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

(#4009) Gregorius válasza Motion_Blur (#4007) üzenetére

Gregorius
(őstag)

Akkor a közvetítés helyett egyél piros mogyoróst :D

''As long as they're going to steal it, we want them to steal ours'' -- Bill Gates, 1998 ''If they're going to pirate somebody, we want it to be us rather than somebody else.'' -- Jeff Raikes, Microsoft Business Division, 2007

(#4010) Motion_Blur válasza shev7 (#4008) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Ott a szmájli, amúgy meg embere válogatja...

Rendhagyó interjú Michael Schumacherrel: [link]

Szerintem tök hülyeségeket kérdez tőle a riporter :F

(#4011) Motion_Blur válasza Retropoint (#4005) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Versenytempóban változik a helyzet.

(#4012) SzalaiG

SzalaiG
(PH! addikt)

Szerintem Schumi megérdemelné, h VB-ként vonulhasson vissza. 8x.

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

(#4013) ByB

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez valami borzasztóan büntet - [link] :Y :Y :Y

(#4014) Motion_Blur válasza ByB (#4013) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Voltmár! :P De tényleg kemény :R

(#4015) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

Többet nem OFF-olok itt szimulátoros témával de ezt szeretném belinkelni:

SRM Team F1 2005 Mod version 2.0 [link] Szerintem sokkal jobb, átfogóbb, mint az RH, javasolni tudom mindenkinek! :)

(#4016) ByB

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Érdemes végignézni a heti összesítést - [link] - nagyon fej fej melletinek tűnik a dolog! :R Honda, McLaren, Renault és Ferrari közül bárki lehet befutó! ;] Redbull és BMW kicsit hátrébb van, a nagy meglepetés pedig a Williams lehet, ugyanis a Cosworth-nál tapasztaltabb V8-as gyártó cég nem nagyon van... Már alig várom! :C

(#4017) Motion_Blur válasza ByB (#4016) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Renault, Honda
.
.
McLaren, Ferrari
.
.
Toyota, Williams

Szeritnem... :O

(#4018) Markgx10 válasza Motion_Blur (#4017) üzenetére

Markgx10
(őstag)

Reálisnak tűnik, annyit hozzátéve, hogy MS ilyen erőviszonyok mellett is mindig képes volt a múltban futamokat nyerni (még 1996-ban is tudott nyerni 3 futamot, most meg közel sem annyi a lemaradás). Reméljük idén is látjuk majd a dobogó tetején pár alkalommal :U

The Spartans do not ask how many, but where they are. :)

(#4019) szeva000 válasza Motion_Blur (#4017) üzenetére

szeva000
(PH! addikt)

kb így néz ki a sorrend,csak a meki lesz az első :DDD

Ferrari fanoknak egy link:[link] :D

(#4020) ToBeY válasza szeva000 (#4019) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Inkább nem kommentálom a linket :((( Nem akarok káromkodni :D

[Szerkesztve]

(#4021) szeva000 válasza ToBeY (#4020) üzenetére

szeva000
(PH! addikt)

Először én sem hittem a szememnek,de tetszik. Főleg a játék :D :D

(#4022) gézu válasza szeva000 (#4019) üzenetére

gézu
(őstag)

Köszi! A tippem: a képsorozat végén levő kis bajszos nyeri idén a vb-t :P

“Commutare necesse est!”

(#4023) stanci válasza gézu (#4022) üzenetére

stanci
(fanatikus tag)

Szerintem meg ők. :))

[kép]

''Az élet egy hatalmas film... ...csak nem te választod a műfajt''

(#4024) Motion_Blur válasza szeva000 (#4019) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Láttam már a linket, összedobok valami hasonlót és is, csak ott más lesz a főszereplő ;] Vajon kicsoda? :U

(#4025) szeva000 válasza Motion_Blur (#4024) üzenetére

szeva000
(PH! addikt)

Hát valószínű,a rönóóó! :DDD
Azért én egy ferka-meki csatát szeretnék látni ebben az évben.Már ideje lenne :) A franciákat meg megalázni

(#4026) Motion_Blur válasza szeva000 (#4025) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

McLaren-Ferrari örökrangadót :R :D

(#4027) szeva000 válasza Motion_Blur (#4026) üzenetére

szeva000
(PH! addikt)

Már csak pár nap és meglesz a kívánságunk :C

[Szerkesztve]

(#4028) Motion_Blur válasza szeva000 (#4027) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Ühüm... :DDD

(#4029) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

''Az egykori világbajnok, Michael Schumacher elárulta, teljesen fel van tüzelve, és már alig várja az idei szezont, miután a téli tesztek során remekül szerepeltek. Az olaszok sztárversenyzője szerint a Ferrari 248 F1 áttörést hozhat.''

[link]

:C

(#4030) tierbatyo válasza szeva000 (#4019) üzenetére

tierbatyo
(senior tag)

78 pont a játékban. :) A kis ''mitugrász'' Ross Brawn-t nehéz leszedni. :D

Take a look to the sky just before you die

(#4031) szeva000 válasza tierbatyo (#4030) üzenetére

szeva000
(PH! addikt)

Húúú!Te zseni vagy :D

(#4032) PumPi válasza szeva000 (#4019) üzenetére

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

Szüleid oriási hibát követtek el amikor megengedték hogy ebéd után hazajöhess az oviból. Meg akkor is amikor accountot kaptál a szgéphez.:(

(#4033) szeva000 válasza Motion_Blur (#4029) üzenetére

szeva000
(PH! addikt)

Majd kialszik az a tűz! :) Tesz róla Kimi és Monty :C

(#4034) szeva000 válasza PumPi (#4032) üzenetére

szeva000
(PH! addikt)

mi van öcsém,talán agyérgörcsöd van?Akkor ülj vissza a bilire és erőlködj még.Mond már meg érdekelsz te engem?
Kicsit gondolkodnod kéne,mi a rosszándék és mi a humor.Na ennyi részemről.

(#4035) b0unCe

b0unCe
(senior tag)

Meg tudja mondani valaki, hogy amerikaban, melyik TVcsatornan adnak F1 et, azt nagyon nagyon megkoszonnem. Sajnos itteni ismeroseim nagy resze meg nem is hallott a Forma1-rol. Esetleg neten hol lehet nezni elo adast? Igaz otthon csak 56k-s netem van :(
Kosz

''Beszél aki keres. Hallgat aki talál, de senki nem ért semmit. Az orvosok a halált. Senki nem ért semmit'' by: k&b: én, szeretlek, téged

(#4036) tierbatyo válasza szeva000 (#4031) üzenetére

tierbatyo
(senior tag)

Mindig is tudtam, hogy zseni vagyok. Aki ilyen játékokban jó, az nem lehet más. :D

Take a look to the sky just before you die

(#4037) válasza tierbatyo (#4030) üzenetére

(PH! addikt)

100 pont életveszteség nélkül. :P
Azért hagytam abba, mert 100 után lenulláz és ez elvette a kedvem, amúgy akármeddig menne.:) Ahhoz képest, hogy Schumis vagyok... :D

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#4038) szeva000 válasza (#4037) üzenetére

szeva000
(PH! addikt)

:C :C :C :C :C :R :R :R :R :R

(#4039) PumPi válasza szeva000 (#4034) üzenetére

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

Hát úgy látszik mégiscsak érdekellek téged sajnos:(, az ''eredeti'' humoroddal eggyütt sajnos. Emlékszem amikor a Kimi kiesett eggyik évben és a Ferrarisok tapsoltak, minden fű fának el lettek hordva, most meg a baleset képek vannak kitűzve, hát ha ez neked humor, akkor gratulálok. Betudom annak hogy nem fejlődött ki még a jellemed.Ennyi.

(#4040) szeva000 válasza PumPi (#4039) üzenetére

szeva000
(PH! addikt)

Akkor jó,okoskodj tovább a mindenható,tökéletes jellemedel.Részemről is ennyi.Esetleg ha már ideges lennél,megdöntheted a játékban a 100pontot is :DDD

(#4041) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

Szerintem idán 4-5 futamgyóüzelem elég lesz a vb cí,hze.P

(#4042) szeva000 válasza Motion_Blur (#4041) üzenetére

szeva000
(PH! addikt)

Ha tényleg 3-4csapat egy szinten fog mozogni,akkor érdekes futamok elé nézünk.Ha kiemelkedően megbízható lesz valamelyik csapat autója,akkor lehet,neki még 4 sem kell.Szerintem.Ez most még a rönóra igaz legjobban,de kiderül 2-3futam után,hogyan is áll a helyzet.
Csinálni kéne 1szvazást a 7végéig,hogy ki nyeri az első futamot :)
Azért kíváncsi lennék mi lenne a végeredménye.

(#4043) Motion_Blur válasza szeva000 (#4042) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

barikelló :) :DDD :DDD

(#4044) szeva000 válasza Motion_Blur (#4043) üzenetére

szeva000
(PH! addikt)

akkor Sato???? :Y

(#4045) Motion_Blur válasza szeva000 (#4044) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Én annyit mondok, hogy Button nagyon gyors lesz Bahrain-ben ;) (kezdek kijózanodni :C:C)

(#4046) szeva000 válasza Motion_Blur (#4045) üzenetére

szeva000
(PH! addikt)

Szerintem is a hondák ott lesznek a rönóval az élen.Talán,ha nem lesz megbízhatósági probléma a mekiknél és a ferrariknál,akkor ott lehetnek ők is.Az lesz számomra a kellemes meglepetés :)

(#4047) Motion_Blur válasza szeva000 (#4046) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Tavaly elég jól ment Schumi Bahrain-ben, amíg ki nem esett, bizony ő volt a leggyorsabb, keményen jöt fel Alonso-ra. Ha nem adta volna meg magát a Ferrari, sajnos a gumik akkor is elkoptak volna...most ilyen veszély nem fenyeget, kerékcsere rulez :C

Szerintem Schuminak is van esélye a dobogóra mindenképp :R

(#4048) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

Hisao Suganuma, Bridgestone technikai menedzser

''...A tesztek során sok pozitív eredmény született. Mivel idén egy-egy guminak 150 kilométert kell teljesítenie a tavalyi 350 helyett, lágyabb keverékeket tudtunk kipróbálni. A bahreini futamot illetően meg kell emíteni, hogy minden csapat profitált abból, hogy a Ferrari a helyszínen tesztelt...''

Ha olyan gumit fgonak használni, mint tavaly a Hungaroringen, akkor nem lesz baj :C

(#4049) szeva000 válasza Motion_Blur (#4048) üzenetére

szeva000
(PH! addikt)

Az egyértelmű,hogy a teszt miatt előnye származhat a ferrarinak,de mi lesz ha nem lesz ekkora meleg????Szerintem még mindig jobbak a Michelin gumik,hűvösebb időben meg látszani is fog jelentősen.

(#4050) Nowhereman válasza Motion_Blur (#4048) üzenetére

Nowhereman
(őstag)

Csak az a baj, hogy a franciákis fejleszetenek közben, és az elmúlt években folyamatosan nőtt az előnyük. Úgyhogy ahogy a McLaren a mercin a Ferrari és a Williams a bidgestone-non bukhatja a vb-t.

Utánam a kondenzcsik!

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2006 archivum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.